עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת אז זה נטען ואז אני לוחץ בפינה הימנית תחתונה על Join Game ונכנס לשרת ואני רואה את המפה ובפינה השמאלית עליונה יש את מי שהורג\נהרג אבל במקום שיבוא לי המפה שבה אני בוחר באיזה צד להלחם, זה יוצא לי מהשרת ואני מקבל את ההודעה הזאת שקשורה ל-Punk Buster וביטלתי אותו ואז כשניסיתי להתחבר שוב אז קיבלתי הודעה שאני יכול להתחבר רק עם PunkBuster, האם אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]

2. Started by RavivRavR,

יש לי PUNKBUSTER והוספתי את F.E.A.R (לא היה -F.E.A.R Combat) ואיך שאני לוחץ על שרת קופצת לי הודעה שאני לא יכול להצטרף כי זה דורש PUNKBUSTER. אגב יש לי גם את ה-pbsvc והוא לא מצא שום ארורים ב-PUNKBUSTER. תודה.

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  3. Started by STRENGTH,

התקנתי את המשחק נרשמתי ומתי שאני נכנס לסרבר זה ישר יוצא לי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

כן כן, רשמית, הצבא דפק לי תשכל התדרדרתי לרמות שלא חשבתי שאני ארד אליהם, אכן.. סימס 2... רגע עצוב ונקודה קריטית בחיי... לא חשוב, בקיצור בניתי בית, יצא נחמד, בריכה בלאגן, בסופו של דבר שיצאתי חזרה לשכונה כתוב שהבית עולה 180 ומשהו אלף דולר.. פסיידר.. בניתי משפחה, הרוב בנות, כוסיות אגב... אבל להומלסים האלה יש רק 20 אלף דולר, והם לא יכולים להרשות לעצמם את הבית שבניתי עכשיו מה שלא מתחבר לי זה.. אני בניתי את הבית אני בניתי את המשפחה אני מוכן לתת להם את הבית במתנה ;D אז למה אני לא מצליח לעשות את זה !?!?!? תודה...

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  5. כאשר אני מגיע לאמצע של ההתקנה הוא מבקש ממני את CD5 אבל אין כזה.. אז קראתי באתר של החברה שמייצרת את המשחק וגיליתי שזה מן איזה באג דפוק בעע. כבר קראתי את כל הFAQ של הבעיות באתר של BIOWARE (החברה שייצרה את המשחק) אבל שום דבר לא עובד..... אולי מישהו כבר נתקלל בבעיה הזאת ? בבקשה עזרו לי ... :'( :'( :'(

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by Coca Cola,

יש תמונה, הוא לא נותן לי לעשות I Accept, למה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by asaf999,

לא הצלחתי להתקין את המשחק, שאני מנסה הוא אומר לי please insert the cd/dvd אני משתמש בדמון טולס, והמחשב כאילו לא מזהה את הכונן הוירטואלי... מקווה שתוכלו לעזור. תודה.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by joniar,

שלום יש לי מחשב נייד קטן עם ATOM 450 ו2GB זיכרון (gigabook) ואני מנסה להתקין FIFA98 ואני מקבל הודעה שזה כניראה בעיה של הסינכרון לWIN איך אפשר לפתור אתזה ? אני מעלה תמונה של הבעיה

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  9. Started by dbx22,

קניתי את FSX deluxe edition ובסוף ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה 1722 מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  10. Started by ag80,

שלם לכולם, התקנתי את המשחק GTAIV בגרסת ה דיסקים2 של DVD זאת לאחר שרכשתי אותו כמובן ,והכל עבד. שחקתי קצת וראיתי שיש קצת באגים. הורדתי את הפאץ של התיקון מכמה מקומות והמשחק עלה שוב אבל נהיו יותר באגים. החלטתי להסיר המשחק ולהתקין שוב מבלי להתקין את הפאץ . כאשר ניסיתי להתקין את המשחק שוב כמו שעשיתי בפעם הראשונה לא הצלחתי להתקין-אי אפשר להפעיל את תוכנית ההתקנה של המשחק-כאילו שיש הגנה כלשהיא על התקנה חוזרת או משהו כזה-אין הודעת שגיאה פשוט לאחר נסיון להפעיל קובץ SETUP או AUTORUN של המשחק מופיע חלון שחור ונסגר . מישהו נתקל בתופעה המדוברת -קראתי איפשהו שבמהלך ההתקנה מושתל קובץ במחשב אשר מונע תקנות חוזרות האם זה נכון מה אפשר לעשות?? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  11. הבנתי שיצא פאץ' שמפעיל את המשחק על XP הורדתי אותו אני בא להתקין ועולה לי השגיאה הזאת http://img508.imageshack.us/img508/4537/drff9.jpg

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  12. לא מזמן קניתי את המשחק NFS:MW, שיחקתי קצת והפסקתי עקב הביצועים של ה-MX440 שלי, לכן קניתי את NFS:U. כרגע הכנסתי את הדיסק הראשון של ההתקנה, אבל אין לי כפתור Install, אלא רק Play שמפעיל את NFS:MW. כיצד אפשר לסדר את הבעיה כך שאוכל להתקין את ה-NFS:U?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  13. לפני כשנה בערך קניתי את המשחק הנ"ל, במהלך השנה פירמטתי את המחשב 3 פעמים, השבוע אחרי הפירמוט הרביעי ניסיתי להתקין את המשחק והוא פשוט לא נותן לי הוא כותב שהיה שימוש בסיריאל יותר מ-3 פעמים, ולכן לא ניתן להתקין, התקשרתי לתמיכה שכתוב בדיסק אמרו שאני צריך לשלוח מייל עם צילום של הקופסא והסיריאל, ולבקש סיריאל חדש, ואולי יחליטו לתת לי חדש. 1. מזה צריך להיות, זאת חוצפה מדרגה ראשונה שבן אדם קונה משחק ב220 שקל ומגבילים אותו ל3 התקנות בחיים ואז הוא צריך להתחנן לפאקינג סיריאל כאילו הוא איזה הומלס שעושים לו טובה, כמובן שהמשחק נקנה ממיטב כספו. 2. למישהו יש מושג מה עושים במצב הזה, נגיד במידה ואני יקבל סיריאל חדש, האם יש אפשרות לגבות את המשחק ולא להתקין אותו עוד פעם בשביל לשמור על הסדיקיי…

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by malcolmx9,

אתמול המשחק היה מותקן על מחיצה S, שהיא מחיצת האיכסון. את המחיצה הראשית של ווינדאוס מחקתי והתקנתי מחדש XP. רק ששכחתי לפני זה להסיר את המשחק ממחיצת האיחסון בצורה תקינה :-\. אז אחרי ההתקנה של XP, מחקתי את התיקייה של המשחק, כי הוא עשה בעיות, ועכשיו אני בא להתקין אבל דיסק ההתקנה ממשיךלהעלות לי את התפריט שבא אחרי התקנת המשחק, זאת שהדיסק רואה את המשחק מותצקן במחשב ואני לא יכול להתקין אותו! איך פותרים את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by Rong,

הורדתי את המשחק מסבבה דיסי הכל טוב ויפה... עכישיו שאני לוחץ על STUP הוא פותח חלון וישר סוגר אותו וכותב שם PROGREM CANT FIT IN MAMORIY ופיניתי מקום במחשב למשחק וזה עדין עושה לי את זה מישהו יודע אולי מה בעיה??

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. כל פעם אני מנסה להתקין וברגע שהוא מסיים לאתחל את ההתקנה הוא יוצא ממנה לא משנה מה עשיתי הוא לא מצליח להתקין.. וניסיתי אפילו את הדמו זה קורה מיד אחרי שהוא מתחיל להתקין את הדרייבר של AGEIA.. תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Guyn,

אני אפילו לא מצליח להתקין את המשחק ומקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להעתיק את הקובץ MW_Music.mus כשההתקנה מגיעה ל-18%. (הקובץ הנ"ל הוא הקובץ שההתקנה מתחילה להעתיק בעצם מההתחלה...) ניסיתי את כל הפתרונות שהוצעו בפורום לבעיות, וגם קראתי בעזרה של EA. -ערכתי את קובץ ה- autorun מ-9.0c ל-0 -העתקתי את DSETUP.dll מהדיסק -שיניתי את ה- compatibility לווינדוס 2000 -מחקתי את תיקיית ה-temp -ניסיתי להעביר את הדיסק לכונן הסי.די השני שיש לי -סגרתי את כל התכניות שברקע -עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך -העתקתי את תוכן הדיסק ה-1 למחשב וניסיתי להתקין משם -בדקתי שאין לי וירוס עם NOD32 ושאין לי ספייוור עם Spyware Doctor מפרט המחשב שלי: P4 2.40Ghz 512mb GT6600 128mb Windows XP SP2 אנ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by HWguy,

אני נכנס להתקנה, וזה כותב לי את מה שכתוב בתמונה מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לא שמתי לב ממש אבל נראה לי שהורדתי את גרסת ה DVD של המשחק,התקנתי את המשחק ניסיתי להפעיל אותו עם הקראק וזה לא פועל,כשאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שאני צריך להכניס את המשחק לכונן ה DVD. *התקנתי את המשחק עם DEAMON TOOLS והמשחק בכונן הוירטואלי אבל זה עדיין לא עובד-עדיין הוא רושם שצריך להכניס את המשחק לכונן... אולי צריך לצרוב את המשחק? למרות שאני לא יכול כי הצורב שלי דפוק.. תודה מראש לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by speedy,

שלום לכולם שמי ארז ויש לי שאלה אני הורדתי מהאתר gamer את המשחק Unreal Tournament 2003 ואחרי שסיימתי להוריד אותו מופיע לי קובץ ושאני לוחץ עליו מופיע לי חלון ששואל אותי באיזה צורה לפתוח את הקובץ ובקיצור אני לא מצליח לפתוח את ההתקנה מה לעשות בתודה ארז

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  21. זה כותב לי שאין קובץ ישן ,או שהוא לא מצא את הקובץ :s05:

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by ShayGTi,

אני מנסה להתקין את הדמו והוא מוכן להתקין רק בתיקיית הווינדוס ואין לי שם מקום. אני בוחר מיקום אחר לוחץ NEXT ואז הוא ממשיך לתת לי הודעה שאין מקום בדיסק (של הווינדוס) למרות שבחרתי דיסק אחר.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by wow,

התקנתי את המשחק המקורי ושאני בא להתקין את ההרחבה,בהתחלה הוא רוצה לעשות UPGRADE או משהו כזה אבל הוא לא עושה. איך מתגברים על זה?

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  24. כבר בתחילת ההתקנה של המשחק אני מקבל הודעה שגיאה על קובץ msi יש לי את הגירסה: Halo.2.Repack-Razor1911 וגם ויסטה. האם יש פיתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים