משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
טוב באשכול אחר שאלתי את זה אבל כדי לעשות סדר אני אשאל את זה פה: יש לי מגבר עם רמקולים 5.1 שתומכים בדולבי דיגיטל והם מחוברים למחשב מדיה סנטר שלי. הורדתי COD5 שזה משחק שאמור לתמוך בדולבי דיגיטל אבל משום מה כשנכנסים למשחק המגבר לא עובר למצב דולבי דיגיטל. מה עושים? ניסיתי לשנות את ההגדרות ובהגדרות כתוב שכדי לשנות את הspeaker config צריך לשנות בהגדרות של הווינדוז אבל בהגדרות של הווינדוז לא הצלחתי לשנות את הdevice הדיפולטי ל5.1. איך עושים זאת? יש לי ווינדוז ויסטה
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה אומרים עליו? משחק טוב? איזה סגנון זה?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
האם ידוע על NFS חדש שאמור לצאת? ואם כן איפה אני יכול למצוא מידע עליו? (...לא בדיוק מתמצא באתר של ea)
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
איך מוסיפים את הליגה המעפנה הישראלית לפיפא 2005? בעצם מאיפה מורידים?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המשחק יוצא לווינדוס מה יכולה להיות הבעיה ? Game Running -------------------------------------------------------- Reset check for input! Loading collada for 'maps/level01_cells.dae' took: 406 ms ERROR: Couldn't create material 'particle_rockpiece.mat' ERROR: Couldn't create material 'particle_rockpiece.mat' ERROR: Couldn't find particle system file 'particle_imp_generic_hard.ps' ERROR: Couldn't create material 'particle_metalpiece.mat' ERROR: Couldn't create material 'particle_metalpiece.mat' ERROR: Couldn't create SoundEntity 'unbreak_impact_metal_soft_furniture_med.snt' WARNING: Couldn't preload sound 'unbreak_impact_metal_soft_furniture_med' WARNING: Geometry for joint…
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
הייתי בכמה אתרים בכולם כתוב Q1. מישהו יודע מה התאריך המדויק?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש איזה מוד או פאץ' שמאפשר להריץ את המשחק על רזולוציות של מסך רחב (1600X900 ,1440X900) ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום , מישהו פה מכיר איזשהו אתר שמוכר בארץ או שולח לארץ את המטריקס אונלין ?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהיטמן החדש המשחק בגרסה המקורית (1.0) עשה לי בעיות החל מהשלב עם הכוכב פורנו,ולא ידעתי מה לעשות ולכן התקנתי את PATCH 1.1... עכשיו אני אידיוט ובטעות מחקתי את השמירות ולכן נאלצתי להתחיל מחדש.. אמרתי בסדר נתחיל מחדש אבל הופ איך שאני מסיים את השלב הראשון המשחק קורס.. כמו כן ניסיתי גם עם צ'יטים לעבור את השלב מיד אך שוב המשחק קורס ומופיעה הודעה שהתוכנה ביצעה פעולה בלתי חוקית ולכן תיאלץ להיסגר. בקיצור,למישהו קרה? והאם יש לכם עצה מה לעשות ? :'( אני מת על המשחק הזה.. הוא פשוט מדהים.. אני חייב לסיים אותו!
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי GAMEPAD של לוג'יטק ה WINGAMN אבל המשחק לא מזהה אותו ואני לא יודע איך איך להגדירו בתוך המשחק.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
עוד מכוער-ריור בדרך ! ובתגובה - מיקרוסופט תתן בחינם את הקודם בסידרה ! http://ve3d.ign.com/articles/news/48939/MechWarrior-4-To-Be-Re-Released-For-Free
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והוא פועל והכל אבל יש לו באגים ענקיים לפעמים האקדח נעלם ולא רואים טוב את האוייבים שלך אני לא יודע למה זה קורה כי יש לי מחשב טוב מאוד דווקא אם מישהו יודע את הבעיה ויכול לעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אל תשאלו בבקשה למה אני משחק בזה - אין לי תשובה ואני משועמם.
