משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
אני עם OC ל3 גיג'הרץ. כרטיס 8800GTS 512 אם מפעילים AA הביצועים פשוט יורדים לטימיון, דבר שלא קורה באף משחק אחר חוץ מקרייסיס כמובן, אם מבטלים AA הגרפיקה עובדת חלק לחלוטין. יש גם ירידת ביצועים קטנה שמפעילים AF אבל זה פחות קריטי.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לאחר פתיחת האשכול וההכרזה על הטורניר ראינו כי יש אנשים שאין להם זוג אך הם רוצים להשתתף בטורניר... לכן הפלאטון הבא נפתח: http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241737715262/ כל מי שמחפש בן זוג לטורניר מוזמן לשלוח בקשה להכנס לפלאטון, אני ייאשר אותו ותוכלו להגיב או לחפש באנשים שבפלאטון מי יירצה לשחק עמכם כזוג... בהצלחה לכל המשתתפים ובהצלחה במציאת הזוג לאלו שעדיין אין להם שותף !
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש שתי דברים שאני רוצה להבין: 1 למה שאני מפעיל את המישחק הוא לא על כול המסך המישחק עצמו.ואיך אני בוחר להתחיל מירוץ אם כולםו ולא אימונים? 2 איך מתקינים את העידכון שיצא למישחק הזה?הוא שוקל 2 ומשהו גיגה אשמח להסבר. יום טוב :party0023:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוננו להודיע על פתיחתו של קלאן חדש למשחק ארמה 2- קלאן ישראלי. הקלאן ירכז את שחקני ישראל במסגרת משחק אחת ויציע חווית משחק שונה ומאתגרת. הקלאן הישראלי, IDF, יתנהל בצורה בוגרת ואחראית וישאף למשחקים ריאליסטיים עד כמה שאפשר הן ברמת בניית המפות והן ברמת הפיקוד בשטח. מתאים לכם? הצטרפו אלינו! asaflivne4@gmail.com goldenfiver@walla.com ישנו גם פורום ואתר למשחק אך הם בבניה. לאתר הרשמי שלנו נב: חברי הקלאן הם בעלי עותק חוקי בלבד של המשחק. אם אין לכם עותק חוקי ואתם מעוניינים להצטרף לקלאן, שיקלו לרכוש אחד כזה. אני מצרף מספר תמונות מהמשחק הקבוצתי הראשון של הקלאן. במשחק השתתפו כ8 חברים אשר ביצעו פשיטה אל תוך שטח אויב, אשר בו נמצאו מספר בני ערובה, ועל הקבוצה היה לשחררם וללוות…
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בערך מאז 99 לא שיחקתי הרבה במשחק אחד (כל הג'נרלס והניד פור ספיד שעברו אצלי הצליחו להחזיק שבוע-שבועיים של משחק וגמרנו), אין משהו איכותי??? אה כן, דווקא בהלף לייף 2 שיחקתי מעל שבועיים, אבל לא היה לי כוח להתמיד ולגמור אותו עד הסוף... :
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
משחק יפה?! שווה הורדה \ קניה? ואיך המולטיפלייר שלו?! תודה..
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
וואלה אני מאבד כל רעיון :\ , בבדיקות טמפרטורות : מעבד 57 מעלות ככה כרטיס מסך 60 לוח אם 43 הארד דיסקים : 42 ו 39 . הFPS שלי ממש גרוע היה [30 , 40] , והחומרה לא כל כך רעה [ P-D 2.8 , 2GB RAM , WINXP SP3 , GF8400GS 512MB RAM ] הבנתי שאולי הכרטיס מסך מחומם מידי וזה נותן לי ירידה , אז לקחתי תמאורר צד של הדלת [שגם ככה היא פתוחה כל הזמן] והלבשתי אותה על צלעות הקירור של הכרטיס מסך מה שנותן לי ירידה של 15~20 מעלות בקירור של הכרטיס מסך , מה שנותן לי מצב של טמפרטורות : מעבד : 57 כרטיס מסך 46~50 לוח אם 43 הארד דיסקים : 42 ו 39 [חשוב להגיד לכם שברגע כתיבת הנושא הטמפרטורות הם כאלו , לפעמים הם פחות , למשל המעבד לפעמים 50 , הלוח אם לפעמים 37 , הארדיסקים לפעמים על 35] ... [וזה בזמן …
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
עד עכשיו שיחקתי ב NFSMW הרגיל ב XBOX ועכשיו יש לי את ה BLACK EDITION רציתי לדעת אם הקבצי שמירה הם תאמים ואפשר להעביר אותם ל BLACK EDITION ואם בכלל ההבדלי בגירסאות המישחק משמעותיים שכדי להתעסק עם זה?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
HOWDY After the map loads (after about 10 min)I get a meesage saying: your connection to the server was lost just yesterday i tryed again and i was able to get in but the server swiched map i got the same error.... not only that but the also works like shit!! i'ts very slow!!! and at the video settings most of it is medium and the rest is low or off!!! I've also updated the last patch and PB!! what could be the problem????
