משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי בעיה במשחק dungeon siege2, יש ScreenShotes. יש גשר כזה שבנוי מ4 חלקים והיה צריך לפתוח בשבילו 4 סכרים קטנים, הבעיה שפתחתי את ארבעתם ורק 3 חלקים מהגשר מופיעים, מה הבעיה? יכול להיות אולי באג? תודה, eXXXtream [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלומות, מישהו יכול להמליץ על משחק אפי טוב? משחק הרפקאות מעניין - רצוי שיהיה סאונד מצויין וגרפיקה טובה אבל לא עוד משחק תפקידים מרדים, משחק הרפתאות. :-X :-X :-X
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק נגד חבר איך אני עושה .. מה אני צריך קוד של מולטיפלייר ?
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת, פשוט פעם היה אפשרי להוריד למשחק מכוניות.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם, המשחק הזה : היטמן, קיים גם בגירסה לPSX?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כעיקרון הBF2142 יצא היום לכל בנוי המודים, ולכל בעלי האתרים שקשורים לBF2. כעיקרון עכשיו גם נפתחה ההרשמה לכל המשתמש שלמשלים בFilePlanet, ההרשמה פה: http://www.fileplanet.com/promotions/bf2142/ =\ אם יש למישהו משתמש בתשלום שם והוא לא ממש רוצה לשחק BF2142, אשמח מאוד לקבל ממנו רק ת'CDKEY שהוא מקבל בהרשמה =\ (כי את המשחק כבר אני יכול להשיג...)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6156046.html?tag=latestnews;title;0 ותשימו לב- הPS3 עדין לא ביצור המוני 3 חודשים לפני ההשקה העולמית
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אח של חבר שלי קנה את המשחק "The Sum of All Fears". אתמול בערב המשחק פעל, והיום, שהוא ניסה לשחק במחשב עלתה לו שגיאה של "שלח/אל תשלח" לנתיב הבא- C:\DOCUME~1\owner\LOCALS~1\Temp\appcompat.txt מה עושים? ניסינו למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש במקום אחר, זה מעלה את אותה שגיאה. תודה, אודי.
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כמה שאלות שמעניינות אותי כבר זמן רב... כמה זמן לוקח בערך לפתח משחק מחשב? (זה נכון שלקח לפתח את סימס כמה שנים טובות?) בכלל איזה משחק לקח לפתח אותו הכי הרבה זמן... מה זה מנוע גרפי בדיוק...לא הצלחתי למצוא תשובה שמסבירה את זה טוב והאם עומד לצאת באמת C&C חדש בעתיד? ועוד כמה שאלה.. ה"כרטיסי מסך" של התחנות משחקים (ps2/xbox) הם בהרבה יותר טובות מהכרטיסי מסך של המחשבים האישיים? ואם אפשר לתת דוגמא לנתוניי החומרה של הכרטיסים הללו...
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה עושים במשימה הזאת משהו יודע?? זה עם המלחמה של הכנופיות שאני משטלת על שטחים של כנופיות אחרות ויש לי משימה שאני לא יודע מה לעשות עם האיש הזה!! תעזרו לי בבקשה!! הנה תמונה מהמשחק אולי היא תעזור
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את חבילת הDELUX של BF, אבל לפי מה שהבנתי יוצא BF 3 בקרוב. מתי הוא יוצא?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש משחק של מירוץ מכוניות למחשב. אבל אני בכלל לא מכיר. מישהו יכול להמליץ לי על משחק טוב? ורק אם אפשר... שיהיה דגש על המירוץ ולא נגיד על משימות וכאלה אבל בכללי הכל טוב.
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כדאי להוריד את המשחק הזה: http://www.gamespot.com/pc/sports/premiermanager20062007/index.html
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בעוד כחודש וקצת יוצא המשחק Bully אז החלטתי לתת כמה פרטים תמונות וכו' Bully המשחק החדש מבית Rockstar Games שהביאו לנו את סדרת GTA חוזרת ועכשיו היא מחזירה אותנו לבית הספר. Bully עוד לפני שאמור לצאת כבר התחיל שערורייה גדולה בארה"ב ובאנגליה. חבורת הורים שדואגים לילדהם בבית הספר מבריונים רצו לצאת נגד המשחק אבל ראינו שזה לא קרה. בכל אופן: המשחק אמור לצאת באוקטובר 2006 לקונסולת ה PS2 בינתיים. לפי Rockstar Vancover הגירסה לבוקס בוטלה אך אצל רוקטסאר עד שזה לא יוצא זה לא בטוח. עלילה: לפי מה שידוע מהאתר שחרשתי עליו איזה שעה הבנתי שאנו משחקים את ג'ימי הופקינס בן ה 15 שהולך ללמוד ב Bullworth Acadamy לאחר שסולק משאר הפנימיות באזור. כמו שציפינו מ Rockstar המשחק יהייה שמישהו או …
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
היי יש לי את המשחק המקורי בגירסת דיסקים ואני רוצה ליצור אימג' לדיסק הראשון כדי שאני לא יצטרך כול פעם להכניס ולהוציא את הדיסק כדי לשחק איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום חברים. קניתי מחשב חדש עם מעבד כפול ליבה,ומאז שמתי לב שהמשחקים עם המנועים הטיפה יותר ישנים (כרגע הרצתי PREY,BAD DAY LA,beyond good and והיהevil,painkiller והיה לי בעיה עם השניים האחרונים)עובדים לי בסופר מהירות.גם הסרטונים וגם הגיימפליי יש איזה פאץ' שיתקן את הדבר?אני זוכר פוסט ממזמן שלבנאדם הייתה את אותה הבעיה.או בעצם לבטל ליבה?ואם כן,איך עושים את זה בHOME? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
OK אז החלטתי להיכנס לעסק מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לקנות את המשחק במחיר סביר ? (חול זה גם אופציה ... כל עוד עושים משלוחים)
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני חדש בפורום מקווה להשתלב , לא היה לי מה להביא אז הבאתי לכם ידיעה חדשה בבקשה . http://ps3.ign.com/articles/725/725847p1.html
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-