משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך 7600GS יש מצב לשחק באנדרגראונד 2 ברזולוציה הכי גבוהה?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אם היה לכם את האימצעים, היכולות, הידע והמימון איזה משחק מחשב הייתם בונים?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במשחק הזה ורק איתן! כל המשחקים שהרצתי עליו דווקא ניראים אחלה, אבל כשאני משחק פרואבלושן יש באמצע של המסך מין קפיצות מעצבנות כאלו.... זה קורה לי רק עם המשחק הזה וזה מעצבן!!! זה ככה בכל המסכים האלו או שרק אני ככה? יש למישהו רעיון איך פותרים את זה?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שמישהו העלה את העייה הזו פה כבר בעבר, ואני ניסתי לחפש לה את הפתרון אך לא מצאתי אני מבקש ממי שיכול שיעזור לי בבקשה, ותן לי הסבר מה לעשות, כי חבל עם כזה מחשב לא לשחק קצת NFS ;D תודה רבה קובי.
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מי קשור במילחמה אני קשור אני בארנה מי משחק איזה כח אתם ?
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בקיצור אצל חבר שלי יש מחשב כמו שלי, רק כרטיס מסך יותר חלש וגם מעבד יותר חלש וממשחק פועל אצלו על MED+. זה הבעיה [מאתר אחר שכתבתי אותה]: עידכנתי את הדרייברים להכי חדשים [6.8]. ניקית אבק מכול המחשב, עשיתי בדיקה לזיכרון מעבד וכרטיס מסך, הכול נראה תקין. וזה רק במשחק הזה, אני משחק במשחקים הרבה יותר כבדים מזה ובהגדרות הרבה יותר טובות.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
Battlefield 2142 - PC Crysis יש לי כרטיס 6800GT AGP האם הוא יריץ את המשחק טוב יש איזה גרף שמראה את הדברים האלה? תודה רבה זאביק
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
איך אני בוחר את הקבוצה של רונלדיניו אני לא מצליך למצוא איך קוראים לה?? ואיפה מוצאים אותה ?????
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מכור של משחקי ספורט למחשב.. אני אשמח אם תתנו לי משחקים שאתם אישית אוהבים כדי שאני ארכוש אותם. וכמובן תמיד עדיף שיהיה משהו עם גרפיקה טובה.. עדיפות ראשונה למשחקי כדורסל
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בדקתי וראיתי שנוסף עוד טריילר בנוסף לקודם. בנוסף יש עוד תמונות. www.rockstargames.com/bully יש גם פרוספקט או משהו כזה שמסביר על הדמויות
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/32235.html יש 2 אז תבחרו מה בא לכם הם לא אותו דבר .. אלה 2 שונים ! משחק טוב חבל"ז .. !
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לא מצאתי "קהילה" ישראלית עדיין ל world of warcraft , מה שמאוד הפתיע אותי אישית, אני מוכן לשלם ולהעביר את הדמות הראשית שלי לשרת עם הרבה ישראלים , או שכולם יפתחו דמויות חדשות ויתפתחו ביחד.. אז אני אשמח אם כל אחד ירשום פרטים על השרת שלו , ואולי כולנו נחליט על שרת ביחד (מדובר על הגרסה האירופית כמובן) להלן, הפרטים שלי - (יהיה נחמד אם כולם ירשמו בפורמט שמכיל את כל הפרטים הבאים בבקשה) - סוג שרת : PVE-RPG - שם השרת : steamwheedle cartel - צד : ALLIANCE - פרטי חיבור : פינג ממוצע במשחק 100-200 (24/7), חיבור בכבלים ללא חייגן, דרך 013, חבילה של 1.5 רגילה. - פרטי דמויות : כרגע אני די "מתחיל" אז יש לי רק דמות ראשית אחת - human warlock בשם kajero (נכון לרגעים אלו - LVL 3…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה להתקין את המשחק doom3 על המחשב שלי. יש לי עליו כמה שאלות והן 1-האם geforce 7600gs יוכל להריץ אותו באיכות בינונית עד גבוה, יחד עם 1giga 667mhz cl5 5-5-5-12 ddr2 ומסך בעל קצב ריענון של 75mhz? 2-אני יודע שיש הרבה גירסאות למשחק הזה. שאלתי היא איזה גירסה להוריד (להזכירכם המשחק עדיין לא מותקן על המחשב שלי)? 3-האם המשחק הזה מומלץ, כיף לשחק בו?, או שאולי לא כדאי לי להוריד אותו. אני בעיקרון מחפש יריות (אף פעם לא היתנסתי בזאנר הזה), אבל בלי חיילים. אתם יודעים יריות קלאסיות כאלה, לא צבא וזה. 4-האם המשחק הזה חדש? תודה מראש לעונים וללא עונים
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
חבר'ה ! אני חייב עזרה דחוף... נכנסתי לפיר קומבט כמו כל יום שאני משחק בו ולפתע הגיעה ההודעה הזאת : בבקשה תעזרו לי לפתור אותה כי אני חייב לשחק במשחק דחוף
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
היי! אני מנסה לארגן הזמנה מסודרת מחו"ל של משחקים וציוד לקונסולה (זול כמעט בחצי מבארץ). אז ככה, כל מי שרוצה להשתתף רושם מה הוא רוצה ובעיקר איזה קונסולה יש לו? (אמריקאית או אירופאית). כמו כן המלצות על אתר טוב יתקבלו בשמחה. אותי ניתן להשיג במסנג'ר: geforce@zahav.net.il
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מסתכל ובכול מקום כתוב שהפינג שלי מעל ל200 וזה לא הגיוני כי עד עכשיו הוא היה 100-+ .... מה יכול לעזאזל לעליית הפינג ואיך אני פותר את הבעיה (אין לי שום תוכנת הורדה שרצה)...
-
- 14 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני משחק את המשחק אמריקן ארמי , אבל ה-FPS שלי נורא נמוך (20-30) והמשחק רץ לי לא כל כך טוב (איטי לטעמי) . יש לי מחשב פנטיום 4 - 2400 , ג'יגה זיכרון ,כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 256MB. כמוכן יש לי חשבון אינטרנט של גיימר , כך שהפינגים שלי נמוכים וטובים . אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג , כי המחשב אמור להיות דיי טוב ומספיק למשחק הזה . יש לכם אלו המלצות , מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ לי טוב מבחינה גרפית ? אשמח לקבל טיפים בקשר לכרטיס זה ובכלל , למחשב , אם יש משהו שכדאי לעשות . אם לא, אז נקנה את ה-RADEON 1900XTX ... תודה מראש , Predator
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום , אני לא יודע אם מותר לי לפתוח אשכול כזה אבל לא ראיתי לנכון לרשום את זה בטרייד זון בכל מקרה מי שיש לו סי די קיי מקורי בלבד של באטפילד 2 ומוכן להחליף על משתמש מקורי של סטים עם המשחקים הבאים Half Life 2 Half Life:Deatchmatch Counter Strike Source אני מאוד אשמח רציניים ולא ילדים בני 12 עריכה: וגם אם יש לכם משחקים כמו שצריך לשחק ברשת ונימאס לכם מהם תציעו
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
הישנים האלה? פשוט מניסיון במשחקי חלל חדשים זה סלט שלם שצריך להרכיב ספינה ולנווט וכל השטויות האלה....השאלה היא אם גם המשחק הזה ככה? או שהוא כיפי וקליל כזה שרק טסים קדימה ומפוצצים ספינות אויב קונים נשקים חדשים וכו'....ראיתי הרבה המלצות עליו השאלה היא איזה סוג משחק זה...
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
^^ תודה לעוזרים!! כל מיני מכוניות ושיפורים להכניס למשחק!! http://gta.gamigo.de/news.php אפשר להוריד מכוניות אמתיות לSA
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
Unreal Tournament 2007 מפותח בנתיים לPC,PS3,XBOX360 והולך לצאת בארה"ב ברבע הראשון של 2007 ובאירופה ב30 במרץ Trailer 2 Trailer 1 Images תהנו!!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-