משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
יש לי מלא LAGS במשחק!! אני מכבה הכל!!! גם את האנטי וירוס...הכל!! יש לי מחשב AMD3800X2 1 GB RAM X1800XT בבקשה מישהו יודע למה זה קורה?? אין SPY.. VIRUSES... :-\ אני רוצה לעשות פירמוט בגלל זה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלב 13 , כל הקטע של להשתלט על 4 נקדות , כדאי להוריד את הנקודות ל axis.... איך עושים את זה אלוהים ישמור, יש איזה אסטרטגיה טובה אולי להציע ?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לכל חובבי הגוטיק, וגם CRYSIS, ממליץ לכם מאוד לראות את הביצועים של המשחק שהם לדעתי מדהימים ודי מתקרבים ל CRYSIS...בלי שום קשר למשחק עצמו שהוא הולך להיות פגז. http://www.filefactory.com/file/166c6d/ אתם צריכים ללחוץ על השורה של: Download for free with FileFactory Basic ואז בשורה של Download this file now או משהו כזה זה קצב יחסית איטי 70 קילו , אבל שווה!!! חוו דעתכם על הגרפיקה יחסית לדברים אחרים שהולכים לצאת(או שכבר יצאו כמו אובליוויון הנלוז) נ.ב. המחשב שמציג הוא אתלון 4000 2 ג'יגה ראם 7800GTX וזה על הגדרות בינוניות!!
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בחו"ל למיטב ידיעתי הם נמכרים במחירים של משחקי מחשב אבל בארץ 349ש"ח לאחד? What gives?
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמעתי ש ב CS 1.6 צריך יותר טקטיקה מאשר CSS איך זה מתבטא?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/gaming/2006/09/26/Dark_Messiah_Preview/1.html מרשים.. בטח המולטי מאד טוב
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
התקנתי ASE ואני רואה שאין אפילו שרת אחד .. אני זוכר שהיו הרבה שרתים , כולם נסגרו?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת במחשב כול המשחקים שאני מתקין רצים לי מהר כאילו הכול מהר אי אפשר להישתלט על המשחק ואז אם אני מכבה את המחשב זה מיסתדר לאיזה שעתיים ושוב חוזר לעבוד מהר יש למישהו פיתרון
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מחפש את המדריך של המשחק Legand of Zelda the minish cap
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אחח... supreme commander... חלומו הרטוב של כל חובב RTS
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי קניתי את המשחק!!! יש לי 1 GB RAM ואניטי וירוס פעיל ולוקח די הרבה זמן עד הוא עודש LOADING במשחק! אין שום וירוסים או SPYWARES אה טאיך אני בודק את ה FPS שלי? יש לי AMD 3800X2 512 X2 DUEL CHANNEL X1800XT
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי משחקים ישנים ואני רוצה להפעיל אותם במחשב והם פועלים או מהר מידיי או לאט מידיי יש איזה קובץ או משהו שמסדר את זה???
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
קניתי את המשחק, שיחקתי בו ברצף והגעתי לנקודה בה אתה צריך להציל את הבחורה. נכנסתי לחדר שמוצף במים, כתוב לי להציל אותה אבל אין ממה. אין מפלצות, הבחורה לא עושה כלום והדלת בקצה שהני של החדר המוצץ נעולה. מה עכשיו?!
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מישהו פה נתקל בבעיה בשמירת משחקים (SAVE)? הצלחתי לשמור פעם אחת אך כשאני מנסה לשמור שוב, הוא "חושב" (רואים את המנורה של הדיסק הקשיח פועלת) אך המשחק לא נשמר, ניסיתי לבצע LOAD והשמירה לא קיימת. נכנסתי לסיפרייה שמכילה את השמירות של המשחק הזה והיא באופן די מוזר READ ONLY. ניסיתי להסיר את התיוג הזה אך ללא הצלחה - למרות שאני מוריד את האופציה הוא מאשר והיא חוזרת לאותו מצב. מישהו נתקל בבעייה שכזו?
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש את המפרט שבפרופיל. רציתי לדעת אילו 10 משחקים יש שיצאו ועומדים לצאת בחודשיים הקרובים. כמובן הכי טובים (oblivion,NWN2,crysis,quaqe4,fear וכו'). אה ואם אפשר גם שליד כל משחק תרשמו אם הוא יצא ואם לא מתי הוא יצא. תודה למגיבים נ.ב אה, ואם לא קשה (ממש לא הכרחי) לרשום האם הם יעלו על המערכת שלי ב HIGH. תודה.
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לא ממש הבנתי מה צריך לעשות באובג'קטיב הזה >< *אגב, יש דרך לשנות רזולוציה במשחק? כי 768*1024 על מסך 19" אינץ' זה מעצבן S:
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם במשחק שאני משחק בזמן האחרון לא יודע כמה ממכם מכירים את המשחק הזה אמנם הוא לא משחק עם גראפיקה ברמה של FARCRY (תאמת הוא די רחוק ממנו) אין לי עלילה משובחת (תאמת העלילה די טיפשית, אם זה בכלל נחשב עלילה) המשחק שוקל 2GB ומשהו והוא אפילו לא 3D אמיתי אבל בכל זאת הוא כל כך ממכר!!!!!!! לאלה שלא יודעים על מה אני מדבר אני יספר קצת על המשחק זה משחק תפקידים אונליין (תאמת יש סינגל אבל הוא מסריח) בהתחלה אתה יוצר דמות ומתחיל לשוטט העולם הגדול של רון מידגר (RUNE MIDGAR) המטרה במשחק היא לשפר את הדמות שלך, להשיג אייטמים מגניבים כמו חרבות שריונים קסדות וכל מיני אביזרים שונים ומשונים עכשיו הקטע הכי מגניב בכל המשחק הזה הם מלחמות הגילדות בכל רגע נתון אתה יכול להצטרף ל…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
(יש לי HL2 מקורי) עשיתי התקנה מחדש של הווינדוס ושכחתי לעשות לוג אאוט בסטים לפני שהתקנתי מחדש ועכשיו כשאני מכניס את הסידיקי בסטים הוא אומר שהקוד כבר בשימוש ע"י מישהו אחר(שזה אני למעשה) .. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
טוב, אני ממש לא הבנתי מה אני צריך לעשות שם אני בקטע אחרי שהמלך מת והוא הביא לי תטליון הזה ואמר לי לתת אותו לג'פרי(או משו כזה) עכשיו יצאתי מחוץ לטירה הזאת ואין לי מושג לאן צריך ללכת יש 745043430 בתים ומערות ניכנסתי כבר למלא מערות ושום דבר מה צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
צוות ההנהלה של UT החליט לפתוח בגיוסים על מנת להעצים את גודלו ואת כוחו של הקלאן, בואו לגלות את כישרונכם ב-TMN (אם יש לכם כמובן) ואולי נגלה שיש בישראל עוד איזה Ti, Stin או Burn. על מנת לנסות ולהיבחן אתם צריכים ראנק עולמי מתחת ל-50,000, זהו התנאי היחידי חוץ מלהישמע לחוקים של הקלאן שזה חובה!!! יש לכם אפשרות לקבוע מועד לבחינה, הבוחנים הם: Patron - ICQ - 249137899 Nvidia - ICQ - 251582160 (אני) יש אפשרות להיבחן כבר במשחק אתם רק צריכים לומר לאחד מהבוחנים שהינכם רוצים להיבחן תודה, ובהצלחה לנבחנים!! (שאלות לשאול ב-ICQ)
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר שנים מחפש שמירה באינטרנט אחרי המשימה האחרונה... יש למישהו את זה? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי במה לשחק עכשיו אז התקנתי כמה משחקים ישנים כמו IGI אבל אי אפשר כמעט ולשק אם 30 fps בדקתי בtitan quest וזה מוציא בלי בעיות 40 על גרפיקה גבוה אז אני יודע שזה לא בעית חומרה ולא תוכנה אז השאלה שלי היא איך אפשר לבטל את הגבלת ה fps במשחק.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם יש חיה כזו? אם מתכננים להמשיך את המשחק האדיר הזה? על הדרך אשאל גם לגבי diablo 3 בליזארד מתכננים במקרה לעשות המשך למשחק הזה או שהם נתקעו כל כך חזק בWOW הזה שהם שכחו ממה שבנה אותם תודה לעונים חג שמח ושנה טובה =)
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים איזה פאץ'/טריינטר/קובץ או מה שלא יהיה כדי לאפשר לשפר את ה ב.מ.וו M3 GTR האחרונה מעצבן אותי שכל כ הרבה זמן השקעתי במשחק ובסוף אי אפשר לעשות כלום אם האוטו הזה חוץ מלשנות לו את הצבע!!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-