עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. טוב, אז אחרי 3 שנים בצבא ללא הרבה זמן לשחק (ובלי חומרה מתאימה להריץ את זה) השתחררתי וגם הזמנתי מחשב חדש, ועכשיו אני מעוניין בהמלצות למשחקים טובים שיצאו ב-3 שנים (פלוס-מינוס) האחרונות. אין העדפה לז'אנר מסויים כזה או אחר, אני מוכן לשחק בערך בהכל, מלבד משחקי מירוצים שמשעממים אותי למוות... בכל מקרה, תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  2. Started by ag80,

שלם לכולם, התקנתי את המשחק GTAIV בגרסת ה דיסקים2 של DVD זאת לאחר שרכשתי אותו כמובן ,והכל עבד. שחקתי קצת וראיתי שיש קצת באגים. הורדתי את הפאץ של התיקון מכמה מקומות והמשחק עלה שוב אבל נהיו יותר באגים. החלטתי להסיר המשחק ולהתקין שוב מבלי להתקין את הפאץ . כאשר ניסיתי להתקין את המשחק שוב כמו שעשיתי בפעם הראשונה לא הצלחתי להתקין-אי אפשר להפעיל את תוכנית ההתקנה של המשחק-כאילו שיש הגנה כלשהיא על התקנה חוזרת או משהו כזה-אין הודעת שגיאה פשוט לאחר נסיון להפעיל קובץ SETUP או AUTORUN של המשחק מופיע חלון שחור ונסגר . מישהו נתקל בתופעה המדוברת -קראתי איפשהו שבמהלך ההתקנה מושתל קובץ במחשב אשר מונע תקנות חוזרות האם זה נכון מה אפשר לעשות?? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by lmlm,

http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommander/news.html?sid=6165432 יאללה שישחררו את זה כבר לא שיחקתי בבטא,ושמעתי שזה אחד המשחקים. נראה איך הדמו ;D

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by marking,

יצא פאץ המאשר מולטי! מישהו רוצה לשחק?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  5. שלום חברים (: ברשותי כרטיס מסך חדש ומפלצתי (: ברצוני לשחק במשחק מירוצי מכוניות בעל הגרפיקה האיכותית והחזקה ביותר. באיזה משחק עליי לשחק? כמו כן, משחקים מז'אנר אחר כך בעלי גרפיקה חזקה יתקבלו בברכה גם הם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  6. טוב אז ככה הבעיה היא די מעצבנת ואני כבר לא יודע מה לנסות. וניסיתי המון דברים. יש לי את המחשב הבא : athlon xp 1.47 256 ram ddr gigybyte 7vtxh gforce 4 ti 4400 leadtek המחשב הזה אצלי כבר עוד מעט שנה ו 9 או 10 חודשים. אבל יש בעיית פריימים ברוב המשחקים והבעיה רק החמירה במשחקים שמבוססים על המנוע של אנריל 2. ut 2003 unreal 2 america's army וכו... גם במשחקים קצת ישנים יש בעיית פריימים. משחקים שכביכול אמורים לרוץ בקצב פריימים יחסית גבוה, ולאפשר משחק חלק ומהנה, פשוט מקרטעים במיוחד בשטחים פתוחים או בקטעי אקשן אינטנסיבי. ניסיתי מספר סוגי דרייברים וכלום לא עזר. אפילו עשיתי OC קטן דרך תוכנה מרוב ייאוש. יש מספר אנשים עם בערך אותה מערכת כמו שלי ולהם המשחקים זורמים והם לא מתלוננים על שום…

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by jj516,

הודעה רשמית של היצרנים, יוצא 22 לנובמבר!

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  8. האם איתחול עלילתי וחלוקה לפרקים חודשיים קטנים אבל שאפתניים עוזרים לאחת מסדרות משחקי ההתגנבות המפורסמות ביותר לחזור אל מסלול ההצלחה? התשובות בפנים לאחר כארבע שנות המתנה, אחד המתנקשים החביבים עלינו בעולם הגיימינג חוזר כדי לגרום למותם בטרם עת של עוד כמה אנשים. רק שבצעד מפתיע ושנוי במחלוקת, בחברת Square Enix החליטו להפוך את Hitman למשחק אפיזודי. כלומר המשחק אמנם כבר זמין בחנויות, אך אם תרכשו אותו כעת תזכו לשחק רק במשימה אחת, כשכל מפה נוספת צפויה להשתחרר בעתיד. קצת רקע עבור מי שלא כל כך מכיר את המותג, היטמן הוא משחק פעולה התגנבות שבו אתם מגלמים את סוכן 47, מתנקש מהונדס גנטית, חסר רגשות, שעובד עבור סוכנות בשם ICA – הלשכה הבינלאומית להתנקשויות, ארגון צללים המספק …

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by Omerole,

פשוט אין לי סאונד,ניסיתי אבל זה לא נותן לי לשנות את ההגדרות בסאונד ואומר שהכרטיס שלי לא תומך OpenAL . מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by yotam360,

האם x600 pro יריץ את המחשק טוב ועם פילטרים?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by Tut_Banana3,

