עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by raorian,

משהו בסגנון של l4d2 אולי או bc2. פשוט להרוג הרבה דברים אחרי יום לימודים ארוך. הכרטיס מסך שלי 555gt אגב. תודה

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום שלום! לכבוד הקיץ, אני מזמין המון פעמים חבר הביתה. אבל אני מוצא את עצמי משחק איתו כל פעם משחק ליחיד בתור תור. בקיצור, אני רוצה שתמליצו לי על משחק, גדול או קטן, שבו אפשר לשחק ב-2 או יותר, אבל שיהיה איכותי. יש לי פנטיום 4 וWINDOWS 98. אה! ועוד משהו, המחשב שלי חדש, מה יכול לגרום לכך ש-GTA3 יעבוד לאט, ויעצור כל כמה שניות לרגע, וימשיך וחוזר חלילה. היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  3. אני מ חפש איזה משחק של מכוניות יפה אבל לא ראלי ולא F1 אלא משהו בסגנון של נייד פור ספייד (ולא פורשה הישן) שאפשר לעשות בו משחק דרך הרשת וגם אם אין לי את המשחק המקורי

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by alexur,

הכוונה- כלי נשק מציאותיים,חיילים, ללא מפלצות :s05:, יריות גוף ראשון

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by צפיד,

שלום אנשים, רכשתי רמקולים של לוג'יטק X530 ואני חייב לשבח אותם יחסית למחירם. מאוד נהניתי לשחק COD4 בסאונד היקפי ובכלל מהז'אנר הזה,אודה להמלצותיכם. המחשב חזק מאוד-כל משחק יתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  6. שנים שלא שיחקתי ... יש איזה משחק נחמד שירוץ לי חלק על מסךLCD 17 אינץ ? אני מעדיף משחקי 3 D כמו DOOM 1 העתיק .... תודה חבר'ס

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by THE-MASTER,

אני מעוניין במשחק לחימה.עלילתי בעל גרפיקה יפה. המשחק היחיד שאהבתי בחיי עד היום זה מאפיה ואולי הנוף הפסטרולי של FAR CRY גם הצליח להסב ל הנאה. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dbx22,

שטח, כבדים, כל מה שעולה בראש שלכם שזה לא יהיה ישן שזה יהיה עם גרפיקה ושליטה טובה. תודה.

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by tania131,

היי בזמן האחרון בא לי משחקי יריות בסגנון של PAINKILLER בערך אפשר גם עם עלילה נורמלית ולא רק לירות לירות לירות, אבל לא משהו התגנבותי כמו THIEF כי אני לא אוהב כאלה, ולא SPLINET CELL ו SWAT כי זה גם של התגנבות בערך ואני לא אוהב כאלה, הורדתי את הדמו של PAINKILLER ואהבתי, אז אני מבקש המלצות לסוג משחקים כאלה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  10. היי. זה מיועד לאח קטן, זה יכול להיות אופנועים, משאיות , you name it. אני לא בקיא אז חיפשתי בת'רד ומה שמצאתי זה Flatout\Test Drive. אם זה משנה, המחשב שיריץ הוא GF 9600, E8400... תודה מראש.

11. היי אנשים, אם אפשר בבקשה לקבל המלצות למשחקים שאפשר שלדעתכם הם מתאימים לשחק יחד עם אנשים: (לא חובה אחד נגד השני). -מלחמה -מירוצים -מה שבא לכם- ממשק יפה שיראה מרשים על LCD מסך LCD 720P 42" טושיבה מחשב : QUAD6600 כ.מ: HD2600 PRO 512 MB (משחקים ברזולציה 720P) RAM = 4 GB לוח P5KVM של ASUS

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  12. Started by navk2,

אתמול סיימתי את ברייד ובאמת שלמרות שהוא קצר אני חושב שזה אחד המשחקים שיותר נהניתי מהם בזמן האחרון. אם אתם לא מכירים את המשחק אז זה משהו בסגנון הזה : http://armorgames.com/play/4918/the-company-of-myself פשוט שברייד יותר מגוון כי יש 5 עולמות וכל עולם זה משהו שונה, אבל העיקרון ברור, משחקי 2D שצריך לחשוב ואפשר להבין אותם מהר. אני מבקש המלצה למשחק רגיל או פלאש, לא אכפת לי. ד"א, הייתי ממליץ לכולם לשחק את המשחק פלאש הזה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הדבר שהכי חשוב לי במשחקים זה עלילה מעניינת ופסקול וכל המשחקים החדשים כמעט רק אכזבו אותי time shift far cry crysis כל המשחקי יריות האלה שיעממו לי תחיים stalker בהתחלה הרשים והרגשתי שסוף סוף מצאתי משהו מעניין ואז התחיל להיות מתודי ומשעמם היחידים שנהניתי מהם זה indigo prophecy שזה מבחינתי המשחק הכי טוב שאי פעם שיחקתי אפילו יותר מדיאבלו שהייתי מכור אליו. ופני צלקת שפשוט נהניתי ממנו בגלל שאני חולה על הסרט, אחרי המלצה בפורום התחלתי לשחק בsyberia אבל לא ממש מצליח להמשך פנימה.. זה נראה כאילו הם כל כך התאמצו לסבך כל דבר שזה נהיה משעמם. יש למישהו המלצות למשחקים טובים באמת עם עלילה "מושכת" ופסקול מושך גם כן? לא חיב להיות חדש ולא חייב להיות עם גרפיקה מדהים רק שבאמת יהיה …

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by romansah9,

בזמן האחרון נתקלתי בהמון רגעים שבהם אני שואל את אצמי: "למה לאזאזל לא הקלטתי”. ניסיתי fraps אבל הוא עולה ימבה כסף וזה שהוא בחינם מוגבל ל שלושים שניות כל קטע (בלתי אפשרי לשחק ככה). אני צריך גם תוכנה שלא תהמיס על המחשב (אני משחק על לפטופ 1080p בהגדרות medium-high). עריכה: למקרה שמישהו לא הבין, אין לי בעיה להוציא כסף אל תוכנה כזאת או אחר. הבעיה היא אם יש תוכנה חינמית שעושה את אותה העבודה שתוכנה בתשלום עושה- אני לא רואה סיבה לקנות אחת כזאת. הfps במשחק אצלי עומד על 60 למרות שfraps הוריד בערך ל30 (20 בהקלטה).

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  15. אהלן אני מחפש המלצה ל NFS הכי טוב לפי דעתכם שיעלה על X1950 512MB. (שאר המערכת מצויינת) אני מדבר על 1080p אם אפשר. כמו כן מבקש המלצה לCSI הכי טוב OVERALL שיצא לפי דעתכם (גרפיקה, קושי, וכו' )

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  16. יש למישהו המלצה לגבי מישחקים חדשים 2008-2009 בסיגנון COMMAND & CONQUER ? הכוונה למשחקים עם גרפיקה מרשימה של בניית צבאות והתקפות! ואם אפשר גם לציין אם המשחק תומך בתוכנה HAMACHI לרשת מקומית.. תודה ומקווה לאשכול פורה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מחפש משחקים שיהיו בסגנון של AGE OF EMPIRES ?(אנשים עובדים, צוברים כסף,עצים וכו'..) ואיתם ניתן לבנות צבא ועיר. אבל מה שאני מחפש זה אותו עיקרון אבל בעת המודרנית, ושאוכל לבנות צבא מודרני-->מטוסים, טנקים,תותחים וכו' ובמקביל עיר. ואוכל להילחם נגד צבאות אחרים. קיים משחק כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by MasterDK,

אהלן! אני אשמח לקבל רשימה לא גדולה (3-4משחקים) של משחקי FPS שירוצו על geforce 6600 (שער המערכת היא P4 3.0 עם גיגה זכרון). הכיוון הוא far cry, half-life1-2, doom3. תודה רבה ושבוע טוב!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by amirx19,

אני אוהב משחקים בסגנון של קרייסיס, דום וכו'. משחקים שבהם אתה הולך עם נשק ויורה, יש נתיב אחד מאוד מוגדר ומטרה ברורה. ללא מפה חופשית, ללא מטרות נסתרות וללא מנגנונים משוכללים. אשמח להמלצות

20. מזמן לא התעדכנתי במשחקים החדשים... ובא לי על איזה משחק אסטרטגיה בזמן אמת טוב.... תודה לכל מי שעונה...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by MacGyver,

שלום...כבר הרבה זמן שאני מחפש משחק שיתן לי תעסוקה...... כל משחק אסטרטגיה יהיה טוב(וגם טקטיקה...) עדיפות למשחקים ריאליסטים....או WWII איתן

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  22. תשמעו דוד שלי מגיע השבוע מחו"ל עכשיו הייתי שמח אם הייתם ממליצים לי על איזה משחק טוב שנהנתם ממנו באמת. בבקשה לא להכניס את המשחקים הבאים (אלה אם כן המולטי פלייר שלהם במידה ויש טובים מאוד ולא סתמיים) crysis Stranglehold Call of Duty® 4 Conflict Denied Ops World in Conflict Need for Speed ProStreet אלה משחקים שיש לי כיום כבר במחשב וסיימתי כמעט את כולם. במידה ויש משחק אחר טוב. אסטרטגיות,מירוצים,יריות מגוף ראשון וכו' הייתי מאוד שמח אם תמליצו לי. ואם אתם מכירים משחק מהרשימה שיש בו מולטי פלייר טוב ויפה כמו COD4 שיש לי כבר הייתי שמח שתמליצו לי. האם כדי לבקש COH:OF ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. והכי חשוב שיעבדו חלק על המחשב שלי (מפרט מימין) משחקי התגנבות שכבר עברתי עליהם: סדרת Splinter Cell סדרת Hitman סדרת Metal Gear Solid סדרת Thief Deus Ex 1+2 No One Lives Forever 1+2 בעדיפות למשחק ביקום מודרני/עתידני, לא ימי הביניים או משהו תודה

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by אלון פ2,

שלום לכולם, אני מחפש משחקי סימולטורים טובים. גרפיקה טובה, אווירה טובה, והכי חשוב: משחקיות טובה. שיחקתי עכשיו בAces High 2 וזה נראה ממבט ראשון מצויין, אבל הכול שם מבולגן וקשה לחדשים להתמצא, אז בינתיים זאת לא נראת אופציה. אני מחפש גם יש מולטי טוב, זה גם חשוב לי מאוד. תודה לעוזרים! אלון

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  25. אני ממש מת למשחקים בסגנון של מוטוקרוס , אופנועים , באגי , טרקטורונים, יש גם את motogp (משחק אדיר דרך אגב) אני הייתי רוצה עוד המלצות למשחקים בסגנון כזה. כל העוזרים יבורכו ;D

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים