עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ניסיתי הכל !!! כולל כפתור ימני על הEXE ושינוי ה COMPABILITY ל WIN 95 וכל השאר ...98 ...וכו' ! כלום לא מעביד לי קובץ זה ! יש למישהו רעיון אחר ? חייב את המשחק הזה ! תודה ! זה המשחק : ftp://download.dosgamesarchive.com/ugh.zip

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by matanaskar,

אין לי מושג מה אני צריך לעשות שמה כבר טחנתי תמוח ולא הצלחתי למצוא פתרון אז אני פונה אליכם. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  3. יש שלושה לפי דעתי: Allied Assault Frontline Rising Sun (רשמתי בסדר זמנים נכון?) האם היו עוד?

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by kissrocknroll,

:nixweiss: לא כיף לשחק בסרברים של 94-78פינג

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by ranyr,

הבנתי שיש תופעה של כל מני תקיעות בסאונד אצלי יש תקיעות גם בתמונה כשהמשחק פשוט קופא לחצי שניה כל כמה זמן זאת התופעה או שזה רק אצלי?

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by ryu,

מישהו? זה לא ממש ווארז נכון? :-\

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  7. המשחק החדש בסדרה המפוארת יקח אותנו אל יוון העתיקה, ואל הלוחמים הנודעים ביותר בעולם העתיק לכתבה

8. Started by Nazzz,

כאשר הורדתי את המשחק הוא בא לי עם קראק וPACH למשחק. התקנתי את המשחק כמו שהיה כתוב בREDME ואז התקנתי את הPACH ואז העברתי את הקראק אני בא להכנס למשחק בהתחלה יש איזה 3 סירטונים קצרים ואז כשה זה בא להכנס לתפריט אני לא רואה כלום אבל אני שומע מוזיקה ואם אני לוחץ על כפתורי החצים אני שומע את הדילוגים בתפריט מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by roie13,

שלום,אני צריך ממכם המלצה על משחק יריות באינטרנט שלא דורש סיריאל או כסף בכל צורה שהיא משהו בסגנון של אמריקס ארמי תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by KingYes,

האם יש איזה ידיעה האם זה הולך לצאת ל-PC גם כן? http://www.gamespot.com/xbox360/action/grandtheftautoivthelostanddamned/news.html?sid=6204576&tag=topslot;title;1 http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleId=616391&ServiceID=212

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by oren99,

אני כבר משחק בחבילת ההרחבה ל King's Bounty: the Legend כמו ההמלצה הראשונית, גם ההרחבה ממכרת וכיפית. Release Date: November 19, 2009 Exclusively on: PC Genre: RPG Publisher: 1C Company Developer: Katauri Interactive King's Bounty: The Legend, ציון 82 ב metacritic

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by Versace,

שלום לכולם אני עוקב בקביעות אחרי האתר שלכם ואני נהנה לראות דברים מעניינים וחדשים. מקווה להשתלב לאט לאט עם החברים והיה סבבה.. טוב אז ככה.. יש לי במחשב את המשחק הזה והוא בקובץ RAR. כשאני פותח אותו מופיעים לי מלא קבצים דחוסים של RAR. אני לא מוצא קובץ התקנה מה אני עושה? איך אני יכול להתקין את זה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by kobibo,

מתקין את המשחק ושפותחים אותו אני מקבל מסך לבן עם כתוביות וניתן לשמוע SOUND זהו המשחק עובר למצב של Not Responding. המערכת שלי היא Win7 32bit . משונה שדווקא את ה Call of Duty החדש המחשב הריץ בצורה יפה מאוד. כרטיס מסך מעודכן לגירסה האחרונה + DirectX 11 אודה לעזרה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by galzo,

אנשים,יש לי התלבטות בין שני משחקים,ואני זקוק לעזרתכם והצעתכם חבר שלי מציע לי להתקין שני משחקים: האחד-Ghost recon:Advanced Warfighter והשני-Splinter cell:Double Agent וכאן מגיע השיקול הקשה...אני צריך להחליט רק על אחד מהשניים... [מפאת מחסור במקום בכונן הקשיח] בGRAW יצא לי להתנסות מעט מאוד,אפילו בקושי לחוות את דעתי עליו,אבל שמעתי ביקורות עליו וראיתי קטעים מהמשחק,והוא נראה מעולה...מצד שני-הבנתי שהמשחק דורש מחשב-על כדי לפעול כמו שצריך [ואם כבר אתם עונים על זה,אולי תועילו בטובכם לאמר לי איך המשחק יעבוד על המחשב שלי?אפילו הערכה גסה תעזור]...מה גם שאני לא בטוח אם גירסאת המחשב מגיעה לרמה של גירסאת הXBOX360? בצד השני של הזירה נמצא SC:DA החדש...עליו בקושי שמעתי משהו,ובטח ובטח שלא רא…

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by *NightMare,

שמעתי עליו הרבה אבל לא שיחקתי בחיים... מה הוא? איך הוא? לאיזה משחקים הוא דומה?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by Tomerico,

שלום. אני הולך לפרמט את המחשב שלי ואני לא מוצא את קבציי השמירות של המשחק סימס, שאותם אני רוצה לגבות. מישהו יודע איפה השמירות של הסימס נמצאות. ???

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  17. Started by sherlock1212,

http://www.fileshack.com/file.x?fid=7768 יצא גם מפה חדשה!!

18. Started by SensatioN,

שעה אני על השלב הזה

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  19. מחפש XBOX360 לקנייה עם צ'יפ

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  20. שיחקתי בוורקראפט 3 בתקופתו במשחק יחיד ונתקעתי במשימה עם הנייט אלפס בה צריך להגן על עץ החיים. לא משנה כמה ניסיתי הUNDEAD בצירוף הלגיון הבוער פשוט שחטו אותי בסוף והשיא שהגעתי אליו היה כ6 דקות לפני שהייתי מנצח. בגלל שראיתי שחבילת הרחבה תצא בקרוב הייתי שמח לדעת כיצד נגמר המשחק (בתוספת הערת ספויילר למי שיכנס בטעות) מבחינת התוכן. גם טקטיקות למשימה זו יעזרו לי מאוד

21. Started by SpEcToR,

שהצל של האנשים היא כאילו בריבועים כאלה.. (לא חלקה).. למה זה ככה? שמתי את ההגדרות הכי גבוהות.. תראו את המערכת שלי בצד.. (מפרט שלי) איך לסדר את זה? ועוד שאלה.. שמעתי שיש פאצ'ים למשחק? מה הם עושים?

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by Kak,

Intel i5 2400 Radeon HD 7950 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz DELL U2312HM win 7 64 הורדתי את המשחק דרך הסטים, המסך הראשון עלה וראיתי שאני ב600X800 אז נכנסתי להגדרות בשביל להעלות את הבצועים. בהגדרות ה-כ-ל על הכי נמוך ורשום לי באדום שהמערכת שלי מתקשה להריץ את המשחק ליד הכיתוב 229 מגה בשימוש מתוך 3000 של הכרטיס מסך שגם צבוע באדום. הייתה לי בעיה עם metro 2033 וזכרתי ששם הייתי צריך להכנס לתיקיה של המשחק ולהתקין את כל מה שנמצא בתוך תיקיה ששמה Installers אז נכנסתי לשם ויש 7 קבצים, מתוכם כשניסיתי להריץ את הקבצים הבאים: wmpappcompat , wmfdist11 , umdf קופצת לי הודעת מערכת שאין לי מספיק מקום איחסון (יש לי עוד 200GB פנויים) יש למישהו רעיון? {אני אפרט פה מפרט מלא אם צריך …

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by Lumber_Jack Jim,

ומאיפה אפשר להוריד?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by nimni,

??? מישהו מוכן להסביר למה אני לא רואה אותיות במשחק ? בתפריטים יש פשוט קווים איפה שאמור להיות רשום התחלת משחק ואפשרויות וכו'. וגם שהמשחק עצמו מתחיל אז שהדמויות מדברות למטה במקום שאני אראה מה הם אומרים יש פס על הכל. מישהו יודע על מה אני מדבר ??? תודה...

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  25. http://planet.nana.co.il/jw666/WC3.JPG עזרה בבקשה...

• 7 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.