משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש חבר'ה שרוצים לשחק במשחקים כמו gta v, forza horizon 3, gears of war 4, כשיצא battlefield 1 עדיף מעל גיל 19
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש שחקנים לשחק נגדם אונליין בפרו אבוללושן סוקר 4. יש פה עדיין אנשים שמשחקים בו? דברו איתי. http://pes4online.acsv.net/downloads.html
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
Brave new world כל ה dlc לא כולל מפות מיוחדות
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מי שרוצה לשחק בצוותים, ככה בשביל הכייף שיוסיף אותי http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/matanch/stats/187837848/ סקייפ: Matanch
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אנשים שמשחקים בשרת של בליזרד (לא PVP) כדי שאוכל להצטרף אליהם וגם כדי שיעזרו לי טיפה בתחילת המשחק, כבר הרבה זמן אני רוצה להתחיל לשחק אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל ואיך להתחיל מי שיכול ורוצה לעזור לי אנא רשמו פה באיזה שרת אתם משחקים ונראה איך אנחנו מתקדמים משם תודה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
SECRET OF THE SILVER BLADES, POOL OF DARKNESS היו סדרה של FORGOTTEN REALMS שהתחילה כמדומני מ POOL OF RADIANCE שעשו לו הרחבה חדשה יחסית ב-2001... והיה עוד משהו עם GATEWAY חיפשתי ברשת אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל, בטוח יש איזה מנוע שמאפשר לשחזר את הדברים האלה על גרפיקה סבירה(הדרך היחידה שלי לשחק זה דרך אמולטור של אמיגה) הכל בפיתוח של SSI ... אשמח לעזרה נזכרתי בעוד שניים GATEWAY TO THE SAVAGE FRONTIER ןההמשך TREASURES OF THE SAVAGE FRONTIER משחקים משנות התשעים המוקדמות.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אחרי שקניתי את injustice למחשב והתחלתי לשחק, שמתי לב שהמשחק הזה זוועה בלי שלט. זה ממש בדיחה לשחק ככה עם מקלדת. אני מחפש שלט טוב שיהיה במחיר נחמד. אם יש בארץ סבבה אבל אם יש יותר זול בחו"ל לא מפריע לי לחכות (יש מספיק משחקי חדשים בספריה של סטים) אשמח להמלצות. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לשלט הנ"ל קוראים X-ARCADE בתמונה מוצכ השלט ליחיד אבל אני מעדיף את השלט הזוגי העזרה שאני צריך היא כזו : 1.אם יש חנות בארץ שמוכרת דבר כזה בדיוק או דומה אשמח להתוודע 2. אם מישהוא מוכר יד שנייה נהדר גם כן 3. ואם מישהוא ניסה את זה במיוחד בMAME32 רשמים בכלל נהדר המוצר כבד יחסית ולא זול מלכתחילה לכן משלוח מארה"ב יכול להגיע ל 150$ בעוד שזה עולה 80$ שבת שלום שבוע טוב וכיוצא בזה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לפני 5-6 שנים היה משחק שבו מטיסים מטוס שהוא מעין מטוס על שלט, בתוך בית... מתחמקים מהספה ודברים כאלה ומפוצצים טנקים צעצוע שיורים עליך... מישהו זוכר? תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היה לי משחק לא זוכר את שמו של חיילים שאני יכול לתכנן את הפעולה שלהם ואז כאילו לתת להם לבצע את הפעולה תוך כדי שהאוייב מגיב בצורה של בינה מלאכותית במשחק היה אפשר לרכוש נשקים מחנות או להזמין נשקים מבסיס כזה של מנחת מטסים שנכבש על ייבתחילת השחק המטרה של המשחק היתה כמו כיבוש מקומות כאלה שנמצאים על המפה מה שכן זכור לי ששם המשחק היה מסתיים באקשיין2 תודה רבה רבה מראש עוזרים במציאת השם
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה מין מרוץ מכוניות חדש שיצאה או שאמור לצאת. זה אמור להיות בעולם פוסט אפוקליפטי, שבו הם עושים מרוצי משחקים יש שם כל מיני מפלצות ושטויות ונראה לי שזה של ACTIVISION, יש למישהו רעיון ?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המשחק הוא מעין מרוץ מכוניות שבסוף צריך לתת מכות במכונית כלשהי ולירות עליה עד שהיא נהרסת כאמור המשחק הזה היה בין המשחקים הכי פופולארים של שנות 90 והוא הופיע בכל מיני קונסולות כולל במכונות ארקייד .
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה משחק שפועל עם אמולטור ואפשר לבחור בו כמה לוחמים וזה בסגנון של גולדן אקס יכול להיות שזה אחד מהגודלן אקס פשוט עוד משהו שיעזור זה שאני זוכר שאחד הלוחמים הוא פנתר ואחד זה לוחם ענקי כזה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ראיתי משחק כזה נראה לי יחסית חדש, שצריך להעביר כדור לתוך עיגול כחול לכמה שניות בדרכים שונות, שמזכירות את המשחק המכונה המופלאה הנוסטלגי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים אני חייב את עזרתכם! אני צריך שתעזרו לי למצוא שם של משחק גיפים דיי ישן שאפשר להעלות עם הגיפ על הרבה הרים גבוהים, ולנסוע איתו ממש בכל ההרים הגבוהים. אני כבר מחפש את המחשב הזה הרבה זמן ולא מוצא את השם שלו. מדובר במשחק של יותר מ 6,7,8, שנים. שיחקתי בו מלפני הרבה מאוד זמן ואני כבר לא זוכר. זה היה משחק נוסטלגי, משהו ממש כיף! אני כמעט בטוח שזה היה גיפים דיי קטנים. אם למישהו זה רומז משהו שיזרוק שם! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
משחק מאזור שנת 98; מכונת כדורים בצבעים שונים, אני לא זוכר בדיוק את המטרה, אבל צריך להכניס לתוכה כדורים ולתכננן את המסלול. הרקע אם אני לא טועה הוא קלף עם רישומים של לאונרדו דה וינצי. מקווה שתוכלו לזהות, ותודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
תיראו יש איזה משחק עתידני כזה שמשחקים רק עם העכבר ומה שאני זוכר שבשלב הראשון יוצאים מחללית ונלחמים נגד חיילים של צבא אחר או משהו כזה עם רוביי לייזר כאלה... הצורה שמשחקים זה שהשחקן מתחבא מאוחריי קיר או לא משנה מה (כמו RAINBOW SIX) ובלחיצה ימנית מכוונים תוך כדיי שאתה חושף את עצמך ולחיצה שמאלית יורים. חצי מהמשחק זה סרטונים כאלה בחלונות (נגיד פגעו בי אז רואים בחלון כזה קטן סרטון שפוגעים בי ואז זה מתחיל מהתחלה מהנקודת שמירה האחרונה.) ככה הכל.. בסוף השלב הראשון נכנסים לכזה חדר שבוא שמים לי גז מרדים ואז בשלב השני אני מתעורר במקום כזה מוזר שצריך לחפש איך לצאת ממנו. מהתחלה יוצאים מהחדר ואז יש מעלית שאפשר לרדת למטה ויש במעבר קוף שמפריע וצריך למצוא בננות כדיי שיהיה אפשר לעבור. …
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש משחק שיצא לפני שנת 2000. ממה שאני זוכר משחקים גיבור עם נשק גדול. המשחק הוא בדו מימד והגיבור עובר מסכים משמאל לימין. ונדמה לי שהורגים שם אורקים או יצורים ירוקים כמו כן נתן לפגוע ולהרוג אנשים חפים מפשע הכלואים בשלשלאות. מה שנחמד במשחק שניתן להתחבא אל תוך הצללים ואז האויבים לא רואים אותך ולא יכולים לפגוע. וזה לא דיוק ניוקם מן הסתם מישהו זוכר, מכיר? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מחפש שם של משחק ישן.... אני חושב ששיחקתי בדמו שלו שהייתי קטן..., כנראה 1995-2000, משחק ילדים כנראה אולי משחק של דיסני, ג'אנר פאזלים. (נראה לי זה היה חלק מהדיסקים האלה של פעם של ה-300 משחקים דמו וכד'....) (חיפשתי באתר "מסע אל העבר" אך לא מצאתי, אני דיי בטוח שהיה בדיסק גם את הצייר של דיסני "Disney's Magic Artist Studio") אני רק זוכר שאתה נמצא בחדר שנראה כמו סטודיו של אנימטור, אתה מקליק על אזורים בחדר בשביל לעשות זום לשם. המטרה הייתה לאסוף דברים מהחדר בשביל להשלים את התמונה שתלויה על הקיר נראה לי, ברגע ששמת את כל החלקים בתמונה התמונה הופכת מהאפור לצבעוני ויש הנפשה של אנימציה קצרה... אני זוכר למשל שבתמונה חסר ענן, אז את הולך לקומקום שנמצא בחדר מרתיח אותו ואז האדים זה כא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם בימי הוינדווס 3.11 היה משחק כזה...שהייתה גולש סקי...וירדת במדרון ההר...ופתאום בא זאב ואכל אותך.... אז אני מחפש את המחשק הזה... תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ערב צח, לפני קצת פחות משנה,היה משחק עם כדור שצריך להוביל אותו למקום מסוים,וזאת על ידי בניית המסלול ממוטות ברזל,בד,לוחות ברזל,אפשר היה שם להגדיר מתיחות וזה התמקד בפיסיקה של הכדור,מי זוכר על מה אני מדבר אשמח לדעת מה שמו של המשחק.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש משחק מסויים שראיתי אותו בזמן של האיפון הראשון שיש פצצות שנדלקות וצריך ללחוץ על פצצה אחר פצצה לפני שהיא מתפוצצת אני מחפש ךהוריד את המשחק הזה רק אני צריך את שמו. אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
נראה לי שקוראים למשחק טאלון איקס. אבל אני לא בטוח. האם יש משחק כזה טאלון איקס??
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היה פעם איזה משחק כזה שבונים מן בובות כמו בצעצוע של סיפור ואז אפשר להלחם איתן. ואם לדוגמא הפלתי ליריב את היד אני יכול לקחת אותה ולהרביץ לו איתה. מישהו זוכר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב שם של שיר אחד שבתחנה של ה POP שאיזה זמרת שרה אותו והוא בסגנון פאנק לא מצאתי באף מקום סאונדטראק של המשחק או רשימת שירים אז מי שיכול לעזור שיעזור לי
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-