עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yanivsk,

אני לא הצלחתי למצוא עליו שום דבר. ראיתי אותו בהדגמה של physX באתר של AGEIA ניראה מישחק מדהים אז אם למישהוא יש פרטים עליו אני אשמח מאוד. לינק לAGEIA (המשחק האמצעי): http://physx.ageia.com/footage.html

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by Trooper-Flax,

קיבלתי את המשחק היום בבוקר, ואחרי שחזרתי הביתה מהבית ספר רצתי להתקין אותו ואני כבר לא הייתי מסוגל לחכות עוד. ההתקנה עברה בהצלחה יצרתי לי דמות והתחלתי לשחק. ממש על ההתחלה מתי שיורדים עם הקיסר לבטן האדמה ונלחמים בגנבים, המשחק נתקע לי ויש מסך עם הרבה חירבושים צבעוניים וכל המחשב נתקע. וככה כל פעם שאני מגיע לאותו קטע אחרי שאני מתחיל מחדש- שוב נתקע, אני כבר מיואש... יש לי כרטיס מסך Gforce 6600 GT מעבד 2.8 GHZ של אינטל ו512 זכרון DDR . בבקשה מישהו שיעזור לי לפתור את החרא הזה... :'(

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by shlomile,

אתר נפתח לקהילת אוהבי משחקי תפקידים המוניים. תוכל להתעדכן בכל משחקי MMORPG's כאלה שיצאו לאור וכאלה שעדיין בפיתוח או בבדיקות בטא תוכל לתכנן מה המשחק הבא שכדאי לך לשחק או איזה משחק ניתן להרשם לבדיקות בטא תקרא את ביקורות ודירוג הגולשים ותוכל גם להשפיע ולדרג משחקים שהשתתפת ולהשתתף בפורומים שכל כולם לטובת משחקי תפקידים מאסיביים www.mmorpg.co.il

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by i.k,

חיפשתי איך בונים צי ימי במשחק ולא מצאתי. מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. Started by the damonion,

שלום לכולם אני ממליץ בחום לקנות את המשחק cod2 ולשחק ברשת כי זה מהנה מאוד ומי שיקנה את המשחק אני אשמח עם יקנה גם שרת באתר הבא www.vif.com ב90 שקל שרת משחק +שרת דיבור TEAM SPEAK ואפשר להוריד ת התוכנה מפה www.teamspeak.com ותיקנסו לשרת הזה 84.94.230.4:2222 סיסמה 1212 ושם אני יסביר לכם כול מה שצרייך לדעת!!! משחק מהנה מאוד!!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. שלום לכולם פתחתי נושא זה כדי לשקם מחדש את קהילת (COD2 (call of duty2 ליפני עד לחצי שנה הייו למשחק 15 שרתים ישראלים והיום יש רק 6 בגלל ששתי החברות העיקרית למכירת שרתים נפלו בגלל שצרייך cd key מקורי בישביל לשחק ... ואני פתחתי נושא זה בישביל להוסיף CLAN למשחק ושאנשים יקנו שרתים שרת ל 14 אנשים עולה 90 +שרת TS שזה תוכנה לדיבור ,המשחק מהנה מאוד ויש בו מישחקיות טובה שאף פעם לא משעממת . בבקשה עזרו לי להחות קצת את המשחק אני רוצה להגיע לפחות לעוד 15 שרתים בישביל שנוכל לפתוח CUPS של CLANS בישביל לקנות שרת ולדעת קצת יותר על המשחק והשגת המשחק פנו אליי בבפרטי ICQ 293786977 או לאתר www.vif.co.il ולא עכשייו המשחק לא צורך cd key מקורי ואני יסביר איך באייסקיו .. הסבר על המשחק: COD2 זהו מש…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. המשחק פועל חלק על HIGE אבל האורות נמרחים איזה אופצייה צריך לבטל http://img455.imageshack.us/img455/9776/nfs2gw.jpg http://img227.imageshack.us/img227/5315/nfsop2gp.jpg http://img227.imageshack.us/img227/834/cssop3zk.jpg

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  8. אחרי שהיתקנתי את המשחק וניתקתי את הCD שלי אני מנסה להפעיל את המשחק וזה אומר לי שהסיראל שלי לא טוב ניסיתי את הסיריאל מה NFO וזה לא עובד זה אומר לי שסיראל לא מותאם לדיסק אם מישהו יכול להגיד לי מה לעשות או מאיפה להשיג סיראל חדש אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=11912 איך שזה יוצא אני ישר קונה!

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by ZorD,

כתבתי את זה כבר במקום אחר (אחד הפורומים של CS..) ולא היה לי כוח לתרגם לעיברית, סילחו לי *החולי CS האלה לא עזרו לי במיוחד, לכן אנסה את מזלי כאן Hello to all! I have an annoying problem with the view system in game time i'll describe it: i'm opening a server, no matter what map, i'm playing with people or bots and when i'm dead (it happens alot) i can watch every body else playing (that are not dead yet..) right? well.. not right.. when i'm trying to watch my team players i'm able to, but when i'm trying to watch the other team players i'm not able to. how can i fix that? maybe i messed up something in the console? or in the settings of the game\server? please h…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. שלום אני תקוע במשימה של השלג - אחרי שצריך לירות עם רובה צלפים בהרבה אנשים שמסתתרים מאחורי בונקר ואז כשניכנסים לבית אני הורג את כולם ולא מבין לאן צריך ללכת כשאני מגיע לכיוון שמראה לי המצפן על הכוכב הוא אומר לי "שלפעמים האובייקטים יהיו ממוקמים לי במקום מעל הכוכב" :s05: בבקשה עזרה תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by lmlm,

המשחק פשוט מושלם. גרפיקה מדהימה מכוניות מגניבות/מטוסים. משחקיות חדשה .פשוט מדהים אבל הוא יוצא ב2006 מתי? אנחנו כבר בחודש ה4 תודה לאלה שיודעים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by artyom,

אני לוחץ על האייקון וזה אומר לי שהכרטיס מסך שלי NOT SUPPORTED... יש אולי איזה PATCH שמוסיף את התמיכה בחומרה? תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by deso,

Dead Subject

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by Nahum2,

AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL - קירור מצויין למעבד לא תודה 974.30 ש"ח 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 597.92 ש"ח 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 - קירור נחושת לזיכרונות - פריים קו לא תודה 556.20 ש"ח 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 501.33 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) - bulk 282.13 ש"ח 1 Gigabyte - PX6800 GS 256mb DDR3 - PCX - Retail 1,196.52 ש"ח 1 Coolermaster Centurion 532 + 380W psu 502.84 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 172.89 ש"ח \ / | מגיע אלי מחר אני מחפש משחק שימתח את הביצועים עד הסוף(חשוב מאד) משחק ט…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. נואשות מחפש משחקי RPG חנמיים.. משחקים שאפשר להוריד בחינם לא חובה שיהיו משחקי רשת

• 5 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. האם השמועות נגונות ומיקרוסופט עומדת להוציא קונסולה ניידת שתתחרה ב-PSP???

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by Or ei,

מי שמכיר אני אשמח אם תרשמו פה תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. שלום! טוב, אני תקוע בוואזיר. אני מתחיל להרביץ לו, ואז הוא מפיל עליי את כל האבנים, הן מסתובבות, אני עושה לו כמה ספיד קילים דרך הקורות, ואז אחרי שאני חותך לו את הכנפיים, הוא סתם בורח ממני ואני לא מצליח להשיג אותו. איך אני משיג אותו, ואז מה אני עושה לו?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yotam360,

שם מדינה: matrix

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by ParanoidLoneWolf,

http://video.google.com/videoplay?docid=8372603330420559198&q=spore release date is somewhere in the 4th quarter of 2006, probably in november

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by AVI.S.T,

נכון בדום 3 שמסיימים תמשחק איך קוראים לשיר??

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  23. מישהו מכיר פשוט צ'יט שאפשר לעבור שלב קדימה? אין לי כבר כח...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by AreaDooM,

יש לי בעיה , כשאני משחק בכל דבר על מסך מלא זה עושה MINIMIZE בעצמו ואין לי מושג איך לגרום לזה להפסיק, יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  25. Started by Boomerang,

.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים