עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by matanaskar,

אין לי מושג מה אני צריך לעשות שמה כבר טחנתי תמוח ולא הצלחתי למצוא פתרון אז אני פונה אליכם. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  2. Started by za-david,

אני מתכוון לקנות את המשחק guild wars עכשיו אני חדש בכל ענייני המשחקים במיוחד במשחקי רשת שעדיין לא יצא לי לנסות בכלל עכשיו ראיתי שיש כמה משחקים מהסדרה הזאת של guild wars ורציתי להתייעץ איתכם בתור שחקן מתחיל איזה מהם כדאי לי לקנות אודה לכם על כל הסבר נוסף שתוכלו לתת שאלה נוספת - האם ההרחבות כוללות את המשחק המקורי, זאת אומרת הדיסק זה המשחק המקורי וההרחבה ביחד כי ראיתי כמה דיסקים של הרחבות שרשום עליהם שלא צריך את המשחק המקורי? תודה מראש לכל העונים

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by djhenrya,

הנה המייל המדובר : אז מצד אחד - יש כמעט חודש שאפשר לשחק חינם. מצד שני - השרתים נופלים בפברואר. אני חושב שזה קצת מדכא - מצד שני המשחק לא היה טוב במיוחד. נראה לי שקשה לעמוד בסטנדרטים של WOW.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  4. Started by soldier,

מי שהוא מעוניין פה במשחק BIOSHOCK INFINITE בעקבות קניית כרטיס מסך של AMD קיבלתי קופון ,אך אני לא מעוניין במשחק. מי שרוצה שישלח פרטית

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by יעקב 35,

😇

6. Started by DrayModeAPB,

מונטאג' קטלני

7. אתם יודעים, משחק אקשן חלליות עם גרפיקה מרהיבה , כוכבים ומשימה מרכזית תוך כדי צבירת משאבים ופיתוח החללית ...יש כזה חדש יותר מ FREELANCER אבל שמבחינת הכיף שלו משתווה?

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by lader,

איך אני שם שירים משלי ברדיו שבמכוניות?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  9. כל פעם שאני בא להפעיל את המשחק הוא נתקע ויוצא ! שערוריה. מישהו, פיתרון ? אהה, רציתי לציין שזה מגרסת ה- clone CD. (האם גם לגרסה זו דרוש קראק ?) קבלו תמונה...

10. Started by DJ,

אני צריך שרתים לאנרייל 2003 ואיך משחקים באינטרנא

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by DS,

מנכ"ל Activision(החברה המפתחת של CoD) הודיעה ש CoD 3 ייצא רק ל Wii ל PS3 ולאקס 360 הוא הודיע כי המכירות היו טובות אך ל360 המכירות היו מצוינות וזו הסיבה Gamer חבל........ טוב אולי יהייה לי תקציב לויי

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by idan1836,

מישהו יודע איך משנים את לוחות המכונית?? כשאתה במשחק....

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  13. מה המטרה של המשחק? והאם אפשר לעשות שלבים?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  14. http://eurogamer.net/article.php?article_id=60584 בקרוב יהיה לנו מלך חדש. משתוקק לראות כבר תמונות.

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  15. היי, לאחרונה עברתי למסך רחב 22" (Samsung 2243BW) והחלפתי כרטיס מסך ל2600XT. הרזולוציה שלי מן הסתם השתנה ל1650 על ה1080. הבעיה שלי שהרבה משחקים עכשיו מסרבים לעלות עם הודעות שגיאה כאלה ואחרות שבגדול אומרות שהם לא מצליחות להחליף לרזולוציה שלהם... זה קורה עם משחקים ישנים מאוד כמו x-com, וגם עם משחקים מלפני שנים בודדות כמו evil genius וmajesty. יש פתרון? (מלבד כמובן כל פעם להחליף בעצמי את הרזולוציה, דבר שיהרוס לי את כל הסדר של האייקונים על השולחן עבודה).

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by ufagteam,

פתחתי ערוץ חדש של גיימפלייס מהסוני מקווה שתבדקו אותו ושתאהבו את הסרטונים ותעשו סאב : https://www.youtube.com/user/uFagTeam/featured אחד הסרטונים האחרונים שהועלו: Modern Warfare 3 Multi-Kill Montage אם אהבתם תנו סאב ולייק

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by sharon3581,

NFS החדש וCOD החדש, ברשותי פחות משנה כרטיס מסך שך CLUB3D ATI 4870HD, קניתי אותו אפילו בעקבות ביקורות ממש טובות שהיו כאן באתר, כרגע אני מתעצבן משתי המשחקים האלה מאותן בעיות תצוגה, עידכנתי דרייבר, ניסיתי לשחק עם הפרמטרים וכמובן שהחזרתי לDEFAULT בסוף. בכל אופן, אחרי זמן משחק שהכל עובד טוב ויפה פתאום מופיעים לי ריבועים ומשולשים מרצדים כזה על המסך, וזה לא משנה מה אני עושה יש בעיות תצוגה בכל המשחק, (הכתב עם נקודות מרצדות ולפעמים קצת מקוטע) הדבר היחיד שעוזר זה לעשות ריסט למחשב. אחרי כן שוב יש לי זמן מוקצב מסוים עד שהבעיות האלה מופיעות שוב, יש לי מסך 22 אינצ' של אסוס MW221U וכן מארז של ANTEC P182את זה. אם למישהו זה מוכר בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק בשום משחק. אין לי מושג אם זו בעי…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by Tomerico,

שלום. אני הולך לפרמט את המחשב שלי ואני לא מוצא את קבציי השמירות של המשחק סימס, שאותם אני רוצה לגבות. מישהו יודע איפה השמירות של הסימס נמצאות. ???

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  20. Started by just_me,

משום מה בימים האחרונים אני סובל מלאגים עצבניים ב GW. וזה ככה רק GW כי במבגביל אני משחק BATTLEFIELD2 וזה בסדר שם. מישהו יודע מה קורה?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by tamir2,

שלום לכולם!! יש לי את קול אוף דיוטי הרחבה...ואני תוקע שם באיזה קטע:.. אני מתחיל משימה חדשה..כאשר אני יושב על טנק..עם עוד כמה..מהצבא שלי ומאחרי יש עוד טנק..השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות שם.?? אז למי שיש את המשחק ועבר את הקטע הזה בבקשה שיגיד לי איך עוברים את זה.?????

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by ag43,

GOG מחלקים ביומיים הקרובים את FALLOUT המקורי ללא תשלום. הזדמנות מצויינת להשיג את הקלאסיקה הזו למי שעדיין לא שיחק. http://www.games.co.il/article6751.html

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  23. משחק הפעולה המדובר זמין לכולם החל משעות הבוקר היום, ולמרות שביקורות רשמיות עדיין אין בשל החלטה של המפיצה, נראה שהגיימרים עצמם מרוצים מהקאמבק הזה עכשיו אפשר לכתוב זאת באופן רשמי – סדרת Doom חזרה לחיים שלנו, ונראה שהיא עשתה זאת בצורה משובחת. ביקורות מאנשי מקצוע בתחום עבור הכותר החדש נתחיל לראות ככל הנראה רק בעוד מספר ימים, זאת בשל החלטה מוצהרת לספק להם עותקים רק ביום ההשקה עצמו, על מנת שיוכלו לחוות את כלל רכיבי הכותר (המשחקיות המקוונת ומנגנון ה-SnapMap לבניית מפות עצמיות באופן מהיר ונגיש) באופן שתואם לזה של הצרכנים עצמם – אך 1,195 ביקורות שכבר קיימות עבור המשחק ב-Steam, בשילוב עם דיונים ותגובות למיניהן ברחבי הרשת, מציירות תמונה חיובית בהחלט. להמש…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  24. מחפש XBOX360 לקנייה עם צ'יפ

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by SpEcToR,

שהצל של האנשים היא כאילו בריבועים כאלה.. (לא חלקה).. למה זה ככה? שמתי את ההגדרות הכי גבוהות.. תראו את המערכת שלי בצד.. (מפרט שלי) איך לסדר את זה? ועוד שאלה.. שמעתי שיש פאצ'ים למשחק? מה הם עושים?

• 9 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים