משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני עוד מעט הולך להתחיל לשחק במשחק,ולפי מה שהבנתי השליטה היא די מחורבנת... בכל מקרה-מה המקשים במקלדת לכל הפעולות?אודה למי שיעזור.
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
אני השיא שלי לא בדריפט בקניון זה 222,000 ושלכם?
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בעיקבות מעבר המחשב לסלון והנוחות חושב לעבור ולנסות להתרגל לשחק במשחקים כמו COD , FEAR בגמפד אכותי. אפשר להתרגל ולשחק עם גימפד באותה רמה כמו מקלדת ועכבר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום! אני צריך את הפאצ' אופשיין פיילס לpro evolution soccer 6 תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום... קניתי את המשחק SIMS 2 דלוקס ולאחר מכן קניתי את א. The Sims 2 Teen Style Stuff ב. The Sims 2 IKEA® Home Stuff איך אני יכול לשחק בסימס 2 כאשר יש לי את שני חבילות התוספות, אם זה אפשרי בכלל... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תקוע בACT II במקום שצריך ללכת בשקט, ואם מישהו רואה אותך, הוא מפעיל את האזעקה והמקום ננעל וצריך להתחיל את כל השלב מההתחלה. המקום מלא באויבים, וכל מקום שאני זז רואים אותי, מה עושים? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
-
שלום אני מחפשת משחק חדש וטוב אים אתה יכולים להמליץ לי ואיפה אפשר להשיג אותו (עדיף לא לקנות ;D) ואני גם מחפשת את המשחק של דרגון בול זי אז אם משהוא יודע אז בבקשה תגידו לי !!!!!!!!!!! :-* שירן (אני בת)
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
יש לי win2k sp3 ושאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל ארור שmedival ( אין לי כח לרשום את כל הקובץ זה הוא השם של קובץ ה exe ) גרם לארורים ב windows והוא נסגר . כיצד ניתן להפעיל אותו ? יש מצב תאימות ב Medieval - Total War?
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1.איך עושים את המשימה של הגלידה כי כל פעם שאני מחלק (ואני יודע שצריך להגיע ל50 )המשטרה מוציאה אותי מהרכב ואני מגיע הכי הרבה ל30 גלידות 2.אני במשימה של הסטודיו לצילום ואני לא מצליח להמריא במטוס אם אני עושה קדימה הוא רק זז ולא ממריא איך ממריאים תודה לא משנה הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
המשחק שאני מדברת עליו הוא לפני 15 שנה אולי יותר הוא בסגנון של המשחק הזה... גם שם הנשק זה כמו פה חרב או גרזן משהו כזה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
טוב חברים אם תוכלו לעזור אני אשמח ....התקנתי את המשחק לפני כמה ימים ונכנסתי להגדרות של התצוגה להרים את הפילטרים והרזולוציה הרמתי הכל נגיד לאיכות גבוה רזולוציה 1024X768 כולל אנטי אלייזינג לX16, עכשיו צריך לצאת מהמשחק ולחזור כדי שההגדרות יכנסו לתוקף אבל הוא נותן לי מין הודע שמשהו לא בסדר בהגדרות שלי ואני שואל אותכם מזה ניסיתי את כל האפשרויות כולל רזולוציה יותר נמוכה ולא הצלחתי להרים יותר מX4 אנטי אלייזינג מה לא עשיתי התקנתי את הדרייבר הכי עדכני התקנתי דיירקט X הכי חדש התקנתי את המשחק שוב עשיתי ריסטרט למחשב וכלום שום דבר לא יודע למה זה אולי בגלל שהמשחק הזה פותח בטכנולוגית open gl ויש לי כרטיס של רדאון כמו שרשום במפרט שלי שזה תאמת כרטיס סוס אבל לא יודע כי לאח שלי יש גם רדאון …
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, אני מחפש משחק מרוצים שיעניין אותי. בינתיים לא ניתקלתי באחד, לכן אני פונה אליכם. אני רוצה משחק מרוצים שיתמוך בגיימפאד ( לא grid או dirt, יש להם בעיות בתמיכה) ושלא יהיה משעמם כמו nfs. נ.ב אם יהיה אפשר משחק שיהיה אפשר ששני אנשים ישחקו בו באותו הזמן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש דבר כזה? איך אפשר לאפשר את זה? שני אנשים באותו מקלדת.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה איפו יש יותר שרתים ישראלים ב-source or in 1.6 וכמה בארך?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם המשחק UFO Aftermath : http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=22902&page=0 אני לא מצליך לעבור שלבים של השתלטות על בסיסים, כבר ניסיתי שני שלבים כאלה ומשהוא שם לא עובד, אני הורג את כל האויבים באזור נכנס לתוך הבסיס עומד בתוך הריבוע הירוק..... וכלום לא קורה , המשימה לא נגמרת. למה ??? מה לא עשיתי ??? תודה 8)
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
Metro: Last Light הוא משחק ההמשך של METRO 2033. השחקנים יגיעו שוב למוסקבה השוממת, אשר בעיצומה של מלחמת אזרחים בגלל "נשק יום הדין" המאיים להשמיד לנצח את העולם שנותר. THQ מבטיחה את אחד הסביבות המפורטות והמרהיבות ביותר שנראו אי פעם בתעשיית משחקי המחשב. המפתחת 4A Games מבטיחה חווית משחק מפחידה ומרתקת, אשר משלב קרבות מיוחדים במינם. החוויה תהיה בעלת אקט הישרדותי משהו, מה שישאיר רגש מסוים אצל השחקנים שללא ספק יזכרו את מה שהם עברו במשחק. כמו כן, מובטח גם מצב מרובה משתתפים מיוחד ומהנה. THQ הסבירה כי "Metro 2033 היה יצירת מופת פגומה משהו. הוא כלל עולם מרתק ומקורי, אך המשחק לא כלל אמצעי פרסום כמו שהיה צריך ולכן לא זכה לחשיפה המתאימה. לא נעשה את הטעות הזו שוב: Metro: Last L…
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
המשחק באמת ממש מגניב וכיפי... המון פיזיקה וגראפיקה, שליטה נוחה. עד 4 שחקנים ביחד או deathmatch . יש multiplayer. המשחק מבוסס על המנוע של Unreal3. יש לי רק בעייה ממש מעצבנת - אם אני מחבר gamepad של Logitech - Dual Action הלמעלה ולמטה הפוכים וזה בלתי אפשרי לשחק. כשאני מחבר שלט של Xbox למחשב זה עובד מצויין. יש למשהו רעיון ? ראיתי בספרייה: \Monster Madness\Engine\Config בתוך קובץ BaseInput.ini תת קטגוריה שנקראת XBOX Binding, שם אפשר באמת לכוון כיוונים, אבל אני רוצה לשחק גם עם שלט של XBOX וגם עם DualAction, האם זה אפשרי? :'(
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם המשחק לבד הוא כיף עבור אחד שמאוד נהנה מ SimCity 4 ?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני משחק כהרגלי במשחק, Garry's Mod דרך הסטים. עכשיו המשחק עובד ברשת טוב מאוד, שאני מנסה לעשות משחק רגיל בלי אף אחד, אני מקבל את ההודעה הזו. עכשיו העיניין הוא שאתמול שיחקתי במשחק, היום בבוקר אני הפעלתי את המחשב ומנסה להריץ את המשחק וכלום רק הודעת שגיאה. תודה מראש לעזורים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
איך קוראים למשחק האחרון של AGE OF EMPEERS ?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-