משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי למישהו יש אתר\קובץ ראר גדול למדי שמכיל תמונות של משחקים שמתאימות לרזולוציה של מסך 19 אינץ' רחב?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הייה לי שמירה במשחק והאבתי מאוד לשחק בו עד שקרס לי הווינדוס והייתי חייב לפרמט הווינדוס פשוט לא עלה ולא יכלתי לגבות את השמירה שלי ולצערי המשחק הייה מותקן בכונן C אני הייתי בשלב שאני נמצא בתוך חדר כזה ומפוצץ שם את המחשב ואז יוצא החוצה ובאים עלי פוול חיילים אז אני צריך שמירה מהשלב הזה בערך למרות שעברתי אותו קצת אז למשיש בבקשה שיתן לי כי אין לי כוח לעבור את המשחק שוב
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חברה התקנתי היום את המשחק גרסת רילודד קיבלתי איתו קראק ושמתי אותו עכשיו כשאני מנסה להעלות את המשחק אני רואה את הסרטונים והפרסומות של ההתחלה ואז זה יוצא עם דו"ח שגיאות... מישהו יודע מה הבעיה? אולי הקראק לא תקין?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם תראה אני הולך פשוט לפי החץ הזה שאומר לך שיש לך 1000 מטר וכאלה... אז עכשיו אני מצלם דברים בתור פיטר פארקר וגם ספיידרמן.... אז נתקעתי פה הינה: http://www.2send.us/uploads/33726bbe67.JPG עכשיו מה אני עושה? איך אני מגיע למעלה למסוק הזה? איך אני נתלה על החוט? ותגידו עוד משו? מה אני הולך לפי החץ זה עלילה כאילו? איך אני מגיע לכול המפלצות איש החול וכאלה את יודעים אולי? אפשר לעשות עוד דברים? תודה מראש לכולם! וגם עוד משו.... איך אני שומר במשחק? כי גם אין לי שום לוד גיים רק סייב מה אני עושה אני לא הבנתי תקטע הזה?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
חברים אני יודע שחלק אולי חושבים שאני חובבן אבל אני הולך ומוכיח את עצמי , אתם תראו את זה בפרקים הבאים . תהנו מהפרק!
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל את ההודעה: An un-handled exception occured: 'Access violation exception'. Saved diagnostic file to 'D:\Games\Cellfactor Revolution\System\Reality Engine.dmp'. --------------------------------------------------------------------------------------------- Stack Trace: Address = 0x0 (filenamenot found) dllStartPlugin() Address = 0x3865dd7 (filenamenot found) Address = 0xe1aee900 (filenamenot found) Address = 0xa9e90004 (filenamenot found) Address = 0xe9000199 (filenamenot found) Address = 0x1f9c64 (filenamenot found) Address = 0x12ba1fe9 (filenamenot found) Address = 0x7ccae900 (filenamenot found) Address = 0xe5e9000b (filenamenot found) Address …
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
תשמעו אני כבר מיואש ! אתם לא מאמינים.. הורדתי לפני שבוע-שבועיים את המשחק CZ .. עכשיו אני בא לשחק בו ברשת אבל משום מה הפינג שלי גבוהה.. למה? =כובע! מה שהכי מוזר הוא שלפני חצי שנה שיחקתי במשחק והוא פעל מצויין הפינג שלי היה בסדר גמור! ועשיתי הכול כדי שזה יחזור להיות נורמלי! סריקות ספייוואר, אנטיוירוס (למרות שזה לא נראה לי הם), פאטצ'ים , חשוב לי לציין שאין שום תוכנות פתוחות כאשר אני משחק.. בסוף לא ידעתי כבר מה לעשות אז התקשרתי לספק אינטרנת שלי נטוויזן ונציגת שירות אמרה לי שנטוויזן לא הכי טובה במשחקי רשת יענו הפינגים גבוהה כאשר משחקים ברשת.. אבל לפני חצי שנה זה היה בסדר!!! קיצר חברה אני לא יודע מה לעשות .. להחליף ספק אינטרנת למרות שאני לא בטוח שזה זה!!! למי שיש הצעות בבקשה תעז…
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני משחק במשחק קרוב לשבוע וביומיים האחרונים התחילו תקיעות במשחק, בהתחלה חשבתי שזה בעיה אצלי מהספק או חום, בדקתי וזה לא זה :-\ התקיעה מאוד מוזרה, בהתחלה יש קיפאון של התמונה אבל הצליל נישאר רגיל אחרי זה כאילו המכונית עומדת ויש רק צליל של המנוע, אז יש הודעה שהמשחק נתקע אני לוחץ לא על DONT SEND ואז מסך שחור למישהו יש את הבעיה הזאתי?יש לכם רעיון למה זה קורה? עוד בעיה מוזרה זה שב FEAR אני משנה את ההגדרות ולא משנה אם זה MID או MAX ה FSP תמיד מעל 50 אבל בכל זאת התמונה "קופצת", למה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בתור אחד שלא שיחק ב-Myst 1 ו-2 ושיחק אולי ב-2 קווסטים בחיים שלו, אין לי מושג על המשחק הנ"ל... מישהו יכול להגיד לי איך המשחק? האם כדאי להשיג אותו?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את המשחק ZOD שקניתי לפני איזה 10 שנים אבל אני לא מצליח להפעיל את המשחק כל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק אני רואה רק מסך שחור למישהו יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
