עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כבר שיחקתי במפורסמים: Brothers in Arms(Road to hill 30 ו Earned in blood CoD 2 Medal of honor pacific assault וכרגע יש לי אופציה של קומנדוס מישהו מכיר משחקים כאלה? אה ואני מכיר את Sniper Elitle רק שאני לא בטוח אם לקנות. בקיצור תמליצו לי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. צריך עזרה בלדבר במיקרופון ב UT2004 קודם כל יש לי את המשחק המקורי (מחנות) ויש לי מיקרופון והוא בסדר גמור (הוא פועל...) בהגדרות של המשחק = setting אני אישרתי את voice chat כשאני משחק בשרתים אחרים אני בוחר עם מי אני רוצה לדבר בתפריט באות V ואחר כך אני לוחץ על האות F ואני מדבר אבל כשאני פותח שרת אני לא מצליח לדבר = אפילו לא מופיע לי המד בצד שמאל של עוצמת הקול של המיקרופון וכך גם חברים שלי = כשהם משחקים איתי בשרת שלי הם גם לא מצליחם לדבר (גם להם לא מופיע אפילו מד המיקרופון ) למה זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by @guitarsuite@,

בוקר טוב חברים! התקנתי היום את הצשחק Oni הוותיק והמעולה וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי הערה כזאת מוזרה ומעצבנת ושמונעת ממני לשחק Blam!, oni crashed אז אם מישהו יודע למה זה לא עובד אני אשמח ד"א : הבנתי שהוא לא עובד בxp אז צריך לשנות בתאימות לwin98 כדי שזה יפעל ובצעתי את זה. תודה מראש ..ליאור

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by KOBRA CHOPER,

hi somebody know the pass to gamer server its not pass=gamer so somebody know it??

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by evy,

התקנתי את fear ,הכל טוב ויפה,רק שסאונד של דיבור לא נשמע.האנשים במשחק מדברים,אבל לא שומעים אותם.. אולי לעוד מישהו קרה אותו מקרה? ואם כן,איך סידרתם את זה?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  6. אחרי התצוגה העלובה בE3 ואכרזת מחיר מאוד גבוה לPS3 ואחרי שבזמן האחרון כל העולם יוצא נגד סוני ותומך בWII סוני עושה משהו אחד טוב... http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7566 תילחצו על הגדלה מממממ עושה חשק ליקנות מוצרים של סוני-חבל שלנינטנדו אין פירסומות כאלה

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. בתיקייה של המשחק יש מלא קבצי rar ... ועוד כול מיני קבצים שלא ניתן לפתוח אותם ... http://www.mytempdir.com/709871 השאלה שלי איך אני מגיע מהמצב הזה למצב שיש לי קובץ setup ומשם זה לא בעיה... (האם התוכנה d-tool יכולה לעזור בפתיחת הקובץ ) בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק במשחק תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  8. כאשר אני מפעיל את המשחק Tomb Raider - Legend תוך 10 דקות כבר נראים ארטיפקטים על המסך הורדתי את הרזולוציה עד ל-600X800 והגדרות בינוניות וזה עדיין ממשיך. כרטיס מסך - 6600GT Extreme פעם ראשונה שאני נתקל בארטיפקטים במשחק...

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by -ox-,

יש מישהו שיכול לעזור לי למצוא משחק Pinball טוב ? לא חייב משהו חדש , העיקר שיהיה טוב לא מדבר על משחקים שצריך לקנות אפילו דמואים , או משחקים קטנים.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by battlefiled2,

שמעו אני קונה מחשב כזה Intel Pentium D 820 2.8Ghz לוח אם של Gigabyte PCI-E זיכרון 2X512MB DDR2 667Mhz כרטיס מסך GeForce 7600GS 256 MB 128 Bit דיסק קשיח 120GB SATA2 כול הדברים החשובים אז BATTLEFILED2 יעבוד לי של High ??? ???

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by taimor,

לפני כמה זמן פתחתי פה סקר והיה קצת ביקוש אז אני וחבר שלי הכנו בדריך, תהנו: http://epstain.be/gen/ ואם יש שאלות אפשר לשאול פה =] * אם זה לא חוקי או אסור, אז אני מצטער ולמחוק...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ic10,

כשאני משחק יש סאונד והכל נורמלי, חוץ מהדיבורים של האנשים שאותם אני לא שומע משום מה מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by psycho59,

