עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום, פירמטתי לפני כמה ימים ואני רוצה להתקין את WOW מחדש. אבל איבדתי את הדיסקים להתקנת ה- Client. שלחתי אליהם אימייל והם אמרו לי שאין שום דרך להשיג את הדיסקים מהם. מישהו כאן גר באזור כפר סבא ויכול להשאיל לי את הדיסקים (או שאני יבוא עם המחשב אליו) כדי להתקין ? בתודה רבה תום

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  2. אני צריך חנות טובה למשחקי מחשב במנהטן , אם אתם מכירים אחת כזאת בבקשה תרשמו את השם או את הכתובת , וזה יעזור לי מאוד .

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by adilevy20,

מישהו יכול להגיד לי איך אני עובר את הבוס הזה בשלב של הגיהנום שבו הוא מוציא חלליות קטנות עם פנסים עליהם ? אני לא מצליח לפגוע במפלצת שום דבר לא מזיז לו אלא רק בחלליות הקטנות האלה אבל הוא כל הזמן מייצר חדשות תודה

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by JUNGLE,

ראיתי את חבר שלי משחק והולכים שמה צחוקים מטורפים בונטרילו,אני רוצה גם,מאיפה אני משיג סידיקי למשחק בן 6 שנים?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום לכולם. האמת שאני כבר עומד לסיים את המשחק ..אבל בכל זאת: יש לי בעיות בהצללה במשחק הנ"ל.. ישנם מצבים שמסתכלים על צל מסויים שנובע מאיזה שולחן או קיר ורואים שהמחשב "לא יודע להחליט" מה לעשות.. הצל מרצד מזויות מסויימות ומתחלף בין לבן לשחור.. או שצל של חפץ מסויים חופף עם צל של חפץ אחר נוצר לפעמים מין צל שהוא חצי לבן וחצי שחור בקיצור כל מיני דברים מוזרים שקשורים בהצללות.. או שתאורה בחדר מסויים מרצדת בזויות מסויימות ... קראתי ב README FILE שיש למשחק כמה בעיות ידועות בכרטיסים של NVIDIA.. יש אולי לעוד מישהו את הבעיות הנ"ל ?? ואני לא נכנס בכלל לבעיות מעצבנות עם הצליל שמזכירות לי בול את אותן הבעיות עם FEAR (אותו מנוע הרי..) המחשב שלי מופיע במפרט. יש לי את הדרייברים הכי עדכניים לכ…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by yotam360,

1) כמה היא תעלה בארץ ובארה"ב?? 2) האם יש לה אזורים כמו ל- PS2?? 3) מתי היא תגיע לארץ ולארה"ב???

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by davidcohen,

אחים שלי, הורדתי את התוכנה STEAM שממנה אפשר לשחק COUNTER STRIKE ברשת אבל אני צריך CD KEY כדי לשחק. בשביל לשחק רגיל עם המחשב ולא ברשת לא צריך CD KEY, אבל צריך אותו כדי לשחק עם התוכנה STEAM. אם מישהו קנה את המשחק ויש לו CD KEY והוא לא משתמש בו, אז בבקשה תביא לי את הCD KEY. תודה למי שמביא

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://rockstargames.com/grandtheftauto4/ http://ir.take2games.com/ReleaseDetail.cfm?ReleaseID=195753 חוץ מאלה לא ידוע לי על עוד מידע. אבל לפי התאריך הרחוק מאוד אפשר להבין שהם יפעילו את המשחק על מנוע חדש =

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אחים שלי הזה זה בא ! אני וחבר שלי ישבנו כמה שבעות ויצרנו תוכנה לחשבונות בVALVE זה לקח קצת זמן היינו צריכים לפרוץ אץ האתר של VALVE אבל לא נורא זה היה שווה ! כל מי שיש לו ACCOUNT בקאונטר סטרייק 1.6 או סורס אני יכול להפוך לו אותו לGOLD זאת אומרת שאם יש ACCOUNT של קאונטר סטרייק 1.6 אז אני יכול להוסיף לך גם סורס ועוד משחקים ! הכל בחינם אז מי שרוצה שאני יוסיף לא את כל המשחקים של VALVE מוזמן לפנות אלי אי מייל : gnrh123@walla.co.il ICQ:203-089-302 203-089-302 נ.ב לי באופן אישי יש כמה חשבונות של GOLD !

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  10. שמתם לב, שלמרות שהרמה הגרפית של ה-PS2 וה-XBOX ירדה קשות, או ליתר דיוק- ההתפתחות העצומה במחשבים יחסית ל-PS2 ול-XBOX, מחירי המשחקים לאותן קונסולות נשארו מאוד מאוד יקרים יחסית לביצועים הגרפיים העלובים שיש להם. משחקים למחשב עם ביצועיים בהרבה אבל בהרבה יותר טובים עולים בערך אותו הדבר. זה ממש מוזר, ובטח עוד אחרי שיצא ה-XBOX360 המחירים עדיין לא יורדים. לפי דעתי חייבת להיות ירידה דרסטית במחירים של המשחקים ל-PS2 ול-XBOX עקב הרמה העלובה שלהם. כי גם אחרי הכול, משחקי מחשב באותה רמה עולים בהרבה יותר פחות. אני חושב שהמחיר הזה הוא יוצר את המחיר הגבוהה של המשחקים ל-XBOX360 כי זה יהיה דפוק שהמחיר של המשחקים יהיה דומה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שחקתי בדמו ואהבתי השאלה שלי היא בקשר למשחק ברשת אם יש לו שרתים באירופה(קראתי שאין לו שרת יציב כמו BF2 שכל אחד צריך לפתוח) מישהו שחק ברשת במצב משחק שהוא כמו BF2 ? אני יודע שזה רק יצא באירופה אז אולי זה מקודם מדי לשאול אבל אם לדעתכם היו לזה מספיק שרתים עם פינג טוב לישראל (עד כמה שפניג יכול להיות טוב) תודה לעונים

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by mega1234,

בASE מופיעים לי שני שרתים במקום אחד - יש שרת חדש שאנחנו אמורים לדעת עליו ? *עריכה: הצלחתי להתחבר במשחק IP: 212.199.36.46 תהנו, אני הולך לישון.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  13. לפי הכותרת ותקנו אותי זה לא הורדות כמו משחקים כה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  14. Started by dani k,

הורדתי מולטיפלייר לסאן אנראס מפה [http://light.mtavc.com/] אבל אני לא יודע איך משתמשים בו אם מישהו יודע אז שיגיד או יתן מדריך תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by amilo,

תציעו לי בבקשה על קונפיג איכותי

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. האם כל המשחקים שעומדים לצאת יהיו דרישות גבוהות כמו Ghost Recon AW??

• 86 תגובות
    • 7.1k צפיות
  17. אני תקוע במשימה Up, Up And Away! http://www.gta-sanandreas.com/guides/missions/lasventuras.php#Up,%20Up%20And%20Away! ואני לא מצליח לעבור למישהו יש דרך?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  18. בקיצור השתמשתי ב 6 משימות עם צ'יטים מתוך 27 בלוס סאנטוס. זה טוב?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  19. http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12137 איזו הפתעה, בחיים לא הייתי מעלה בדעתי שסוני "תאמץ" את הרעיון מנינטנדו. מה דעתכם? יש מצב גייטס יכריז על משהו דומה? ;D

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by PROSK8,

כשאני מתקין GETTING UP בקיצר בסוף אחרי כול זה אני בא לוחץ על המשחק ונותן לי תקיה שחורה כזאת ויצאת ואם צריך CRACK אז מאיפה אפשר להוריד וגם זה משחק שהורדתי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  21. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

http://ps3.ign.com/articles/706/706234p1.html

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by LIOR42,

איך רצים מהר כאילו דופקים ספרינט

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  23. הי תהיתי מה הדרך הכי מהירה לעשות כסף ב OBLIVION... יש כל מיני נשקים שאני רוצה לקנות ולעלות ברמות, וזה עולה די הרבה כסף. המליצו לי לעשות שיקויים ופרחים וכאלה, אבל זה לא ממש עובד. נרשמתי ל ARENA, וזה כסף די טוב - אבל קצת קשה. מה הדרך הכי טובה לעשות כסף? בקשר ל ARENA, אני תקוע שם בתאומות האלפיות. זה ממש קשה! לא רק שלא נראה לי שאוכל לחסל את הזאת עם החרב לבד, גם יש את הסנייפרית הזאת בצד שאי אפשר להתקרב אליה ANY IDEAS?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  24. במשחק LOTR-BFME2 [המשחק אסטרטגיה] בסוף המשחק יש ציונים, שניים מהציונים הם strategic skill ו-tactic skill והציונים שם די הזויים מה שמעלה את השאלה המתבקשת מה הם אומרים בכלל? עפ"י מה הם משתנים ובמה הם תלויים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  25. התחלתי לשחק קצת (יש לי כרגע מישחקים אחרים ליגמור) ולי המישחק מאוד מזכיר את מישחקי קונטרה הישנים מבחינת סיגנון (הרבה אקשן והרבה יריות) רק בתלת מימד הגרפיקה לא משהו אבל עושה תעבודה והמישחק זז ונישלט מאוד טוב אז למרות שהתמונות ברשת של המישחק לא משהו אני ממליץ לכם בכל זות לנסות זה אולי לא יהיה מישחק השנה אבל זה מישחק נחמד

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים