משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני לא יודע איפה הייתי צריך לפרסם את שאלתי או פה במשחקים או בחומרה,עימכם הסליחה. יש לי מערכת הפעלה XP , מחשב 4200+ AMD וכרטיס מסך X1650 PRO. התקנתי את המשחק black & white 2 והוא עובד לאט ויש הרבה עיוותי גרפיקה פיקסלים שמטעותים, או צורות מוזרות שפתאום מופיעות. וכ"ו. ישנם גם SIMCITY2 ו SIMS 2 שעובדים בסדר גמור? האם למישהו יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושם משחק לא עובד לי, יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך המובנה (Intel® 82945G Express Chipset Family) ? נ.ב אני עוד מעט מחליף תלוח אם שלי ללוח אם בלי כרטיס מובנה ולוקח 1950PRO אבל בנתיים אני בכל זאת רוצה לשחק אפילו אם זה על הרמה הנמוכה ביותר.
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
בFIFA MANAGERרשום שאין לי מספיק זיכרון בSWAP FILE ובגלל זה הוא לא נפתח.. מישהו יודע איך לפתור את זה?? דחוףףףףףףףףףףף
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי מה עושה כל מקש? משולש - H : ריבוע - A : איקס - X : עיגול - D : C - R2 : E - R1 : Z - L2 : L1 - / : תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק שנקרא sheep dog and wolf. אשמח אם מישהו יכול לתת לי מידע היכן ניתן לרכוש אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שאני לוחץ על המשחק Dark Messiah of Might and Magic אז הוא פשוט לא עולה לא קורה כלום לחצתי על MM.EXE שזה מה שמפעיל ת'משחק וזה נמצא בתיקית המשחק ואין פשוט לא קורה כלום המחשב חושב שניה וזהו..
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
משחק חדש בשם [glow=red,2,300]Dawn of War Dark Crusade[/glow], יצא בחודש שעבר מבית THQ ו- relic. המשחק הוא אסטרטגיה בזמן אמת,אך הפעם מדובר במדע בדיוני בניגוד ל COH. בנוסף שוחרר הדמו למשחק - http://gamershell.com/download_15306.shtml אני אישית לא מעריץ במיוחד משחקים לא מציאותיים, אבל בגלל ההצלחה של company of heroes, המשחק בהחלט שווה בדיקה.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כעיקרון יש לי את GW הראשון והוא כבר שיעמם אותי אז לא חשבתי לקנות את FACTIONS או את NIGHTFALL שיצא החודש. חשבתי על WOW לנסות אותו כי המחיר שלו גם ירד, הבעייה זה ב GW שהחלפתי REALM מ USA ל EUROP זה פשוט היה זוועה, לא היו אנשים, האנשים מ USA הרבה יותר כיף לשחק. אז רציתי לדעת אם זה אותו דבר עם WOW, יש המון אנשים בגירסה האירופאית ? הרוב לפחות יודעים אנגלית ? ואפשר להנות מכל מ ש WOW עם כמה אנשים ? או שזה בעייה למצוא ולעשות איתם משימות ו RAID ככול הנקרא. כלומר דברים מאוד מאוד ספציפים שאפשר לעשות רק עם קבוצה מאוד חזקה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא: האם המחשב שלי (מפרט למעלה בצד) מסוגל להריץ את המשחק need for speed carbon על הגדרות בינוניות/גבוהות על פריימים גבוהים?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאוד מתעניין במשחק הזה, אך שמעתי שיש לו דרישות ממש כבדות בשביל לשחק בהגדרות גבוהות אני אשמח לשמוע פרטים מי שכבר שחק בזה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
שלום, אני לא יודע איך לשמור במשחק.. אני צריך לעשות את כלללל התחרויות בלי לצאת בכלל??? נגיד לעשות את ה" SPRINT" ו "Circuit" וכו'... או שאני צריך לעשות רק תחרות אחת ..כלומר נגיד אני בוחר "SPRINT" אז לעשות רק את התחרויות שמה.
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום מותקן אצלי sims 2 התקנתי את חבילת ההרחבה Sims 2 Pets עולה הסירטון אבל לאחר זמן מה עולה ההודעה: http://img49.imageshack.us/img49/5263/1489150614971492at8.jpg אני לא יודע מה הבעיה תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מתי אמור לצאת COD 3 למחשב?ו BIA ? פשוט בא לי כבר לשחק במשחק מלחמה (עכשיו אני לומד על מלחמת העולם ה2 עושה חשק לשחק!)
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
של הכסף?? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני פשוט לא היתי בעניינים הרבה זמן... ד"א Desert Conflict Mod מה קורה איתו ? יצא כבר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121618 זה מה שקורה כשMX400 מנסה להריץ NFS:C.. :lol: פאק אפילו DOOM 3 על וודו היה ניראה טוב יותר...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:jump: אני מאושר כמו ילד קטן! זכיתי להיות בוחן בטא של משחק שמ-א-ד רציתי לשחק בו! http://www.mmorpg.com/spellborn_promo.cfm (אותו שם כמו פה) ואני גם היחיד מישראל שזכה, 90 אחוז שם מארה"ב ואנגליה. יש פה עוד מישהו שהולך להיות בבטא?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המשחקים בעבר היו עובדים אצלי חלק בלי תקיעות וזמן טעינתם היה מהיר.. לדוגמא פיפא 07. הבאתי את המחשב לטכנאי ומאז שחזר לי המחשב הפיפא נתקעת בין מסך למסך ... כלומר כל פעם שהפתח חלון חדש הוא נתקע ומשתחרר אחרי כמה זמן שאלתי את הטכנאי מה הבעיה ואין לו איך לעזור לי. הודה לכם עם תעזרו לי. תודה ניל.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שהגדרתי את המקשים כרצוני בפעם הראשונה ניתן לשחק במשחק...אך לאחר שיוצאים ממנו לא ניתן לחזור והמחשב תוקע את המשחק רק לאחר שמוחקים את הקובץ ההגדרה של המקשים מהתקייה של הnba ניתן לשוב ולשחק בו אך עם הגדרת המקשים של המשחק ולא מה שהגדרתי לו. יש למישהו פתרון???
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
דבר ראשון כל פעם שאני יוצא מהמשחק הוא נתקע.. אז מה לעשות? וגם אני לא יכול לשים את המשחק על מקסימום בגרפיקה.. כי אם אני שם את זה על מקסימום אז הכל זז סבבה , אבל המשחק ניהיה עם מלא מלא באגים כמו שלא רואים את הכביש הוא שקוף ודברים כאלה.. אפשר לסדר את זה איכשהו? זה קרה לעוד משהו? אז שמתי את זה לבנתיים על high וזה סבבה..
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש עדין שרתים ושחקנים ב AGE OF EMPIRES 3?? שווה לקנות? תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
http://www.crysis-online.comDuring EA's Q2, 2007 earnings conference call, they revealed that the release date for Crysis has been pushed back to EA's next 'fiscal' year which starts on April 1. I and quite a few others consider this as good news. Mainly due to pc upgrading and all of that.Only time will tell when Crysis is really coming out. כאילו שמישהו לא ציפה לזה...
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם יש סיכוי שההגה הישן שלי - MICROSOFT SIDEWINDER FORCE FEEDBACK עם יציאת GAME יתמך ע"י NFSC כי הוא לא נתמך ע"י NFSMW בכלל, המשחק האחרון בסדרה שתמך בו היה המשחק שקדם ל MW (נראה לי UNDERGROUND 2 ) וההגה עבד בו בלי בעיה.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק המלא לפני כשעה,25 FPS קבוע בזמן GAMEPLAY, 75 קבוע בזמן סרטוני מעבר. מפרט בצד. האם ישנה בעיה אצלי? ********************* ד"א יש לי דריוור של NVIDIA גרסא 84.21,אני לא רוצה לעדכן דריוורים מכיוון שיש בעיה עם סדרה 9,הם לא מראים סרטוני סטרים טוב באינטרנט. + הDX התעדכן לי בזמן ההתקנה של המשחק-אז כנראה שזה לא בעית DX. עריכה:חח שחכתי לציין שהכל אצלי על HIGH ויש משהו אחד על MAXIMUM ושמתי אנטי אנלייס על 4x + 1280x1024.זתורמת שרשום לי בהגדרות Custom.(הגדרות שאני הכנתי).motionbluer=on.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-