משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה,היום ניסיתי להיכנס למשחק וכל פעם זה כותב לי את זה כשאני לוחץ על הסמל בשולחן עבודה : קניתי את המשחק,והדיסק בתוך המחשב. אין לי מושג למה זה קורה. ועשיתי RETRY הרבה פעמים זה לא עוזר.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי, קודם כל, זה משחק מ-2011 למי שבמקרה חשב שיצא משהו חדש. שמתי לב כי המשחק חסום ב-steam לישראל ולא הצלחתי להבין מדוע. המשחק מופץ ע"י codemasters שבד"כ לא חוסמים, והמשחק הקודם בסדרה מ-2009 (Dragon Rising) גם לא חסום. מישהו יודע מה הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
....................והמנצחת היא Xbox360 באסה, חשבתי שה PS3 תקח משחקים בפיתוח עבור כל קונסולה משחקים בלעדיים לפי קונסולה ברישמה של ה 360 יש כמות לא קטנה של משחקי PC שנחשבים בלעדיים אליה כי לא יהיו אותם בקונסולה אחרת, מצד שני משחקים כמו Ninja Gaiden 2, שמי שישחק בראשון מבין למה מתכוונים פה ל PS3 יש בלעדיים כמו Devil May Cry 4 Metal Gear Solid 4 וגם לא המשכיים שאמורים להיות מעניינים כמו Heavenly Sword ואחרים אבל במצב הנוכחי אני רואה יתרון ל 360 עם הבלעדיים שלו כמו Halo 3 ונינג'ה גיידן 2 שכבר הזכרתי וכמובן Gears of war, שיוצא בשבוע השקת ה PS3 ואם הוא יענה על הציפיות הגבוהות מאוד ממנו אז בצירוף לשאר הבלעדיים, ה 360 נותן מלחמה חזקה לסוני
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש כאן. ברשותי עותק חוקי! של Battlefield Vietnam והתקליטורים לאט לאט מתחילים להשרט וברצוני לגבות את במשחק כVirtual CD. נסיתי כמה תוכנות שלא פעלו בשם Virtual CD,Alcohol 120%/52%,GameDrive 9 מה שמונע ממני לגבות את המשחק היא הגנה שיש על התקליטור ואני לאא רוצה שהתקליטור ישרט אז בבקשה הציעו לי פתרון תודה.
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני שוקל להוסיף סלוט של 1gb בנוסף לג'גה שכבר קיים אצלי . השאלה שלי האם זה נחוץ כדי שהמשחקים יפעלו בצורה שחיקה גם על high ? יש לציין שברוב המשחקים ההגדרות אצלי על 1024:768 באיכות medium ועובד סבבה . מפרט: gf 8500 512mb ocz 1024mb 667 amd 4600 d.c 320gb
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
בואו לקבל את Warhammer 40K: Space Marine חינם לתמיד ולנסות את Warhammer: Vermintide 2 הטרי ללא תשלום לכתבה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
- 1 follower
-
-
בהתחלה כשמתקינים את המשחק, כשהוא יוצר את "רשיון הנהיגה" שלך הוא שואל אם יש לך מצלמת אינטרנט כדי להוסיף את הפנים שלך לרשיון הנהיגה. בזמנו כשהתקנתי את המשחק, המצלמה שלי לא היתה מותקנת. עכשיו התקנתי אותה ואני רוצה להוסיף את הפרצוף היפה שלי לרשיון הנהיגה מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אם המשחק "Prototype" הבעיה היא שהסרטונים בזמן המשחק נתקעים בצורה לא נורמאלית! לדוגמה כשיש סרטון על העבר של השחקן הוא פשוט זז בתקיעות (הכוונה בעיקר לסאונד). מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת? ניסיתי כבר לעדכן את הדרייברים אך זה לא עזר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
מפתחת המשחקים היפנית מצטרפת אל בת ארצה ותציע לעולם לרכוש קונסולות-רטרו קטנות ומדליקות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם !!! אני צריך שתציעו לי על משחק סימולטור יפה של מכוניות משחק טוב עם גרפיקה טובה תודה לעוזרים !!
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קיצר יש לי איזה משימה שהמפקד שלי והבלונדה מביאים לי מטוס סילון ואני צריך לפוצץ שלוש טילים אני מפוצץ אותם אחרי זה הם אומרים לי משהו ומטחילה משימה אחרת משהו כמו המשך קיצר מראים לי את הנקודת הגעה למקום כמו תמיד הכוכב האדום הזה אז אני טס לכוכב וכשה אני מגיעה אני רואה שזה מטוס אני מגעיה אליו קרוב מאוד ומישם אני לא יודע מה לעשות כי מתחילים לפוצץ אותי ואני מת תעזרו לי ועוד משהו כשה אני נגיד מישתחרר מהמטוס שלי כידי לנסות להיטפס אים החוט הזה שיוצא מהרובה חשבתי שזה יעזור אבל עד שאני פותח תמצנח ויורה תחוט המטוס של האויב בורח בבקשה תעזרו ;D
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
נראה שפיתחתי טעם למשחקי roguelike. אז הנה עוד משחק roguelike קליל או כמו שהמפתח אוהב לקרוא לו: rogue lite(כי בין משחק למשחק יש שיפורים קבועים גדולים לדמויות). בעיקרון מדובר על משחק 2d platform. אתם משחקים אביר/ה שנכנס/ת לטירה מקוללת, שמשתנה בכל כניסה מחדש. אחרי כל פעם שאתם מתים יש לכם אפשרות לבחור צאצא מרשימה של 3 לרשת אתכם. הצאצאים מגיעים בווריאציות שונות, CLASSES(קוסם,לוחם, וכו....), ויש להם תכונות גנטיות שונות ומשונות, חלקם חיוביות חלקם שליליות, חלקם סתם מעצבנות ומגניבות. יש לכם אחוזה משלכם אותה תוכלו לשדרג, ובעזרתה לשפר את הצאצאים שלכם. תוכלו לפתוח אפשרויות כמו BLACKSMITH וMYSTIC שתוכלו למצוא בשבילם BLUEPRINTS בטירה, וליצור נשק/שריון/תוספות-קסומות. וARCHITECT …
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר הוא שואל איזה ניק לא משנה איזה ניק אני רושם הוא מביא לי תהודעה הזאת אחרי כמה שניות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
בשבוע שבועיים הקרובים אני קונה מחשב חדש למשחקים(כ.מ 8800GT, 2GB זיכרון, 320 ג'יגה וכו') ואני רוצה לקנות איתו משחק שינצל את היכולות שלו ושיהיה כיף למשחק ברשת, ההתלבטות העיקרית שלי היא בין COD4 ו-Crysis, אני חושב שבסופו של דבר את שניהם אני אקנה אבל בינתיים אני רוצה אחד שבאמת יהיה כיף ושיגרום לי להגיד "ואוו איזה כיף עם המחשב החדש..." אם יש לכם עוד הצעות למשחקים שכדאי לי לקנות אל תחששו להביע דעתכם. תודה :hi: :hi:.
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
זה משחק מאד ישן אני יודע אבל סתם בא לי לשחק בו. אני תקוע בשלב של הדוקטור שלב 3 נראה לי ואני לא יודע לאיפה הולכים הגעתי למקום שצריך לקפוץ על צינורות ואני לא מבין מה עושים. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/final-fantasy-xiii-2-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%92%d7%9d-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%95%d7%a3/
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
splinter cell יש למישהו מושג למה באמצע המשחק המחשב עושה restart יש לי geforce mx 440 p4 2ghz מבקש את עזרתכם זה נראה משחק טוב .................................. :'( :saint:
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
על 60 hz וזה ממממש הורס את העיינים ועוד שאני מתרכז מאוד במשחק..אז מישהו יודע אם יש איזו פקודה בקונוסול? או אם אין אז איך קוראים לתוכנה שמכריחה את המשחקים לעבוד בhertz מסויים? תודה רבה זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשחק Dungeon Siege ב internet אז נרשמתי ל- gamezone. אבל כשאני נכנס ל-gamezone במשחק הוא מודיע לי שאני לוא מחובר ל-gamezone. מה ניתן לעשות כדי להיתחבר? והאם יש דרך אחרת לשחק online? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
בתור אחד שלא שיחק ב-Myst 1 ו-2 ושיחק אולי ב-2 קווסטים בחיים שלו, אין לי מושג על המשחק הנ"ל... מישהו יכול להגיד לי איך המשחק? האם כדאי להשיג אותו?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה משחק שיראה לי למה המחשב מסוגל... כרטיס מסך 1950p איזה שמחק אתם ממליצים לי לשחק שינצל את הכרטיס? תודה
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ויש לי את הMDS אבל כשאני מנסה להפעיל את הMDS דרך הדימון טולס או אלכוהול או איסובסטר הוא פותח את הMDS אחרי שאני עושה MOUNT והוא מראה כאילו אין כלום, כאילו הקובץ ריק .. מה לעשות?? בדימון טולס לדוגמא הוא כותב FILE NOT ACSSESABLE... הצריבה לא בסדר...???(דיסק צרוב מחבר..), צריך אולי קראק???, לצרוב מחדש רק את הבין?? אני תקוע כבר מעל שבוע ואין לי מושג מה לעשות.. aldema_@walla.com
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-