משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
http://www.gametrailers.com/player/23841.html
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
נכון יש את פצצה האחרונה ששמים אותה בתוך הספינה הענקית ,אז פיצצתי ,אבל אחר כך בא לי איזה מסוק ואני לא יודע מה לעשות (לא נראה לי שאפשר להרוג את זה שיורה במסוק) אז בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מסך 22 ....אבל בהגדרות אני רואה רק רזולוציות למסכי 4\3 האם ניתן להגדיר ידנית רזולוציה אחרת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/download_4500.shtml
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שבו יש שישה חבלי תלייה,וצריך למשוך אחד מהם (או יותר ) מישהו יודע באיזה סדר זה אמור להיות ?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ככה מסדרים את הבעיה: התחל-הפעלה עכשיו תכתוב: dxdiag.exe עכשיו בחלון שנפתח לך תלך ל-sound ושמה ב- hardware sound acceleration אתה צריך לגלול עד שיופיע לך basic acceleration עכשיו לצאת ולהפעיל את המשחק והבעיה מסודרת.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר את המשחק: RAINBOW SIX - VEGAS. עכשיו מצורפת Requirements Tool שמשווה את דרישות המשחק למה שיש לך על המחשב. לי יש MSI RADEON 9800 PRO PLUS והמשחק דורש לפחות X1600 או את ה 6600 שניהם עם 128. עכשיו שאני מעלה את המשחק הוא נתקלע לי באיזהו שלב ב LOADINg. האם זה יכול להיות בגלל זה? עוד שני פונקציות שמופיעות שהמחשב שלי לא מתאים הן: SADER MODEL, FLOATING POINT BLEND. מה הם שני הדברים האלה, ואיפה אני יכול לעדכן אותם? המון תודה, ניב..
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מה אני עושה עם המודים אחרי שהורדתי אותם? תודה רבה!!! הסתדרתי - הורדתי את המנהל של נקסוס וזהו
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
באנר שנחשף מוקדם מדי באתר IGN חושף עבורנו עוד כמה פרטים על Watch_Dogs 2 שיחשף היום בערב: המשחק אכן מתרחש בגירסה כלשהי של סן פנסיסקו כפי שדווח בעבר, הבחור הממושקף שתמונתו הודלפה בעבר הוא אכן דמות הגיבור החדשה שאותה נגלם - וההשקה תגיע כבר ב-15 בנובמבר השנה.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק על הגרפיקה כי יפה\גבוהה מה אני צריך לסמן או object scarring ---ON\OFF post prossecing---------on\off מה לעשות OFF ומה ON בשביל הגרפיקה כי טובה?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ה-punkbuster בדמו מעיף אותי מכל שרת שאני מתחבר אליו. הוא טוען שיש לי או לשרת גרסה ישנה מדי. חיפשתי פאץ' לדמו (O-ם) ולא מצאתי. מה לעזאזל?-
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי 1.6GH GF2 MX 400 256 rdram אז אם יש לכם המלצות למשחקי מכונית אז תמליצו.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המשחק משגע לי את השכל עם מלא מלא באגים, אם נגיד משימה אמורה להסתיים שאני מגיע לאיזה חדר,אני יכול להיות שם שעם ולא קורא כלום, ועוד בלי סוף דברים מרגיזים כמו שהוא לפעמים מחליט שאי אפשר לחדש כח יותר או שהוא מפסיק לעשות Autosave ??? אמרו לי לבטל ליבה אחת כדיי לשחק בו?
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום...למי ששיפץ את המשחק בפאצ'ים כמובן..כמו כל בן אדם הגיוני... יש בעיה שברגע שהמשחק עובר בלוח השנה לעונת העברות של עונת 2011 2012 הוא נתקע.המוזיקה ממשיכה לנגן אבל מסך המעבר תקוע.אפשר לחכות יום שלם וזה ישאר ככה. קראתי על עוד אנשים באינטרנט עם הבעיה...אבל אין שום פיתרון,אף אחד לא ענה להם. מישהו נתקל בבעיה?יודע לסדר?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
שלום רכשתי לא מזמן את הגיימפד של מיקרוסופט האלחוטי של ה360 למחשב.. עכשיו יש איזה קובץ משהו שאני יוכל לשחק איתו במשחקים שהוא לא תומך למשל בוגאס פיר וכאלה? או שהוא תומך רק משחקי ספורט? תודה על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ראיתי שיש דמו ל-D&D ON יצרתי חשבון אבל אני לא מוצא קישור להורדה בחינם (לא של FileNet( ואשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אני הורידת מפות למשחק Battlefield 2 אני מתקין אותם אני יכנס למשחק שחק במפות החדשות זה מתחיל לעלות את מפה אבל באמצע הוא יצא ממשחק לשולחן העבודה מה בעיה שאני לא יכול לשחק במפות החדשות???
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3611620,00.html נשמע יומרני - נקווה שלא נתאכזב שוב.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יצא עידכון 1.2 למישחק Battlefield 2 אשר יתקן כמה באגים במישחק ויתן אפשרות ליטעון את הנשק בזמן ריצה מהירה ועוד... להורדה ופרטים נוספים כנסו לאתר המישחק : http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/home.jsp מקווה שעזרתי...בתודה המפציץ A החמקן !!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ לוח asus p5ql-e התקנתי את המשחק sonic dx הפעלתי אותו על רזולוציה הכי נמוכה 640X480 (יש שם רק רזולוציה) ובדקתי ב fraps והיה לי בין 32-35 ונדיר שהיה מגיע ל 37 והתקנתי על מחשב מעפןן רצחח עם כרטיס geforce 440mx ומעבד pentum 4 ושם היה בין 32-45 וליפעמים גם טיפה יותר אבל במשחקים אחרים כמו cod 5 אני מקבל עם 4x aa רזולוציה 1280X1024 16X AF קיבלתי בין 60-91 ליפעמים היה מגיע ל 91 ולמה רק במשחק הזה שהוא ישן זה קורה? ובמחשב יותר מעפן זה יותר גבוהה?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי, שאלה: שיחקתי במשחק פיפא 2010 בקונסולת ה- PS3 וממש אהבתי את המשחק (אפילו יותר מה- PES 2010) אבל לא הצלחתי לבדוק האם הגירסא של פיפא 2010 למחשב הינה זהה, פחות טובה או אולי יותר טובה. מישהו יכול לעזור? האם יש הבדלים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הפקודות האלה עושים admin_denymap admin_listpawn admin_movespawn admin_reload admin_startvote admin_teamplay admin_userorigin ויש עוד פקודה הכי חשובה שאני לא יודע אותה מתי שאני כותב פקודה אז כתוב מי האדמין אז אמרו לי שיש פקודה שמתי שאני כותב פקודה אז לא כתוב מי עשה אותה ואני רוצה לדעת מה הפקודה הזאת השמח אם יגידו לי מה הפקודות האלה ומה הם עושות
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-