משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כן כן אני יודע זה נשמע מוזר אבל יש לי בעיה בהתקנת משחקים של EA. הבעיה התחילה לפני כחודש כאשר שמתי להתקנה את המשחק סימס 2 אבל במהלך ההתקנה ההתקנה פשוט נתקעה ולא המשיכה. מקורות מוסמכים מסרו לי שברגע שכביכול נתקעה לי ההתקנה היה אמור להופיע לי מסך שבו אני צריך להחליף לדיסק 2 אבל זה לא קרה המסך הזה לא הופיעה. בפעם השניה זה קרה לי עם המשחק LOTR- attle for middle earth וגם פה ההתקנה אינה מעבירה אותי לדיסק השני. מישהו מכיר דרך לעשות העברה ידנית? או כל פיתרון אחר לבעיה? זה דווקא מוזר מאוד כי פעם הכל עבד לי סבבה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק crysis הגעתי לשלב שבו אני נמצא על ספינה בתוך חדר ובו מחשב לאחר לחיצה על האות f אני אמור להתקדם ואז הוא אומר לי לעשות משהו לא יודע בדיוק מה ואז אני מתקדם לעבר הנקודה הירוקה ואז אני לא יודע איך להמשיך בבקשה לעזרה דחוף חייב להמשיך במשחק
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
מגוון גדול של משחקים מעניינים זמינים במחירים מקוצצים - ולכם נותר רק לבחור לכתבה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
רשום שצריך להיכנס ל STATISTICS ושם לעשוץ DELETE או BACKSPACE אבל שניהם לא מצליחים לי , מישהו יודע אולי איפה יש צ'יטים או טריינרים שעובדים [כי הורדתי גם טריינר וזה לא עובד , רק עובד ה SAVE שהורדתי , והבאסה בו זה שה UNDERGROUND סויים]
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי קוראים לי מעין ואני לא ממש מתמצאת במחשבים יותר נכון אני לא מתמצאת במציאת משחקים טובים, אני אוהבת משחקי מולטיפלייר ואין לי מושג מאיפה להוריד ושהם לא יעלו כסף.... בבקשה בבקשה תעזרו לי :'(ותתנו לי כתובות של אתרים שמהם אפשר להוריד... תודה :-*
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה את המשחק הוא עושה לי מסך אפור ואז מסך לבן ופשוט לא עובד... וקינפגתי כבר את הCONFIG של ה DOOM... מה הבעיה כאן ? למה התפריט והקונסול לא עולים ?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום מקווה שזה המקום הנכון. בשלב מסוים במשחק Singularity נתקעתי ואינני יודע איך להמשיך משם הוספתי סרטון שיתאר את המקום בו נתקעתי: תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בואו לקבל את Warhammer 40K: Space Marine חינם לתמיד ולנסות את Warhammer: Vermintide 2 הטרי ללא תשלום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
חוץ ממני ומIDANP (אני מקום 2 בארץ ועידן מקום 3 בארץ... כאשר אנחנו בין ה40 הטובים בעולם(אני בין ה10... ) סתם מעניין אותי למה אני רוצה עוד שותפים למשחק הזה... משחק חזק ביותר... ניתן להורדה מהאתר הרשמי : www.trackmanianations.com
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
נתקעתי במשימה ב-infernal אני לא מצליח לעבור אותה הנה תמונה שתראו:http://www.img-il.com/file.php?file=m0yjglzrwztk.jpg נכנסתי לטירה הזו היה סרטון מצאתי משהו ועכשיו הוא אומר שאני יעשה סריקה באיזה בית אני לא יודע כל כך מה לעשות עכשיו עם תוכלו תעזרו לי תחזירו תשובה
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
אני מתקין את המשחק אבל יש לי בעיה שהוא עולה לא רואים במסך טוב.. יש איזה דרך להגדיר לו את האפשרויות של הכרטיס מסך? אי אפשר לראות את המשחק הכל מפוקסל.... תודה על העזרה ???
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לפניכן שיחקתי במשחק על ויסטה ועבד הכל כמו שצריך ברזולוציה הכי גבוהה -1920x1200 , כיוון שאין בתקופה הנוכחית משחקים טובים לשחק התקנתי את CRY SIS שוב פעם אך על W7 ומסתבר עכשיו שהרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגדיר זה 1600x1200 ,מה נסגר? מדוע זה לא נותן לי להגדיר לרזולוציה הטבעית של המסך? הערה:מאז המעבר ל W7 הרבה פעמיים יש בעיות במשחקים לעומת זאת כשהיה לי VISTA עבד הכל בלי בעיות.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלושה משחקי פעולה מושקים ב-Steam בגירסאות מודרניות ומלוטשות יותר, עם הנחה גדולה עבור כל מי שכבר רכשו את הכותרים המקוריים בעבר לא כולם אוהבים זאת, אבל גרסאות מעודכנות ומשופרות למשחקים (שמכונות לרוב Remastered, Definitive, Redux, HD או אפילו Game of the Year Edition) הן דרך לא רעה לשמור על רלוונטיות של כותרים אשר ראויים לכך, ונראה שהן כאן בכדי להישאר. כעת, שלושה כותרים חדשים-ישנים שכאלו מגיעים לעולם הדיגיטלי – ויחד עם Steam מנסים למצוא את הנוסחה הנכונה שתהפוך אותם לקורצים הן עבור אלו שמעולם לא התנסו בהם בעבר והן עבור אלו שניסו והתרשמו לטובה. הצמד הראשון הוא Dead Island ופרק ההמשך שלו Dead Island Riptide, אשר זמינים שניהם כעת בגירסאות Definitive Edition הן עבור קונ…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם אם יהיה ביקוש נפתח טורניר. כל מי שרוצה שישרשום את האייסיקיו שלו ואת הקבוצה שהוא בחר. (דרך אגב אני צנצ'סטר יונייטד)
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מי שלא מכיר את המשחק שיכנס ל WWW.MUONLINE.COM בחינם ההורדה מי שרוצה את החשבון עם איזה 30,000 זן שיודיע!
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
http://pc.ign.com/objects/830/830474.html חברים, סופסוף! יש למה לחכות!! מישהו מארגן קבוצת רכישה למכירה מוקדמת?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הבהירות של המסך, זה לא מפריע לי כי בווינדוס העליתי את הבהירות, אבל במשחקים כמו NFS MW אני רואה קצת חשוך משהוא מכיר אולי תוכנה להעלות את הבהירות של המשחקים ידנית כשאין אופציה כזאת במשחק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ראיתי שהמשחק יצא בקרוב לPC,האם יש תאריך מדויק?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי אני התחלתי לשחק היום בFIFA 2005 וכל פעם שאני נכנס למשחק כל התמונה\מסך קופצת וממש לא ברורה... הורדתי רזולוציות\הגדרות וזה עדיין נמשך... לפעמים אחרי שאני שומר הגדרות חדשות זה עובד טוב למשחק אחד ואחרי זה שוב עושה בעיות מה עושים? תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להתקין את המשחק doom3 על המחשב שלי. יש לי עליו כמה שאלות והן 1-האם geforce 7600gs יוכל להריץ אותו באיכות בינונית עד גבוה, יחד עם 1giga 667mhz cl5 5-5-5-12 ddr2 ומסך בעל קצב ריענון של 75mhz? 2-אני יודע שיש הרבה גירסאות למשחק הזה. שאלתי היא איזה גירסה להוריד (להזכירכם המשחק עדיין לא מותקן על המחשב שלי)? 3-האם המשחק הזה מומלץ, כיף לשחק בו?, או שאולי לא כדאי לי להוריד אותו. אני בעיקרון מחפש יריות (אף פעם לא היתנסתי בזאנר הזה), אבל בלי חיילים. אתם יודעים יריות קלאסיות כאלה, לא צבא וזה. 4-האם המשחק הזה חדש? תודה מראש לעונים וללא עונים
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אם ה SAVE למשל כאשר אני שומר יוצא ועושה LOAD למה ששמרתי הוא טוען אבל כאילו בסוף לא מצליח לטעון ויוצא מהמשחק . צריך עזרה עצות איך לפתור תבעיה .
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
איך אני עובר באיזורים שיש מלא קרינה? (מהד בצד אדום ורשום שאני צריך הגנה) איך אפשר לקרוא שוב את ההודעות הלבנות שמסבירות דברים? (כמו בהתחלה שרשום להתכופף וזה)
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כשאני ניכנס לאפשרויות ומנסה לשים רזולוציה 1280x1024 זה ביכלל לא מופיע לי.....מה עושים?יש לי מחשב חזק שצריך להריץ את זה על גראפיקה הכי גבוהה ומסך 19
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-