עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DS,

אז ככה התחלתי את המשחק והתחלתי מפה אחת. עכשיו מה אני עושה?? הולך לסינים האלה והורג אותם?! קיצור לא מבין את המשחק בכלל

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. היי מי שמכיר את המשחק אז יש שלב בתוך בניין אופרה שבו צריך לתת לחילים פקודה לפרוץ את המחשב והפקודה הזאת משום מה לא עולה לי איך אני עובר את השלב המבעס הזה בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. אשמח לעזרה, נסעתי למקום שמראים בסרטון ואני לא מוצא שם את הבחורה. מישהו יודע מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by xpl0it,

היי חברה.. אני מצטער על האשכול אני יודע שהוא לא במקום, אבל אני כבר חצי שעה מחפש בכל הפורומים בHWZONE ללא הצלחה. לפני שבוע ראיתי פה הודעה של מישהו שמצא איזשהי תוכנה (נראה לי RIVA TUNER או משהו דומה) שמצליחה להתגבר על TEARING במשחקים ע"י הפעלת VSYNC ו-TRIPLE BUFFER ישירות מהכרטיס מסך או משהו כזה... נראה לי גם שזה פעל רק על OPENGL. קיצר אני לא מצליח למצוא את ההודעה הזאת ואני ממש צריך את זה ! מישהו יכול לעזור לי למצוא תא ההודעה ?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  5. יש ברשותי אביזר הגה של SPEEDLINK שמתחבר ל PC, הדרייבר מותקן ועובד תקין . הבעיה שלא הצלחתי למצוא אף משחק מחשב שההגה עובד תקין . אשמח לעזרתכם .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אם למישהו יש בבקשה שיביא לי..כי אין... חיפשתי בE מיול ובעוד כמה מקומות...ואין...גם על ה"דיסק" אין..!...

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by Kudo,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי את Dirt 3 דרך סטים, כשאני בא להתחבר לgfwl אני לא מצליח הוא רושם שיכול להיות שגיאה ברשת או שאחד מהשירותים של gwfl אינו זמין !!! למרות שבדקתי והfirewall לא חוסם את התוכנית + באתר ממופיע שכל השרתים פעילים גם השרת של האימות. וגם מחוץ למשחק שאני פותח את gfw marketplace ומזין שם משתמש וסיסמא אני מקבל שגיאת 80048401 - תקלת "אימות" וזה פשוט לא מובן כי כשאני נכנס לאתר שלהם : http://www.xbox.com/he-IL/?lc=1033 ומזין את השם משתמש והסיסמא שלי אני נכנס באופן תקין. . וזה פשוט מעצבן, קניתי במיטב כספי ואני לא יכול לשחק?! היה כבר עדיף לי להוריד באופן לא חוקי.... בדקתי גם עם Batman Arkham City ואני מקבל בדיוק אותה התקלה. אני פשוט עצבני פשוט בא לי לשרוף את …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני יודע שזאת שאלה מטומטמת כדי לפתוח ת'רד חדש עליה אבל עשיתי חיפושים , וכלום לא עזר! התחלתי את הקמפינג במשחק , ואני לא מצליח לשמור! אני לוחץ אסקייפ , והאפשרות של : save game \ load game מוסתרות , ואי אפשר ללחוץ.. ניסיתי גם ALT + S (auto save) וזה רושם לי "save failed" למישהו יש רעיון? שתבינו שעשיתי עכשיו alt + tab כדי שאני לא יסגור את המשחק , שכבר נמצא ב pause כמעט יום שלם מבלי שיש לי דרך לשמור

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  9. היום ראיתי את זומביט והיה שם איזה טמבל אחד שאמר - שהידית של הPS3 יותר טובה בזיהוי תנועה מהWII הטמבל המשיך לזלזל בWII וב360 והדגיש בעיקר תהיתרונות של הPS3 שחלקם היו טעויות וחלקם לא מוכחות ואמר שהPS3 זה הדבר הבא (כניראה יש לו כדור בדולח) בעבר היה כתב באחד מאתרי המישחקים בארץ שכתב שיכול להיות שהסוף לפיראטיות של מישחקי PC אולי מגיעה ולטענתו ביגלל תוכנת הגנה חדשה(שכבר ניפרצה) יכול להיות שלא יהיו יותר מישחקים פרוצים וזה רק 2 דוגמאות מיהרבה ליפעמים האתרים כותבים שהם שלחו כתבים לחול -וזה לא מיסתדר לי אם העובדה שבפעם האחרונה שבדקתי רוב העובדים באתרי מישחקים ישראלים עובדים בהיתנדבות ומקבלים פרסים זולים איך אתר ישראלי לגימינג ישיג תקציב לטיסה הלוך וחזור לE3 +מלון+ישיג כרטי…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Lumber_Jack Jim,

פעם היה מספיק ללחוץ על PrtSc... מה אני עושה לא בסדר?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by Ran B,

שלום לכולם ! התקנתי את המשחק fahrenheit והתחלתי לשחק. למי שמכיר ושיחק או יודע פשוט, בהתחלה רואה סרט נחמד כזה שרואים אותו הוזה משהו כנראה ורוצח מישהו בשירותים. ואז המשחק מתחיל. אני יכול ללכת בחדר של השירותים ואם אני מתקרב נניח לכיור אז יש לי למעלה 3 איקונים כאלה כנראה של אפשרויות. ניסתי ללחוץ על כל מקש אפשרי כדאי שהוא נגיד ישתוף ידים, לא יודע מה. שום מקש לא עושה כלום! נכנסתי לאפשרויות מקשים וראיתי איזה מקשים מכוונים שם, אבל אין שם שום פונקציה לכוון מקש שקובע לעשות משהו. יש רק לזוז עם החצים ולהזיז את התמונת מצלמה. אז איך לעזאזל משחקים? מה אני עושה? אני תקוע בחדר לוחץ על כל המקשים לא עושה כלום, ואז אחרי איזה 10 דקות ככה השוטר הולך לשירותים ותופס אותי ואז יש לי פשוט…

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by Shbd,

לא משנה מה ניסיתי ההגה פועל הפוך לגמרי למשל סטייה שמאלה זה בכלל להאיץ וכל הגדרה אחרת שאני מנסה לא עובדת. ושאני משחק עם המקלדת אני רואה את ההגה זז לפי איך שאני נוסע גם שאני משתמש ב- NOS הוא רוטט. מה עושים? זו בעיה במשחק או משהו? יש הגה של לוג'יטק. WINgman formula foce gp USB

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  13. מישהו יכול לעזור לי ? אני מגיע למקום שאני נלחם בשני מפלצות גדולות אחרי זה לוחץ על כפתור להגביע מדרגות ששם על הריצפה יש תמונה ,ושאני נכנס אליה זה מעביר אותי למקום עם הרבה מיפלצות ושם אני מת למישהו יש פיתרון ?

14. Started by wooper,

אני סיימתי את המשחק לפני חודשיים ומחקתי אותו ועכשיו רציתי לחזור אליו שמתי את ה save שהיה לי ואין אפשרות לעשות load מהשמירה הזו האם צריך משהו בנוסף ל save? לא משנה לנעול

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by Roy.T,

זה מה שצריך לעשות: Unzip into C:\Documents and Settings\[insert Name Here]\Application Data\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Maps\ בתיקיה של C&C יש גם MAPS וגם MAPS PREVIEWS ניסיתי לשים את המפות בשניהם והם לא מופיעות במשחק מה עושים??? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. שלום אחרי חודש ומשהו שלא שיחקתי במשחק רציתי היום לחזור ולשחק עכשיו כשבאתי להתחבר לשרת קיבלתי הודעה "game disconnected could not join server" עכשיו מחקתי את המשחק ועכשיו כשאני מנסה להתקין חדש דרך הORIGIN ואומר לו להוריד הוא נתקע לי על "מתכוננן להורדה". עכשיו נסתי להסיר ולהתקין מחדש את ORIGIN. ביטלתי את הפיראוול שלי. יש עוד רעיונות אני משתגע כבר... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. האם מישהו בבקשה יכול לתת לי הכוונה לפאטצ' השלישי של המשחק לא דרך האתר הרשמי...אני פשוט לא מצליח להוריד משם אם יש למישהו כוח אז האם הוא יכול לשלוח לי אותו ? תודה

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  18. יש למישהו טיפים או משהו? אני משתגע... אני יודע את המקשים... אבל אני פשוט לא מסתדר עם זה? אני תמיד איך שהו מתרסק או שישר מפילים אותי אני מת להצליח..

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by EyEOnE,

משום מה היום נזכרתי במשחק שראיתי טריילר שלו אצלך חבר בערוץ המשחקים שהיה ביס לפני כ-4 שנים. בטריילר היה מוצב/מחסום אמריקאי בתוך עיר עיראקית, עם זכרוני לא מטעה אותי היה שם גם את קונסוליה של ארה"ב. הטריילר נגמר בקטע של העיר מלמעלה שרואים את האזור של המוצב. מעזרה עד כה בפורום אחר יש לציין שזה לא: BF2 Soldier of Fortune America's Army SOCOM Close Combat: First to Fight Iron Storm Conflict: Desert Storm Full Spectrum Warrior Delta Force

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by מושיאל אבוטבול,

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  21. Started by MilkMan,

כבר מ 10 וחצי שאני לא מצליח לעשות LOGIN. מה נסגר? :'( פעם ראשונה שה Alliance כמעט ניצחו ב BattleGroungs ואז זה יצא! :'(

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by ofeky1,

יש לי CSS שאני משחק דרך הsteam אני לא מצליח להעלות את הCSS מופיע לי השגיאה הבאה: ומשום מה בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311932.0 ברשימה של המשחקים מופיע CSS שזה אומר שהוא צריך לעבוד עם... מה זה StarForce protection ואיך אני יוכל לחזור לשחק עם ויסטה? תודה מראש! ofeky1

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by The Dom,

דרייברים מעודכנים ומשחק מקורי. כשאני נכנס למשחק אז המחשב קופא לגמרי בתפריט ואני אפילו לא יכול להזיז את העכבר או לצאת עם הTASK MANAGER. איך לעזאזל פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  24. שיחקתי במישחקת עברתי את כל התחרויות שהיה של הגביעים עכשיו הגעתי כמו שהבנתי לתחרות הכי גדולה או משהו כזה התחלתי לשחק עברתי מרוץ אחד וכל השאר עדיין סגורים לא משנה מה עשיתי קניתי ביית יותר גדול קניתי את כל סוגי המכוניות שצריך לאליפות הזאת ועדיין כולם סגורים לא יודע מה לעשות והמישחק ניקנה הוא אורגינל

• 2 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים