עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הכותרת אומרת הכל .. מה האתר לקניית CD-KEY לדיאבלו3 במחיר הכי זול..? אם מישהו יודע שיפרסם פה בבקשה את האתר עם המחיר הכי זול שהוא ראה... ניסיתי את המשחק עם הGUEST PASS KEY ודיי נהנתי.. אבל לא בא לי לקנות אותו ב280 שקל.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by pro,

גמרתי את הHUMAN ו UNDEAD מה בא עכשיו בתור?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  3. כדי שתגידו שמשחק הוא טוב מה צריך להיות בו הכי מרשים מבחינתכם? מבחינתי המשחקיות,כי אחרי שעוברים את שלב ההתלהבות הכוללת מהמשחק כל מה שרוצים זה לשחק ולהנות ללא קשר לגרפיקה ולסאונד,אל אף שאני לא אומר שהם לא משפיעים,להפך,זה מה שיכול להפוך משחק רע לטוב אבל בלי משחקיות טובה הם לא משנים .

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אני אסביר את הבעיה, אני גיימר שדי מת לשחק קצת ולנצל את הזמן הפנוי בחופש. יש לי מחשב מלפני שנתיים, שלא מריץ משחקים מעל SM3 (שזה אומר רוב המשחקים החדשים... כגון R6:VEGAS, DIRT, LOST PLANET) אני מחפש את הקונסולה או המחשב שתתן לי את החופש לשחק בהכי הרבה משחקים, בלי קשר לכמה שזה יעלה כרגע. האם קיים מכשיר כזה? (זה אומר 360,WII,PS3, מחשב חזק חדש) וכמה צריך לשלם על משהו כזה? אני אשמח לתשובות מפורטות ולא סתם... זה די חשוב לי. תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by galh_5,

אני השיא שלי לא בדריפט בקניון זה 222,000 ושלכם?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by Shoko,

?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  7. והאם למישהו יצא לשחק בוא כבר הוא תואם את הציפיות איזה ציון הייתם נותנים מחשק שווה לקנות אותו תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Shoko,

מה הדרישות מערכת של קרייסיס? הוא יצא כבר בארץ? כי ראיתי כבר באתרי ווארז שהוא רץ... וכמה הוא יעלה בערך למחשב כשהוא יגיע? ;D

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by avi-g2005,

מה הדרישות של BF2 כדי שיהיה בגרפיקה הכי גבוהה(כרסיס מסך, זכרונות וכו...) :s05:

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by BedBoy,

ושל Half Life 2 ? תודה!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by STRENGTH,

יש לי 9600 XT מעבד 2.8 המשחק יפעל אצלי על HIGH ועל 1280?

• 13 תגובות
    • 834 צפיות
  12. אחרי ששיחקתי כמעט בכל הדמויות, החלטתי להישאר עם הדמות HUNTER כ-ELF. אני בשלב ה-8, אבל מתקדם ממש לאט! בהתחלה, פשוט ביצעתי את המשימות השונות, וכך חשבתי שאני אתקדם מהר בשלבים. אחרי שראיתי שזה לא קורה, התחלתי לשלב לחימה עם חיות בין המשימות, אבל גם זה לא מקדם אותי מהר יותר! יש עוד דרכים להתקדם בשלב, או שרק אלה? בנוגע לאוכל (כסף), אני מתקשה להשיג אותו! אני נלחם עם חיה במשך דקה, משיג 5 מטבעות ועובר לשנייה. אז בוא נגיד שבממוצע אני מצליח להשיג 75 מטבעות ב-15 דקות, שזה המון! איך אתם משיגים את הכסף שלכם, בצורה מהירה?

• 13 תגובות
    • 7.2k צפיות
  13. שלום, אני דיי חדש במשחק זה וגם בכל מה שקשור ל מולטיפלייר. רציתי בבקשה לדעת מה ההבדל בין שני סוגי הקרבות? האם נשקים שאני מצליח לפתוח ב co-op אוכל להשתמש בהם במולטיפלייר?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  14. רציתי לדעת מה שונה בין שתיי המשחקים האלה Call Of Duty למחשב Finest Hour ל-PS2 X BOX Finest Hour זה COD 2 או שזה COD בגירסת סוני 2 ואקס בוקס ???

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  15. Started by halo,

בדרייברים יש לשנות לשנייהם את הפילטרים אז מה מהם משפיע על משחקים ולמה משמש השני?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  16. יש למישהו מושג? הביאו לי מחו"ל את ה- international והוא ביפנית זה ההבדל?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  17. והאם אני יכול לשחק בזה גם בלי לקנות? איך משחקים??[br]פורסם בתאריך: 24.01.2011 בשעה 16:17:35 אני לא מצליח להתקין Starcraft II: Wings of Libertyוהאם זה רק לנוער? ומה עם civ V?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2011 בשעה 16:20:41 ?

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. אני רוצה לקנות PS2 ואני רואה גרסה V5 גרסה SCPH - 500004 גרסה V11 מה זה כל זה ? מה ההבדלים ביניהם ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  19. כי אני לא ראיתי הבדל?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by constantine,

מה ההבדל? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by timac,

Midnight Club 3: DUB Edition Remix Midnight Club 3: DUB Edition מישהו יודע מה ההבדל בין שניהם?? תודה..

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by Cupid Me,

חברים מה ההבדל בין רמות הקושי הנ"ל? יש יותר שלבים/עולמות ב-epic ביחס ל-normal? תודה

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  23. אהלן, תהיתי אם יש כאן מישהו שיידע להסביר מה ההבדלים הין כל שלל סוגי הצ'יפים השונים שיש ל playstation 2... אני בסך הכל רוצה לקנות פלייסטיישן חדש ולהוסיף לו צ'יפ שיהיה מסוגל לקרוא כל משחק שאני מוריד בשבילו מהאינטרנט.. מישהו יכול להמליץ לי אגב על צ'יפ כזה? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by dan9,

היי ברשותי מחשב בן שנה וקצת אבל כרטיס מסך חדש 970 gtx ראיתי שיש שתי אופציות או להעלות את הגרפיקה על אולטרה או מצב נוידיה מה באמת עדיף למקרה שהכרטיס לא מגביל! רזולוצית המעבודה שחי היא 1080

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by hardgore1,

הי, מה ההגה הכי טוב היום? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.