משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
לקנות את האוסף? Command & Conquer (August 1995) Command & Conquer The Covert Operations (April 1996) Command & Conquer Red Alert (October 1996) Command & Conquer Red Alert The Aftermath (September 1997) Command & Conquer Red Alert Counterstrike (March 1997) Command & Conquer Tiberian Sun (August 1999) Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm (February 2000) Command & Conquer Red Alert 2 (October 2000) Command & Conquer Yuri's Revenge (October 2001) Command & Conquer Renegade (February 2002) Command & Conquer Generals (February 2003) Command & Conquer Generals Zero Hour (September 2003) או לא? סה"כ 180 ש"ח חייב דעות
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה עם המשחקים שיוצאים? חוץ מ OBLIVION ו SIMS OPEN FOR BUISNESSE ו THE GODFATHER לא ראיתי שום משחק יפה שעומד לצאת בקרוב אה והאכזבה הכי גדולה TRUE CRIME 2 שהיה אמור להיות 10 קיבל 5/6 אז למה מישהו יכול להסביר לי????? :pissed:
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מכור למשחקיי ראליי ... עכשיו רציתי לדעת אם כבר הוציאו בארץ את Richard burns למכירה (ל-PC) ... ואם כבר מדברים על הוצאות באיזה אתרים ניתן לרכוש אותו ואת הקולין 2005 ... נ.ב. חיפשתי בזאפ ... והכל רחוק לי מאוד .
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איזה משחק פשע עדיף לי לקנות מבחינת כל התחומים גרפיקה, הנאה וכו' בקיצור תצביעו לפי נתוני שיכלול [לדוג': נגיד שלGTA אין גרפיקה טובה אבל הוא מהנה וכו' ברמה גבוהה אז ניקוד 8 ונגיד שלMAFIA יש גרפיקה טובה והיא גם מהנה וכו' ברמה גבוהה אז 9 ולפי זה תצביעו לMAFIA]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה איפו יש יותר שרתים ישראלים ב-source or in 1.6 וכמה בארך?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אז ככה במשחק AoE3 נתינת האפשרות לעשות ZOOM עם המצלמה לכיוון קדימה( + ) ולאחור ( - ). האם ניתנת האפשרות לסובב את המצלמה 360 מעלות?סיבוב מלא ולא רק זום לעומק ? {שמתי לב שב- Option ישנה אפשרות Camera Rotaition שזה בעברית סיבוב מצלמה אך לא נתונים שום מקשים לפעולה זאת}
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון לא יוצאים מי יודע מה משחקים טובים... מישהו יודע על משחקים טובים\מושקעים שהולכים לצאת בקרוב? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי שמשחק שירשום כאן לפחות את הרמה שלו. מי שלא מכיר, אז זה משחק רשת חינמי, ברוסית. הסיפור מתרחש אחרי מלחמה גרעינית שלחריבה את העולם. השחקן הוא אדם שצובר ניסיון, לומד מקצוע, מרוויח כסף... יש המון אביזרים, כלי נשק וביגוד... אלפי אנשים מכל העולם, וכמה ישאלים אפילו הקימו עיר שלמה שהקלאן שלהם שלוט בה (יש אפשרות להשקיע כסף אמיתי שמוחלף לכסף של המשחק...) כדאי להיכנס לאתר ולקרוא הסבר טוב יותר... www.timezero.ru אני עכשו רמה 10, ובעוד שבוע אני מניח שאני כבר אהייה רמה 11...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי כמה דקות של משחק כל היחדות שלי פשוט... נהרגות בלי שום סיבה פשוט מתים ויש גים אובר מה לעשות ???
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
משחק קצת ישן...מישהו פה מכיר? (חוץ מTeaTime שלא ממש אכפת לו מהמשחק)
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שרשום בו את כל המשחקים שיצאו לאור משנת 1998 ואילך? תודה
-
משהו שיחק בCommandos Strike Force איך המשחק הזה? איך המולטי שלו כמה סרברים יש?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
מה יותר עדיך ליקנות קונטר סטריק 1.6 או סורס? :-\
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
התקנתי והכל אני בא להפעיל עולה ההודעה הזאת אחר כך זאת מעבד: AMD SEMPRON 2800 לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M כרטיס מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP זיכרון: 1536 MB RAM דרייברים: 84.21
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יעזור לי אני רוצה לדעת איך עושים 619 וכל מיני תרגילים יפים במשחק איתו וגם אני מחפש איך עושים תרגילים יפים עם ג'ון סיינה מי שיכול לעזור אני אשמח תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי אותו במחשב הישן שלי...המשחק הישן הכי טוב!!! יש לך גדוד של נמלים והם יכולות לבנות גשרים מנהרות והם צריכות להגיע לנקודה כל שהיא... מישהו יודע עם עדיין אפשר לקנות את זה או משהו???
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה משחקים אחד מהם זה פיפא 2006 והשני זה true crime streets new york עכשיו יש לי כרטיס מסך geforce fx5200 128 מעודכן לדרייבר הכי חדש זכרון 780 מחשב פנטיום 4 2800 מגה הרץ עכשיו אני לא מבין למה המשחקים האלה מזייפים לי הולכים לי בפלאשים[קירטועים] האם זה מהארד דיסק שלי למה הוא עושה המון רעשים שאני נכנס למשחק או לדף אינטנרט וכל זה או שזה הכרטיס מסך עשה את שלו עכשיו אם זה הכרטיס מסך יש לי 350 שקל מה אתם ממליצים לי לקנות משהו טוב יותר מאף אקס?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
לא אכפת לי שישלב בתוכו גם קצת שטח בנוי אבל בבקשה נא לא להציע כאלו שמבוססים על מלחמת העולם 1/2 וגם רצוי שיהיה ריאליסטי מבחינת נשקים , אוייבים וזהו פחות או יותר .... תודה .
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שמעוניין שיצור קשר יש לי את כל המשחקים איזה שאתם רוצים כל הסוגים כל המינים. חלק קטן מהמשחקים תוכלו לראות באתר הזה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=170536 מי שמעוניין אי סי קיו 224606
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יכול לשחק אבל לא רואה כלום רק את הכוונת... אם אני יוצה ומכמס למשחק זה מסתדר אבל אחרי כמה דקות שוב :'(
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חברה מה עושים פה בבקשה תעזרו לי זה החלק השני של המשימה אני לא יודע מה לעשות?!
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המערכת החדשה ומכיוון שאין לי משחקים אחרים רציתי לראות איך זה יהיה לקבל מלא FPS בCOD1 סבבה - אני נכנס לשרת עושה com_maxfps 333 (כמובן עם / לפני הפקודה ) ועדיין הFPS תקוע על 60 ורשום בצד בסוגריים ליד ה60 ---> 57-320 או מספרים כאלו האם אני באמת משחק ב320 FPS ? ומישהו יכול להגיד לי איך אני עושה למשח 85HZ במשחק ? תודה לכולם , שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות שמירה באמצע שלב? תודה
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-