עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by IlanF,

http://sto.perfectworld.com/ המשחק הוא MMORPG חינמי התחלתי לשחק אתמול והמשחק חביב מאוד. אחד הדברים שאני מאוד אוהב במשחקי RPG למיניהם הוא האפשרות לעצב את הדמות שלך לעומק, וכאן באמת יש את זה. בשבילי זה אחד הדברים המוכרים במשחקים האלו. לצערי בהרבה MMOים שניסיתי אין ממש את זה אלא רק 3-4 תבניות קבועות. גם ממש אהבתי את השילוב של קרבות בחלל עם חללית שאתה בונה וקרבות on foot על כוכבים שונים. לצערי זה הכניסה הראשונה שלי לעולם של Star Trek (תהרגו אותי, בסדר ) אם מישהו משחק או מעוניין להצטרף למשחק, תוסיפו אותי כאן Valora@IlanF מהספינה U.S.S Adhara signing off

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  2. שחקתי בערך שעתיים משחק מהנה המכאניקה של המשחקיות והאקדוחנות עשויה טוב וגם הצורה שהסיפור מועבר והזרימה של המשימות בנויה בצורה מרעננת ושונה בנוי ככה שהגיבור הראשי "אתה" מספר לכמה אנשים בבר על כל מעשי העבר שלך ולפעמים בתוך המשימות עצמם יש מעברים בזמן ושינווים בתוך השלב ברגע שנזכרת שבעצם משהו קרה אחרת מה גם שכל שתי שניות מישהו פולט איזה קללה עסיסית והדיבורים עשוים ברמה טובה אהבתי גם שאתה עושה דברים רנדומלים במשחק והדמות אומרת משהו בנוגע לזה מי שישחק יבין הגרפיקה והעיצוב ממש מזכירים את בורדרלנדס עם ההצגה של הבוסים בצורת קומיקס ובכלל בסל שיידינג אהבתי את המשחקים הקודמים בסדרה יש לי אותם על המדף חוץ מקרטל שאפילו לא ניסיתי את האמת פה חזרו למקורות ועשו את זה טוב

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by icebreak,

http://www.thatcloudgame.com/game.htm ? אם כן איך זה..

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  4. Started by Gosha,

לפי מה שהבנתי שזה MMORPG כזה, סטייל ל-Everquest. שווה להוריד ולנסות לשחק? הגרסה האחרונה שהוציאו היא 0.3.011...כלומר, קצת מוקדם לא? מישהו משחק בזה?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  5. אני לא בטוח אם יצא למחשב אבל לPS2 אני יודע אז האם למישהו יצא לשחק במשחק? כי אני שיחקתי ולא ממש אהבתי אותו, יש שם ממש מבחר ממש קטן של מכוניות בהתחלה ואז כל מכונית שם בקושי עושה 100 MPH, והNOS שם אתה לא יכול לבחור מתי שאתה רוצה להשתמש אלא רק במקרים מסויימים... אני ממש התאכזבתי מהשחק כי ממש אהבתי את midnight club 2 היה מצויין ! אז סתם ככה אני רוצה לדעת מה הביקורות שלכם :s05:

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by Oxygen87,

http://www.gamespot.com/pc/adventure/thelostcrown/index.html?tag=tabs;summary משחק הרפתקאות ? מישהו שיחק ? הוא בסגנון של CSI ? חקירות ? תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. למי שהתנסה.. רציתי לדעת אם יש הבדל ובאמת מדובר ב"חוויה" אחרת לפני שאני משקיע בגויסטיק כזה. או שזה סתם עוד גימיק כדי לסחוט מאיתנו עוד כמה שקלים.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by שמעון 17,

למישהו יש לינק ל far cry אבל לא בגיסה של dvd אני צריך חלקים . תודה למי שיעזור לי למצוא

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה להביא אחד לחבר...

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  10. Started by X-_PLOSIVE,

?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אשמח שמישהו ישלח לי KEY/משתמש למשחק. אני מת לשחק, אתם לא יודעים כמה!! תודה למי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by 9raviv9,

כבר פעמיים שהייתה לי "תקלה" פעם אחת הלך לי ההארד דיסק ופעם שנייה לא יודע למה הלכו לי כל השמירות ז"א איך שהפעלתי את STEAM זה התחיל לי מהתחלה למרות שהשמירות עדיין היו שם. פשוט אין לי כח לאחר כמה שעות של משחק להתחיל מהתחלה ואני מת להתחיל את אץ ההרחבה הראשונה ואת השנייה שעכשיו קניתי. פשוט חבל לי לא לסיים קודם את המשחק הזה.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  13. Started by Refaelo,

מישהו הצליח לשחק ב nfsu ברשת אני ממש נואש כבר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by Stranger,

תודה!!!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  15. התחלתי לשחק במשחק ויש אלמנטים במשחק שכל הזמן משתנים מדובר על סלעים וחלק מהעצים ניסיתי לשחק בהגדרות אבל לא עזר אני ינסה תדריבר האחרון ליראות אם זה יפתור תבעיה אבל בגלל שהמשחק כבר הרבה זמן בשוק אז אם זה בעיה מוכרת בבקשה תגידו לי אני על ויסטה 32 ביט

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by Chymes,

אצלי המשחק תקוע על Success! בהתחברות. הבעיה התחילה לפני מספר ימים, הפסיקה ואתמול הופיע שוב. אני יומיים לא מצליח להתחבר.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by MatanFrenkel,

נואש לשחק כבר..

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אם למישהו יש תמשחק המקורי והוא לא משתמש בו שישלח לי הודעה בפרטי

• 13 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by MODI,

משהו כזה

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  20. אמרתם שהוא יצא ב-9 במאי..

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  21. אני אוהב משחקים כאלה של משימות ויריות ויחידות למלחמה בטרור ודברים כאלה או משחקים למשל כמו מקס פיין למישהו יש להמליץ על משחקים טובים??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. פנו אלי בבקשה אם בא לכם לעזור, אני יכול אפילו לתת פרס סמלי של כמה דולרים בפאיפל למי שיכול לעזור לי!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. אולי יש אתר אחר להוריד את המשחק ..? מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  24. המחשב שלי עבר פירמוט ואני חולה על המשחק...בעיקר ברשת ואני מחפש לינק להורדה מהירה אם יש למישהו זה יהיה נחמד

• 2 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים