משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני בנטויז'ן, חבילת 12/1MB, והאינטרנט שלי ממש איטי כרגע... לא יודע מה זה, זה מוזר לאללה. מה גם שב- BF2 אני כמעט ולא מצליח להתחבר ל- EA ACCOUNT שלי בתוך המשחק, וכשאני מצליח זה מראה שאני כאילו יצרתי שחקן חדש, כאילו Private, ורק אחרי שאני מתחבר לשרת זה מסתדר - זה עוד בקטנה, הבעיה האמיתית היא הלאגים, וניתוק מהשרת אחרי כמה דקות, עם הודעת Lost Connection... מישהו מזדהה איתי? אני שחקן דיי חדש גם, דברים כאלה זה דבר שבשגרה עם המשחק הזה? בעיות התחברות ל- EA וכאלה?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלושה משחקי פעולה מושקים ב-Steam בגירסאות מודרניות ומלוטשות יותר, עם הנחה גדולה עבור כל מי שכבר רכשו את הכותרים המקוריים בעבר לא כולם אוהבים זאת, אבל גרסאות מעודכנות ומשופרות למשחקים (שמכונות לרוב Remastered, Definitive, Redux, HD או אפילו Game of the Year Edition) הן דרך לא רעה לשמור על רלוונטיות של כותרים אשר ראויים לכך, ונראה שהן כאן בכדי להישאר. כעת, שלושה כותרים חדשים-ישנים שכאלו מגיעים לעולם הדיגיטלי – ויחד עם Steam מנסים למצוא את הנוסחה הנכונה שתהפוך אותם לקורצים הן עבור אלו שמעולם לא התנסו בהם בעבר והן עבור אלו שניסו והתרשמו לטובה. הצמד הראשון הוא Dead Island ופרק ההמשך שלו Dead Island Riptide, אשר זמינים שניהם כעת בגירסאות Definitive Edition הן עבור קונ…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה error in cglobalclientmgr::init() couldnt initialize debrismgr make sure the attributes\debris.txt file is valid
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המשחק הזה בכל הגירסאות מה לא ניסיתי הכל אבל המקלדת לא מגיבה לי במשחק הזה(בשאר המשחקים עובדת לי המקלדת וגם לבן דוד שלי זה לא עובד ולעוד כמה חברים שלי) בבקשה תעזרו לי אני כבר מת לשחק בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
עם בלעדיות לפלטפורמת ה-GOG נטולת הגנות הקבצים וסגנון שמהווה מחווה ל-Doom ומשחקי פעולה גדולים אחרים מהעבר - זו יצירה נוסטלגית טרייה שכדאי לכם להכיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם שבוע הבא אני נוסע לפריז ועוד כמה חלקים בצרפת ואני מעוניין לקנות שם את ה PSP רציתי לדעת אם יש למישהו מושג כמה זה עולה שם והאם זה כדאי דבר שני רציתי לדעת האם ניתן לחבר את זה לטלוויזיה! ואם וכאשר אני אקנה האם יש חלקים נלווים שהם חובה!
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כל פעם אחר שאני בוחר את השפה של הפיזיקס שהוא צריך להתקין אז הוא יוצא מההתקנה בטענה שיש לי כבר את זה! וזה ממש מציק ! איך אני מבטל את ההתקנה הזאת וממשיך?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אתם יכולים להזכיר לי כתובות של אתרים עם משחקים קלאסיים זה היה לי ב favorites ואיבדתי את זה...
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
-
הי חברים! טורניר ההתאחדות מספר 18 ביום רביעי בע"ה בשעה 20:30! ההרשמה כרגיל חינם: http://www.z33k.com/z/h35 ושוב תהיה הגרלה לשחקנים שירשמו לטורניר (הפעם רק שחקנים שירשמו ויופיעו לטורניר ולא כתיבה בדף הפייסבוק שלנו!) כמו כן נוהל ה- Check-IN קיים ואנחנו שמחים מאוד שהוא כבר 2 טורנירים מנוהל כך. מקווים לראותכם, צוות ההתאחדות!
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
האם כדי לשחק אמריקס ארמי (america's army) במולטיפלייר צריך להפעיל כל פעם פאנק באסטר (punk buster) כמו שהיו עושים עם הצ'יטינג דיט' (cheating death) כדי לשחק cs 1.5? ואם כן, חיפשתי פאנק באסט מתאים לאמריקס ארמי ולא מצאתי את ההורדה!! אני לא מוצא מאיפה להוריד, ונכנסתי ל-www.punkbuster.com לא מצאתי. תודה רבה למי שעוזר ומנסה לעזור. נ.ב: האם לכל משחק יש פאנק באסטר משלו? כלומר למשחק אמריקס ארמי אני צריך להוריד פאנק באסטר מותאם לאמריקס ארמי בלבד? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
-
נכנסתי לשחק היום ב UFO ואחרי שעברתי מהסמך האסטרטגי (עם כדור הארץ) למסך השני בעיר המצלמה לא מפסיקה להסתובב סביב השחקנים ??? מישהו יודע איך לסדר את זה ? יכול להיות שלחצתי על איזה כפתור בטעות ???
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, אני נכנס לקאונטר סטרייק 1.6 וההרץ הוא 60... רציתי לדעת איך לשנות את זה ל100 או 85 . בכל מקרה בשולחן עבודה זה על 85 הרץ... הכרטיס מסך הוא Nvidia geforce 430 מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקס פי תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי מה שהבנתי, שני המשחקים האלה דיי דומיים, בעיקר במולטי. אני רוצה לדעת מה עדיף לקנות מבינהם. אני אוהב משחקים שיש בהם אקשן, אבל גם חייבים חשיבה בביל לנצחת ולא פשוט לבנות מליון יחידות כמו בC&C ניסיתי את הדמו של wic, והמשחק נראה לי קצת בלאגניסטי. COH נראה לי עדיף, כי בוא באמת חייבים שיתוף פעולה והרבה חשיבה וטקטיקה כדאי לנצח, אבל הוא כבר דיי ישן ואני לא רוצה משחק עם גרפיקה מיושנת מדי.. אז מה עדיף: HOC או WIC? תודה לעוזרים! אלון
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עם מישהו מכיר את המשחק Guilty Gear XX: Reload - The Midnight Carnival והאם הוא משחק שווה? תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מגיע לסוף ואומרים לי -- seize the supertanker זה המנוף הזה או מה ? כי אם זה זה , זה לא נותן לי לעלות לשם .. לא יודע מה עושים זה כבר סוף המשימה על בטוח כי הרגתי כבר את כולם ודיברתי למברט.. וזהו תעזרו לי בבקשה !
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
הוא הולך להיות עם גרפיקה כמו HL2 ו-DOOM3 ? טכנולוגיה מתקדמת וכל זה ?
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ב 4 חודשים האחרונים יש תקלה מאוד הזויה ומוזרה ב WOT שה FIREFOX עובד ברקע התוכנה WOT קורסת , חשבתי בהתחלה שזה בעיה בדרייבר או שה HWINFO מתנגש עם המשחק , מסתבר שזה ה FIREFOX שהוא סגור המשחק עובד טוב שהוא עובד המשחק קורס או קופא , שאני פותח למשל OPERA אין שום בעיה , ה FIREFOX עובד טוב שהמשחק WOT לא עובד לא מבין מה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום יש לי בעיה אם המשחק "Prototype" הבעיה היא שהסרטונים בזמן המשחק נתקעים בצורה לא נורמאלית! לדוגמה כשיש סרטון על העבר של השחקן הוא פשוט זז בתקיעות (הכוונה בעיקר לסאונד). מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת? ניסיתי כבר לעדכן את הדרייברים אך זה לא עזר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אני צריך שמות של מישחקים שבונים שם רכבות,מנהלים עסק של רכבות נוהגים בה או משהו דומה....... תודה.
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
משחק ראשון Push-Push Penguin משחק קטן שמבוסס על המשחק הישן pengo של sega חידשו אותו והוסיפו לו הרבה אלמנטים חדשים, ניתן גם לשחק בשניים. נראה דבילי? תזהרו זה ממכר לאללה! קישור להורדה ופרטים נוספים: http://retrospec.sgn.net/games/penguins/ משחק שני plasma pong משחק קטן שמחדש את הקלאסיקה של משחקי המחשב,פונג. אך הפעם עם גראפיקת "פלאזמה" פסיכודאלית מהממת! אפשר גם למגנט את הכדור או להתיז פלאזמה. לחצו על מקשי המספרים כדי לשנות מרקם וניתן גם לשחק בשניים. קישור להורדה ופרטים נוספים: http://www.plasmapong.com/
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות? אי אי אפשר לעבור שם... http://img329.imageshack.us/img329/1205/15001500148815131501mn2.jpg תודה.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום שאני מנסה לשחק בSWAT 4 במולטיפלייר תמיד יש לי פינג גבוהה ויש לי תקיעות וניתוקים מהשרת שם. פיפא 2005 אני לא ממצליח לשחק עם חברים במוליטפלייר (לא בLAN) למה מה הבעיה? זה גם בעוד כמה משחקים אבל אני נותן דןגמא של משחקים שאני כל הזמן מנסה יש לי רשת אלחוטית ואני לא המחשב המרכזי...זה קשור? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-