עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by cb,

שלום...למי ששיפץ את המשחק בפאצ'ים כמובן..כמו כל בן אדם הגיוני... יש בעיה שברגע שהמשחק עובר בלוח השנה לעונת העברות של עונת 2011 2012 הוא נתקע.המוזיקה ממשיכה לנגן אבל מסך המעבר תקוע.אפשר לחכות יום שלם וזה ישאר ככה. קראתי על עוד אנשים באינטרנט עם הבעיה...אבל אין שום פיתרון,אף אחד לא ענה להם. מישהו נתקל בבעיה?יודע לסדר?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by eranmor,

המשחק הזה פשוט מסרב לעבוד חלק ולא משנה מה! ניסיתי להפעיל אותו ב800*600 ב16BIT והוא בכלל לא זז..... 1FPS :'( יש לי ראדון 9500 עם אוברקלוק CATALYST 3.7 דרייברים הכי מעודכנים של הלוח אם וכו'... 4300 ב3DMARK03.... מה יכול לגרום לזה?? נ.ב. חשבתי שאולי הדיסקים שלי דפוקים אז לקחתי דיסקים מחבר (הכל מקורי) וגם עם הדיסקים שלו זה דפוק

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  3. אני משחק לי ככה בכיף בשרת שהוא רנקד כעבור 5 שעות משחק ניכנסתי לתפריט של הדרגות שלי ליראות לאן היתקדמתי וזה התוצאה מישו יודע מה בדיוק ניסגר איתם איפה התוצאה האמיתית שלי??? עבדתי עליהה כל כך קשה :'( לא פייר!!!! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by elad76,

עד עכשיו היה לי FX5200 ואני זוכר שהמשחק עבד לי על מדיום.. רציתי לדעת אם אני אוכל לשים אותו על ההגדרות הכי הכי גבוהות 1280?? עם 1900GT256MB

5. טוב עברתי מאיפה שנתקעתי התקדמתי די הרבה ונתקעתי שוב http://img219.imageshack.us/img219/9895/pop320051217002218579vy.jpg תודה מראש שוב

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

http://www.evilsourcegaming.com/2011/11/gameoftheyear/

7. Started by duk4u,

לאחרונה רכשתי כרטיס - G.F 6800GT ואיתו קיבלתי את המישחק הנ"ל. בקיצור עברתי את שלב האימונים ואנני יודע כיצד להמשיך. שאלתי היא, האם שלב האימונים בא כמקדים למישחק כמו בספלינטר סל. או זה שלב מקדים למישחק רשת. אשמח לקבל תגובות מכל אלה שיש להם נסיון במישחק המדובר

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  8. עקב בעייה עם slot agp בלוח האם במחשב העיקרי חזרתי באופן זמני להשתמש במחשב הישן שלי שמיפרטו הוא : p2 400 128mb riva tnt 16mb win98 win 2000 אני מחפש מישחקים שירוצו בצורה סבירה ברזולוצייה מינימלית של 800x600 הז"אנרים שמענינים אותי הם: 1. first person shooters (quake3 רץ בצורה ניסבלת על המחשב הישן) מישחקים אחרים כמו unreal ,doom2, half-life 1 רצו בצורה טובה 2 .combat flight simulators (סיגנון world war 1 , 2 כלומר dogfighting בלי ראדרים , טילים מונחים ושאר ירקות שמוציאים את כול החשק ) אהבתי את סידרת comanche 3. combat space simulators (xwing vs tie fighters, descent) 4. (platform games (another world ,abuse 5. adventure games 6. 3d person shooters …

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by Nahum2,

טוב, אז ככה. התקנתי את RA2. והמשחק כל הזמן נתקע בסרטים. בערך שניות אחרי שאיזשהו סרט מתחיל המשחק נתקע. למישהו יש אעיונות? מערכת ההפעלה שלי SP2?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by cohenkobi1,

חברה, התקנתי את המשחק Turok Evolution אבל אחרי כל ההתקנה (המשעממת במיוחד), אני מנסה להפעיל את המשחק ומקבל את ההודעה הזו: The application requiers functionality that is not avalible on your Direct3D hardware accelerator. The application will now exit. זאת ההודעה, אני משתגע, לא יודע למה זה לא עובד... הורדתי דרייבר חדש לפני חודשיים לg-force mx 440 שלי, וגם זה לא עובד... יש לכם רעיון? בתודה מראש. קובי.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by slim_shady,

שם המשחק: Necromania - Traps of Darkness (או בקיצור - TOD) ז'אנר: תקפידים (ואולי הרפתקאות אני לא ממש יודע להגדיר את זה) עלילת המשחק: לפני הרבה שנים, בנקרומניה (מין עולם או ארץ של שדים ורוחות) חיו יצורים שכמו כל אחד אחר, הם אהבו ורצחו כמו מרבית הצורים החיים. בתקופה זאת קם בממלכת בני האדם מלך שאהב והעריץ את האושר והשמחה בעולם, כשראה שדרכיה האפלים של נקרומניה חודרים לממלכתו הוא החליט אחת ולתמיד לשים קץ לרוע ולאפלה ולהרוג את תושבי נקרומניה, כשסיים להרוג כמעט את כולם, הוא נתפס ונענה למצב חיים עלוב וכמעט חסר קיום, אבל לפני שנתפס הוא כלא את כל נציגי היצורים שהם תושבי נקרומניה: האביר, המכשפה, האורק (ORC), הקוסם, הגולם והשלד בכלא שהוא בעצם המשחק. היצורים השתחררו משנתם ועכשיו תוש…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  12. Started by guy_pr,

שלום חבר שלי קנה גואסטיק והוא רוצה משחק טוב כדי לשחק איתו אני רוצה שתמליצו לי אל משחק טוב של מטוסים . גיא אורן.

13. Started by KermitShor,

שאלה קריטית יש משימה להיות בניו יורק וצריך להביא לבחור בשם Shaw איזה כמה דברים שהוא רוצה באיזו שהו מקום בעיר יש מחסום אנרגיה כזה בצבע ירוק והם אומרים שכדי לעבור אותו צריך שה"סורק" יאמין שהשחקנים שלי "אחד משלהם" איזה רובוטים כאלו חרשתי את כל המפה עברתי יצאתי ואני לא יודע איך עושים את זה... ועוד שאלה(פחות קריטית) בתעלות של ניו יורק יש "מתקן ביות" כתום שמוחבא מאחורי מאוורר וצריך לנתק לו את הזרם יש גנרטור כזה שהגעתי אליו ואומרים לי שכדי לנתק צריך למשוך ממנו אנרגיה איך אני עושה את זה ..?? ניסתי להפעיל את האקסמנים שלי.. ולא הולך מה עושים

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by stone cold,

פה יש תביקורת בגימספוט למי שרוצה http://www.gamespot.com/ps2/adventure/kingdomhearts/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs ותמונות קצת - טוב אני יודע שהביקורת מאוד מאוחרת אבל הרבה לא שיחקו במשחק הזה וחבל בכל מיקרה המשחק משלב דברים מהרבה סגנונות גם מפלטפורמות גם מRPG מערבים גם מRPG יפנים גם מיריות בקיצור הרבה דברים אבל בשורה התחתונה אחרי התחלה משעממת והרבה סרטונים המשחק מתחיל להיות יותר ויותר כיף ולקראת הסוף אפילו מאוד מאתגר הבעיות במשחק זה 2 דברים 1-העלילה בסגנון דיסני וכל המשחק מוצף בדברים של דיסני לי אישית זה לא הציק יותר מידי כמו שמשחקי מאריו לא מציקים לי בעניין התפאורה יותר מידי אבל יש אנשים שזה יכול להציק להם 2-יש לקראת הסוף יותר מי…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by Idanp,

הרגע סיימתי אותו, פשוט משחק מעולה ממליץ לכולם. ! http://img177.imageshack.us/img177/5876/vcvcv2tx.jpg

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  16. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 29 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כפרות? יוגי התאושש וחזר אלינו בכוחות מחודשים. אנחנו שמחים לארח בפרק גם את אופיר נמצוב, שהוא מעריץ אהמ מאזין שלנו כבר עוד מלפני שהקמנו את הפודקאסט בכלל. אופיר היה על הכיפאק ובכלל כל הפרק יצא מצחיק וזורם, אמה מה יש מצב שתשמעו את המילה “מיינקראפט” (טינג!) פעם או פעמיים במהלך הפרק… מעבר לכך סקרנו בקצרה את Enslaved, רובוטריקים, סטארקראפט 2, לימבו, טררררררראררריה [שזה קצת כמו מיינקראפט (טינג!)], ומורטל קומבט. לוני כבר חולה סופנית בקדחת החתונות וזה משפיע על בחירת האפליקציות שלו לפינת האייפון השבוע. יש לנו סקירת מאזין על …

17. שלום לכולם לאחרונה נתקפתי בנוסטלגיה לFALLOUT 3 אז התקנתי אותו (גרסאת ה GOTY) כולל ההרחבות התחלתי משחק, שמרתי אותו ויצאתי. הלכתי לתקית השמירות שהוא יצר והעתקתי אליה את כל השמירות הישנות שלי כדי להמשיך לשחק מאיפה שעצרתי. אני טוען את אחד המשחקים הכי אחרונים ואני רואה שאין עלי בגדים וכל הרובים החזקים שלי נעלמו. הלכתי גם לבית שלי לוודא שאולי לא השארתי את הדברים בלוקר וגם שם אין שום דבר מיוחד ואני בפירוש זוכר שהייתי משאיר בבית מלא חליפות ורובים יקרים כדי לתקן דבר שני אני גם זוכר שכבר שיחקתי בחלק מהמשימות של POINT LOOKOUT ונראה לי אפילו שסיימתי אותם (אני זוכר שיש מתקפה כזאת על הבית הענק הזה ושצריך להדוף את כל הברברים. ושיש כזה יער מלא בובות לא אמיתיות בגלל שכאילו הדמות תחת הזיות…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by aviv23,

מישהו יודע מאיפה אני מוריד et ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by amd@ati,

היי, ברצוני לשאול אתכם שאלה בנוגע דרישות המינימום למשחקי מחשב, נגיד שבדרישות המינימום של משחק מופיע מעבד athalon 64 כלשהו, ולי יש מעבד athlon xp 2900+ שהוא מסדרה מוקדמת יותר, וכל שאר הרכיבים שלי מתאימים אף לדרישות המומלצות. האם המשחק ייתן לי "הזדמנות" להריץ אותו, או שיידחה את המעבד על הסף ולא ייתן לי אפילו להכנס לתפריט של המשחק? תודה רבה מראש לעונים, אני מעריך את זה

20. מתי בדיוק ה- ps2 וה- xbox 2 צריכים לצאת??? אני מתלבט עם לקנות את הps2 הקטן או לחכות, ואם לחכות אז כמה זמן??? תודה לכל העוזרים וסליחה אבל לא ידעת איפה לפתוח את התראד... ???

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by megaPipe,

האפיסוד הראשוןן היהה טובב אבלל קצרר מאודד בע... מתי השני אמור לצאתת איןן לי סבלנות לחכות !@ ראיתי תטריילר שלו נראה חזק.

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  22. הרי כידוע ניתן לכבוש תמונות דרך print scrren.... אבל בשביל סרטים איך?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by *NightMare,

באיזה סגנון הוא? איך הגרפיקה? העלילה? ספרו לי קצת....

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  24. שלום יש לי בעיה במשחק מהרגע ששמתי טלאי ליגה ישראלית המשחק כול הזמן יוצא לי ואומר "נתקל בבעיה ועליו להסגר" מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  25. הכוונה היא לעוד חלק שמורידים בעדכונים או לחלק השני של המשחק? כי אם זה זה לא נראה לי הגיוני שיש רק עוד חלק אחד... מישהו? נ.ב: כבר יצא החלק השני של המשחק?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.