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המלצות למשחקים חדשים עם גראפיקה טובה לא משנה איזה ג'אנר
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
וישראלי חסום )abo rashed) הפטש שלי הוא 1.33 . תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי מחדש המשחק המקורי ופתאום העצים, פרצופים של האנשים נראים בצבעים משונים ? עדכנתי הכל כולל הפאצ' האחרון של המשחק ולא עוזר :-[ יש למשהו פתרון לבעיה בבקשה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש כבר לא מעט זמן משחקים שדומים מבחינת משחקיות בעיקר לסדרה של fallout , בעיקר כמו לשני האחרונים בסדרה fallout 3 &fallout NV , הכוונה למשחקי FPS עם ערך של שיפור הדמות תוך כדי המשחק , אם יש לכם איזה רעיון אני אשמח להצעות תודה רבה ושיהיה אחלה יום
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא הבנתי את התרגילים שם..מישהו יכול להסביר לי? אני אני מצמיד כפתורים לתרגיל מסויים??
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איך Warhammer_40000_Dawn_Of_War קשור לFull Spectrum worrior??? תיראו מה קיבלתי בסוף ההתקנה של Warhammer! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! היי אני bigshock (נריה) ואני ועוד כמה חברים החלטנו להחזיר את גוסט לקהילה אני הולך להגיד לכם למה קוד גוסט הקוד שצריך ליהיות הקוד שהכי משוחק בקהילה מהסיבות הבאות: 1.לקוד הזה יש הכי הרבה קאפים בESL 2.סידרו את הdrop fps בתפריט ובSMOKE 3.הכניסו את הFOV CHANGER להגדרות המשחק אז יאללה תנו עוד צ'אנס למשחק!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים רוצים למכור את Blizzard החברה :-\ :'( :'( http://www.igames.co.il/news/view_news.php?Design=&News_ID=4205 תקראו
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
-
אוקי, אני לא בטוח ב-100% שהשאלה שייכת לפה ולא לפורום ציוד היקפי. אני שואל כאן כי לדעתי יש יותר סיכוי שתוכלו לעזור לי. אני רגיל לשחק במשחקי PC עם גיימפאד USB רגיל, זול שכזה (לא של לוג'יטק או סוני או חברה מוכרת). ניסיתי את MARK OF THE NINJA (שהוא, מהתרשמות ראשונית לחלוטין, משחק stealth-פלטפורמה-מבט צד מאוד נחמד), והמשחק מזהה אוטומטית את הגיימפאד, אבל לא מזהה את כולם נכון. במעגל הכפתורים הימני-עליון בגיימפאד, המשחק החליט שהמקש העליון הוא בעצם המקש הימני, המקש הימני הוא התחתון וכך הלאה. בד"כ זה לא היה מפריע לי, פרט לעובדה שהמשחק מראה לי אילו פעולות אני יכול לעשות באמצעות אייקונים של הכפתורים בפינת המסך (בסגנון אססינס קריד, שרואים בפינה כפתורים ופעולות שרלוונטיות להם), וזה די …
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי empire earth וגם יש לי שם בעיה כשאני נכנס למשחק ישר כל הכתוביות זאת אומרת התפריטים הכל מופיע בסימני שאלה (אין כתוביות באנגלית) ??? :'( :'( ??? ??? למה??? אולי צריך קובץ פיקס כמו ב-gta3 אבל אני לא יודע מאיפה להשיג אותו ואם הוא באמת קיים. אז אם מישהו יודע אז בבקשה. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכניס את הדיסק לוחץ התקנה ואז מופיע החלון הזה:
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
כל פורט שאני בא לשחק קורס לי אחרי 2 דקות משחק.קרה עם לי GOW,עכשיו עם קיין ולינץ' ובלקסייט. איך אני מסדר את זה?יש איזה תיקונים למשחקים האלו? אני משתגע כבר
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-