עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by galh_5,

אני השיא שלי לא בדריפט בקניון זה 222,000 ושלכם?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by Shoko,

?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  3. והאם למישהו יצא לשחק בוא כבר הוא תואם את הציפיות איזה ציון הייתם נותנים מחשק שווה לקנות אותו תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Shoko,

מה הדרישות מערכת של קרייסיס? הוא יצא כבר בארץ? כי ראיתי כבר באתרי ווארז שהוא רץ... וכמה הוא יעלה בערך למחשב כשהוא יגיע? ;D

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by avi-g2005,

מה הדרישות של BF2 כדי שיהיה בגרפיקה הכי גבוהה(כרסיס מסך, זכרונות וכו...) :s05:

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by BedBoy,

ושל Half Life 2 ? תודה!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by STRENGTH,

יש לי 9600 XT מעבד 2.8 המשחק יפעל אצלי על HIGH ועל 1280?

• 13 תגובות
    • 800 צפיות
  8. אחרי ששיחקתי כמעט בכל הדמויות, החלטתי להישאר עם הדמות HUNTER כ-ELF. אני בשלב ה-8, אבל מתקדם ממש לאט! בהתחלה, פשוט ביצעתי את המשימות השונות, וכך חשבתי שאני אתקדם מהר בשלבים. אחרי שראיתי שזה לא קורה, התחלתי לשלב לחימה עם חיות בין המשימות, אבל גם זה לא מקדם אותי מהר יותר! יש עוד דרכים להתקדם בשלב, או שרק אלה? בנוגע לאוכל (כסף), אני מתקשה להשיג אותו! אני נלחם עם חיה במשך דקה, משיג 5 מטבעות ועובר לשנייה. אז בוא נגיד שבממוצע אני מצליח להשיג 75 מטבעות ב-15 דקות, שזה המון! איך אתם משיגים את הכסף שלכם, בצורה מהירה?

• 13 תגובות
    • 6.6k צפיות
  9. שלום, אני דיי חדש במשחק זה וגם בכל מה שקשור ל מולטיפלייר. רציתי בבקשה לדעת מה ההבדל בין שני סוגי הקרבות? האם נשקים שאני מצליח לפתוח ב co-op אוכל להשתמש בהם במולטיפלייר?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  10. רציתי לדעת מה שונה בין שתיי המשחקים האלה Call Of Duty למחשב Finest Hour ל-PS2 X BOX Finest Hour זה COD 2 או שזה COD בגירסת סוני 2 ואקס בוקס ???

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. Started by halo,

בדרייברים יש לשנות לשנייהם את הפילטרים אז מה מהם משפיע על משחקים ולמה משמש השני?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  12. יש למישהו מושג? הביאו לי מחו"ל את ה- international והוא ביפנית זה ההבדל?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  13. והאם אני יכול לשחק בזה גם בלי לקנות? איך משחקים??[br]פורסם בתאריך: 24.01.2011 בשעה 16:17:35 אני לא מצליח להתקין Starcraft II: Wings of Libertyוהאם זה רק לנוער? ומה עם civ V?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2011 בשעה 16:20:41 ?

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. אני רוצה לקנות PS2 ואני רואה גרסה V5 גרסה SCPH - 500004 גרסה V11 מה זה כל זה ? מה ההבדלים ביניהם ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. כי אני לא ראיתי הבדל?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by constantine,

מה ההבדל? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by timac,

Midnight Club 3: DUB Edition Remix Midnight Club 3: DUB Edition מישהו יודע מה ההבדל בין שניהם?? תודה..

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by Cupid Me,

חברים מה ההבדל בין רמות הקושי הנ"ל? יש יותר שלבים/עולמות ב-epic ביחס ל-normal? תודה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  19. אהלן, תהיתי אם יש כאן מישהו שיידע להסביר מה ההבדלים הין כל שלל סוגי הצ'יפים השונים שיש ל playstation 2... אני בסך הכל רוצה לקנות פלייסטיישן חדש ולהוסיף לו צ'יפ שיהיה מסוגל לקרוא כל משחק שאני מוריד בשבילו מהאינטרנט.. מישהו יכול להמליץ לי אגב על צ'יפ כזה? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by dan9,

היי ברשותי מחשב בן שנה וקצת אבל כרטיס מסך חדש 970 gtx ראיתי שיש שתי אופציות או להעלות את הגרפיקה על אולטרה או מצב נוידיה מה באמת עדיף למקרה שהכרטיס לא מגביל! רזולוצית המעבודה שחי היא 1080

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by hardgore1,

הי, מה ההגה הכי טוב היום? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כמו בכותרת, הפעלתי תמשחק וזה מה שכתוב /= ! המפרט שלי בחתימה . תודה מראש =) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  23. היי, כולנו ראינו את ה-Multiplayer Gameplay אתמול ב-E3, חלקינו התלהבנו ואחרים לא. בדיון הזה בעצם כל אחד ירשום מה ההתרשמות שלו ממה שראינו עד עכשיו. אני אישית אהבתי את המשחק, שינו את מה שצריך היה לשנות, הרי לא צריך לעשות משחק שונה לגמרי, צריך לשמור על מה שקיים והם שינו בצורה מושלמת את המשחק. אני כנראה אקנה, אני רק רוצה לשחק קצת בבטא וזהו (: מה דעתכם? דיון מהנה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ואם אפשר בבקשה גם קישור להורדה. תודה!

• 8 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים