עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by IG,

יש דבר כזה? ואם כן, אז מאיפה איפה להוריד? (אבל רק אם זה חוקי!)

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by cleric,

גוד דאמיט, איך אני פותח את הכספת עם הסמל של הדולר? ($) אני כבר שעה יושב על זה ולא מצליח :\ הצלחתי! ;D

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by The Dom,

מישהו יודע איזו פקודה בקונסול אני כותב כדי: לתת לעצמי נשק מסוים ותחמושת לשגר את עצמי (ב- create server)

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by Salwaby,

מה עושים עם הדיסק בונוס די.וי.די של ההתקנה של black edition ? יש לי אותו סתם ? יש בו כמה סרטים ואודיו שחלקם אני לא יכול להפעיל.. זה עובד דרך המשחק או משהו ?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  5. אם מישהו מכיר מקור הורדה יותר טוב ומהיר בקשה שיתן קישור נראה לי גם שצריך להרשם בשביל להוריד ולא בא לי

• 41 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אחרי די הרבה זמן שלא שיחקתי, התקנתי מחדש את RTW. עכשיו, ראיתי שמאז שאני שיחקתי(long long time ago..) יצאו מספר פאטצ'ים למשחק, אז החלטתי - למה לא להתקין אותם? ראיתי שהפאץ' שאני צריך זה 1.5(אין לי את פלישת הברברים) אבל בשביל להתקין אותו, עליי קודם להתקין את פאץ' 1.3 . הורדתי את שני הפאצ'ים מן האתר הרשמי של המשחק, ההורדה עברה בהצלחה, עשיתי extract להתקנה, אך כאשר אני לוחץ על ההתקנה של הפאץ'(ששוקל אגב יותר מ100 מגה בייט! לפאץ'! הגזימו לא?) אני מקבל את ההודעה הזו: ניסיתי כמובן לעשות את מה שההודעה אומרת: סגרתי תוכניות פועלות, רוקנתי את התיקיית Temporary שלי(מקבצים זמניים ועוגיות גם יחד) ובדקתי שאני מחובר(וכן, הייתי מחובר). מיותר לציין, שזה לא בדיוק עבד... הורד…

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  7. Started by jacko_il,

הורדתי אתמול את הדמו הנ"ל אחרי פיקפוק רב במשחק בעל שם כזה (היה נשמע לי כמו נסיון עלוב ליצור משחק עם שם שיהיה דומה לCALL OF DUTY..) ומה אני אגיד לכם, אני כבר מת לשחק במשחק המלא. המשחק (סגנון FIRST PERSOON SHOTER) לוקח אותנו אל איזה אגדה עתיקה לגבי זהב שנקבר באיזה מקום קדום וכל אדם המנסה לחפש אותו מוצא עצמו בסוף מטורף לגמרי.. המשחק מתרחש בתקופת אמריקה הישנה כאשר היו גם אינדיינים בשטח והאמת? לא ממש הבנתי את עניין הדמויות שם כי פעם שחקתי בתור איזה כומר שרודף אחרי הרעים שמנסים להשתלט על העיירה ולשחרר את הפושעים ובאותו זמן גם רודף אחרי בחור ושמו בילי ובמסך אחר שחקתי את אותו בילי (אינדייני) שבורח מהכומר ומחפש איזה בחור/ה ששמו מולי כדי לספר לו את הסיפור.. בשורה תחתונה, נראה משחק …

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tombcatz,

כל הזמן משבחים ומהללים אותו... איפה אפשר לקנות אותו?למרות שהוא ישן,זה אולי שווה קנייה ומשחק,לא? [אילא אם הגראפיקה כבר ממש זוועתית,ואז עדיף לוותר]

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by darkdude,

איך אני יכול לפתוח סרבר ללא תשלום שבוא אני אוכל לשחק רק עם חבר שלי תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by DS,

טוב חברה אז החלטתי לספר בקצרה על מה שאני יודע על BiA Hell's Highway המשחק BiA 3 יתרחש גם מן הסתם במלחמה"ע 2 בשנת 1944 על הפלישה מצפון הולנד עד לגרמניה כנראה את האמת אני לא אכתוב כל כך הרבה אלא תקציר על המשחק לפי מקורות. קודם כל אנחנו לא יודעים עדיין את מי אנחנו מגלמים די צפוי שזה יהייה עוד פעם איזשהו סמל לא יודעים איזה. מה שאני כן יודע ורציתי לספר זה הפיצ'רים החדשים: לפי מקורות שבדקתי תוכלו לפקד גם על Mortar Team Anti Tank ועוד סוף סוף כנראה אנחנו נוכל לפקד על עוד קבוצה שבאמת תוכל לשגר מהעמדות של הMortar! נקווה שזה הולך להיות כיף עכשיו לעומת המשחקים הקודמים כאן לא תצטרכו שרמן(Sharman) כדי להשמיד את הטנק האחר אלא יהייה כנראה צוות של Anti Tank. מן הסתם תוכלו לתת הו…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by penny1,

האם מישהוא יודע האם אפשרי לשחק את DREAMFALL עם 7600GT לפי האתר הרשמי , הכרטיסים שנתמכים הם בין היתר 6800 ו 7800 אך לא מצויין האם 7600 גם נתמך אולי למישהוא יש מענה?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by -AKEL-,

אני לא מצליח להתקין את ה-Patch v1.3 משום מה... וזה מה שהוא רושם לי: http://img64.imageshack.us/img64/3999/hhhln1.jpg למה זה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  13. הי, אני מחפש משחק פלטפורמה, אבל לא בשלושה-מימדים כמו כל המשחקים שמוציאים היום, אלא ב-2 מימדים, כמו המשחקים של פעם (כמו ה-RAYMAN הראשון למשל). חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום דבר חדש ואיכותי בשני מימדים. מישהו מכיר ? תודה מוטי

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by manbot,

הורדתי משחק מנג'ר 2006 בשבעה חלקים... יענו זה הגיע לי למצב כזה עכשיו, איך אני מתקין תמשחק? תודה!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. תיראו כולם יודעים שמישחקי קונסולות יקרים בארץ והרבה זמן הרבה מאוד אנשים קונים קונסולות פרוצות בשביל לשחק בלי לרוקן תכיס לי אישית אין בעיה לשלם תמחירים של חול (המחירים בארצות הברית) ואפילו אם יוסיפו תמעמ אבל לא בארץ אין נציגויות חוץ מהנציגות המאוד דפוקה של סוני והמחירים בשמים לאור העובדה הזות חשבתי ליקנות " נינטנדו DS LITE =150 דולאר בחול המחיר ידוע G6 4 "מכשיר גיבוים"=88 דולאר בחול http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/nds-g6lite.html ופסכרד 3 מעין כרטיס שמיתגבר על ההגנה של הDS -25 דולאר בחול http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/nds-passc.html המחירים בארץ LITE=1200 שקל G6=1200 שקל פסכרד 3 200 בקיצור מחירים מוגזמים באחלט ובו נגיד מישהו רוצה ליקנות מישחקים באופן חוקי …

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by deelad,

מישהו מקיר CHEATS למשחק Devil May Cry 3 Special Edition PC

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by lmlm,

המשחק הבלעדי, והכל כך מצופה ל XBOX 360 ככל הנראה יצא בהשקת PS3 . http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3653 8)

• 36 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by stone cold,

טוב המיפרט הטכני של הWII אולי נחשף http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8802 טוב אם זה נכון זה קצת מאכזב מיצד אחד הWII משמעותית יותר חזק מהקוביה אבל רציתי יותר כח והמדיה זה לא בדיוק DVD וזה מאכזב מבחינת... למרות שאני מעריך שהכונן עצמו יהיה מסוגל לנגן גם DVD אבל יש דברים טובים הפיתוח מישחקים אמור להיות מאוד זול והקונסולה אמורה להיות זולה גם התמיכה לאחור בקוביה אמורה להיות טובה בקיצור יש היתרונות וחסרונות ואין לי מושג מה כל הנתונים אומרים על הגרפיקה במישחקים עצמם למשל יש 3 סוגי זיכרון על הכרטיס הגרפי ואין לי מושג למה ואני לא יודע כמה צינורות עיבוד יהיו וכו אבל אני עדין רוצה ליקנות תWII ואם המישחקים יהיו מספיק זולים אז אפילו בלי ...

• 98 תגובות
    • 8.5k צפיות
  19. כרגע אני אסקור את המשחק Brothers In Arms:Road To Hill 30 המשחק די ישן אבל סתם בא לי לסקור אותו כי סיימתי אותו עכשיו מי שלא מכיר את המשחק הוא משחק של מלחמה"ע השניה כמו: Call Of Duty, Medal Of Honor וכו'. המשחק מספר את סיפורו של סמל מאט בייקר ביחידת 101 המוטסת. אני חייב להגיד הרבה דברים על המשחק הזה על הגיימפלי וכו. המשחק מתחיל ב Hill 30(גבעה 30) שנמצאת אי שם בצרפת,קרנטן אנו מתחילים כשעדיין אין לנו פה TUTORIAL בינתיים באקשן אבל אפשר להסתדר. אני כרגע אכתוב את ה Deafults(המקשים הראשיים שנקבעו למשחק) W- ללכת קדימה S-ללכת אחורה A-ללכת שמאלה D- ללכת ימינה LMB( כפתור שמאלי של העכבר)- לירות MMB(כפתור אמצעי)- Zoom In כוונת RMB(כרגע אני לא אציין)- בהמשך תלמדו אפשר לשנות על ידי כני…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by angelos21,

יש לי בעיה במשחקים מסוימים, שה FPS שלי במשחק לא עולה מעל מספר מסוים למשל בPREY אני לא יכול לעלות מעל ל60 FPS, על הגדרות מקסימליות וגם על פחות!!! מדוע יש הגבלה של הFPS????

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  21. ok אז ככה האם בעקבות סערת התקשורת האחרונה בעולם כולו בעקבות המלחמה בין ישראל לחיזבאללה יקומו כמה חברות משחקים ירימו את הכפפה ויפתחו סוף סוף משחק רציני נגיד אסטרטגייה שבו נוכל לראות סוף סוף צד ישראלי גאה ולא כל מיני צבאות ערבים\סינים\רוסים הזויים שלא היו מעולם? או יותר מכך האם סוף סוף יהיה סוף לכמויות המסחריות של משחקי WW2 שיוצאים בשנים האחרונות ולא רואים סוף (לפחות עד פתיחה רשימת וחגיגית של WW3) ? אז מה אתם אומרים... יש מצב שיצא C&C או Act Of War חדש שישראל תככב בו ? אני רק מקווה שנחייה כולנו לשחק בהם אם וכאשר הם יצאו ;D

• 51 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by D-Viper,

עברתי כמה משימות במשחק עצמו, והגעתי למשימה מסוימת (הזאתי של הכריסטמאס) שבפעם הראשונה ששיחקתי בה הכל הלך כרגיל. אבל כששיחקתי בפעם השנייה אז זה יצא לי באמצע (שמתי לב שזה קורה אחרי שאני לוחץ כמה פעמים על מקש הפעולות של פתיחת דלת וכל זה). עכשיו זה לא נכנס לי בכלל למשימה. זה טוען, ואחרי הטעינה מראה את ההודעה הבאה: ניסיתי להתקין מחדש, אבל עדיין אותו דבר קרה. (נכנסתי דרך אותו קובץ Save אחרי ההתקנה מחדש), ניסיתי גם לעשות את השלב הקודם לו שוב, אבל זה לא עזר. מה עליי לעשות כדי שזה יפעל? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by davidcohen,

שלום! התחלתי לעשות את המשימות(ברמה איזי) ב CZ ... אני במשימה השישית בערך ואני צריך להרוג אויב אחד עם נשק שנקרא "Pistol" אבל אני לא יודע איזה נשק זה... ניסתי עם הנשק הזה אבל אחרי שאני הורג איתו זה עדיין לא מסמן COMPLETE

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. Started by 104952,

טוב אז ככה, יש לי אחות - היא אוהבת משחקי מחשב ( חחח אני מפתח לי בבית גיימרית קטנה) המחשק הראשון שהיא נחשפה אליו היה שר הטבעות שיבת המלך - סיימנו אותו ביחד ב CO UP ... אחרי כמה זמן נמאס לה מצאתי לה את SIMPSONS HIT AND RUN , גם אותו היא סיימה, היא עדיין נהינת מהמשחק פעם אחת, אני לא יודע איך , אני חזרתי הביתה מבית ספר ואני רואה אותה משחקת HL2 כנראה שהשארתי את המשחק פתוח היא מאוד רוצה שאני אתן לה לשחק CSS , אבל אני לא בטוח שזה המשחק בשבילה, נתתי לה לנסות חחח והיא הורידה לאיזה נוב הדשוט עם שוטגאן.... היא לא התלהבה מCSS עכשיו אני מחפש בשבילה משחק חדש לגמרי, גם שיעזור לה לפתח את האנגלית וגם שיספק לה הנאה כמו ב SIMPSONS כל תשובה תתקבל בשמחה ( חוץ מ GTA SA )

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום יש לי בבית מחשב ישן עם וינדווז 98 ומידי פעם אני משחק בו משחקי DOS,עכשיו יש לי בעיה במסך שברזולוציה נמוכה הוא חשוך,שאני מעלה את הרזולוציה אז זה מסתדר...(בשולחן עבודה) עכשיו במשחקי DOS הרזולוציה נמוכה ואני לא יכול לשחק.. :-[.. האם יש דרך להעלות את הרזולוציה.?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים