משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שמעו דבר ראשון יש כזה דבר מכשיר אמריקאי או ארופי? דבר שני כמה בערך עולה מכשיר? האם זה בא עם שלט אחד שניים, ואם זה בא אם איזה משחק? דבר שלישי מה הממצוא שאמור לעלות למשחק אירופה אמריקה? אני יודה מאוד אם תענו לי על שאלות אלה. כי אני שוקל ברצינות לקנות gamecube. תודה.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מנסה לארח את חבר שלי, כדי ששנינו נוכל לשחק ב-Counter-Strike: Condition Zero, אך הוא מקבל הודעת שגיאה: LAN servers are restricted to local clients (Class C). כששיחקתי עם חבר אחר, הוא איכשהו סידר את זה. אני מבין שצריך פקודה כלשהי, אבל איזו? בבקשה עזרו לי - זה דחוף, אנו רוצים לשחק עכשיו! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שעות אני מחפש בבוידעם בכל ערימות הידסקים הישנים שלי - וסוף סוף מצאתי אותו! Beavis & Butthead in Virtual Stupidity! זה נס! אני מתקין, מפעיל את המשחק ו... :-\ "vids:iv32 וידאו אינו זמין מבטל הדחיסה לא נמצא... wtf is that?! בבקשה תעזרו לי....אני רוצה לשחק בזה...
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הכתבה המלאה שבה נחשף השלט בכלל בכתבה על פיפא ואף אחד לא מבין על מה הם עלו פה: http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleId=830735&sid=126 גאווה ישראלית של ממש!!! מEA אין אישור או הכחשה לגבי המשחק אבל די ברור שיהיה המשך אחרי ההצחלה היחסית של המשחק השני.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קדימה להירשם http://www.esl.eu/eu/codbo2/news/207713/ לא לשכוח! יש לעשות Check-In חצי שעה לפני שהCUP מתחיל בשביל לאשר את ההצטרפות (למנוע NO-SHOWים).
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
אחרי סיום המוד הגיע הזמן להתקין את המשחק החדש שלי, THIEF3! אני יכול להגיד לכם (עברתי עד עכשיו רק 3 שלבים...) לא מאכזב בכלל... מזכיר מאוד את המשחקים הישנים (וזה טוב) חוץ מהגרפיקה שהשתפרה פלאים... את העלילה עוד לא הכרתי אבל אני יודע שיהיה טוב!!! מומלץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הצלחתי להפעיל את המשחק מצויין אבל ישנה בעייה אחת. הווינדוס חוסם לי את תקיית MY DOCUMENTS מסיבה שלא הצלחתי להבין ולפתור וזה גורם לכך שאני לא מצליח לפתוח פרופיל חדש בתחילת המשחק. לפי מה שראיתי זה גם מונע ממני לשחק במשחק בכלל! אם למישהו יש פתרון שיודע כיצד ניתן לעקוף את פתיחת הפרופיל בבקשה שיעזור לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
משחק נחמד שנתקלתי בפרסום שלו. עומד לצאת בתחילת 2014. למי שיש לו עניין. http://www.indiegogo.com/projects/worlds-of-wanda
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה בידיוק הפרמטר Anti Aliasing במשחקים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
התקנתי מיקודם תמישחק Call of Duty 2 וכאשר אני מנסה להפעיל את המישחק מוצגת לי הבעיה הנ"ל: direct ha riscontrato un errore irreversibile.trova una possibile soluzione tra le domande frequenti per directx לפי מה שאני יודע מותקן אצלי direct 9C אני מישתמש בווינדוס XP SP2 מה הבעיה? לאחר שמוצגת הודעה זו נפתח דף שנימצא בנתיב: C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\Docs\TechHelp\Tech Help\Information\DirectX.htm עם שאלות ותשובות העלתי לכאן: http://roi.kuchi.be/DirectX.htm תודה..
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם אז הנה הסרטון החדש שלי שיצא רק עכשיו אז תהנו http://www.youtube.com/watch?v=8JL_zscidgs&feature=youtu.be
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום חברים.. רציתי לשאול אם מישהו מכם זוכר אולי את משחק הרשת Survival Sproject??? לפי מה שהבנתי המשחק כבר ירד מהרשת מזמן.. והיה לו כמה גרסאות.. 1 2 ו 3 לפי מה שאני יודע... אתם יודעים אולי אם קיימים שרתים פרטיים למשחק???.. אני מחפש המון זמן ולא מצאתי כמעט כלום על המשחק לאחרונה... אשמח אם תעזרו לי... תודה רבה רבה =]
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני ממש מאוכזב...המשחק לא עמד אפילו בציפיותי הבסיסיות לאחר ששיחקתי בPrince of persia:Sands of time שהיה משחק מעולה,מלוטש,עם קו עלילה אחיד,משחקיות מקורית ומיוחדת,אופי מיוחד,וסיום אדיר במיוחד,קיבלתי את POP:WW ההמשך החדש שלו,שהיה מבטיח בהרבה ממנו-הם הבטיחו עיצוב שלבים יותר אינטנסיבי,מערכת קרבות חדשה[והיא מאוד אדירה ומהנה ד"א],אויבים קשים וחכמים והרבה,וקו עלילה מוצלח...הרבה מאלה לא ממש אמיתיים... עיצוב השלבים עצמו הוא די משמים...הכל דיכאוני,אפל,ומסיבה לא ברורה מתכנתי המשחק החליטו כי המשחק צריך להיות "חופשי" וכי השחקן יוכל להסתובב חופשי בעולם המשחק,טעות מרה,פשוט טעות איומה...בשל עיצוב השלבים ה"פתוח",אנחנו זוכים לחזור על אותם מקומות במהלך המשחק אולי 200000 פעמים....פרט לכך-ישנם…
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני לא חושב שלמישהו היה את הבעיה הזאת, אבל אני אשאל בכל זאת: מחקתי את rome total war הרגיל לפני כמה זמן (מסתבר שמחקתי אותו ידנית ולא דרך הcontrol panel) ועכשיו שאני מנסה להתקין את RTW gold יש הודעה שאומרת שאני צריך למחוק את RTW קודם. אז אני נכנס להסר\הוסף תוכניות ומנסה למחוק, אבל יש בעיה בקובץ שבכלל לא נמצא (מה שבדר''כ קורה אם אתה רוצה למחוק את זה אחרי שמחקת ידנית). אז אני תקוע בפרדוקס קטן. למישהו יש עצה איך אולי לעקוף את המחיקה האוטומטית של הוסף\הסר תוכניות, או איך בכלל לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מחפש מדריכים לאופטימיזציה של הגרפיקה ב DOOM 3 ROE. בעיקר - כיצד לעלות FPS ולבטל את המגבלה של 60 FPS. וכיצד לשנות את רמת ש ANISTROPHY. אופטמיזציות לכרטיסים חזקים כדוגמאת הכרטיס שברשותי. לינקים למדריכים יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
היי, הכותרת די ברורה, איבדתי את החלק הנפרד של הבטריות בשלט של ה360 למחשב (אלחוטי) לצורך העניין אם למישהו יש שלט מקולקל\ לא צריך\ הכלב לעס והשאיר רק את החלק הזה- תזכו למצוות.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אממ משחקים כגון : MU Online, Rose Online וכ'ו מישהו מכיר? בבקשה אין לי מה לשחק כבר ואני מת למשחק רשת חינמי
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
האם איתחול עלילתי וחלוקה לפרקים חודשיים קטנים אבל שאפתניים עוזרים לאחת מסדרות משחקי ההתגנבות המפורסמות ביותר לחזור אל מסלול ההצלחה? התשובות בפנים לאחר כארבע שנות המתנה, אחד המתנקשים החביבים עלינו בעולם הגיימינג חוזר כדי לגרום למותם בטרם עת של עוד כמה אנשים. רק שבצעד מפתיע ושנוי במחלוקת, בחברת Square Enix החליטו להפוך את Hitman למשחק אפיזודי. כלומר המשחק אמנם כבר זמין בחנויות, אך אם תרכשו אותו כעת תזכו לשחק רק במשימה אחת, כשכל מפה נוספת צפויה להשתחרר בעתיד. קצת רקע עבור מי שלא כל כך מכיר את המותג, היטמן הוא משחק פעולה התגנבות שבו אתם מגלמים את סוכן 47, מתנקש מהונדס גנטית, חסר רגשות, שעובד עבור סוכנות בשם ICA – הלשכה הבינלאומית להתנקשויות, ארגון צללים המספק …
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
טקס ה-Game Awards 2015 מכתיר את The Witcher 3 ויוצריו בתור הדבר הטוב ביותר שקרה לעולם הגיימינג השנה. ומי נותרו מאוכזבים? ביום חמישי ה-3 בדצמבר התקיים לו אחד מטקסי הפרסים המרכזיים של עולם המשחקים, והוא קבע באופן כמעט חד צדדי שהפרק השלישי בעלילותיו של צייד המכשפות גראלט הוא הכותר הטוב ביותר לשנת 2015. פאנל שהורכב מ-30 עיתונאים ומבקרי משחקים מכל רחבי העולם קבע כי The Witcher 3 הוא משחק השנה של 2015, כמו גם משחק התפקידים הטוב ביותר של השנה – ואילו סטודיו CD Project RED הפולני שיצר אותו סטודיו הפיתוח הטוב ביותר. אם לשפוט לפי דעות השחקנים ברחבי הרשת, נראה כי רבים מהם מסכימים בהחלט עם קביעות אלו. טקס הפרסים אפילו הצליח לרשום דרמה משלו כשמהיוצר של סדרת …
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המשחק S.H.3, לאחר ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הלוגו של החברה המייצרת ואח"כ הודעה שאומרת שהמשחק עלול להכיל קטעים קשים לצפייה וכו' ואז המשחק נתקע, פשוט לא עולה ( CTRL + ALT + DEL = Not responding) מפרט המחשב שלי בקצרה : 1.7, 512 זיכרון (SDRAM לצערי) מערכת הפעלה WIN XP PRO וכרטיס מסך RAEDON 9600 PRO עם דרייברים מעודכנים ו DX 9. שמעתי על משחקים שעושים בעיות בכרטיסי MX, אבל לי יש RAEDON טוב. האם מישהו ניתקל בבעיה זו (אולי המשחק עולה רק עם כרטיסי NVIDIA ?) במשחק זה ? ומה הפיתרון אם יש. בתודה מראש, (מת לשחק במשחק כבר) תומר.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי.. מישהו יכול לנסות לעזור לי לזהות את המשחק הזה.. אני פשוט לא זוכר את השם.. זה היה איזה דמות אחת..משחק כמו בסגנון QUEST ... לא זוכר הרבה.. היה גשם כל המשחק נדמה לי ..היו שם ילדים באיזה גן שאם היית מרביץ להם הם היו קוראים לאח שלהם ומפוצצים אותך... היה שם מעבורת שהיה אפשר לקחת.. היה לו חברה .. שהוא יצא מהבית היה שם דרקון על גיבהה שכזאת שהיה צריך לקנות משהו כדי לטפל בו... מישהו זוכר משהו כזה? משחק תלת מימדי..דיי ישן.. מקווה שתוכלו לעזור... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
1. האם פתיחת פורטים למשחק יגרום לו לרוץ חלק? 2. איזה פורטים צריך לפתוח למשחק?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-