עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kobibo,

אני נמצא בשלב החמישי אם אנני טועה ( במסיבת כריסמס בהרי האלפים ) וכאשר אני מנסה לקחת את התלבושת של אחד משומרי הראש שהרגתי המשחק מתעופף לוינדוס. לא תמיד זה קורה, אבל זה קורה רק שמנסים להחליף תלבושת עם אחד משומרי הראש. נראה כמו באג. אודה לעזרה.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  2. קודם כל תודה מראש לעוזרים עכשיו, השימושים שלי הם לא למשחקים מטורפים, פשוט סחבתי עד היום עם GF3TI200.. אני משחק ENEMY TERRITORY ואני רוצה (אני לא יכול עם הTI200) לשחק Marvel Ultimate Alliance!!...... אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש עד 700ש"ח? אני יודע שזה לא הרבה.. אבל אם יש משהו שבאמת משתלם להוסיף 100 שקל עבורו אז אני אשמח גם לשמוע על כך. ואם יש המלצה אפילו לרדת ב100שקל אז גם טוב.. (: ואל תדאגו בקטע של ספק-כח חלש שלא יחזיק גם כרטיס מסך, כי אני מחליף את מה שיש לי. המפרט שלי הוא כזה: MotherBoard: ASRock 775Dual-VSTA VIA PT880 Ultra Chipset (AGP,PCIE,LAN,AC'97,DualChannel DDRII667, ATA133, SATA150, ) Processor: Intel Pentium D 805 (Dual Core) 2.66GHz LGA775 (533M…

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by ajl,

לא עולה, יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  4. משהו שמוסיף בראיות כשאתה די תקוע...

5. מישהו אהה :s05:

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

http://www.youtube.com/channel/UCP6Slqr_P5c0w3oxWBAhEzg אני מקווה שאתם תאהבו ואם תרצו תנו איזה ססקריב ליק ככה בשביל לעזור לי להתקדם אני מקווה שתעכבו אחרי ותתנו איזה תגובה בשביל לעזור לי להבין מה לא עשיתי נכון במה אני צריך להשתפר ומה עשיתי טוב ונכון ואם אתם יכולים אני ממש מעדיף שגם תראו את הסירטון הראשון בשביל להבין הכל אני מבטיח לכם שאני רצני מאוד לגבי הערוץ הזה ורוצה להתקדם הרבה מאוד ואני בונה עליכם חב'רס אז יאאלה תעזרו לי ואני מודה מאוד לכל העוזרים הינה הסירטון שהוצאתי היום : https://www.youtube.com/watch?v=M8lnkP68nbA

7. Started by Silver Dragon,

יש לי 8800GT מעודכן עד העדכון שיצא לפני יומים, אין לו בעיות בקירור למי שיחשוב ששם מקור הבעיה, גרפיקה על הכי גבוה, רזולוציה הכי גבוהה, התוצאות מעפנות, המשחק פועל חלק ולא נתקע, אבל הגרפיקה מעפנה. בכוונה לא הקטנתי את הרזלוציה, רק אם תלחצו כדי להגדיל תבינו על מה אני מדבר הדגשתי בחצים את הבעיות של הצל, השתקפות, ANTI LASING, גם החריקה של הגלגלים מעפנה, תודה לעוזרים. http://img408.imageshack.us/img408/9276/71278022gl1.jpg

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  8. מותחן פסיכולוגי מז'אנר האקשן. הסיקורי קדם משחק והתמונות מראים תוצר מבטיח ביותר. שווה לכם להכנס http://www.alanwake.com/

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by ns,

שלום, אני נכנס לקאונטר סטרייק 1.6 וההרץ הוא 60... רציתי לדעת איך לשנות את זה ל100 או 85 . בכל מקרה בשולחן עבודה זה על 85 הרץ... הכרטיס מסך הוא Nvidia geforce 430 מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקס פי תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  10. שלום לכולם אני הןרדתי תמשחק הזה ששמעתי שהוא משחק מאוד נחמד ודומה לGOW אז הורדתי אותו עכשיחו הורדתי קובץ פגום ואי אפשר להתקין אז אני רוצה שמ י שיחק במשחק הזה ויש לו ליניק טוב להורדה רק מטורנט שילשלח לי בפרטי או באשכול שהיה עם קראק טוב איתו או בנפרד תודה מראש מתן

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by MalGano,

היי, קודם כל, זה משחק מ-2011 למי שבמקרה חשב שיצא משהו חדש. שמתי לב כי המשחק חסום ב-steam לישראל ולא הצלחתי להבין מדוע. המשחק מופץ ע"י codemasters שבד"כ לא חוסמים, והמשחק הקודם בסדרה מ-2009 (Dragon Rising) גם לא חסום. מישהו יודע מה הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by zgd,

כ"כ הרבה משחקים כאלה יוצאים לאחרונה וכובשים את העולם... משחקים כדוגמת:Planetside, Neocron,Star wars:galaxies. לדעתי משחקים אלה הם ההמשך של משחקי המולטיפלייר בעולמנו. כ"כ הרבה אפשרויות ועולם ומלואו בכל משחק. הביעו דעתכם.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  13. ברצוני לרכוש MADDEN 20 למחשב. זה פעם ראשונה שאני אשחק פוטבול האם זה קשה האם אפשר עם המקלדת או מומלץ שלט? ועוד..

14. טוב אז ככה נתקלתי באתר הזה - http://www.gametap.com/play/gameDetails/000467250?launch=deluxe ניסיתי להתקין את התוכנה שהאתר מחייב להתקין אם WINE כי אני בלינוקס וזה כמאת עבד וחבל שזה לא עבד כי זה היה מוסיף ללינוקס המון משחקים טוב אולי מישהו ימצא דרך ... בכל מקרה למי שיש WIN יכול לנסות ולבדוק אני אולי מחר או עוד כמה ימים ינסה על ויסטה

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by Vissor,

למישהוא יש פה geforce gts 8800 640mb והוא משחק oblivion ??...התחלתי על הגדרות הכי גבוהות אבל המשחק לא הולך חלק..יש קצת איטיות..זה בסדר בהתחשבות במפרט שלי...??

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  16. Started by smootskin,

מה קורה חברים, אחרי המתנה של כמה שבועות קיבלתי את החבילה מ - Lootcrate,את האמת היא נראית הרבה יותר קטנה ממה שדמיינתי, שטויות.העליתי סרטון של Unboxing, אני מדבר די בשקט כי כולן ישנות, אז תסלחו לי. חודש הבא כנראה אקבל את החבילה של דצמבר ואעלה עוד אחד. https://www.youtube.com/watch?v=IrJT6o6N578

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by eXpire,

שלום יש לי בעיה אם המשחק "Prototype" הבעיה היא שהסרטונים בזמן המשחק נתקעים בצורה לא נורמאלית! לדוגמה כשיש סרטון על העבר של השחקן הוא פשוט זז בתקיעות (הכוונה בעיקר לסאונד). מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת? ניסיתי כבר לעדכן את הדרייברים אך זה לא עזר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  18. Started by A_MuMu,

שלום, ראיתי שמישהו הזכיר חיילים וחרדים בפרומו של Pandora וכשראיתי אותו גם מצאתי את זה: התמונה הפוכה לטובת הכתב ראי וכתוב שם "נמרוד מאוטנר" חנות המפעל. מרשים. הפרומו מציין שחלק מהמשחק יהיה בירושלים. מישהו מכיר את סיפור הרקע?

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by okpimp,

שלום, יש לי ווינדוס ויסטה, ניסיתי להתקין את GTA SA אבל כשאני מפעיל את הדיסק בדימון טולס, הווינדוס פותח חלון ושואל אם להפעיל את התוכנית, אני עונה כן, ולא קורא כלום. שום חלון לא נפתח. זה אומר שהמשחק לא עובד על ויסטה, או שיש דרך להפעיל אותו. אם ההודעה לא מתאימה לפה אז להעביר בבקשה כי לא ידעתי לאן היא הכי מתאימה. תודה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  20. שלום , אז ככה אני עושה מסלול ולוקח מקום ראשון ואז עושה עוד מסלול... הולך ל " MANAGER" עושה SAVE ואז אני לא יכול לעשות עוד מסלול ....לא שומרר מה עושים!?!!?!

21. היה איזה מישהו ששאל על משחקי חלליות פעם, אז אולי זה יתאים... http://www.gametrailers.com/player/29978.html

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  22. Started by sashakrik,

трейлер к игре Metro Last Light

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  23. אני בשלב השני נראה לי...the fortress of doors והגעתי למן מקום כזה עם מן ידיות כאלה שצריך למשוך...ואני לא מצליח למשוך אותן יש ידית אחת בחלק העליון ו2 בחלק התחתון יש גם מכונה שם מוזרה כזאת...ובצד השני יש דלת שלא נפתחת והדרך נראת כמו שחמט כזה שמופיע מתחת לרגליים... מישהו יכול לעזר? ???

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  24. בבקשה עזרו לי אני חייב PLEASE! ;D

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  25. אהלן אני מחפש המלצה ל NFS הכי טוב לפי דעתכם שיעלה על X1950 512MB. (שאר המערכת מצויינת) אני מדבר על 1080p אם אפשר. כמו כן מבקש המלצה לCSI הכי טוב OVERALL שיצא לפי דעתכם (גרפיקה, קושי, וכו' )

• 2 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.