עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by LazyBoy,

לכבוד 15 שנה לסדרת Elder Scrolls בתסדה משחררת את המשחק השני בסדרה להורדה חינמית. http://www.gamespot.com/news/blogs/sidebar/909182374/26951804/elder-scrolls-ii-daggerfall-now-free.html

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by shmel,

עוד מכוער-ריור בדרך ! ובתגובה - מיקרוסופט תתן בחינם את הקודם בסידרה ! http://ve3d.ign.com/articles/news/48939/MechWarrior-4-To-Be-Re-Released-For-Free

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. Started by Rrafi,

למי שיש שישלח לי כפרה עליו...!

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  4. Started by bobby323,

המשחק משגע לי את השכל עם מלא מלא באגים, אם נגיד משימה אמורה להסתיים שאני מגיע לאיזה חדר,אני יכול להיות שם שעם ולא קורא כלום, ועוד בלי סוף דברים מרגיזים כמו שהוא לפעמים מחליט שאי אפשר לחדש כח יותר או שהוא מפסיק לעשות Autosave ??? אמרו לי לבטל ליבה אחת כדיי לשחק בו?

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

http://www.gametrailers.com/player/23072.html תהנו!

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by RayZ,

יש משחקי מחשב, שאם אני עושה אותם על מצב ALT + ENTER, אני רואה את התמונה מכאיבה מאד לעיינים.. כאילו נכנסתי להגדרות (בווינדוס), וסימנתי שהכרטיס מסך יעבוד על 60Hertz. אי אפשר לשחק ככה.. מה אני עושה?

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by cb,

שלום...למי ששיפץ את המשחק בפאצ'ים כמובן..כמו כל בן אדם הגיוני... יש בעיה שברגע שהמשחק עובר בלוח השנה לעונת העברות של עונת 2011 2012 הוא נתקע.המוזיקה ממשיכה לנגן אבל מסך המעבר תקוע.אפשר לחכות יום שלם וזה ישאר ככה. קראתי על עוד אנשים באינטרנט עם הבעיה...אבל אין שום פיתרון,אף אחד לא ענה להם. מישהו נתקל בבעיה?יודע לסדר?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by Lethal_Acid,

???

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  9. היום סוף סוף הצלחתי לסיים אותו. הישג רציני? אפשר לחזור לחיים עכשיו...

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. Started by POD,

שלום, מישהו נתקל פעם במין מריחה כזו של הצבעים במצב של ראיה טרמית? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by eranmor,

המשחק הזה פשוט מסרב לעבוד חלק ולא משנה מה! ניסיתי להפעיל אותו ב800*600 ב16BIT והוא בכלל לא זז..... 1FPS :'( יש לי ראדון 9500 עם אוברקלוק CATALYST 3.7 דרייברים הכי מעודכנים של הלוח אם וכו'... 4300 ב3DMARK03.... מה יכול לגרום לזה?? נ.ב. חשבתי שאולי הדיסקים שלי דפוקים אז לקחתי דיסקים מחבר (הכל מקורי) וגם עם הדיסקים שלו זה דפוק

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  12. אני לא רקוצה להוריד את זה.. הוא מתקע לי תמיד בסוף ניסיתי עוד קישורים ועדיין מאיה אני יכול להזמין דיסק חינם? כמו UBUNTU(שמביאים את זה חינם בדואר) כי באתר של AA ראיתי ORFER FREE CD קישור אחד נפל ואחד עולה כסף בבקשה תעזו לי תדוה מראש

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  13. תודה למוצא! (אם יש בכלל)

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  14. טוב עברתי מאיפה שנתקעתי התקדמתי די הרבה ונתקעתי שוב http://img219.imageshack.us/img219/9895/pop320051217002218579vy.jpg תודה מראש שוב

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  15. Started by duk4u,

לאחרונה רכשתי כרטיס - G.F 6800GT ואיתו קיבלתי את המישחק הנ"ל. בקיצור עברתי את שלב האימונים ואנני יודע כיצד להמשיך. שאלתי היא, האם שלב האימונים בא כמקדים למישחק כמו בספלינטר סל. או זה שלב מקדים למישחק רשת. אשמח לקבל תגובות מכל אלה שיש להם נסיון במישחק המדובר

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  16. לא הבנתי כלום איך אני מקבל את הקופון אם מישהו קיבל אותו והבין איך מקבלים אותו אני ישמח אם הוא יגיד לי בתודה עמית

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by Nahum2,

טוב, אז ככה. התקנתי את RA2. והמשחק כל הזמן נתקע בסרטים. בערך שניות אחרי שאיזשהו סרט מתחיל המשחק נתקע. למישהו יש אעיונות? מערכת ההפעלה שלי SP2?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by guy_pr,

שלום חבר שלי קנה גואסטיק והוא רוצה משחק טוב כדי לשחק איתו אני רוצה שתמליצו לי אל משחק טוב של מטוסים . גיא אורן.

19. Started by aviv23,

מישהו יודע מאיפה אני מוריד et ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by constantine16,

http://www.gametrailers.com/player/23841.html

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  21. הי לכולם אני צריך המלצה למשחקים חדשים לPS2 חוץ מTEKKEN4 VICE CITY DBZ BUDAKAI NFS HP2 אז יש לכם מה להמליץ לי? רצוי שיחזיק הרבה זמן סגנון כמו GTA ו TEKKEN אז סבבה? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  22. כל משחק שאני מעלה במחשב הוא יוצא אחרי כמה דקות..ואי אפשר לשחק ככה.. למה זה ומה אני אמור לעשות...?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  23. 1.שלום אני פתחתי סרבר ל4 אנשים... אני ו3 חברים שלי... עכשיו אני רוצה שאני אהיה בקבוצה אחת... ו 3 החברים שלי יהיו בקבוצה שניה.. הבעיה היא ככה... נגיד אני נכנס לקבוצה א' ו3 חברים שלי נכנסים לקבוצה ב' אז סבבה אנחנו משחקים אבל אחרי סיבוב אחד הסרבר "משווה" את מספר השחקנים ומביא אלי את אחד החברים שלי ואז זה 2 על 2.... איך אפשר לבטל את הדבר הזה? פקודה או משהו? 2.אם אני אדמין איך כותבים בלבן? בבקשה לענות לי על שתי השאלות תודה ביי...

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  24. שלום יש לי בעיה במשחק מהרגע ששמתי טלאי ליגה ישראלית המשחק כול הזמן יוצא לי ואומר "נתקל בבעיה ועליו להסגר" מה עלי לעשות?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by gman_il,

אז התחילה העונה החדשה ומלבד Tweak-ים פה ושם אני לא מרגיש שינוי גדול (עדיין לא ניסיתי את המפה החדשה). לא מבין את זה איך הם לא טיפלו בנושא של אנשים עוזבים באמצע , זה ממש מתסכל ופוגע מאוד. מה איתכם? שיחקתם? מה דעתכם? סובלים כמוני מעזיבות באמצע המשחק?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.