עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SpiritKnight,

לינק פ33, הכי מהיר שאפשר. רק ללחוץ DOWNLOAD NOW אם תוכנת ההורדה לא מזהה לכם את זה בהתחלה, תמתינו. זה קרה לי, כנראה בגלל עומס. כל מי שמחכה בפיילפלאנט, שיוריד מכאן, אין תור.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by Gimel,

http://www.ocremix.org/info/OC_ReMix:_Super_Street_Fighter_II_Turbo_HD_Remix_Official_Soundtrack ממש עושה חשק לשחק. למישהו יש שלט של סגה סאטורן?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by CashMAn,

שלום לכולם יש לי בעיה גדולה כל פעם שאני משחק CSS יש לי PING של 400 מה היא הדרך הכי טובה כדי להנמיך ת'בינג תודה לעוזרים מראש יום טוב

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by wArezm0n,

שלום אני חדש כאן. ברשותי עותק חוקי! של Battlefield Vietnam והתקליטורים לאט לאט מתחילים להשרט וברצוני לגבות את במשחק כVirtual CD. נסיתי כמה תוכנות שלא פעלו בשם Virtual CD,Alcohol 120%/52%,GameDrive 9 מה שמונע ממני לגבות את המשחק היא הגנה שיש על התקליטור ואני לאא רוצה שהתקליטור ישרט אז בבקשה הציעו לי פתרון תודה.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by kisin,

המשחק מיועד לPS3 & XBOX360. מיועד לצאת לקראת סוף השנה. תיאור המשחק (לא היה לי כח לתרגם 8)): A modern-day superhero saga, Dark Sector is a third-person shooter where players assume the role of the protagonist, Hayden Tenno who gains the ability to morph into dramatically different combat forms. Set in the crumbling infrastructure of a fictional Soviet-bloc country in the near future, the game features both single and multi-player action, with players working their way through a world where bio-weapons are no longer science experiments, but a hellish nightmare let loose on an unsuspecting populace.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  6. Started by Pease Brother,

WHY ITS SO HARD TO INSTALL A PATCH I HAVE THE FULL VERSION 1.0 VERSION SO I DOWNLOAD THE 1.02 PATCH I INSTALL IT AND ITS WRITING TO ME PATCHING PLEAS WAIT I WAIT AND WAIT AND NOTHING ISNT HAPANING :'( :-[

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by elad2k,

באזור ה 80 אחוז אחרי שהמכשף העיף אותי קיבינימט הבחורה נעלמה לי ואני נכנס בדלת ויוצא מדלת וזה לא נגמר פה ושם אני תופס איזה דלת שלא מחזירה אותי לדלת הראשונה ואני שומע את הבחורה ברקע צועקת "הנה אני" מה לעזאזל???? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  8. משהו חדש וטב... ועם אפשר מנסיון אישי... ולא את c&c generals

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by Coca Cola,

מה עושים? הוא אומר לי שהCDKEY בשימוש.. יש לי מקורי הכל בסדר אפשר לנעול.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by dante123,

היי למישהו יש אתר\קובץ ראר גדול למדי שמכיל תמונות של משחקים שמתאימות לרזולוציה של מסך 19 אינץ' רחב?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by amos700,

קדימה בוא נתחיל לשנות די עם הסוני עוברים לxbox360 הכי משתלם ויש כבר הרבה משחקים י די רוצים להנות מהחיים

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by yuraxp,

האם בNFS הזה אפשר לראות את תא הנוסעים כמו בNFS5 ? הייתי בודק בעצמי אבל איני מצליח להוריד את דמו.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by tront,

הפעלתי את המשחק, המשחק עלה, התחלתי ברמה Medium והמשחק טען את עצמו ואז הביא לי את ההודעה הבאה יש לי מעבד AMD 3000+ זיכרון גיגה של קינגסטון כרטיס מסך ATI X1800 gto אני כבר מת לשחק במשחק... בבקשה חברים מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by haimon_v,

המשחק מוחרם או משהו? אף אחד לא מתייחס אליו? למה?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  15. אני בשלב השני נראה לי...the fortress of doors והגעתי למן מקום כזה עם מן ידיות כאלה שצריך למשוך...ואני לא מצליח למשוך אותן יש ידית אחת בחלק העליון ו2 בחלק התחתון יש גם מכונה שם מוזרה כזאת...ובצד השני יש דלת שלא נפתחת והדרך נראת כמו שחמט כזה שמופיע מתחת לרגליים... מישהו יכול לעזר? ???

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  16. מישהו אהה :s05:

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

http://www.youtube.com/channel/UCP6Slqr_P5c0w3oxWBAhEzg אני מקווה שאתם תאהבו ואם תרצו תנו איזה ססקריב ליק ככה בשביל לעזור לי להתקדם אני מקווה שתעכבו אחרי ותתנו איזה תגובה בשביל לעזור לי להבין מה לא עשיתי נכון במה אני צריך להשתפר ומה עשיתי טוב ונכון ואם אתם יכולים אני ממש מעדיף שגם תראו את הסירטון הראשון בשביל להבין הכל אני מבטיח לכם שאני רצני מאוד לגבי הערוץ הזה ורוצה להתקדם הרבה מאוד ואני בונה עליכם חב'רס אז יאאלה תעזרו לי ואני מודה מאוד לכל העוזרים הינה הסירטון שהוצאתי היום : https://www.youtube.com/watch?v=M8lnkP68nbA

18. Started by B-man,

שלום אחים שלי ! יש למישהו הצעות למשחקי מכות לPC משהו יפה בן זונה !

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by gambit_elaad,

הורדתי מפה http://www.multitheftauto.com/downloads.php?file_id=26 את התוכנה למולטיפליר MTA:VC v0.1 ואני לא יודע להשתמש בזה ??? צריך בזה עזרה תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by CheeseBud,

שלום, היה טורניר מעולה, קיבלנו הרבה פידבק טוב מהאנשים ונראה כאילו כולם נהנו. הנה כל המשחקים שהוקלטו : Ro8 - Taz Vs. Polymeron - Bitton Vs. KakiVarod - חצי גמר - ראשון - שני - הגמר - תיהנו!

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by killer4god,

סתם רוצה לראות תגובות של אנשים בקשר למישחק.

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by amir85,

השם הרשמי של המשחק הבא יהיה Bioshock 2: Sea of dreams Teaser והנה TEASER קטן (שיצא כבר לפני 3חודשים) שהולך לפי מיטב המסורת נותן הרבה ומשאיר הרבה יותר לדמיון: http://www.gametrailers.com/player/41898.html

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  23. אחרי שנים של אכזבות ונסיונות כושלים, נראה כי נמצאה הדרך לגרום לקמע של חברת Sega לבלוט לטובה: לחזור אל השורשים, בלי יותר מדי הפתעות והתחכמויות לכתבה

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  24. FreeTrack היא תוכנה חינאמית, אשר באמצעות מצלמת רשת רגילה ולדים שנמצאים לכם על הראש מזהה את התנועות ראש שלכם, ולפי זה מזיזה את ה-View בסימולאטורים שונים. הגעתי אל האתר שלה אתמול, ראיתי כמה סירטונים והייתי דיי סקפטי. בערך ב-2 בלילה התחלתי לעבוד על חיבור LED אחד לאוזניות שלי (ניתן לחבר לד 1, 3 או 4. לכל שיטה יש יתרונות וחסרונות). סיימתי את ההלחמות והחיבורים והכל היה טוב ויפה. עכשיו לקחתי מאחי הקטן את מצלמת האינטרנט שלו וחיברתי למחשב. אחרי כמה דקות של לנסות להבין את התוכנה (מאוד פשוטה, אגב) התוכנה הצליחה לזהות את תנועות הראש שלי - ימינה, שמאלה, למעלה ולמטה. המבחן האמיתי היה במשחק Liveforspeed, שלפי האתר הוא נתמך ע"י התוכנה. נכנסתי למשחק ופשוט נדהמתי! התוכנה עובדת כ"כ טוב שז…

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by yotam360,

אני עומד לקנות את הקונסולה הניידת PSP. האם אני יכול לצרוב שירים על דיסק UMD וה-PSP יקרא את השירים?

• 10 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים