עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חברים יש לי PS1 רציתי לחבר אותו למחשב דרך ה VIVO של ה-7800GT שלי .. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. למישהו יש את המשחק והצליח לשנות את הקונפגורציה של הכפתורים..... ?? אני רוצה לשנות את המקשים וזה לא נותן לי.... למישהו יש מושג איך עושים את זה??

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  3. Started by needacomp,

או שאפשר לוותר עליו אם המשחקים רצים בסדר גם ככה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by djelectric,

עוד לא פתחו דיון מסודר, אז אני אפתח. לכל מי שלא היה מעודכן בחודשים האחרונים, Epic עושה זאת שוב אחרי 6 שנים של מנוחה מ-Unreal Tournament 3. בחברה ניכר ש-UT3 לא קיבל את ההצלחה לה איחלו, וזה קרה ככל הנראה מהדרך בה המשחק תוכנן. לכן, הצוות בהנהגתו של סטיב פולג' (הגאון שמאחורי ה-AI ב-UT הראשון) חוזר שוב עם משחק UT חדש, יש אפילו לוגו חדש שנחשף רק לפני כמה ימים. Unreal Tournament הוא משחק יריות בגוף ראשון שידוע כדגל נוסף בחזית של מה שקוראים לו גיימינג במחשב האישי. ככה לפחות הוכיחו UT99 ו-UT2004. https://www.youtube.com/watch?v=Fjh1IdJ4-XM גם אחרי עשור הוא פשוט נראה מעולה בשונה מאלו, ובמסקנה מתוצאות UT3, החליטה Epic ש-Unreal Tournament (נטול תוספות, זה השם) יהיה …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Galit17,

למשל שאני מתקרבת לבן אדם לא רשום לי TALK ולא כלום כנל לפתיחת דלתות או לקיחת חפצים מגופות לא רשום לי כלום במסך המסך רייק.. איך אני מסדרת את זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by StreetRacer,

NEED FOR SPEED חדש?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by A.J,

מעניין באיזה שרת גולשים יותר ישראלים, אפשר להצביע לשלושתם עם אתם משחקים בכל 3 השרתים.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by yosda-boy,

שלום רב, הבעיה במשחק היא שכאשר אני עושה Play ואז בוחר סגנון משחק נגיד DeathMatch אז אין לי אפשרות לבחור סרבר, הוא כותב שהוא מחפש סרברים ואין לי אפשרות לבחור סרבר. הוא נכנס ל - DeathMatch אבל אין לי אפשרות לבחור את השרת. איך אפשר לפתור את זה? בתודה מראש Mystery.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  9. Started by omri_ro,

במשימה הראשונה של הסינים, אחרי שפוצצתי את המפעל הכימי ואת הבניין שהם התבצרו בו מה אני צריך עוד לעשות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by RAZIEL98,

שלום אני יודע שהחודש אמור לצאת gta v למחשב עכשיו רציתי לדעת האם פרסמו דרישות מערכת למשחק ואם לא מתי אמורים לפרסם ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by bora-aa,

היי שלום, הייתי מעוניין לדעת איזה משחקים מאפשרים לשחק עם 2 שחקנים לא אונלין. קניתי 2 שלטים למחשב ואני מחפש משחקים שמאפשרים לנו להתמודד יחד או להתחרות אחד נגד השני. הייתי שמח לשמוע על משחקי יריות/ספורט. תודה

• 21 תגובות
    • 7.2k צפיות
  12. Started by Zeev86,

יש לי כבר: BF3 Mass Effect3 The old republic Hot Pursuit כל שאר המשחקים של Bioware פשוט לא משתלם לדעתי לקנות בגלל DLC יש עוד משהו מומלץ?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  13. Started by ea666,

פעם שחקתי עם חבר שלי משחק שיש מטוסים של 4 צבאות. רואים את המשחק ממבט מהצד. המסך מחולק לכמה חלקים ככה שכל חלק הוא קטע של האזור שמשחקים בו המטרה זה להפיל את המטוס של האויב. ממריאים מבסיס כזה קטן... יש 3 כפתורים עיקריים 1=מניע את המטוס 2=פצצות 3=יריות המשחק הוא די ישן... אבל אני ממש רוצה אותו.. אז אם משהו יודע איך קוראים למשחק שיגיב בבקשה.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by flatout,

הגעתי לאיזה שלב שאני אים האופנוע ים ויש כמו שער ענק כזה אני ניכנס לתוך הביניין כידי ליפתוח את השער אני עובר כמה חדרים והורג כמה חיילים ואז שאני מגעיה ליפתוח את השער הדבר הזה שמסובבים ופתוחים איתו את השער שבור ואין לי מוסג איך לעבור תעזרו לי בבקשה תודה לכל העוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by -ox-,

http://www.lanharbor.com/photopost/showgallery.php/cat/510/password/ לא יודע מה איתכם אני פשוט אוהב את הסדרה הזאת , והגרפיקה כאן נראת מאוד מאוד טובה ומפורטת מאוד אבל עדיין קשה לדעת מתמונות סרוקות (ניתן ללחוץ פעמיים ולהגדיל את התמונה עוד כדי שיהיה אפשר לקרוא את הטקסט)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tal_levi1000,

קוראים לו NFS CARBON הוא ככל הנראה יצא רק לקונסולות (כולם) PS3 PS2 XBOX X360 WII PSP DS GC מה שמוזר זה שאני לא מצליח למצוא אם הוא יצא למחשב מוזר שמשחק כזה יצא לכל הקונסולות שקימות ולא ל PC ועדיין אין תאריך יציאה למישהו יש עוד מידע? נשמח לשמוע

• 59 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת אם יש כבר תאריך לתערוכת E3 או שעוד לא נקבע תאריך לתערוכה השנה תודה לעוזרים

• 41 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. אצל אח של חברה שלייש בעיה רק ב SAN ANDREAS שכאשר בתוך המשחק יש טעינת של סירטון כמו למשל כניסה בדלת (במיוחד שם זה קורה) מופיע מסך כחול. נסיון פירמוט/עדכון ביוס/עידכון דרייבר כ.מסך, לא עזרו. אני יודע שיצא איזה עידכון למשחק שפותר כמה בעיות אבל לא מצאתי אחד שמתאים לגירסה של HOOLDEM מישהו נתקל? מכיר? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by avivlevy,

נתקעתי בשלב 7 בהתחלה - אחרי שעולים במעלית ואז הולכים קצט לאיזה חדר ויש טלפון מצלצל אבל אני לא מוצא את הטלפון! (אם זה מה שאני צריך לעשות?)

20. Started by stingeR-,

חפשו לי בבקשה ציטים למשחק הזה

21. Started by bagetrek,

מה קורה אנשים ? יש למישו מושג לגבי המשחק קארמגדון החדש , אני לא שמעתי פרטים לגביו מאז המשחק השלישי TDR יש למישו מידע לגביו על החדש ? כי ראיתי בגיימספוט שהתאריך Q4 2005 לא הבנתי ממש מזה Q4 תגובות יתקבלו בברכה , תודה !

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  22. הייD: זוכרים אותי? מי שהיה פה לפני שנה ככה עוד כשהיה ת'רד ראשי של MW2 ושכל היום שיחקנו בS6 מכיר אותי, בקיצור, שמעתי דברים טובים על MW3 וחשבתי אולי כדי לי לחזור לפרנצ'ייס שפעם כל כך אכזב אותי. כדי לי? בכלל יש עדיין למשחק הזה קהילה כאן? יש קלאן? יש משחקים? אם כן, אם לדעתכם כדי לי לרכוש אותו ויש כאן קהילה, קלאן, משחקים קבוצתיים, אז איפה אתם מציעים לקנות אותו? איפה אני אקבל מכיר טוב? מה לגבי DLC? הם חזרו על השגיאה הזאת? אם כן אולי אני אוכל להשיג אותו בזול ואולי לא יהיה שווה? מה אתם חושבים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Decktor,

קצת באיחור שמתי לב שיצא בהתחלת החודש גרסה חדשה ל UQM שזה כמובן פורט לווינדוס של המשחק הכי טוב אי פעם Star Control 2 ניתן להוריד ב http://sc2.sourceforge.net זה עדיין גרסת אלפא אבל אפשר לסיים את המשחק בלי יותר מדי באגים 56K warning: המשחק שוקל 140 מגה בערך נ.ב. זה חוקי לגמרי היוצרים של המשחק הוציאו את הקוד מקור של גרסת ה 3DO לציבור הרחב וזה בעצם פורט של זה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ראיון עם היוצר של סדרת Diablo, דיוויד ברודיק, על המשחק האחרון בסדרה: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:4lbEVDxBxR8J:diablo.incgamers.com/blog/comments/interview-diablo-creator-david-brevik-discusses-his-feelings-on-diablo-3+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=us תגובה של ג'יי ווילסון (המפתח הראשי של Diablo 3) מדף הפייסבוק של חבר לעבודה שלו: http://i.imgur.com/mVhWE.png קישור לדף ה-Reddit עם הידיעה המלאה: http://www.reddit.com/r/gaming/comments/yikph/diablo_3_game_director_to_diablo_12_project_lead/ ה-Subreddit של Diablo 3 גם גועש וזועם, במיוחד אחרי שניסו למחוק ולהשתיק את ההודעה הראשונה בנושא... ההודעה של ג'יי לא יכלה לבוא בתזמון גרוע יותר. …

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by SilentBob,

אהבתם את מלכודות הפיראטים המקוריות עליהן סיפרנו לכם בשבוע שעבר? הנה תשע מפתחות נוספות שהחליטו להתנקם באופן בלתי צפוי באלו שבחרו לשחק ביצירותיהם מבלי לשלם פיראטיות של משחקי וידאו היא תופעה שפוגעת בראש ובראשונה במפתחי המשחקים. ולמרות שלהלחם בה זה כמו להלחם בתחנות רוח, המפתחים עדיין מוצאים דרכים שונות להקשות על חיי הפורצים, ולפעמים הם סתם נמצאים במצב רוח טרולי במיוחד ומנסים להשתעשע על חשבונם. בשבוע שעבר סקרתי עבורכם שמונה משחקים שהמפתחים שלהם לקחו את הרעיון הזה צעד אחד קדימה והטמינו הפתעות שונות בגרסאות הפרוצות של המשחקים שלהם. אבל הם לא היחידים, אז הנה עוד כמה דוגמאות של מפתחים יצירתיים במיוחד. Alan Wake נתחיל הפעם מחברת Remedy, שאמנם החליטה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.