שלום לכולם זה הפעם הראשונה שאני אי פעם עורך סרטון בחיים שלי... אז אם אתם לא אהבתם וכל זה תגידו לי כי די אהבתי את הקטע של לערוך אז אני רוצה לדעת מה לשפר ואני אנסה לעשות עוד אחד.. בתקווה שיצא יותר טוב (ברגע הזה העלתי את הסרטון.. ) אז הינה ובבקשה בלי תגובות רעות וכל זה... תודה רבה דרך אגב כולל המון ספויילרים... אז מי שלא שיחק ורוצה שלא יראה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by 9raviv9,

התקנתי את המשחק ואחריו את הפאץ' 1.41. אני נכנס לחשבון שלי ואז למולטי ועושה UPDATE לרשימת שרתים אבל שום דבר לא מופיע לי שם.

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by nehmia,

? ???

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by Itamaro,

החלפתי את הגי פורס 4 שלי בR9800 PRO 256 BIT, והעלתי את הRAM ל 512. זה שם לי אוטומטית את האפשרויות תצוגה בין High ל Very High, ופעם הראשונה ששיחקתי זה עבד יופי. אז העלתי את הRendering Mode אחד למעלה, ואז כשהעלתי את המשחק, זה עשה לי אותה בעיה שזה עשה לי עם הג'י פורס!( http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200202192251364735&id=200407161322497423&user=itamar_2 ) למישהו יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by rikus,

נראה ממש מרשים למרות התוצאה הגרועה של גיימספוט http://www.gamespot.com/ps3/driving/naild/review.html מזכיר שילוב של POWER DRIFT עם TRACKMANIA מישהו שוקל?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by shai_123,

תראו, חיפשתי את המשחק הזה בכל רחבי האינטרנט ולא מצאתי.. עכשיו האם כדאי לי לקנות אותו בסכום של 100 ש"ח? האם הוא שווה את זה לדעתכם?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי את המשחק KOTOR למי שלא מכיר זה אמור להיות KNIGHT OF THE OLD REPUBLIC ... אז ככה אני לא מבין האם בכל המשחק אני משחק בו כמשחק תפקידים או יש מצב אחרי מספר משימות זה נהיה כמו כל משחק מהסידרה שאני מסתובב אם החרב והורג סיתים... :-\ או שכל המשחק הוא רק משחק RPG ואין אפילו קטעי אקשן??

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by omri_ro,

אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר, איזה קבצים אני צריך ולאן להעביר אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  19. Started by ea666,

פעם שחקתי עם חבר שלי משחק שיש מטוסים של 4 צבאות. רואים את המשחק ממבט מהצד. המסך מחולק לכמה חלקים ככה שכל חלק הוא קטע של האזור שמשחקים בו המטרה זה להפיל את המטוס של האויב. ממריאים מבסיס כזה קטן... יש 3 כפתורים עיקריים 1=מניע את המטוס 2=פצצות 3=יריות המשחק הוא די ישן... אבל אני ממש רוצה אותו.. אז אם משהו יודע איך קוראים למשחק שיגיב בבקשה.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  20. איך לעזאזל זה אפשרי? כל היום סבלתי מבעיות התחברות במשחק...הפינגים היו מזוויעים ומכל שרת שהתחברתי אליו התרסקתי... בשבל מסוים נכנסתי לשרת RANKED כהרגלי...אולם כשהתחלתי לשחק בו,משהו היה מוזר-המפה נטענה,הכל היה טוב ויפה,אבל לא יכולתי לבחור שום SPAWN POINT,על המפה עצמה היו ציורים מוזרים,לא היה סאונד ולא ראיתי אף שחקן,למרות ששיחקו שם משהו כמו 40 שחקנים [השרת כמובן-הוא שרת ראנקד חוקי,לא פרוץ או משהו!] חיכיתי רגע,ואז המשחק התרסק וקפץ חזרה לדסקטופ שניה אח"כ קיבלתי את ההודעה הבאה [מהנורטון אנטיויורס]: norton antivirus has blocked default master paradaise trojan horse והמקור שלו,לפי האנטיוירוס,בא מ-BF2.EXE בבירור קצר על הסוס הטרויאני הזה,מסתבר שהוא נכנס דרך פירצות בפיירוואל [וכמובן,…

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by sashakrik,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה בידיוק הפרמטר Anti Aliasing במשחקים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  22. שלום כולם אמרו לי שבקונטאר סטרייק כדאי להוריד את ה אקסלראישון accelirtion מצטער אם אני לא רושם את זה נכון מישהו יודע איך עושים את זה ?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by lutsker,

מישהו יכול להגיד לי בבקשה מדוע המשחק עולה פי 2 יותר (כ105ש"ח) בSteam מאשר בחנויות בארץ (כ60-50ש"ח) אני מפספס משהו?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by avi112211,

יש לי ויסטה ושאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה: http://img511.imageshack.us/my.php?image=lppo3.jpg עזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  25. קובץ שרץ בלופים ומאיט את המשחק לא משנה איזה מעבד יש לך כדי שתקנה מעבד חדש זה נכון??

• 14 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים