משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן ניסיתי להתקין את אלדר סקרולס3: מורווינד. וכשבאתי להתקין בדיוק כשזה סיים את ההתקנה הקטנה הזאת של האינסטול שילד בהתחלה ההתקנה לא נפתחה והייתה הודעה שהיה כתוב בה שהגרסה של הר.פי.סי סטב(RPC STUB) לא מותאמת או משהו כזה... משהו יודע מה זה אומר? או איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה של הRPC STUB?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, התקנתי אתמול את המשחק COD4, וכאשר אני מפעיל את המשחק ב-SP, הוא כותב לי הודעת שגיעה: iw3sp.exe - unable to locate component this application has failed to start because d3dx9_34.dll was not found. re-installig the application may fix this problem מישהו יודע מה לעשות??? תודה מראש, יובל
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
זה הביקורת מגימספוט על גירסת ה360- http://www.gamespot.com/xbox360/action/lostplanet/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews ופה יש תהכרזה על גירסת הPC- http://www.gamespot.com/news/6169039.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום כדי לשלוט בשמי בטלפילד כמו שצריך רכשתי לוגיטק אקסטרים 3די פרו שאני מחבר אותו הוא משפיע לרעה על העכבר במשחק רגלי למרות שהגדרתי את הגויסטיק רק למקשי טיסה מישהו נתקל בבעיה או יודע על פיתרון??? יתכן התנגשות usb? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כתבה מעניינת של Gamespot על המכשירים העתידיים שיישבו לנו בסלון. מעניין. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1939-x-x-x&body_pagenum=1
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, אני בשלב שני, כשצריך לברוח מהכלא. אני יוצא מהתא, מחסל את כל השוטרים, נכנס בכל המעברים וממשיך למדרגות שמובילות לקומה עליונה מקבילה לשורת התאים שממנה נחלצתי. הורג שם את כל הסוהרים, ו... אין דרך החוצה! אני חוזר כל פעם לנקודת ההתחלה בתא, ואז מופיע עוד סוהר או שניים במקום שכבר "טיהרתי". אני הורג אותם, חוזר על צעדי ושוב מוצא עוד סוהרים. הורג אותם, חוזר שנית לתא ושוב סוהרים, הורג אותם וחוזר חלילה! אפילו הרגתי את שאר האסירים ה"תמימים" שבחדר הגדול מרוב תסכול! איך יוצאים משם? TIA
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בסוף הקריירה בלי לסיים את כל הצ'אלנג'ים, כתבו לי שפתחתי את האוודי ועוד חמש מכוניות, את החמש מכוניות ראיתי את האוודי לא. וגם בצ'אלנג'ס ובסצנה הראשונה של המשחק יש BMW - אין את זה גם אחר כך? אני מתכוון מתי שהוא לא אמורים לפתוח BMW?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל בחלק מהסרברים. בחלק אני גם מקבל timeout . הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באנדרגרונד, אני לא יודע עם זה קרה לאחרים אבל באמצע המשחק (אחרי שקניתי מכונית) אני מקבל הודעה בSMS שRachel רוצה את המכונית שלה בחזרה אחרת אין מרוצים, עכשיו אין לי מושג מה היא רוצה, ניסיתי להחזיר לה 2 מכוניות שהיו לי, אבל כלום לא עוזר. נראה לי שהיא מתכוונת ל350Z שמקבלים בהתחלה, אבל החזרתי אותה :\ מישהו נתקל בבעיה ? ויכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הורדתי באימיול את המשחק brain.bin ניסיתי להפעיל אותו באמצעות cue maker ו daemon tool אך ללא הצלחה- המשחק מותקן על המחשב אבל כשאני מנסה להעלות אותו מופיעה הודעת שגיאה שהדיסק לא תקין.... יש למישהו קראק למשחק או רעיון אחר להפעיל אותו? יש לי קצת ניסיון עם הפעלת קבצי iso אז לא נראה לי שטעיתי בהפעלה.... תודה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
הגעתי לשלב השני ששוטרים פורצים לבית וזורקים רימוני עשן..אני מגיע לדלת שהיא אומרת לי שאני צריך מפתח אבל אין לי מושג איפה המפתח נמצא...יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
http://gamershell.com/screenpop.php?id=161858 http://gamershell.com/screenpop.php?id=161857 http://gamershell.com/screenpop.php?id=161856 מה זה MOD או משהו? :-X
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק אחד נגד השני ברשת בבית(יש לי רשת צקן N , וארבעה מחשבים).. יש איזה משחק כמו "Crysis" שאפשר לשחק אחד נגד השני ברשת הבייתית(לא דרך האינטרנט)?? יש לי את "Crysis 2" ולא ראיתי שם אופצייה כזאת..
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
-
-
משחק האקשן-תפקידים האהוד זוכה לחיים חדשים ומפתיעים, למרות שהמפתחת המקורית אינה קיימת כבר קרוב לעשור לכתבה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ולילה טוב יש לי שאלה: קניתי את המשחק לפני כשנה וחצי שיחקתי מעט כי המחשב היה קצת חלש ולא נהנתי היום התקנתי את המשחק על הלפטופ החדש שלי TOSHIBA L650 10H הכל היה סבבה ואז ראיתי בוונדוס לייב שיש עדכון חדש להוריד הורדתי אותו והתקנתי,ואז פתאום המשחק לא עלה יותר הסרתי את המשחק והתקנתי אותו שוב מישהו יודע מה קרה?,הרי קניתי את המשחק והוא מזהה אותי בלי בעייה(הסריאל נמבר בחוברת של המשחק) האם בכלל אני חייב לעשות UPDATE למשחק? תודה רבה ליאור
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
באיזה סגנון הוא? איך הגרפיקה? העלילה? ספרו לי קצת....
-
היי חבר'ה, יש לי שאלה שממש מטרידה את ראשי בימים האחרונים. האם יתכן כי NFS MW החדש תומך גם ב HDR? האפקט שאתם יוצאים מהמנהרה זהה פחות או יותר לאפקט שאתם מטפסים במעלי המדרגות ב HL2:LOST COAST... בנוסף, יש עצמים שבוהקים באור השמש (בניינים, זכוכיות וכו'). בגרסת PS2 אגב שיצא לי גם לשחק בה, יש את האפקט ביציאה מהמנהרה, אבל הארת בניינים וגופים אחרים לא מתקיימת...
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב באשכול אחר שאלתי את זה אבל כדי לעשות סדר אני אשאל את זה פה: יש לי מגבר עם רמקולים 5.1 שתומכים בדולבי דיגיטל והם מחוברים למחשב מדיה סנטר שלי. הורדתי COD5 שזה משחק שאמור לתמוך בדולבי דיגיטל אבל משום מה כשנכנסים למשחק המגבר לא עובר למצב דולבי דיגיטל. מה עושים? ניסיתי לשנות את ההגדרות ובהגדרות כתוב שכדי לשנות את הspeaker config צריך לשנות בהגדרות של הווינדוז אבל בהגדרות של הווינדוז לא הצלחתי לשנות את הdevice הדיפולטי ל5.1. איך עושים זאת? יש לי ווינדוז ויסטה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
חיסלתי את כולם....ואני מנסה לעבור לצד השני...אבל אין שום גשר....מעל הנהר של ה"לבה" היגעתי לאיזה סלע = שמגיע קרוב לצד השני - אבל לא מספיק אני מנסה ליקפוץ מעל המירווח שנישאר ומיתרסק למטה יש מעבר נוסף או דרך אחרת ? אמורים להפיל את הסלע ? למטה או מה ? THX
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עולם הגורל הוא שמו של משחק תפקידים ישראלי חדש, המיועד לשימושם של משתתפים רבים, ובמובנים רבים הוא מעין הצגה מקוונת. תקציר העלילה היא נבואה עתיקה על קרב נורא, שיביא את יום הדין על האנושות ויכחיד אותה. כדי למנוע את הגשמת הנבואה המציאו המדענים מכונת זמן, שבה נוסעים המשתתפים במטרה לשנות את העבר וכך למנוע מהנבואה מלהתגשם. המשחק הוא עולם מדומה, שאליו יכולים הגולשים להיכנס על ידי אימוץ של דמות המייצגת את אחד האזרחים באותו עולם. כל משתתף הוא דמות אחרת, וכל מהלך של הדמות הוא פועל יוצא של שיקול דעתו של השחקן. כללי המשחק נקבעים בידי המאסטר, במקרה זה המחשב, שהוא גם הבורא, השליט והשופט, והוא זה שממלא את עולם המשחק בדמויות מפחידות, במפלצות, בסכנות ובדמויות שלא ניתנות לשליטת השחקנים…
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי אנשים, אני לוחץ על משחק מסויים כדי שהמחשב יתחיל להתקין ובאמצע הוא רושם שהשרת ש סטים לא יכול לעשות את זה עכשיו ואני צריך לנסות בעוד כמה דקות, גם אחרי כמה דקות יש את אותה בעיה. הנה: מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו יכול בטובו לנסות למצוא לי Walkthrough בעברית לHalf Life 2 (אם יש כזה דבר) ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי אזושהי בעייה מעצבנת בקוד 4 ... אני מתחבר לשרת במשחק ואחת הבעיות שנוצרות היא שברגע שאני מתחבר ונכנס למשחק הוא מעיף אותי וכותב: Chapi punkbuster permanent ban issued on this game server.... אני לא מבין למה הוא עושה לי באנים כל הזמן... הפאנקבאסטר שלי מעודכן (ופועל) ואנלא מצליח להיכנס לשרתים ואם אני כן מצליח אז בשנייה שאני נכנס הוא מעיף אותי וכותב server disconnected ... מאוד מוזר
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-