עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nesber,

אני משחק בסים סיטי 4, ופשוט לא מצליח להבין את התופעה של ירידת הWEALTH של הבתים שכבר ניבנו.. למי שלא מבין על מה אני מדבר הוספתי תמונה אני משחק עם צ'יטים ובונה הכל כיד המלך, הורדתי מיסים למשהו כמו 4-5 ואני לא מבין מה לעזאזל ההגיון של המשחק הזה, מה גורם לבתים להיראות כל כך מוזנחים?? אשמח אם מישהו יגיד לי.. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by STRENGTH,

יש לי 9600 XT מעבד 2.8 המשחק יפעל אצלי על HIGH ועל 1280?

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by raiden77,

חבר'ה... למי שיש battlefield 2 מקורי... שיצור איתי קשר... נריץ משחקון קטן... או שנעשה קבוצה... נפתח לנו סקוואד משהו טוב.. אז הנה.. : ICQ- 299283576 MSN messenger: avikma@hotmail.com תודה!

4. אני ממש בא לי לשחק בזה...אבל אף אחד לא רוצה... לא רלוונטי...ירד החשק...

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  5. Started by simonsix,

אוקי. זה שווה ערך לפצצת אטום בתעשיית המשחקים, אחרי שנים של עבודה תחת מיקרוסופט ופיתוח של הכותר הכל-כך מוצלח שלה HALO באנגי' חותמת עם אקטיביז'ן ל 10 שנים. לא במקרה העיתוי הוא לאור עזיבת רוב צוות העובדים הבכירים של IW הולך להיות חריף ומענין

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a6%d7%91%d7%a2%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%a8%d7%a3-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%94-humble-store/

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  7. אני בשלב שהורגים את המלכת עטלפים.....הגעתי מתחת לאדמה , העלתי את הפסל הענק , זרקתי עליו את הבומרנג , הוא פתח לי שני שערים. אחד בצד שמאל ואחד בצד ימין. בצד ימין - אני לא מצליח לעלות למעלה כדי להיכנס דרכו. בצד שמאל נכנסתי , הפצצתי את הפצצות - הם עשו מעין אדמה כזאת שאפשר לעלות עליה בלבה. אבל אי אפשר ממנה לפוצץ את הצד השני. מה עושים פה אני משתגע !!

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by dani3333,

שלום כפי שאתם רואים אני חדש פה ויש לי בעיה במשחק אני מתקין את המשחק ובינתיים הכל בסדר עד שאני נכנס למשחק עד עכשיו גם הכל בסדר עד שזה מגיע לתפריט המשחק ופשוט לא מגיב אני לא יודע למה זה קורה אם בבקשה תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איך לפתור את הבעיה אני אשמח תודה

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  9. Started by r6900,

אני מחפש הרבה זמן את המשחק וורמס 3D אם אתם מיודעים מאיפה להשיג את זה חוץ מה רון :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by yaya12345,

הי הורדתי את המשחק pes 2012 עם ה crack שלו פתחתי עם daemon tool והתקנתי העתקתי את ה EXE וה DLL לתיקייה הראשית של המשחק אך בלחיצה ה EXE שום דבר לא קורה חוץ מהעובדה שיש process תקוע בזיכרון בגודל של כ 100K ניסיתי לכבות את האנטי וירוס (avira) - לא עזר ניסיתי לעבור ב compatibility של XP - לא עזר נראה לי שגם ניסיתי את ה firewall - אני אבדוק שוב בכל אופן אגב אותו הדבר קרה לי גם במשחק dirt 3 (רק שם האנטי וירוס ממש צעק שאחד ה DLL של ה crack נחשב כסוס טרויאני) נתונים: laptop) dell vostro 3550) 64bit (יכול להיות שיש קשר??) ati radeon 6630 win 7 pro מישהו??

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by pergola,

של red alert? זה משחק שאפשר לשחק אותו רק ברשת כמו WOW? או משחק רגיל?

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by kobibo,

מתקין את המשחק ושפותחים אותו אני מקבל מסך לבן עם כתוביות וניתן לשמוע SOUND זהו המשחק עובר למצב של Not Responding. המערכת שלי היא Win7 32bit . משונה שדווקא את ה Call of Duty החדש המחשב הריץ בצורה יפה מאוד. כרטיס מסך מעודכן לגירסה האחרונה + DirectX 11 אודה לעזרה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  13. Started by ZorD,

בזמן האחרון כבר נימאסו עלי כל משחקי ה3D Shooter למיניהם ורציתי משחקים בסיגנון שונה, חשבתי על משהו בכיוון משחקי מטוסים, אסטרטגיה ומכוניות אך לא בסיגנון של NFSU אלא יותר בסיגנון של GT (שהיה לPS1 בימי קדם..) משהו עם מכוניות שאפשר ליקנות להם חלקים שיש מרוצים ומרוויחים כסף וכו" אשמח להמלצות שלכם לגבי משחקים בתחומים הנ"ל Thanks

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by ufagteam,

פתחתי ערוץ חדש של גיימפלייס מהסוני מקווה שתבדקו אותו ושתאהבו את הסרטונים ותעשו סאב : https://www.youtube.com/user/uFagTeam/featured אחד הסרטונים האחרונים שהועלו: Modern Warfare 3 Multi-Kill Montage אם אהבתם תנו סאב ולייק

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  15. קצת פרטים עליו אם יש

16. Started by gaga1234,

http://www.ocmodshop.com/ocmodshop.aspx?a=349 לפי האתר הזה halo3 גבור ועכשיו הוא בשלבי ה mastering אבל כנראה ידחו אותו עד ליציאת ה PS3 כדי לגנוב את ההצגה מ sony . ועד אז יפתחו מסביב למשחק הזה הייפ מאוד גדול עם הרבה טיזרים :-\ לא אוהב טיזרים

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  17. Started by overload,

איך בודקים FPS ב SWAT4 ?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by amirn,

היי, עד היום לא שיחקתי בכלום להוציא סוליטייר.... ואולי FIFA ו DOOM לפני הרבה שנים אני מבקש המלצה למשחק עם גרפיקה יפה (ישוחק על מסך גדול). שיהיה משחק אקשן יחסית ו/או אסטרטגייה (יריות, מירוץ מכוניות, ספורט או משהו דומה - לא FIFA ודומיו, לא סימולטורים) החומרה שלי לא משהו.. ATHLON XP 2400+ 768MB, ATI X1600PRO 256MB... אז אני מניח לא משחק מהדור האחרון חשוב: שהמשחק ירוץ מה-HD - כי אין למחשב כונן DVD (מחשב סלוני קטן רק עם חיבור רשת) (יש לי כיום רק עכבר אלחוטי, אני מניח שאני חייב לפחות לקנות מקלטת אלחוטית לצורץ שליטה) הכוונה היא לנסות להכנס לתחום המשחקים... אז צריך משחק "ממכר" שנכנסים אליו מהר (לא עלילה מסובכת וארוכה) אני *ממש* לא מכיר משחקים, אז גם המלצות על המשחקים הכי …

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by Lumber_Jack Jim,

ומאיפה אפשר להוריד?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש אנשים שמשחקים בשרת של בליזרד (לא PVP) כדי שאוכל להצטרף אליהם וגם כדי שיעזרו לי טיפה בתחילת המשחק, כבר הרבה זמן אני רוצה להתחיל לשחק אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל ואיך להתחיל מי שיכול ורוצה לעזור לי אנא רשמו פה באיזה שרת אתם משחקים ונראה איך אנחנו מתקדמים משם תודה, שלומי

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by -R-E-L-,

יש למה לצפות כל בעלי PSP. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7493 הבעיה היחידה שהוא יעלה 90$ וכמובן בארץ הרבה יותר (בסביבות ה600-700 ש"ח).

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by ilay22,

ל

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by mahno586,

שלום כולם, הכנתי סרטון קצר על המשחק State Of Decay שבעצם בסרטון אני נותן את חוות דעתי במשחק ומסביר טיפה עליו, יכול להיות שאני יעלה עוד סרטונים כאלה משחק דיי טוב ממליץ בחום לכולם. http://www.youtube.com/watch?v=zlnr3kpNYjM מקווים שנהניתם מהסרטון, כנראה שיהיו עוד כאלה. אם יש טענות או משהו אתם מוזמנים לפנות אלינו ונתקן את זה ונדאג שלא יהיה את זה בסרטון הבא גם. תודה, Mahno Gaming

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  24. החלטתי לנצל את הוונטרילו הריק שלי למען מטרה טובה משחקים של משתמשים מהפורום במשחק HL2:DM ! אז מי שרוצה לשחק איתנו אז שיבוא לוונט הזה זה שרת וונטרילו! להוריד וונטרילו אפשר פה: http://www.filmzon.se/sidor/download.php?id=13 זה לא שרת משחק! ventrilo.zapto.org 3784 גרסא 2.1 תכנסו עם הטאג [HWz]שם משתמש באתר גם בוונט וגם במשחק שנוכל לזהות אותכם.. =] מנהל : [HWz]TAsraf כינוי במשחק : [HWz]TAsraf בנוסף מומלץ לשים את הכינוי שלכם במשחק פה =] בהמשך יעודכנו שרתים שאנחנו משחקים בהם מידי פעם כל אחד יכול לרשום סרבר שהוא ממליץ עליו עם פינג נמוך :xyxthumbs: :yelclap: תודה על שיתוף הפעולה בהצלחה לנו.

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by stone cold,

אח שלי קנה פאלפון חדש ונתן לי את שלו-הוא נתן לי משהו שמזכיר את זה - אבל שונה אין לפאלפון מצלמה יש 2 מסכים המסך בגב הוא שחור לבן ורשום M בהמצע מאליו הM לבנה אבל עטופה בעיגול מיצבע זהב ומיתחת למסך הזה רשוםCDMA 2000 ומיתחת לכתב יש 3 קוים אלכסונים או משהו בצבעים אדום ירוק וכחול (כל אחד צבע אחר) המסך הקידמי ציבעוני וכתוב מוטורולה באנגלית מאליו (אני מקווה שזה יעזור לכם להבין איזה דגם -דרך אגב זה ברשת פאלפון ) בכל מיקרה אני רוצה לדעת איזה מישחקים מומלצים למכשיר ואם מישהו יוכל לתת לי הסבר איך להוריד מישחקים חינמים למכשיר ואני יודע שאני מדבר כמו נוב בעינין אבל זה ביגלל שהפאלפון שהיה לי עד היום היה פאלפון שחור ישן של SAMSUNG אני חושב שבארץ קראו לו סאם או משהו בסיגנ…

• 5 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים