משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אני ממש לא אוהב לשאול שאלות כאלה אבל מה הבעיה של המשחק הזה ??? התקנתי אותו מהדיסקים (צרובים) וזה אחרי שחבר שלי התקין אצלו ואצלו זה עובד כמובן, בקיצור אצלי הוא לא מצליח להתקין ואומר שיש קטסטרופיק פיילר.... יש לי מחשב חזק 1.8 עם כרטיס מסך חדש של פורס. ניסיתי גם להעתיק את המשחק כולו להרד דיסק ואז להתקין מבפנים אבל אז יש פעם בעיה עם קובץ MS332.DLL שהוא לא נמצא. או שהיה גם בעיה שהוא ביקש להכניס דיסק למרות שהעתקתי את כל המשחק על המחשב. אין קובץ בין שאפשר להפעיל עם תוכנת DAEMON. בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי פעם אחת בחיים לשחק סוף סוף במשחק הזה במחשב שלי אני יודה לו מאוד. תודה מראש, נימי
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום לכם אנשי הזון אני צריך עזרה במשחק אני התקנתי אותו הכל בסדר הגעתי עד למשימה ה4 והמשחק בעמצע נתקע לי ועם אני לוחץ אסקייפ אז אני חוזר לוינדווס עם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח 2.8 intel 1024 ddr Leadtek 6600 GT 128
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
התוכנה BLEEM לא עובדת ב XP אולי מישהו מכיר תוכנה שדומה לה אשר עובדת ב XP ?
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום.אליפות אירופה לנבחרות בקלאנבייס מתקרבת, ונבחרת ישראל מחפשת שחקנים חדשים.המשחקים באליפות מתרחשים אחת לשבוע, בשעות הערב, ואנחנו נשחק בשרתים אירופאיים. הדרישות למעוניינים (לפי סדר החשיבות): 1) יכולת לשחק בקבוצה - לשחק לפי הטאקטיקות, לעזור לחברים בזמן המשחק, והכי חשוב - לפעול למען הקבוצה במקום למען הניקוד האישי (KDR וכו'). 2) יכולת משחק אישית - לדעת לשחק חכם וברמה גבוהה (אין קשר בין ניקוד בשרתי Ranked ו-KDR לבין רמת משחק). 3) רצינות ומקצוענות - להתעדכן מדי יום (לפחות) במה שקורה עם הקבוצה, לבוא לאימונים (וכמובן למשחקים) ולנסות לדאוג לכך שתהיו זמינים ליותר משחקים. 4) להיות זמין ב-IRC וב-Teamspeak במשחקים (רצוי עם מיקרופון). 5) לשחק כמה שפחות (עדיף בכלל לא) בשרתים ישראליים …
-
היי, יש לי מחשב חדש שנרכש לפני כמה ימים (המפרט נמצא בפרופיל שלי) והוא אמור להיות מספיק חזק כדי לסחוב משחקים, אז התקנתי את המשחק mirror edge והמשחק משום מה ממש מקרטע לי. יש איזשהי דרך לסדר את זה או להבין ממה הבעיה נובעת?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המשחק pro evolution sccer 6 אבל יש לי בעיה עם הבעיטות... המקלדת יותר מידי רגישה ולחיצה הכי קטנה וכבר המד של החוזק מגיע עד הסוף והכדור עף ... רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד את הרגישות של המקלדת או דרך אחרת לסדר את זה!!! תוד מראש
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
זה הפרק שצריך לעצור ואן ירוק שזורק פצצות. הבעיה היא שגם צריך לירות בפצצות, ואיך שמתפוצצות פצצה או שתיים, הרייטינג צונח ישר ותוך שניה מגיע לאפס ונפסלים. גם כשניסיתי להשאר מאחורה ולהתמקד רק בפצצות, הצלחתי להחזיק טיפה זמן אבל בכל מקרה לא עשיתי שום נזק לוואן. מישהו הצליח את זה? ניסיתי 5 פעמים והתייאשתי...
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
למי שלא מכיר, מדובר באחד ממשחקי המטוסים היותר נחמדים שיצאו אי פעם. הבעיה איתו היא שהוא לא פועל כמו שצריך על מערכות הפעלה חדשות - טקסט מעוות\חסר בתפריטים וקריסות תכופות. מישהו הצליח להפעיל אותו בצורה טובה על מערכת הפעלה "עכשווית"?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%a9%d7%a8-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%92%d7%95%d7%a3-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9a-star-citizen/
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי KEY חוקי ואני רוצה להוריד את METRO 2033 - אולי אני אדיוט מושלם אבל לא מוצא את ה-DOWNLOAD LINK. אפשר חוקית דרך BT איכשהו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
עליתי רמה במשחק ועכשיו ניתנת לי ההזדמנות לבחור סוג של לוחם, או יותר נכון לבחור את דרך הלחימה שלי. מה לבחור? מה הכי טוב? בבקשה לפרט על היכולות של דרכי הלחימה השונות! ד"א, המשחק מאוד מאוד מזכיר את דיאבלו 2, (שמממש ממש אהבתי, פשוט חרשתי) ועל פי מה שאני זוכר הכי אהבתי את הדמות שיכולה להחיות יצורים כדי שיעזרו בלחימה, מי מבין היכולות הבאות מסוגלת לעשות זאת? היכולות: Storm, Earth, Warfare, Spirit, Defense, Nature,Hunting, Rogue תודה!