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המשחק משגע לי את השכל עם מלא מלא באגים, אם נגיד משימה אמורה להסתיים שאני מגיע לאיזה חדר,אני יכול להיות שם שעם ולא קורא כלום, ועוד בלי סוף דברים מרגיזים כמו שהוא לפעמים מחליט שאי אפשר לחדש כח יותר או שהוא מפסיק לעשות Autosave ??? אמרו לי לבטל ליבה אחת כדיי לשחק בו?
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 33 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? השבוע לוני נפקד (סחבק עובר דירה!), אבל יוגב וינאי על המשמר, ואפילו הביאו שחקן חיזוק! עופר שוורץ מבלוג המשחקים המצויין גיימפאד והפודקאסט “גיימפוד”, שלא נזכיר בשום פנים ואופן, מצטרף לחגיגה. ואיזו חגיגה זו… ינאי ויוגב מספרים בשחור-לבן על-L.A. Noire ועופר מספר לנו חוויות מהחופשה שלו באי התענוגות היוקרתי Dead Island, אנחנו עוברים על החדשות השבועיות (Max Payne 3, Game of Thrones, תוסף חדש ל-3DS, בלו-ריי לאקסבוקס?), וידאו השבוע קר כקרח וכמובן, הכי חשוב – שאלות המאזינים. התחרות נושאת הפרסים שלנו נמשכת ויש לנו גם מכירה …
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם מה לעשות, הפנטיום1 שלי מת והילד עוד קטן ויש רק XP בבית (חיים קשים) תודה רבה וחתימה טובה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
דיין לא בזבזתם את כל המזומנים שלכם? הנה כמה הצעות משחקים משתלמות שכדאי לכם לשמוע עליהן מבצעי האביב בחנות האונליין Green Man Gaming, עליהם סיפרנו לכם לפני יומיים, ממשיכים גם כעת עם חלק נוסף – שמתמקד בכותריהן של המפיצות Square Enix, Devolver Digital, Codemasters ועוד. בואו לגלות האם יש כאן משהו שקורץ בדיוק עבורכם. כמו קודם, גם כעת שימוש בקוד הקופון 'SPRING20' יקנה לכם 20 אחוזי הנחה נוספים על כל רכישה בעלות כוללת של מעל ל-10 דולרים – והנחה זו היא שהופכת את ההצעות למשתלמות באמת, על כן בהמשך נציין את המחירים אשר לוקחים בחשבון את ההצעה הזו. אצל Square Enix היפנית ניתן לרכוש את Just Cause 3 העדכני והאיכותי במחיר של 32.2 דולר, את משחק ההרפתקאות Life is Strang…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מוריד אותו ברגעים אלה (כ 230 מגהבייט), נראה כמו FPS חריף במיוחד, עם דרישות מערכת תובעניות (מינימום - מעבד 1.5 ג'יגהרץ עם 384 מגה בראם | בגדר המלצה - מעבד 2.4 ג'יגהרץ עם חצי ג'יגה בראם). ממש מסקרן... אלה שכבר הורידו/שיחקו רשאים להביע את דיעותיהם כאן.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כן המשחק הזה שהיה לדוס...מלפני עשור או יותר.. לא את כל ה"שיפורים" שרק הרסו אני רוצה את הקלאסי...שיש שני חצאי עיגולים וצינור (כן ככה טנקים נראו פעם) יש מצב משיהו יודע מאיפה מורידים? ואיזה פאץ לאקס פי?
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://www.evilsourcegaming.com/2011/11/gameoftheyear/
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
-
ויודע אם יש לו תוספות או משהו?? כי המשחק ממש חמוד עם גרפיקה ממש חמודה!
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום למי שיש משחקי רשת RPG להמליץ אני השמח לשמוע! Wow לא להמליץ כי לדעתי השרתים הפרטיים עדין לא מספיק טובים. MU רק עם יש לכם סרבר טוב אם כלכלה טובה ו EXP לא מוגזם.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי. נתקעתי בשלב שלאחר קרב יריות על הגגות קפצתי על צינור של אוורור מישם לבריכת מים. יצאה לי הודעה שאני צריל לחפש דרך לחזור לבניין הראשי. אבל כל הנסיונות עלו בתוהו. אשמח אם מישהו יכול לתת לי את הפיתרון...
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-