איך אני מפעיל HDR+AA ב FAR CRY? התקנתי את ה PATCH 1.33 ויש לי X1800XT :]
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כל מי שמעוניין ... ניתן לשחק ברשת, מי שצריך הסבר בICQ או EMAIL ! בוא נקבע זמן למשחק אני אפתח שרת בלי ווארז
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היום התקנתי את העידכון 1.7 , ונידמה לי שיש מפות חדשות במהלך המישחק , זה נכון ? רוני
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את 2 המשחקים בגרסת הדמו החינמית שלהם: HALF LIFE 2 SAN ANDREAS אני מחפש את הדמו שלהם למטרת בדיקת FPS... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
למי שהתנסה.. רציתי לדעת אם יש הבדל ובאמת מדובר ב"חוויה" אחרת לפני שאני משקיע בגויסטיק כזה. או שזה סתם עוד גימיק כדי לסחוט מאיתנו עוד כמה שקלים.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
משחקי MMORPG הם משחקים בעלי תשלום חודשי. אלו משחקי אינטרנט מסיביים על שרתים חזקים במיוחד. משחקים כדוגמתם:STAR WARS GALAXIES, NEOCRON ועוד. רציתי לדעת מה דעתכם על משחקים אלה ועל התשלום עליהם. שווה? לא שווה? פתרון אחר? הביעו דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מה קורה חברים, אחרי המתנה של כמה שבועות קיבלתי את החבילה מ - Lootcrate,את האמת היא נראית הרבה יותר קטנה ממה שדמיינתי, שטויות.העליתי סרטון של Unboxing, אני מדבר די בשקט כי כולן ישנות, אז תסלחו לי. חודש הבא כנראה אקבל את החבילה של דצמבר ואעלה עוד אחד. https://www.youtube.com/watch?v=IrJT6o6N578
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חדשות משמחות לחובבי HL2,ואלה שמצפים ומתכננים לקנות את גירסאת ההרחבה AFTERMATH לפי מידע ראשוני,חבילת ההרחבה תעלה בסטים מחיר מגוכח של 12.95 דולר. Aftermath will be the first big test of that philosophy. The game will ship over Steam this year, most likely in November, and will have an incredibly reasonable purchase price of $12.95. Valve hopes to analyze customer feedback (of which there is always plenty, they note) and incorporate that feedback into their design decisions in the next piece of episodic content, which will clearly come out much sooner than Another Half-Life Game would." http://www.shacknews.com/extras/2005/091505_valvehdr_3.x
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היה לי פעם משחק של סנטה אני חושב, שצריך לאסוף נקודות ולהתחמק מאויבים, זה היה בדו מיימד כמו דייב, והיה אפשרות לבנות שלבים. אני זוכר שהלבנים שם היו בצבע אדום והיו גם מדרגות נעות, והיה איזה קטע עם מקלות סבא (זה נראה לי מה שהיה צריך לאסוף) מישהו זוכר את השם? ???
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
התקנתי את חבילת ההרחבה שמתי את כל הפאצים הקיימים ובתזוזה בתוך המשחק הכל זז לאט כל יריה לוקחת כמה שניות ואני ממש מתעצבן זה כבר כמה זמן ככה ואי אפשר לשחק נורמלי מה זה לפי דעתכם?? המחשב שלי:מעבד פנטיום 4 1.4 gb זכרון 256 rdram pc800 כרטיס מסך אסוס gf4 64 mb ddr (הדריברים האחרונים מותקנים כבר) בבקשה עזרה כי אני פשוט לא מסוגל לשחק ככה זה מביא לי את הסעיף!!! תודה גל
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
I have a problem with Street Legal Racing: Redline it's not the low FPS nor the constant crashing nor the tottaly lack of grip above 200km/h in RWD cars. the problem is that I can't get my car's prestige over about 450 points and there for can't enter the Race Of Champions. it doesn't matter if I win, my car's prestige won't go up over 450 points. btw, just in case it got anything to do with the car you drive, I drive a 900HP Emer Nonus.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מאוד... יש לי בעבודה מחשב נייד, חלש, ואני רוצה המלצות למשחקים שירוצו עליו. בנתיים יש עליו: Heroes 3, diablo1+2, warcraft, red alert1 המפרט: P-III 850 MHZ 256 RAM INTEL GMA איזשהו כ.מ מובנה של אינטל... בקיצור... תודה!
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מנסה למחוק את האלף לייף 2 מהמחשב שלי ואני לא מוצא את האנאינסטול... ד"א זה יותר חשוב- איפה השמירות??
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-