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
שלום, נתקעתי במשחק בחלק בקרב נגד הWendigo המפלצת במערת קרח... שאלתי כבר בגיימר, אבל כרגיל הראשון רשם ספאם ואחריו כולם הגיבו על הספאם שלו ולא קיבלתי עזרה.... אני מבין שצריך לעמוד מאחוריו וללחוץaction שרואים STRIKE. אבל אני לא רואה STRIKE.... מה עושים ? תודה...
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
עכשיו שיחקתי בדמו. ממש אהבתי את הרעיון, פשוט אדיר. ואז חשבתי , איך אפשר ליישם את המשחק בזמן במולטי? ב Credits בסוף היה כתוב שהמשחק יתמוך עד 16 שחקנים בשרת (לא בטוח). ברגע שמישהו יעצור את הזמן כל ה 15 האחרים פשוט יעזבו את המקלדת וילכו לשתות משהו? מה אתם חושבים.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
כבר עשיתי 8 מתוך 10, אבל אני לא יודע מה זה.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
האם יש עוד מישחקים בסיגנון של Black & White? ממש ממש כמו המישחק שאתה אלוהים וכאלה אם יש תנו לי שמות. אאא וכן מתי יוצא Blakc & White 2???
-
משחק הפעולה המדובר זמין לכולם החל משעות הבוקר היום, ולמרות שביקורות רשמיות עדיין אין בשל החלטה של המפיצה, נראה שהגיימרים עצמם מרוצים מהקאמבק הזה עכשיו אפשר לכתוב זאת באופן רשמי – סדרת Doom חזרה לחיים שלנו, ונראה שהיא עשתה זאת בצורה משובחת. ביקורות מאנשי מקצוע בתחום עבור הכותר החדש נתחיל לראות ככל הנראה רק בעוד מספר ימים, זאת בשל החלטה מוצהרת לספק להם עותקים רק ביום ההשקה עצמו, על מנת שיוכלו לחוות את כלל רכיבי הכותר (המשחקיות המקוונת ומנגנון ה-SnapMap לבניית מפות עצמיות באופן מהיר ונגיש) באופן שתואם לזה של הצרכנים עצמם – אך 1,195 ביקורות שכבר קיימות עבור המשחק ב-Steam, בשילוב עם דיונים ותגובות למיניהן ברחבי הרשת, מציירות תמונה חיובית בהחלט. להמש…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הגעתי לשלב ליקראת הסוף אני צריך להיכנס לחדר של הקיסרית והדלת הראשית נעולה מישהו יודע איך ניכנסים מצורפת תמונה תודה למי שיעזור [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EY4iQ8OpZls ועוד סרטון אחר, תראו איזה פרסומת מגניבה של נינטנדו http://www.youtube.com/watch?v=O3oGylkA2S4
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
Juiced Demo No. 2 - משחק המכניות בסגנון NFSU מוציא דמו נוסף. http://server12.download.filefront.com/ieiyuyyovi+/worthplaying/juiced/Juiced_PC_Demo_v2.zip ---- MotoGP: Ultimate Racing Technology 3 Demo משחק האופנועים אחד הטובים בעולם. http://server12.download.filefront.com/qynkcakafm+/worthplaying/motogp3/motogp_urt_3_demo.exe ---- CODENAME PANZERS - Phase 2 - Mulitplayer Demo מישחק הסטרטגיה בזמן אמת. http://server14.download.filefront.com/npnwuqblqn+/pub2/Codename_Panzers_Phase_Two/Official_Demos/mpdemo_phase2.exe ---- ביינתים זהו.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הורדתי postal 2 ואני לא יודע איך לפתוח קובץ עם סיומת DMG... יש איזו תוכנה לזה? הנה תמונת מסך: http://img304.imageshack.us/img304/791/dmg3ma.jpg תודה.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין, המשחק הזה סינגל פלייר או מולטי? או שגם וגם... שווה לקנות? אגב עשיתי חיפוש ואין דיון ראשי..מדוע?
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ליצור משחקי וידאו זה כבר מזמן לא עסק פשוט או זול, והנה כמה דוגמאות בולטות לכך שהפקתו של משחק מוביל עשויה לעלות לא פחות מהפקה של שובר קופות הוליוודי לאט לאט, במהלך השנים, תעשיית הגיימינג הפכה לתעשייה שמגלגלת מליארדי דולרים בשנה, לצד העובדה שמשחקים הפכו להיות מורכבים יותר לפיתוח. לכן, אך זה רק טבעי שחברות המשחקים התחילו להשקיע יותר ויותר תקציבים בכותרים שלהן, במטרה להפוך לכמה שיותר אטרקטיביים עבור קהל הגיימרים. בשנים האחרונות, הסכומים הללו החלו אפילו לעבור את תקציבי ההפקה של סרטים שוברי קופות. אז אם תהיתם מי הם עשרת המשחקים שהושקעו בהם הכי הרבה כספים, בכתבה זו תגלו. Max Payne 3 חברת רוקסטאר ידועה כחברה שמשקיעה מליוני דולרים בהפקת המשחקים שלה, כך שא…
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, אני מחפש משחק מרוצים שיעניין אותי. בינתיים לא ניתקלתי באחד, לכן אני פונה אליכם. אני רוצה משחק מרוצים שיתמוך בגיימפאד ( לא grid או dirt, יש להם בעיות בתמיכה) ושלא יהיה משעמם כמו nfs. נ.ב אם יהיה אפשר משחק שיהיה אפשר ששני אנשים ישחקו בו באותו הזמן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-