שלום, לפני כמה ימים נכנסתי לסטים וניסתי להפעיל משחק הוא הראה שהוא טוען את המשחק אבל אחרי הטעינה הוא לא הראה את המשחק, ניסתי משחק אחר וגם הוא לא עבד. מחקתי את הסטים ע"י "הוספה והסרה של תונכה" והכנסתי את הדיסק להתקין אותו מחדש, הגעתי עד החלון שאני בוחר איפה להתקין את המשחק השארתי את זה על הברירת מחדל ואז קיבלתי את ההודעה הזאת: זהו לא כתוב שום דבר אחר אחרי שאני לוחץ OK לא קורה כלום ניסתי להחליף מיקום לא קרה כלום חיפשתי ב FAQ של VALVE לא מצאתי אולי אם מישהו אחר יכול למצוא או לעזור לי לומר לי מה הבעיה אני מאוד יודה לו. וזה דיסק DVD עכשיו שמעתי איפה שהוא שדיסקים כאלה שיושבים הרבה זמן בארון מאבדים מידע או משהו כזה יש מצב שזה מה שקרה פה? על הדיסק אין שריטות אין כלום הוא הוכנ…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by a_halachmi,

איך מפעילים קודים ב-call of duty 2?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by psycho59,

צהריים טובים לכולם. אני מעוניין לרכוש משחק טיסה לPS2 עכשיו יש לי בחירה או ace combat 5 או ace zero (אל תמליצו לי על משחקים אחרים בבקשה אין טעם לפרט למה). עכשיו ראיתי מבחינת גרפיקה שה ace combat 5 נראה קצת יותר טוב או שאני טועה אני לא יודע ראיתי רק 2-3 תמונות בגוגל. מישהו יכול להמליץ בכללי מה עדיף ולמה?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by NosNos22,

ישלי את המשחק X3 REUNION וקראתי שיש לו תוכנת הגנה שנויה במחלוקת קוראים לה STAR FORCE אם אני לא טועה והיא משומשת על ידי UBISOFT אני לא יןדע אם להתקין את המשחק או לא מצד אחד המשחק מהזאנר שאני אוהב אבל אני לא רוצה שהמחשב שלי יפגע תודה לעוזרים

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מפרט: 3000+ 7800GT 512*2 לא בדואל

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. Started by KOBRA CHOPER,

why i have only 60 servers in aungslaght 30 servers in death match and more why my friend has alot of servers 700 servers in augslaght :'(

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by sahargt,

המשחק עובד אט הגרפיקה חלקה לפעמים יש איטיות שהמחשב חושב הרבה זמן יכול להיות הקשיח שלי עושה בעיות 80 G מפוצל המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 E זכרון ADATA 2 סטקים של 256

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KOBRA CHOPER,

hi how can i get skins in ut 2004 i meen Xen and malcolm skins how can i get them?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  21. חבר'ה למישהו היתה בעיה בדיסק הרביעי של הלף לייף 2??? ההתקנה רושמת לי שגיאה בדיסק הזה ומבטלת את ההתקנה למי שהייתה אותה בעיה ופתר אותה אני ישמח לשמוע איך תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by deso,

חשבתי על לפתוח ת'רד משחקים הכי מוזרים והזויים ששיחקתם נתחיל בשלי,משחק הזוי מאוד הנקרא Neverhood לא יודע אם מישהו מכם מכיר(ואני בספק),אבל המשחק הזה עשוי מפלסטלינה,על יצור מוזר שמנסה להפריד בין טוב לרע בעולם לא קיים... וכל המסתורין שיש שמה בלי קשר,בקושי יש עלילה...המשחק הזה כל כך קשה ומוזר שאני לא מכיר אף אחד שמשחק בזה או לפחות עבר את זה ומה המשחק ההזוי שלכם??

• 45 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. משחק ממש כיף בנתיים, למרות שלקח לו המון זמן להוריד בגלל שהוא עובד דרך TORRENT..? מוזר שהם פשוט לא שמים את זה ברשת להורדה.. בכל מקרה-אני בסה"כ שלב 3 ויש קטע שאפילו שחקן של שלב 1 יכול להרוג אותי בקלות...וגם אני הצלחתי להרוג כמה פעמים שלב 5 או 6-זה קרה שהרבצתי הרבה ואז התחיל לרדת לי מהקו הירוק? ואז זה הרג אותו... עוד כמה שאלות-כמה זה משנה השריון, שווה לקנות? בקרבות של הזירה, כמה פעמים הורידו אותי עם חרב ואז שהייתי על הרצפה ירו בי עם האקדחים והרגו אותי שהייתי על הרצפה, אני כשאני יורה-הוא כותה לי מעולה מצוין בלה בלה בלה, אבל זה לא הורג בכלל-כשפוגעים בי הקו האדום יורד די מהר..זה בגלל שאני מפספס? בקיצור אחלה משחק..

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  24. בין 70ל-80 אחוז בטעות פתחתי קרייה חדשה ואין לי כח להתחיל מחדש הכל :-\

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by pergola,

מישהו יודע איך להכפיל את החפצים בתיק בWOW ?? כע יש כזה דבר אבל איך

• 3 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים