עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SpiritKnight,

לינק פ33, הכי מהיר שאפשר. רק ללחוץ DOWNLOAD NOW אם תוכנת ההורדה לא מזהה לכם את זה בהתחלה, תמתינו. זה קרה לי, כנראה בגלל עומס. כל מי שמחכה בפיילפלאנט, שיוריד מכאן, אין תור.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by tmrm,

שלום, יש לי את הכסף והזמן ו.. אמ.. חבר שמשאיל לי משחקים.. המ.. ואני מטורף בעיקר על משחקי תפקידים, שיש בהמונים לps2.. השאלה היא כשיצא הps3 ממש לא יהיה לי כסף ועוד פחות זמן, לכן קונסולות הדור הבא בכלל לא באות בחשבון. השאלה עכשיו, האם בכל זאת שווה לי לקנות קונסולה מיושנת חומרתית? יש לקחת בחשבון שעל המשחקים לא אוציא כסף בגלל החבר שלי.. אני פונה אליכם כי נראה לי נחמד הרעיון לקנות פס2 עכשיו, אבל עכשיו אני בספק אחרי שהסתכלתי על תמונות מכמה משחקים חדשים יחסית ???

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  3. התקנתי את ההיטמן וכשניסיתי להיכנס למשחק קפצה ההודעה המצורפת. ניסיתי להתקין שוב ולא הלך. מה אפשר לעשות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

4. מה המשחק האהוב שלכם?

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by prelly,

הנושא אומר הכל אבל אני יסביר למי שצריך... מה שווה יותר xbox או ps2? מה שווה יותר לקנות. איפה יש יותר משחקים יפים... כל השטיות אני לא מבין כל כך היה נחמד אם מישהו יסביר לי על שניהם? אם אפשר לשחק ברשת (אינטרנט) עם אחד מהם וכל השטויות תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by wArezm0n,

שלום אני חדש כאן. ברשותי עותק חוקי! של Battlefield Vietnam והתקליטורים לאט לאט מתחילים להשרט וברצוני לגבות את במשחק כVirtual CD. נסיתי כמה תוכנות שלא פעלו בשם Virtual CD,Alcohol 120%/52%,GameDrive 9 מה שמונע ממני לגבות את המשחק היא הגנה שיש על התקליטור ואני לאא רוצה שהתקליטור ישרט אז בבקשה הציעו לי פתרון תודה.

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by GameGems,

מי הם האחראים ליצירת הבסיס שבזכותו כמעט לכל אחד מאיתנו יש כיום מערכת גיימינג אלקטרונית מתקדמת בביתו? את התשובות תגלו בפנים לכתבה

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  8. טוב לפני שאני נותן את הביקורת אני רוצה להגיד כמה דברים ברורים כי בטח יש הרבה אנשים שאוהבים את הסדרה פה 1-אני בודק את זה יחסית למה שיש בשוק היום ולא לפי מה שהיה שזה יצא לפני שנים 2-לי יש את הטעם שלי אז בבקשה תתיחסו לעובדות שאני כותב ולא לציון הסופי ואיך אני רואה את המשחק מבחינתי טוב אז ככה למי שלא מכיר METAL GEAR זאת סידרה שהתחילה לפני שנים עוד בתקופת ה8 ביט של הקונסולות זאת סידרה מאוד מוכרת בתחום הקונסולות והמשחקים בסדרה לרוב מקבלים ציון גבוה בביקורות וכמובן גם מוכרים טוב METAL GEAR SOLID הראשון התחיל בPS1 וקיבל מאז פורטים ואפילו רימיק אחד לפלטפורמות אחרות וMETAL GEAR SOILD 2 התחיל בPS2 וקיבל פורט לPC ואולי לXBOX1 אבל אני לא בטוח בזה הסידרה נחשבת התגנבות…

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

התקנתי את enter the matrix אבל אני תמיד מקבל את השגיאה הזאת device not detected 2 what the fuck is that supposed to mean??

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  10. Started by tigerex,

מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by Domovoi,

איזה משחק יותר טוב,עדיף? clear sky או Shadow of Chernobyl ?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  12. חוץ ממני ומIDANP (אני מקום 2 בארץ ועידן מקום 3 בארץ... כאשר אנחנו בין ה40 הטובים בעולם(אני בין ה10... ) סתם מעניין אותי למה אני רוצה עוד שותפים למשחק הזה... משחק חזק ביותר... ניתן להורדה מהאתר הרשמי : www.trackmanianations.com

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  13. חדשות משמחות לחובבי HL2,ואלה שמצפים ומתכננים לקנות את גירסאת ההרחבה AFTERMATH לפי מידע ראשוני,חבילת ההרחבה תעלה בסטים מחיר מגוכח של 12.95 דולר. Aftermath will be the first big test of that philosophy. The game will ship over Steam this year, most likely in November, and will have an incredibly reasonable purchase price of $12.95. Valve hopes to analyze customer feedback (of which there is always plenty, they note) and incorporate that feedback into their design decisions in the next piece of episodic content, which will clearly come out much sooner than Another Half-Life Game would." http://www.shacknews.com/extras/2005/091505_valvehdr_3.x

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  14. משהו חדש וטב... ועם אפשר מנסיון אישי... ולא את c&c generals

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by Coca Cola,

מה עושים? הוא אומר לי שהCDKEY בשימוש.. יש לי מקורי הכל בסדר אפשר לנעול.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by AnTiSh0ck,

עם איזה דיירקטX המשחק אמור לעבוד ? 9c ? או שרק 10 ? ואיפה אפשר להוריד את גירסא 10? לא מצאתי אותה באתר של מיקרוסופט. הצלחתי להוריד רק את 9. תודה לעוזרים! מנהלים אם זה לא הפורום הנכון אודה אם תעבירו

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by eegg,

אני כבר משחק בזה זמן רב ורציתי שגם אתם תנשו מאוד מגניב. http://halozero.new.fr/

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  18. Started by HaEsrimVeArba,

מישהו משחק בזה? אני מחפש שותפים למשחק. דיון וכו..

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by dante123,

היי למישהו יש אתר\קובץ ראר גדול למדי שמכיל תמונות של משחקים שמתאימות לרזולוציה של מסך 19 אינץ' רחב?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by Rise<3,

מקווה שתאהבו אם כן פרגנו בלייק ושתהיה לכולנו שנה טובה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  21. אני יודע שDX10 רלוונטי על ווינדוס ויסטה בלבד. עם זאת, ראיתי שבמשחק CRYSIS, למשל, ניתן לשחק גם עם ווינדוס XP. האם זה אומר שיהיה הבדל ברמת האפקטים וגרפיקה בלבד, או שגם הביצועים על אקספי יהיו נמוכים יותר? עד כמה ההבדל הגרפי הוא משמעותי? כמו כן, האם יש היום כבר משחקים שמחייבים שימוש בDX10, ולא יפעלו על DX9?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  22. קודם כל תודה מראש לעוזרים עכשיו, השימושים שלי הם לא למשחקים מטורפים, פשוט סחבתי עד היום עם GF3TI200.. אני משחק ENEMY TERRITORY ואני רוצה (אני לא יכול עם הTI200) לשחק Marvel Ultimate Alliance!!...... אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש עד 700ש"ח? אני יודע שזה לא הרבה.. אבל אם יש משהו שבאמת משתלם להוסיף 100 שקל עבורו אז אני אשמח גם לשמוע על כך. ואם יש המלצה אפילו לרדת ב100שקל אז גם טוב.. (: ואל תדאגו בקטע של ספק-כח חלש שלא יחזיק גם כרטיס מסך, כי אני מחליף את מה שיש לי. המפרט שלי הוא כזה: MotherBoard: ASRock 775Dual-VSTA VIA PT880 Ultra Chipset (AGP,PCIE,LAN,AC'97,DualChannel DDRII667, ATA133, SATA150, ) Processor: Intel Pentium D 805 (Dual Core) 2.66GHz LGA775 (533M…

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by syncush,

טוב אני ואנדריי הנסיך מחפשים שחקנים וכל המגניב של זה מי שחושב את עצמו גבר והNICKNAME שלו זה לא BULLET או SEEDY מוזמנים להגיב ולהגיש מועמדות לקלאן שידליק לכם את החופש (טל וטל אני מת עליכם ואני אוהב אותכם <3 <3 <3) גולן הוא האלוהים שלי. - - - תגובה אוחדה: - - - הדיון לא רלוונטי נמצאו אנשים .אפשר לסגור את הדיון

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by RS4,

אני נוסע לסין בסוף החודש רציתי לדעת אם הסוני החדש יימכר שם בתקופה הזאת?

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  25. בסה"כ צריך לשלם 3.93 דולר ומעלה (נכון לכתיבת דברים אלו) כדי לקבל את כל המשחקים שבחבילה, עסקה לא רעה בכלל. http://www.indiegala.com/

• 1 תגובה
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.