עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מה אני צריך בשביל לשחק נגד אחרים באינטרנט..? מה צריך להוריד..?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  2. אהלן קניתי מחשב חדש ואני מחפש משחק חזק שאני יהנה מהמחשב כמו שצריך.... המפרט הוא: atx thermaltake armor liquid cooling system intel core 2 qx6700 quad 8mb cache 2gb corsair 800 mhrz asus striker extreme enermax liberty 620w primary hd raptor-x 40gb system secondary hd wd 250gb nvidia g-force 8800 gtx אני בנתיים משחק ב-prey ו-ghost recon שהייתי משחק איתם במחשב הישן אני מחפש משהו רוצח...!!!!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by CybeR_CoM,

יום שישי פירמטתי את המחשב. אחרי הפירמוט התקנתי את כל הדברים כרגיל וגם CS retail ואז העדכון cs1005 (כי אין לי האף ליי) באותה צורה ודרך שתמיד הייתי תמיד ושעבדה לי עד לפני הפירמוט. כשאני נכנס למשחק ולשרת המשחק עבד לאט לאט מאוד, ראיתי דרך קירות (אז מה אני לא צ'יטר ;D ) והיו עיוותים חמורים בצבעים, בגרפיקה ובטקסטורות. התקנתי המון פעמים מחדש את כל הדברים ובסופו של דבר הסרתי את כל התקנות הCS, התקנתי מחדש והורדתי מחדש את העידכון cs1005 ואז נכנסתי עכשיו למשחק והמשחק עובד! את ה"שמיים" אני רואה מעוות כאילו מריחה של מה שהסתכלתי עליו לפני שניה והיה במיקום של השמיים וה net_graph מראה לי שאני על 10-30FPS בעוד לפני הפירמוט הייתי על 100 (MSI GF4 Ti4200 128MB). עשיתי עידכוני דרייברים (41.0…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  4. שלום השאלה בכותרת, זה ויכוח עם חבר. נודה לכם אם תוכלו להוכיח מי צודק. תודה

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  5. הי חברים! מדי פעם אני מעלה פה סרטון, אבל הפעם יש לנו משהו באמת יוצא דופן - בסביבות חמישה חודשים של עבודה, מחקר, ראיונות מצולמים וכן הלאה, ומזה יצא בסוף אחד הסרטונים המושקעים ביותר שלי! יש פה סיפור על משחק וההיסטוריה שלו, אבל זה גם סיפור של אנשים שגדלו פה, ואיך הכל התחיל בישראל רגע לפני שהיה אינטרנט מהיר בכל בית. פשוט מתרגש להראות לכם את הסרטון הזה, אני מקווה שתהנו ממנו!

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by PuMbA,

התקנתי את המשחק אני מתחיל לשחק עם וולברין נגד אחד גדול כזה כל כמה שניות נתקע לי המשחק ואז אחרי שתי דקות בערך יוצא מהמשחק ולא נותן לי להכנס אליו שוב עושה לי ERROR עכשיו רק אחרי ריסט למחשב הוא נותן לי להכנס שוב ואז זה קורה עוד פעם שימו לב כל פעם זה נתקע לי במקומות אחרים וכל פעם זה יוצא במקום אחר עכשיו אני יתקין אותו מחדש ויראה אם זה קשור לאיך שהתקנתי דרך אגב שימו לב למפרט שלי לפני שאתם מגיבים ועוד משהו ביטלתי ליבה אחת במקרה שזה היה קשור לזה אבל אין קשר אז החזרתי ! תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

יש בו המון תיקונים ושיפורים http://www.2kgames.com/bioshock/support/

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by guysfa,

אני לקראת הסוף ונקעתי בבלוק 7: כשכולם הולכים אני לא יודע מה לעשות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  9. Started by chen1234,

באתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com שבודק אם המחשב שלך מספיק חזק למשחק מסוים אז שאני שם משחקים כבדים כמו bf2142 אז זה מראה לי שזה לא יוכל להריץ לי אותו על ההגדרות הכי גבוהות מכיוון שמהירותצ המעבד שלי לא מספיקה.... מפרט בצד...

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  10. Started by Hellcat,

או קיי מישהו נתקל בבעיה שלאחר התקנת Special forces המחשק לא עולה יותר? Battlefield 2 לא עולה יותר לאחר שתקנתי את הפאטצ' החדש לגירסה 1.12 מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by ronbubl,

אינני יודע אם זהו הפורום המתאים, אך אני מחפש אם ישנה דרך להתקין את אחד ממשחקי HOMM (עדיף את 3) על ה - IPAD2. נא לא להציע תחליפים כגון PALM HEROES או לחילופין MIGHT AND MAGIC HEROES KINGDOMS (אשר בהתחלה מאוד התלהבתי עד שהבנתי שזה מצריך חיבור לרשת והמשחק מבוגג ובצרפתית או משהו לפי הביקורות). PLS HELP

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  12. יוביסופט חושפת כי משחק הפעולה בניחוח ימי הביניים החדש שלה יכיל גם מצב עלילתי לשחקן יחיד, לצד סרטון משחקיות ארוך ומדמם אחד המשחקים הכי פחות צפויים שקיבלנו מהמפיצה הצרפתית יוביסופט (Ubisoft) בשנה שעברה היה כותר הפעולה האלים For Honor, שהתמקד בלוחמים אימתניים מתקופות עתיקות שמוכרים גם בעידן המודרני – אבירים, ויקינגים וסמוראים. בתחילת הדרך ההערכה הייתה כי מדובר במשחק אשר יתמקד בקרבות מקוונים ומרובי משתתפים ולא הרבה מעבר לכך, אל כעת במפיצה ובמפתחת חושפים כי המשחק יכלול למעשה גם קמפיין עלילתי מלא עבור שחקן יחיד, לצד נתח נכבד שיכוון כמובן לריבוי משתתפים – ויחד אלה הופכים את For Honor למוצר מסקרן ומרענן אפילו יותר. בתערוכת E3 2016 קיבלנו הן סרטון סינמטי…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by halo,

חוות דעת על המשחק למי ששיחק הוא קיבל רק 7.8 ב GAMESPOT אבל בטח זה בגלל שהוא קצר

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by psycho59,

צהריים טובים לכולם. אני מעוניין לרכוש משחק טיסה לPS2 עכשיו יש לי בחירה או ace combat 5 או ace zero (אל תמליצו לי על משחקים אחרים בבקשה אין טעם לפרט למה). עכשיו ראיתי מבחינת גרפיקה שה ace combat 5 נראה קצת יותר טוב או שאני טועה אני לא יודע ראיתי רק 2-3 תמונות בגוגל. מישהו יכול להמליץ בכללי מה עדיף ולמה?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  15. http://www.evga.com/articles/00726

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by O.A,

אני צריך צלף טוב! אני פשוט רוצה צלף וצריך לעשות36 פגיעות אך לא הצלחתי אז חשבתי שמישהו יכול לעזור לי בזה שאני יביא לו את הUSER שלי והוא בטובו יוכל להסיג לי את הצלף באימונים אבל רק את זה של הצליפה עם הM16 של ה36 פגיעות לפחות

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  17. Started by xb,

כשאני מנסה להתקין את המשחק Need for speed underground 2, ושההתקנה מגיעה ל-91% בערך יוצאת הודעה שאומרת שיש בעיה להעתיק את הקובץ SDAT.VIV... יש לי אפשרות לבטל את ההתקנה או לנסות להעביר את הקובץ (retry)... אם אני לוחץ retry אז ההתקנה ממשיכה עד 100% ואז זה כותב את זה כל שנייה לא משנה כמה אני לוחץ retry. אם למישהו יש מושג איך לסדר את זה אני ישמח לשמוע! תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by Sofer-Hero,

האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר האם אפשר לרכוש את העלית דרך חשבון ישראלי או דרך חשבון אמריקאי ולהשתמש בו כמשתמש ישראלי בפלייסטיישן 3? חבל לי לשלם כל פעם 15 דולר על כל חבילת מפות כשאפשר לשלם 50 דולר על כל החבילות של 2012. תודה.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות PSP. עכשיו אני רואה כל מיני אנשים שמוכרים את המכיר בגרסה 1.5. עכשיו אמרו לי שהגרסה הזאת קוראת משחקים מהכ. זיכרון-האם זה נכון? אם כן-מה ההבדל בין הגרסה החדשה לבין הגרסה הזו? עוד משהו, כאשר אני מעביר את המשחק לכ. זיכרון אז: 1)אני צריך לשנות משהו בהגדרות של המכשיר או ישר מפעיל אותו? 2)אני יוכל לשחק אחד נגש השני עם חבר כמו במשחק המקורי? תודה מראש לעוזרים!! **מנהלים-אם הנושא לא חוקי, תנעלו אני לא יודע אם כן או לא-נשאיר את ההחלטה לכם**

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by ruff stuff,

התלבטתי בינו ל psp ובסוף הלכתי עליו הוא בלי ציפ שקורא צרובים אני יכול תמיד להוסיף לו את הציפ נכון?

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by dor18,

לכל המעוניינים , ניתן להוריד את הדמו של המשחק..... בכל אופן אני ראיתי את ההורדה באתר טורנט לא יודע אם מותר לפרסם תשם שלו... תהנו 8) גודל הקובץ: 1.86GB

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by asilic,

יש לי בעיה חמורה בהגנה במשחק הזה הקבוצה היריבה קולעת נגדי סלים פשוטים כי אני לא מצליח לשמור טוב כאן אני צריך את עזרתכם איך אתם שומרים? והאם יש דרך כדי שההגנה לא תהייה פרוצה כל כך?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  23. שלום כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק, הוא מראה מסך שחור ואת הסמן עכבר של המשחק ואז יוצא לדקסטופ, כשהמשחק כביכול ממוזער ושאני מעלה אותו עם alt+tab אותו הדבר קורה שוב. בכל הזמן שהמשחק ממוזער העכבר של הווינדוס קיים אבל בלתי נראה, עד שאני סוגר את המשחק עם ctrl atl delete. יש לציין שהדבר קורה גם במשחקים אחרים, יותר ישנים, כמו Porsche Unleashed יש לי כרטיס מסך X800 pro 256 עם catalyst 6.8 (עשיתי בדיקה ב6.5 ועדיין לא עבד) תודה מראש דוד

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by rroonnii,

הורדה - http://www.gamershell.com/download_32426.shtml סרטון - http://www.gametrailers.com/player/usermovies/202696.html תמונות - http://www.gamershell.com/pc/operation_thunderstorm/screenshots.html?id=342814 כנראה זה משחק ירוד, אבל בחוסר משחקים שיש, זה המצב :'( [עדיין לא שיחקתי בדמו ]

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

אוקיי, היום בבוקר, בגלל שיש בחירות.. נצלתי את היום לפרמט כדי לפתור המון בעיות שהצטברו... עכשיו יש לי את ה TEST DRIVE, כבר הגעתי למסלול מספר 30, כבר הייתה לי הוויפר.. :'( ושמרתי את הקובץ שמירה שלי בכונן גיבוי כדי שלא אצטרך להתחיל מחדש... פרמטתי.. התקנתי מחדש את הווינדוס.. (XP).. התקנתי מהר TESTDRIVE, העלתי לאותו מקום את השמירה, ומה????? לא עובד :'( עכשיו אני לא מעוניין לעבור את הכל מהתחלה (הרבה מאוד זמן.. מה שאין לי יותר מדי).. אולי מישהו יודע איפה אני יכול למצוא שמירות באינטרנט או למישהו יש? בסביבות מסלול 30.. תודה :'(

• 4 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.