משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
-
הורדתי את המשחק ואין בו אנגלית, יש אפשרות להוסיף איזה קובץ שיהיה אפשר לשחק בוא באנגלית? מישהו יודע? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לקנות אכשיו בארץGhost Recon Advanced Warfighter PC ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי אני רוצה להוריד באימיול אבל אני לא יודע בדיוק איזה אני מדבר על המשחק SOLDIERS OF FORTUNE 2 אני ממש מחפש תמשחק ומי שיכול להביא לי תהורדה הכי מהירה וקראק וכל מה שצריך הוא תותח תודה לכל העוזר
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל המלצה למשחק עם גרפיקה טובה... לא אכפת לי איזה זה סוג רק שלא ישעמם אחרי שעתיים... תודה!!
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה לראות אם יש פה הרבה אנשים שיש להם את המשחק (לא חייב שהם קנו אותו...) כי יש דרך לשחק ברשת ולראות אם שווה לפרסם את הדרך. אם יהיה תגובות חיוביות נפרסם מדריך ויהיה אפשר להקיים קהילה קטנה =] =] =] =]
-
http://www.kotaku.com/gaming/wii/wiis-banging-drum-demo-174868.php :
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הרבה אנשים חושבים שWII חלש גרפי והאמת שהוא חלש משמעותית מה360 או הPS3 אבל הוא אמור להיות פי 2 עד 3 יותר חזק מהקוביה הבעיה שהרבה מהמישחקים הראשונים פותחו בערכת הפיתוח של הקוביה אז הגרפיקה שלהם ביכלל לא מרשימה אבל מיבחינתי יכולת גרפית לWII יש יכולת גרפית נחמדה ועל טלויזיות רגילות המישחקים שינצלו תכח הגרפי של הWII יתנו איכות תמונה לא רע ביכלל
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/e3/e3story.html?sid=6149725 פשוט מדהים :o זה משחק שהולך למכר הרבה מאוד XBOX 360 .
-
- 17 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כתבו על המכשיר שהוא יכול להקרין סרטים. השאלה היא אם הוא מקרין רק סרטים של DVD או פורמט מוגן זכויות יוצרים אחר, או שהוא מסוגל להראות גם סרטים של DIVX?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לשים את המעבד של הקונסולה ולמחשב או את הכרטיס ואם כבר איזה כרטיס מסך יש לXBOX 360 ואם אפשר יש תמונות של מהשבתוך הקונסולה תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
נתקתי בשלב שצריך להרוג את העד מדינה אני לא מוצא את המיקרופילים
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי חברים אני נימצא די בהתחלה בקטע שלארה מגיע למקום שחונה שם הרכב של החילים ולידו יש מדרגות שמובלים למיסדרון,במסדרון יש פיר שמחוסה בלוחות לבנים, שאני מיתקרב הלוחות זזים לצדדים ונפער הפיר, עם קוצים חדות מתחת השאלה שלי היא, אך אני עובר את הפיר הזה וממשיך לצד השני מה אני צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
האם זה הגיוני? קרה למישהו גם דבר כזה? לא יכולתי לעמוד בסכום ולקחו לי את הכסף..זה פעם שניה שזה קורה לי...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למה לצפות כל בעלי PSP. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7493 הבעיה היחידה שהוא יעלה 90$ וכמובן בארץ הרבה יותר (בסביבות ה600-700 ש"ח).
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
התחלתי לשחק ב EARTH 2140 ממש נחמד, משם עברתי לסטארקראפט לדורותיו (נדמה לי כל הגירסאות), יוריס רייבנצ', ג'נרלס, ושם נעצרתי בערך. אני לא אוהב את האסטרטגיות המוגזמות שיש היום שרואים הכל בענק, ולא סובל סגנונות קוואסט למינהם. מה אתם ממליצים? לא חייב שזה יהיה חדש-חדש, אבל גם לא משהו מלפני יותר משנה-שנה וחצי גג.
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ubisoft הכריזו על המשחק החדש בסדרת rayman הבעיה שהוא רק לקונסולות ! לכל החדשות ps3 xbox360 Wii ואפילו לישנות GC PS2 XBOX אבל רק לא למחשב!!! למה למההה ????! זהו אני עובר סופית לקונסולות ! נמאס שכל המשחקים הטובים יוצאים רק לקונסולות! למי אכפת מ-fps כבר? בשביל זה לא משאירים מחשב כזה יקר
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, אני רוצה לקנות (כן כן, הגעתי לימים שאני רוצה לקנות) את המשחק UT2004 ואולי גם BF2. אני אשמח אם תוכלו להביא לי אתרים זולים של משחקי מחשב מהארץ ומחו"ל (כאלה שיעשו משלוחים לארץ). תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן זה נישמע דפוק,אבל אין לי מושג לאן ללכת [אני בספינה] אני לא יכול ליפתוח דלתות והרגתי את כול מי שהיה על הסיפון?!?!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני על רזולוציה של 1024x768 ואני רואה מעפן...ההגדרות עם על ULTRA HIGH וניסיתי גם בHIGH....רואים פשוט מעפן... רואים פיקסלים...אין AA ואין AF...מה לעשות? ואני משחק על איזור ה30 פריימים...
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אוקי,יש לי במכשיר Emulator ל Sega Megadrive בזמנו היה לי את הקונסולה,והיו המון משחקים יפים,שכבר שכחתי את השם,והסיכוי שאני אעלה משהו מתהום הנשיה הוא אפסי,ובקשר למכשיר,אבד עליו הכלח והוא הועבר \נתרם למישהו אחר,אז אין לי איך להזכר,אבל נוסטלגיה זו נוסטלגיה,ובטח אתם מכירים כמה משחקים יפים וטובים. יש לי כבר GOLDEN AXE MORTAL COMBAT מה אתם עוד ממליצים? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[move]תעזרו לי בבקשה למצוא משחק רשת בין שני מחשבים משהו חמוד ולא כבד מידי [/move]
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12285 אין ספק שהיפנים נדלקו עליו. אכן אני גם חושב ש הWII הולך לנצח ובגדול. אפילו למי שיש איזה PS3 או XBOX 360 יהיה לו בצד איזה WII מה דעתכם? גם אתם חושבים שהוא יהיה המנצח או המפסיד?
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-