משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
בליזארד מצאה דרך מקורית ומרשימה לחגוג יום הולדת 20 להולדתה של סדרת משחקי האקשן-תפקידים האהודה שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
חנות ה-GOG נטולת הגנות הקבצים ביצעה מהפך לעיצוב שלה לרגל חגיגות עשור לקיומה ורוצה שכולם ידעו זאת - אז היא מציעה ללא עלות את כותר הפעולה הנהדר שהושק לפני שנתיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק בניית וניהול ערים חדש מקבל חיבוק מהמבקרים ומהשחקנים כאחד - ומוכיח שאפשר להצליח בז\'אנר גם ללא תקציבי עתק ומלחמת חורמה בפיראטיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%9b%d7%94-%d7%9b%d7%9f-%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9b%d7%91%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%99%d7%95/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק של קאפקום שהושק במקור אי שם בשנת 2012 נחת במחשבים האישיים, ועשה זאת בצורה מרשימה חודשי ינואר הם לרוב לא זמן מוצלח במיוחד לחובבי המשחקים, היות והם מגיעים מיד אחרי עונת הקניות הגדולה של סוף השנה ונחשבים לתקופה "מתה" שלא כדאי להשיק בה כותרים בפרופיל גבוה. עם זאת, נראה כי ינואר 2016 עשוי להוות יוצא מן הכלל, אם מתבססים על הסיפתח היפה שסידר לנו משחק הפעולה-תפקידים Dragon's Dogma: Dark Arisen. Dragon's Dogma: Dark Arisen, שהושק במקור לקונסולות ה-Xbox 360 וה-PlayStation 3 בשתי פעימות בשנת 2012 ובשנת 2013 (תחילת כ-Dragon's Dogma בלבד, ולאחר מכן עם תוכן מורחב חדש תחת Dark Arisen), הושק למחשב האישיים בפלטפורמת ה-Steam לפני כמה ימים, וכבר עכשיו די ברור כי מדובר …
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בניגוד מובהק ומופגן למתכונת המקובלת בשוק המשחקים כיום, מכריזה CD Project Red כי המשחק החדש שלה יכלול שלל חבילות תוכן מוסף - חינם אין כסף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%9b%d7%94-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-%d7%96%d7%94-%d7%a0%d7%9b%d7%95%d7%9f-witcher-3-%d7%99%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%9c-16-%d7%aa%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במפיצה EA חשפו את הדרישות של משחק המירוצים הטרי אשר יגיע לפלטפורמת ה-PC בחודש הבא, כשלשם שינוי יש הסבר על ההגדרות הניצבות מאחורי השמות דרישות מינימליות ודרישות מומלצות כבר סיפרנו לכם ש-Need for Speed החדש הוא אחד ממשחקי ה-PC המסקרנים ביותר בסביבה מבחינתנו, לא רק מבחינת המשחקיות עצמה אלא גם תודות לתהליך "בישול" נוסף של כחמישה חודשים לו זכתה גירסה זו לעומת מקבילותיה עבור הקונסולות, משהו שבהחלט לא רואים בתחום בכל יום. כעת, כשהכותר מתקרב להשקה, ב-EA החליטו לחשוף אילו מערכות חומרתיות יידרשו על מנת להפעיל אותו – והם עשו זאת בדרך הכי מוצלחת שראינו בזמן האחרון. הדרישות המינימליות שהגדירות בחברה אינן אמורפיות, אלא מוגדרות כאלו שאמורות לאפשר הרצה של משחק המירוצים בהגדרות …
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
המיזם הייחודי והחד פעמי החדש של Humble Bundle מקדיש את מלוא ההכנסות שלו לטובת הכלל, ומאפשר לכם גם להגדיל בצורה משמעותית את ספריית המשחקים שלכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
זה פשוט לא נורמלי.. מאז שקניתי את המשחק בשבוע שעבר, כל 10-20 דקות הוא פשוט קורס שוב ושוב. או שהמשחק פשוט נתקע והסאונד נשמע בלופ או שהמשחק קורס במסך שחור ומופיע בבאטלוג (ERROR Could not join server (1. אין שעה אחת שהמשחק פשוט עובד. הבנתי שיש איתו בעיות, אבל לא יודע כבר אם זה נורמלי בתדירות כזאת. יש משהו שכדאי לנסות אצלי על מנת לטפל בזה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מספיק להתוקח כל אחד אוהב משחק אחר UT.QUAKE.CS וכו אז מספיק עם כל הויכוחים המיותרים האלו כל אחד והמשחק שלו :saint: :-* ;D
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4478097,00.html
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
תקשיבו!!! פתחנו קלן חדשה ואנחנו מחפשים שחקנים תותחים !!!! ממש שחקנים ברמה גבוהה אם אתם כאלה אז כנסו לערוץ שלנו במירק #clan-ma.il וחפשו את sn!ck3rs(אני) או את pain(לידר)... אם לא מצאתם אז צרו איתי קשר באיסיקיו 306479248 (: לא להתבייש כל אחד יכול לקבל טסט :D
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שליש מהדיון של MW2 מלא בהודעות על בעיות של סטים, נראה לי מתאים לפתוח דיון כזה. תתלוננו פה על כל הבעיות שלכם עם סטים, כולם ימצאו פתרונות לכולם אה ועוד דבר. בלי ספאם בבקשה, לא נעים לקרוא שטויות. בתור התחלה יש פה (למטה) משהו כמו חצי מהפתרונות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רשימת עדכונים: פיסת מידע מהגראפיקה של GTA4 אין לי כלום כמעט, נו סליחה : ;D אבל יש כמה רמזים ברשת התמונה לקוחה מכאן גם כאן יש אותה אם כך באמת יראה הGTA, מאוד נחמד! עוד כמה תמונות: ^^^ אני מבין שזה זיוף, אבל עדיין נחמד. עוד זיוף חמוד (קצת לא קשור): עוד תמונות מהמשחק ( ) ^^^ מאוד יפה! עוד קצת מידע. אם יש לכם משהו להוסיף, קדימה!
-
- 82 תגובות
- 7k צפיות
-
-
מתחילת חודש הבא אני מתכוון להתחיל משחקי רשת בדיאבלו. אז כל מי שמעוניין לשחק ב-Diablo 2 - Lord Of Destruction , שירשום את התגובה שלו רק לפי הנוסח הבאתרשמו רק לפי הקטגוריות הבאות , כדי שיהיה סדר) דמות: Amazon/Barbarian/Sorceress/Necromancer/Paladin/Assassin/Druid רמה: (Hell/Nightmare/Normal) רמת הדמות: העדפת משחק: (דמות מול דמות/לשחק ברחבי השלבים ולהרוג מפלצות/שניהם) Icq/Messenger: נ.ב: מי שעדיין אין לו את הגירסא המעודכנת של המשחק(1.10) , שיעדכן אותה דרך הדף הזה. עכשיו הפרטים שלי: דמות: Sorceress רמה: Hell(סיימתי כבר את Hell) רמת הדמות: 83 העדפת משחק: לשחק ברחבי השלבים ולהרוג מפלצות Icq/Messenger: תרשמו את המס'/כתובת שלכם ואני כבר יוסיף אותכם. נ.ב - כדי שזה…
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הנ"ל: 7950 gigabyte wf3 ספק כח: seasonic 520 לוח אם: h77 3dh gigabyte 8 gigabyte ram 1600mhz מעבד: i5 3570. מאתמול, כל משחק שאני נכנס אליו בלי יוצא מן הכלל. פשוט קורס. ונותן הודעה של not responding. היטמן פעם אחת כתב ש graphic memory is not detected. ושזה בעיה בdirectx. שהרצתי את הdxdiag הןא לא עלה על שום בעיה. מישהו יודע ממה יכולה להיות הבעיה? אני משתמש בדריברים בגרסא 13.3. הבעיה התחילה לי מאתמול ובחיים לא נתקלתי בה לפני זה. יש לציין שעשיתי oc קטן לכרטיס ל1200v עם 1100mhz בcore ו1450 אם אני לא טועה בזיכרון. אבל עד היום הוא היה יציב מאוד ורוב הזמן היה מבוטל. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?topic_id=24525221
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המשחק הגדול ביותר של בתסדה מתקרב להשקה, ויחד איתו גם כמה וכמה סרטונים שהמפתחת רוצה שתראו לפני שתקפצו אל תוך בוסטון הווירטואלית לכתבה: http://hwzone.co.il/כל-הסרטונים-שבהם-כדאי-לכם-לצפות-לפני-הה/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לאחרונה יצאו כמה כותרים לWWII, כמו Brothers in arms וCall of Duty 5, אבל מה באמת עדיף? יש גם את סדרת באטלפילד ועוד הרבה משחקים, אז איך אני אדע מה הכי כיף ומה כדאי לשחק? נ.ב. קיבלתי את Brothers in arms החדש limited edition אבל אני לא יודע אם כדאי לשחק בו, מה אתם מציעים לעשות? ;D
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לא רק עולמות וירטואליים: בעתיד תוכלו לחסל רובוטים מרושעים ולצוד פוקימונים בתוך הסלון הביתי האמיתי שלכם, תודות לטכנולוגיה החדשנית אותה מפתחת עבורנו מיקרוסופט לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סרטון חדש ומעניין על כל מה שצריך לדעת על הPS4 PRO, תהנו! סרטון
-
- 23 תגובות
- 5k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, העלתי סרטון חדש על כל הדברים החדשים מהעדכון האחרון. עקבו אחרי לעוד סרטונים!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
- 1 follower
-
-
סוני:ה- PS3 היא מחשב לכל דבר שלשום ציטטנו בכיר מסוני שבטוח בהצלחתה של ה- PlayStation 3, אתמול בכיר אירי שקצת פחות אופטימי, והיום נגוון, ונספר לכם על משהו שלדעתי האישית, הוא קצת מדאיג. קן קוטוראגי, האיש המפקח על העסק שנקרא PlayStation, דיבר עם האתר היפני Impress Watch, וחיזק את הטענות של פיל הריסון מהשבוע שעבר לפיהן הקונסולה החדשה היא לא אחרת מאשר מחשב. "אף פעם לא אמרנו שאנחנו משחררים מכונת משחקים. ה- PlayStation 3 היא בבירור מחשב. עם קונסולות, אתה צריך לקצץ באפשרויות כדי להפחית בעלויות, אך עם מחשב, אין כך הדבר", מגלה קוטוראגי. "מכיוון שה- PS3 הינה מחשב, יותר חשוב לנו להתעדכן בטכנולוגיות החדשות, מאשר לשמור על מחיר נמוך. אם טכנולוגיה חדשה תגיע למחשב, אז ה- PS3 תסתגל, ותכ…
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כנסו ללינק הבא ותקראו את התרד הראשון! רק למי שבאמת מעוניין לשלם על משחק!!!(דבר שכמעט נכחד כבר לצערי!) עריכת אחראי הפורום - פרסום ומכירה על גבי הפורום אסורים, לינק צונזר
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני כמו רבים גם התאכזבתי מהדמו, מהמצלמה המעצבנת, מהבנייה האיטית של היחידות שהורגים תוך שנייה, מזה שהמשחק עובד גרוע בלי שום סיבה נראית לעין, ומרמת הקושי הכללית של המשחק, אחרי שעברתי את המשימה הראשונה בדמו (אחרי שעתיים של משחק) לא תרחטי אפילו לנסות את השלב השני ופשוט עזבתי את המשחק באכזבה אחרי יומיים קראתי במקרה נושא שמישהו פתח ב-gamespot על המשחק ואמר לתת לו עוד צ'אנס ושאחרי שלומדים איך לשחק זה הרבה יותר כיף החלתתי לעשות את זה למרות שלא באמת חשבתי שזה ישנה את דעתי שיחקתי מחדש בשלב הראשון של הדמו הפעם במקום לבנות 4 וחצי תחנות כוח ומפעל אחד בניתי תחנת MASS בכל מקום שאני יכול ומספיק תחנות כח שתמיד אהיה לי מעל 0, בניתי 4 מפעלי אדמה על 2 engineer על כל אחת והוצאתי צבא של 70 …
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-