משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch?v=hN4hp-ro_W8 http://www.youtube.com/watch?v=fSwm6L2zX6g&mode=related&search= והנה רעיון עם אחד מהיוצרים מצחיק בטרוף http://www.youtube.com/watch?v=hN4hp-ro_W8 . וואי מאז MOST WANTED אני מחכה לחידוש !!! תראו את הסרטים יש שמה מלא מידע על המשחק !!!
-
- 83 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
עד היום לא הבנתי איך משחקים בזה....יש לזה הוראות או משו? כי לא כתוב בhelp של המשחק
-
- 28 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ושאני בא לשחק אני רואה את הכול חווץ מי החילים והטנקים ויש לי כרטיס מסך ראדון 9000 ומה אתם אומרים nfs carbon יעלה לי במחשב יש לי פנטיום 4 2.4g 1 גיגה זיכרון וירטואלי
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה מעצבנת.... כשאני נכנס למשחק אז זה כאילו נתקע והמסך נשאר שחור,וכשאני יוצא לטסק מנג'ר אז כתוב שהתוכנית לא מגיבה(not responding)...בנתיים זה קרה לי בפייר ובדמו של ספלינטר סל 3...אבל אלו משחקים שכבר שיחקתי בהם פעם... (יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר?כי לא מזמן הורדתי את הגרסה החדשה של אומגה...). בבקשה תענו!
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אז ככה אני תקוע עכשיו עם P3 עד שיהיה לי איזה Core2duo נחמד וכרטיס מסך נורמלי . ואין לי במה לשחק המשחק היחיד שיש לי הוא WAR3 ואני חורש עליו יותר מידיי הכרטיס מסך שלי הוא ti4200 יש לכם משהו להמליץ שירוץ טוב על המחשב הזה? (חוץ מדיאבלו!) רצוי משחק רשת, אני אוהב משחקי רשת. או אפשר גם קוואסט מאתגר. תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשחק earth 2160? אני הזמנתי אותו באינטרנט והוא משחק חבל על הזמן, משחק האסטרטגיה הכי כיפי ששיחקתי בו... אבל מישום מה נראה לי אני הישראלי היחיד שיש לו אותו.. מישהו גם קנה אותו במקרה?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
;D ;D כותרת מגזימה, אבל באמת אני רוצה לדעת איזה משחקים עדכניים יכולים לתת לי בנצ'מרק מגזים על המחשב שלי, ה1900XT נחשב כרטיס תותח ואני רוצה להרגיש את הביצועים שלו! אני יודע שיש את : GRAW, OBLIVION, FEAR,COH... אבל תזרקו חופשי... אני ממש רוצה לראות סימלוצית טיסה עצבנית בסגנון ארקייד אבל אני לא מכיר. טנקס
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Captain Claw משחק מעולה, עיצוב שלבים מדהים וסגנון משחק מגניב. www.captainclaw.com צ'יטים: www.gamewinners.com/DOSWIN/blcaptainclaw.htm הורדה: http://www.sendspace.com/file/03f4xa סיסמא: Anyboy.hwzone.co.il [glow=blue,2,300] מי שלא מוריד מפסיד[/glow] משחק ענק נ.ב עובד על XP הערה:המשחק הוא ל14 ימים חינם, לאחר 14 ימים אתם צריכים לקנות סריאל שזה יהיה ל…
-
- 9 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה אני ניסיתי לצרוב מדיסק של חבר לדיסק שלי (play station2) בnero7 עשיתי copy cd לאותו צורב\כונן dvd ואני לא מצליח לצרוב הוא כותב לי מלא מלא שגיעות.. איך אני יכול לצרוב את המשחק מההדיסק שלי חבר שלי לשלי? תוכנות שיש לי nero 7 וalcohol 120% אלקוהול לא הגירסא ההכי חדשה...
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
המשחק עושה לי ריסטים כל הזמן ומצאתי שהבעיה באחד הקבצים של הדרייברים של הכרטיס קול AC97 אז אם אני מוחק תקובץ הזה אין קול אבל אם אני משאיר המשחק עושה ריסטים מה אני אמור לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי OBLIVION בהגדרות אני מנסה לשים HDR+AA ולא נותן לי למשהוא יש מושג? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה יהיו הדרישות??\ יותר משל BF2142 פחות? יצטרכו 2 GB? ;D
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
החלטתי להתקין שוב את המשחק ונתקעתי בול איפה שנתקעתי בפעם הקודמת..:ם the arena יש את הענק הזה עם הלשון,אני קופץ עליו ותמיד מפספס.. מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לא כזה ישן, 1999, משחק בשם SILVER http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_%28game%29 אחד היותר כייפים ששיחקתי...אבל כמו שהמאמר בוויקי אומר, זה out of print כבר, כלומר למצוא דיסקים מקוריים של זה זה סיוט.. אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות(כן, לקנות, לא להוריד, אבל אם מותר להוריד את זה,אני אשמח למקור) או אם למישהו יש את המשחק איפשהו בארון על דיסק צרוב שחבר נתן לפני 8 שנה, תודיעו לי :\
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
שלום אנשים. אני משחק במשחק הנ"ל (ד"א - אחלה משחק) ובמשימות של העלילה הראשית מבקשים ממני לשרוף שדות קוקאין של הקרטל המתחרה. הגעתי לשדות וניסיתי כל דרך אפשרית לשרוף אותם (פצצה, פצצה בשלט רחוק, רימון, כל הנשקים ה"רגילים) וכלום. איך אני אמור אם כך לסיים את המשימה?!
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היום אני הולך לקנות Company Of Heroes ואני רוצה לדעת (מאלו שיש להם כבר) האם זה כיף לשחק במולטי, ואם זה בכלל שווה לקנות אותו? כי אני קונה אותו כי היה עליו ביקורת טובה, זה סך הכל על מה שאני יודע עליו
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אוקיי. יש לי 2GB DC עדיין המשחק לא עובד טוב ניסיתי לשים AF16 בליAA 1024 עם SHDOWS והוא היה על 20 רוב הזמן... לפי מה שבדקתי כשאני מסמן שיפעיל SHDOWS הוא מפעיל לי גם SOFT SHDOWS, הSOFT לא מסומן אך הוא מופעל. איך אני יודע?אחרי שמתי SHDOWS היה על 20,שמתי SOFT וזה נשאר על 20.וגם לא היה שינוי בSHDOWS.הם עדיין נשארו אמיתים. מה לעשות??נמאס לי מהמשחק הזה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איפה נעלמו כל השרתים הישאלים בFEAR? ? ? ? ? ? יש רק שרת אחד!! אני רוצה CTF!!!!!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1. יש לי בעיה גרפית בפייבל... ----------------------------------------------------------------------- למה זה ? וזה לא דרייברים 99.9 למה הורדתי אותם מהאתר הרישמי לפני שבוע ! (הכוונה לאדום שמסביב למפלצת...) 2. האם פני צלקת יעבוד אצלי טוב ? שאני אומר טוב אני מתכוון ל 800*600 טקסטורות בינויות בלי AA ו- AF*4 . המפרט שלי שם <<<<<<
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכיר בחברה בטוח כי ניתן לייצר גרסת קונסולות של קרייסיס מקור: http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100456 ידעתי שזה מה שיהיה, אוליי קונסולות הדור הבא לא תומכות ב DX10 אבל הם תומכות במשהו יותר טוב לפחות הפליסטיישן 3 בקשר ל360 יש לו מין BETA של DX10
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ישנה דרך להפעיל פילטר AA במשחק? לא מצאתי באפשרויות. תודה. ;D
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב החלטתי לפתוח טורניר ברשת של האתר.... הטורניר יהיה ככה.... 16 קבוצות מחלקות ל4 בתים. השיבוץ יערך לפי הגרלה או לפי הרישום... בכל אופן 16 הראשונים ישתתפו בטורניר ואם תיהיה הענות גבוהה יותר נראה מה עושים..... אני בוחר במילאן אייסי 250733801 **לתת או אייסי או מסנ' מי שלא מעוניין יכול רק להירשם ולקבוע עם היריב שלו(בהמשך) בפרטי.. אלה שנרשמו: MM{}RTAL][TY][ =ארנסל galh_5 = צ'לסי pazer005 = יונייטד BlacK-HawK באיירן XsesA = ליון bad-sector (תבחר קבוצה בהקדם!) itamarg11 = אינטר ultras5 ריאל neogod =ליברפול yuval1101 (תבחר קבוצה בהקדם!) aero (תבחר קבוצה בהקדם) dante123 (תבחר קבוצה בהקדם) ForresT =ולנסיה Teves ברמן pazer005 (תבחר קבוצה!)
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-