עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by RGod,

שלום יש לי בעיה אם ה SAVE למשל כאשר אני שומר יוצא ועושה LOAD למה ששמרתי הוא טוען אבל כאילו בסוף לא מצליח לטעון ויוצא מהמשחק . צריך עזרה עצות איך לפתור תבעיה .

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by zgd,

משחקי MMORPG הם משחקים בעלי תשלום חודשי. אלו משחקי אינטרנט מסיביים על שרתים חזקים במיוחד. משחקים כדוגמתם:STAR WARS GALAXIES, NEOCRON ועוד. רציתי לדעת מה דעתכם על משחקים אלה ועל התשלום עליהם. שווה? לא שווה? פתרון אחר? הביעו דעתכם.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  3. כולנו שמענו על "דום", אפילו מי שלא שיחק בו. ויש לזה סיבה טובה - המשחק הזה עשה רעידת אדמה בתעשיית המשחקים. אני גאה ושמח להציג בפניכם את הסרטון הבא, שבו אנחנו נכנסים קצת להיסטוריה ומגלים למה DOOM היה כל כך משמעותי ומשפיע, ומה בדיוק הוא עשה. תהנו!

4. Started by dor31,

למישהוא יש אתר למודים למשחק.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  5. היי! אני מנסה לארגן הזמנה מסודרת מחו"ל של משחקים וציוד לקונסולה (זול כמעט בחצי מבארץ). אז ככה, כל מי שרוצה להשתתף רושם מה הוא רוצה ובעיקר איזה קונסולה יש לו? (אמריקאית או אירופאית). כמו כן המלצות על אתר טוב יתקבלו בשמחה. אותי ניתן להשיג במסנג'ר: geforce@zahav.net.il

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by pop153,

נתקעתי במשימה ב-infernal אני לא מצליח לעבור אותה הנה תמונה שתראו:http://www.img-il.com/file.php?file=m0yjglzrwztk.jpg נכנסתי לטירה הזו היה סרטון מצאתי משהו ועכשיו הוא אומר שאני יעשה סריקה באיזה בית אני לא יודע כל כך מה לעשות עכשיו עם תוכלו תעזרו לי תחזירו תשובה

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by Boomer,

אני נמצא בשלב Follow Freeman במקום שבארני אומר לי להרוג את הצלפים. זרקתי רימונים לכל חלון אפשרי באזור ונהרגו כל הצלפים והוא עדיין לא זז. ניסיתי לעשות את זה פעם שנייה מההתחלה וזה לא עזר. למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  8. אני התקנתי ת'משחק STREET RACIN זה 2 דיסקים ואז בדיסק השני זה מסיים להתקין לי ואז זה מראה לי ת'שגיאה הזה: התמונה פה ... זה כבר המשחק השני שזה קורה לי.... אז מי שיודע מה \ למה \ איך \ עוזרים לי לתקן את זה שיתקין לי או להגיד לי מה הבעיה שיעזור לי... בבקשה תעזרו לי .... בבקשה...

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by mic,

איזו משימה זאת? מה צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by xjj,

יש במחשב company of heroes גירסה 1.3.0 וכשאני מנסה לעדכן את זה זה מראה לי בעיה:

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  11. Started by bluemail,

המשחק אצלי מותקן על D פירמטי את C אם אני מתקין שוב על D השמירות עוברות ? ואם לא איפה נשמר ברד אלרד ?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  12. לפני בערך שנה - שנתיים היה משחק שנדמה לי שקראו לו אינדיגו פרומיסס ... אני בטוח שלא כותבים ככה אבל אני פשוט לא זוכר יותר מזה .. ואני מת לשחק בו עכשיו ... קצת פרטים אליו ... אתה פותח את המשחקכשאתה נמצא בשירותיים של מסעדה ואתה מגלה שרצחת מישהו , אתה אמור להתחיל לנקות את הבלאגן שעשית לפני שהשוטר במסעדה יכנס לשירותיים . אחרי זה אתה אתה בורח מהמסעדה ומשם אני כבר לא זוכר את העלילה ... אני מקווה שמישהו שיחק בו ויוכל לומר לי מה השם המדויק כדי שאני יוכל להשיג אותו

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by Rise<3,

מקווה שתאהבו אם כן פרגנו בלייק ושתהיה לכולנו שנה טובה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  14. חבילת משחקים חדשה עלתה למיזם הגיימינג-צדקה, הפעם בסימן כמה מהמשחקים הטובים ביותר שנוצרו מאז ומעולם ביקום של 'מלחמת הכוכבים' בשני העשורים הקודמים מיזם ה-Humble Bundle, שמשלב רכישת חבילות משחקים במחירים אטרקטיביים במיוחד יחד עם תרומה של חלק מההכנסות לארגוני צדקה בינלאומיים, החל להעלות הילוך בשבועות האחרונים – עם שתי חבילות משחקים שונות אשר נמכרות במקביל. זה גם מה שקורה נכון לעכשיו, כאשר לצד חבילת משחקי האינדי עליה סיפרנו לכם בשבוע שעבר נמכרת כעת חבילת משחקי 'מלחמת הכוכבים' השנייה במספר של Humble Bundle, עם דגש על כותרים שאמורים ליצור תחושות נוסטלגיות משמעותיות אצל אלו שאוהבים את המותג והחלו את מסורת הגיימינג שלהם בסוף המילניום הקודם. צרכנים אשר יבחרו לש…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by xXx Lid,

הייה לי שמירה במשחק והאבתי מאוד לשחק בו עד שקרס לי הווינדוס והייתי חייב לפרמט הווינדוס פשוט לא עלה ולא יכלתי לגבות את השמירה שלי ולצערי המשחק הייה מותקן בכונן C אני הייתי בשלב שאני נמצא בתוך חדר כזה ומפוצץ שם את המחשב ואז יוצא החוצה ובאים עלי פוול חיילים אז אני צריך שמירה מהשלב הזה בערך למרות שעברתי אותו קצת אז למשיש בבקשה שיתן לי כי אין לי כוח לעבור את המשחק שוב

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  16. שלושה משחקי פעולה מושקים ב-Steam בגירסאות מודרניות ומלוטשות יותר, עם הנחה גדולה עבור כל מי שכבר רכשו את הכותרים המקוריים בעבר לא כולם אוהבים זאת, אבל גרסאות מעודכנות ומשופרות למשחקים (שמכונות לרוב Remastered, Definitive, Redux, HD או אפילו Game of the Year Edition) הן דרך לא רעה לשמור על רלוונטיות של כותרים אשר ראויים לכך, ונראה שהן כאן בכדי להישאר. כעת, שלושה כותרים חדשים-ישנים שכאלו מגיעים לעולם הדיגיטלי – ויחד עם Steam מנסים למצוא את הנוסחה הנכונה שתהפוך אותם לקורצים הן עבור אלו שמעולם לא התנסו בהם בעבר והן עבור אלו שניסו והתרשמו לטובה. הצמד הראשון הוא Dead Island ופרק ההמשך שלו Dead Island Riptide, אשר זמינים שניהם כעת בגירסאות Definitive Edition הן עבור קונ…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by yuraxp,

האם בNFS הזה אפשר לראות את תא הנוסעים כמו בNFS5 ? הייתי בודק בעצמי אבל איני מצליח להוריד את דמו.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by coorva,

המישחק היה מותקן לי על המחשב בגירסה 1.3 ולאחר מכן נימחק. התקנתי אותו שוב, וכשאני מנסה להתקין את ה- 1.3, במהלך ההתקנה מופיעה לי הודעה שאומרת:" האשף זיהה שהסרת בעבר את הטלאי 1.3 וכעת עליך ללחוץ על הסרה על מנת למחוק שאריות שנישארו ורק אחר כך להפעיל שוב את הטלאי". אני נותן אישור אך כשאני מנסה להתקין את הטלאי - שוב מופיעה לי אותה הודעה. אודה למי שיוכל לעזור. (המחשב נקי, כולל הרדג'יסטרי, מההסרה הקודמת של המישחק)

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  19. Started by Silver Dragon,

יש לי 8800GT מעודכן עד העדכון שיצא לפני יומים, אין לו בעיות בקירור למי שיחשוב ששם מקור הבעיה, גרפיקה על הכי גבוה, רזולוציה הכי גבוהה, התוצאות מעפנות, המשחק פועל חלק ולא נתקע, אבל הגרפיקה מעפנה. בכוונה לא הקטנתי את הרזלוציה, רק אם תלחצו כדי להגדיל תבינו על מה אני מדבר הדגשתי בחצים את הבעיות של הצל, השתקפות, ANTI LASING, גם החריקה של הגלגלים מעפנה, תודה לעוזרים. http://img408.imageshack.us/img408/9276/71278022gl1.jpg

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by Yeshayhu Brill,

שלום לכולם, צריך את עזרתכם במציאת משחק פעולה בגוף ראשון, לא כבד ובעל אפשרות למשחק מולטיפלייר במצב Local (מחשבים שיושבים על אותה רשת). כרגע אנחנו משחקים ב Cod 2 אבל הוא כבר ממש ישן ובחלק מהמחשבים החדשים כבר יש בעיות תאימות רציניות שלא נותנות להתעסק עם הגדרות הגרפיקה מבלי לתקוע את המחשב... קיצר מחפש משהו בסגנון הזה, ריאליסטי, עם דרישות מערכת מינימליות - וחינמי. אני מניח שמשהו בן 10 שנים יהיה סבבה. חשוב שתהיה אפשרות לחיבור מהיר ומקומי למשחקי death match או flags. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by shemiraz,

האם במחשב שלי המעבד הוא הגורם לצוואר בקבוק? או שמשהו אחר? לוח אם gigabyte ds4 965p e6600 2.4@2.88 oc 4gb ddr2 800mhz ocz hitachi 320 gb +120 gb gigabyte 9800gtx+ 1gb zalman fan cpu cooling zalman fan ‏CNPS7500-Cu LED‎ hec 400

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by dans41,

קניתי עכשיו את המשחק אבל לא קיבלתי סיריאל לסטים אלא את המשחקים עצמם. למה זה ככה? רשום באתר שכל מי שקונה מלפחות 1$ מקבל סיריאל לסטים אני קניתי בדולר וזה לא ככה. למי אני צריך לפנות?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  23. כלומר מה שנקרא - Dual Screen ? ואם כן, מישהו יודע איך מפעילים את האפשרות? תודה HF

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by CheeseBud,

שלום, היה טורניר מעולה, קיבלנו הרבה פידבק טוב מהאנשים ונראה כאילו כולם נהנו. הנה כל המשחקים שהוקלטו : Ro8 - Taz Vs. Polymeron - Bitton Vs. KakiVarod - חצי גמר - ראשון - שני - הגמר - תיהנו!

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  25. היה לי פעם אתר מזה טוב עם כל העטיפות משוןם מה הוא נעלם לי

• 2 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים