עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yakir10,

המשחק אומר לי שאני צריך להכניס דיסק והעלתי דרך דיימון וגם שמתי קראק מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  2. יש לי בעיה והיא כזאת... שאני מפעיל את המשחק בסרט התחלה יש קול וגם שאני לוחץ על דברים בטפריט הראשי, אבל שאני מתחיל לשחק אני סאונד במשחק עצמו וגם בסירטונים... אשמח אם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. היי, לאחרונה עברתי למסך רחב 22" (Samsung 2243BW) והחלפתי כרטיס מסך ל2600XT. הרזולוציה שלי מן הסתם השתנה ל1650 על ה1080. הבעיה שלי שהרבה משחקים עכשיו מסרבים לעלות עם הודעות שגיאה כאלה ואחרות שבגדול אומרות שהם לא מצליחות להחליף לרזולוציה שלהם... זה קורה עם משחקים ישנים מאוד כמו x-com, וגם עם משחקים מלפני שנים בודדות כמו evil genius וmajesty. יש פתרון? (מלבד כמובן כל פעם להחליף בעצמי את הרזולוציה, דבר שיהרוס לי את כל הסדר של האייקונים על השולחן עבודה).

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  4. אז ככה רק לפני שבוע וקצת קניתי מחשב.. ושלשום שיצאתי שניה מהחדר חבר שלי לחץ כל מיני ססמאות איפה שנכנסים לאקספי ולחץ אנטר והוא אמר לי שהמחשב נתקע והעכבר לא זז אז הוא עשה ריסט ואז מאוחר יותר שהלכתי לשחק במוהאא החדש אחרי זמן מה שהמשחק פועל חלק בעקרון הזזתי את העכבר(הרובה) ולקח לתמונה כמה מאיות שניה יותר מדי לבנות תמונה כאילו זה בונה אותה בשלבים טיפה יותר איטיים אני מקווה שהבנתם כי זה קשה להסביר זה כמו במסך דק כשיש במשחק כלהשהו הרבה פיקסלים לוקח לתמונה כמה זמן עד שהיא לגמרי מסתדרת אז לי היה כזה רק בצד כזה לאיפה שאני מסובב את הכעכבר ופחות זמן ואין לי מסך דק!! אז אני שואל אם זה שהמחשב נתקע בפעם הראשונה פגע במחשב ובמשחקים?? אולי יש איזה משהו שאפשר לעשות? ואיפה לעזאזל נמצא שיח…

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by Nazzz,

כאשר הורדתי את המשחק הוא בא לי עם קראק וPACH למשחק. התקנתי את המשחק כמו שהיה כתוב בREDME ואז התקנתי את הPACH ואז העברתי את הקראק אני בא להכנס למשחק בהתחלה יש איזה 3 סירטונים קצרים ואז כשה זה בא להכנס לתפריט אני לא רואה כלום אבל אני שומע מוזיקה ואם אני לוחץ על כפתורי החצים אני שומע את הדילוגים בתפריט מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by STRENGTH,

אני מנסה להתקין את המשחק הזה כבר שעה ויש לי את ההדעה הזאת בבקשה תעזרו לי ניסיתי הכל :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by @_esc_@,

טוב ככה כול פעם שאני מפעיל את המשחק RollerCoaster Tycoon גם הטויסטר טיים וגם RollerCoaster Tycoon 2 בתעינה של המשחק זה מופיע תיבה כזאת של error שרשום בה ככה : error trapper exception raised - access violation error location: windows unknown driver !!!! ואני כבר לא יודע מה לעשות !!!!!!!!!!!! עזרה בבקשה אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ???

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by eladcohen100,

אוף איזה באסה...אני מקווה שתוכלו לעזור לי. פרסמתי פניה בעבר אבל לא קיבלתי תשובות,אני מקווה שנתקלתם בבעיה הזאת : קניתי מחשב עצבני לא מזמן עם GEFORCE 7900GT ,E6300 .בקיצר מחשב רציני. כשהתקנתי את המשחק F.E.A.R בהתחלה הסאונד עבד לי במסך הראשי ואח"כ כשהפעלתי את המשחק בפעם הראשונה היו צלילים במסך הראשי ובסרט פתיחה היו את כל הצלילים למעט הצלילי דיבור של השחקנים או הצוות, זא"מ ראיתי אותם מזיזים את השפתיים אבל לא שומעים אותם מדברים אצלי. הוסבר לי שאני צריך להתקין קובץ שנקרא WMFADist.exe . מאז שהתקנתי את הזבל הזה זה עולה לי בלי קול בכלל!!!ואני לא מצליח להסיר את ההתקנה . ניסיתי לפתוח את התיקיה בנפרד ולראות איזה קבצי DLL יש שם ולאן הוא מעתיק וגיליתי שבכל פעם שאני מוחק אותם הם מתווספ…

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  9. קודם כל, אני מאמין שפה יש הרבה יותר אנשים שיש להם את השלט הזה(DUAL ACTION של LOGITECH), מאשר בפורום חומרה. אז נתחיל. קניתי את הדואל אקשן (הראשון) לפני 4 שנים בערך, והוא עשה בעיות (אחרי שנה וחצי) שהסטיק השמאלי זז קצת ימינה אוטומטית בלי לגעת בכלל. אז ככה שבכל המשחקים השחקן הלך לי ימינה כברירת מחדל, ולא עמד במקום כברירת מחדל. אז הלכתי לחנות שממנה קניתי והחליפו לי. עכשיו, לפני חצי שנה בערך עוד פעם זה קרה לי, אך משום מה זה קורה אחרי מספר דקות, ולא ישר שמתחילים לשחק. אז הלכתי לחנות ולא רוצים להחליף לי, כי הם מחברים את זה לזמן קצר (2-3 דקות), ומנתקים. אז אולי מישהו נתקל בבעיה זו ויודע איך לסדר? או שמע, זה נזק בלתי הפיך? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by JimmaH,

אני נכנס לסרבר ואחרי כמה שניות זה יוצא ונתקע ואומר משהו VPU יש לי ati radeon 9600 pro זה קרא לי גם ב Call of duty ואז שיצא דריבר חדש זה עבד לי ועכשיו אותו דבר עם ut2004 לעוד משהו עם radeon זה קורה?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  11. אוקיי אז שאני רוצה לשחק CSS אני נכנס לסרבר ואז פתאום מופיע חלון של פרסומות איך אני מסיר אתזה ...?!?!?!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. אני משחק הכול עובד חלק פיתום המשחק נתקעה מופעיה מסך כחול ולפעמים פשוות עושה ריסטרת מה הבעייה? יש לי p4 3000 cache לוח אם של asusP4P800-E Deluxe זיכרון 512 A DATA? xfx 6800GT256 MB

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by BIGMAN,

שלום לכולם ! יש לי בעיה במשחק Jagged Alliance 2 Gold לא ידוע למה כל פעם שאני מנסה לעבור סהקטור במחשק (חלק ... מי ששחק יודע על מה אני מדבר... :saint: ) אז בהתחלה חשבתי שזה בעיה במחשב או משהו כי לא מזמן קניתי חדש... מעבד P4 2.4G דגם ה- 533MHZ זיכון 512 DDR דגם ה- 333MHZ של SAMSUNG דיסק קשיח 60 GB דגם 7200 RPM של W / S כרטיס מסך ATI Radeon 8500 128DDR לוח אם Ac97 Intel 845G/533 DDR מארז USB P4 כרטיס קול SB LIVE 1.5 של Creative אחר... צורב 8X צריך להחליף.... CD-ROM אין מושג מסך 21 אינט של CTX ואז ראיתי שכול המחשקים האחרים עובדים חלק אז לא היה הגיוני ..... ואז חשבתי אולי אני צריך איזה עדכון לJA2 אבל לא מצליח להוריד אותו אפילו מהאתר הרישמי.... http://www.Jagge…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sahargt,

המשחק עובד אט הגרפיקה חלקה לפעמים יש איטיות שהמחשב חושב הרבה זמן יכול להיות הקשיח שלי עושה בעיות 80 G מפוצל המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 E זכרון ADATA 2 סטקים של 256

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by patrik,

הסרתי והתקנתי אותו שוב ושוב , כנ"ל DIRECTX9 הותן שוב ושוב אבל עדיין הבעייה הזו בבקשה עזרה מי שיכול אודה לא מאוד [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by asichen,

לכל משחק שאני נכנס אני רואה במסך למעלה שורה שחורה וכל המשחק קצת למעטה יותר... ניסיתי לשנות לרזולומיה שלי את המשחק וזה גם לא עוזר.... יש לי gforce 4 mx440 128 mb ו windows xp profesional תעזרו לי בקשה....

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  17. שלום לכם אני חדש בפורם הזה. יש לי בעייה מטורפת במשחקי רשת ב C&C Zero Hour שאני רוצה להיכנס למשחק עם חבר או ליצור משחק כ"HOST" הוא לא נותן לי את האפשרות... באפשרויות של המשחק הוא מראה שיש לי אייפי 10.0.0.1 ולא אייפי אחר שאיתו אני יכול להיכנס או ליצור משחק.... ד"א יש לי פירוול מובנה במודם (אלקאטל) ואני מבטל אותו ולכן אני לא מבין למה אני לא יכול להצטרף למשחקים של אחרים, גם אם אני רוצה להיתחבר הוא נותן לי הודעת שגיאה (Connection timed out) ולכן אני לא מבין מה הבעיה יכולה ליהיות. ולשאלתי, מישהו יודע איך אני יוכל לסדר את העניין הזה כדי שאני יוכל להיכנס לשחק??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by KermitShor,

בחלק האחרון של המשחק act 5 מצאתי 4 "מכשירי ביות" ירוקים שפתחו אזור בונוס קיצר יש שם אדם שרוצה שאני ימצא לו את השירון שלו זה השירון של Iron Man שאספתי במשך כל המשחק? זה השירוין שהוא אמור לקבל ממני?

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by Tommy,

הפעלתי FAR CRY על הגדרות הכי גבוהות ויש לי בעיות ...גם לא רואים חד וברור כמו שצריך להיות וגם יש קטעים שחורים על הרצפה...תעזרו לי בבקשה...

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by Atlon-Xp,

איך מסדרים ועם אני מוחק ומתקין תמשחק מחדש זה לא מוחק את המשתמש עם הכול?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  21. שאני נכנס למשחק אני רואה רק את המקלדת ולא את השלט כך שאני יכול לשחק רק נגד המחשב. למישהו יש פתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  22. Started by fol,

יש לי דום 3 מקור שקיבלתי אתמול אני משחק והכול אחרי כמה זמן שאני משחקים לפעמים זה 5 דקות לפעמים זה 15 לפעמים זה חצי שעה זה רושם שגיאה דווח לווינדוס איך אני מסדר את זה? יש לזה הידכון?

23. מצאתי בבית עכשיו את Half Life 1.... (מקורי) אני לא יודע אני לא שיחקתי אותו... יכול להיות שיש לי גם את CS? על הדיסק הזה או בדיסק אחר?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  24. נמאס לי להכניס כל פעם את הדיסק מה אני יכול לעשות בשביל לשחק בלי דיסק? ואיך אני יכול לצרוב את הדיסק לגיבוי? מי שלא מאמין שיש לי מקורי אז הינה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  25. הי, אני גר בחולון. יש לי עותק **** מקורי וחוקי **** של Driv3r לפלייסטיישן 2 !!! אבל אין לי איפה לשחק אותו (אין לי מכשיר) !! מישהו רוצה ביקור ? המשחק עלי הקולה עליכם ... צרו קשר כאן, דחוף. HF

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים