משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה... למי שיש battlefield 2 מקורי... שיצור איתי קשר... נריץ משחקון קטן... או שנעשה קבוצה... נפתח לנו סקוואד משהו טוב.. אז הנה.. : ICQ- 299283576 MSN messenger: avikma@hotmail.com תודה!
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המשחק World Of Warcraft לפני כשבועיים ומאז אני משחק ומשחק בלי תחושת זמן ןבינתיים הגעתי לרמה 19. בקרוב אני צריך לקבל מחשב חדש ע"מ להחליף את הענתיקה שיש לי בחדר. שאלתי היא איך להעביר את חשבון המשתמש שלי למחשב החדש מבלי למחוק אותו? אילו ספריות להעתיק ואילו קבצים? ( WDB, WTF ? ) תודה מראש לכל העוזרים, HyBr33D
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לכל חובבי ה RPG וגוטיק למיניהם, מומלץ. אני לא מבין אבל איך לומדים יכולות חדשות(שלב 10)אני עדיין תקוע עם היכולת הפאסיביות וה DIRTY TRICK..רק הקסמים מתחדשים בגלל שמוצאים אותם(אבל קסמי אדמה ואש אין עדיין).
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש משחקים מוצלחים שעמד מאחוריהם צוות עצום של מאות בעלי תפקידים - ויש כאלה שאת כל מה שאתם רואים וחווים בהם תכנן והפיק אדם אחד בודד. היכנסו ותופתעו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי KEY חוקי ואני רוצה להוריד את METRO 2033 - אולי אני אדיוט מושלם אבל לא מוצא את ה-DOWNLOAD LINK. אפשר חוקית דרך BT איכשהו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
עליתי רמה במשחק ועכשיו ניתנת לי ההזדמנות לבחור סוג של לוחם, או יותר נכון לבחור את דרך הלחימה שלי. מה לבחור? מה הכי טוב? בבקשה לפרט על היכולות של דרכי הלחימה השונות! ד"א, המשחק מאוד מאוד מזכיר את דיאבלו 2, (שמממש ממש אהבתי, פשוט חרשתי) ועל פי מה שאני זוכר הכי אהבתי את הדמות שיכולה להחיות יצורים כדי שיעזרו בלחימה, מי מבין היכולות הבאות מסוגלת לעשות זאת? היכולות: Storm, Earth, Warfare, Spirit, Defense, Nature,Hunting, Rogue תודה!
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
גם אני תקוע בספלינטר סל בשלב השני של התחנת משטרה בחלק שבו אני צריך להיכנס לתחנה (אחרי מציאת הגופה)... יש לי את הקוד וטיפסתי על הפח ההוא ואני אמור לרדת במדרגות שם ואמורה להיות שם דלת ששם אני צריך להכניס את הקוד שיכניס אותי לתחנת המשטרה... אבל... אין שם שום דלת שבה אפשר להכניס קוד \ לפתוח... מה עושים?!?! הנה אני פה... יש לי פה שתי דלתות אחת מימין ואחת משמאל ובשתיהן אי אפשר להכניס קוד\לפתוח...
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אם כן אז בבקשה תגידו איך! הבעיה היא שהמשחק קורא את האייפי הפנימי (10.0.0.1) שלי במקום החיצוני ולכן אני לא יכול להתחבר. :-\
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
המשחק מתוכנן ל-2007 ויציג משחק יחיד משופר לעומת שאר המשחקי הסדרה וזאת מבלי לזנוח את מצב המולטיפלייר: http://www.joystiq.com/2006/08/21/new-battlefield-console-game-in-the-works/
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ערכתי את ההודעה מחדש כי הצלחתי למצוא בEMULE את הMOD של ההאמר והגלשן אוויר, אני ממליץ לכולם כי חוץ מזה שההאמר מגניב הוא נוח לשליטה לא כמו הבאגי ויש לו משגר רימונים שזה הדבר הכי טוב במשחק!. הבעיה היא שאני לא יודע איפה למצוא את הMOD של המולטי פלייר, ואני לא יודע עם הוא יכל לפעול ביחד עם מוד אחר. בבקשה תעזרו אני חייב לשחק עוד !
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כששידרגתי לאחרונה מוינדוס 98 second edition ל-xp profisional מספר משחקים הפסיקו לעבוד וברגע שאני מנסה להפעיל אותם הם פשוט לא עובדים. המשחקים הם STAR WARS - JEDI KNIGHT 2 , RETURN TO CASTLE WOLFSTEIN, MEDAL OF HONOR -ALIED ASSULT. שמתי לב למשהו משותף ביניהם שהם עולים באותה צורת משחק, כלומר יש מין חלון שמופיע כשלוחצים על אייקון המשחק וטוען כל מיני נתונים. המשחקים האלה עבדו לי ב-98 SECOND EDITION ולפתע כששידרגתי ל-xp הם הפסיקו לעבוד. ניסיתי להתקין אותם מחדש וזה לא עזר. הודעת השגיאה שמופיעה לי היא: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם. 1) אם אני קונה ממשהו את ה-KEY שלו לאיזה משחק.. אז איך אפשר להיות בטוח שאחרי שהוא יקבל את הכסף, הוא לא ישתמש בו יותר ויווצר לי מצב שנקבל באן וחסימה על ה-KEY הזה? 2) אם כבר התקנתי משחק, ורק עכשיו אני מקבל את ה-KEY שלו.. איך אפשר להזין אותו פנימה (נגיד PES 2012)? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני עדיין נמצא בשלבים הראשונים של המשחק, ואני לא מצליח לעבור את השלב הזה. קפצתי לקומה הגבוה יותר מעל הזרוע של המקפיא אבל עדיין זה לא מתקדם לשום מקום, הרגתי את כל האוייבים בשלב ואני מגיע למקום עם האולם הענקי שאין בו כלום למעט מכונות יריה אוטמטיות. התסובבתיב כל השלב לכל חור אפשרי, לחצתי על כל הכפתורים, אבל עדיין יש דלתות נעולות שאי אפשר לפתוח אותן(גם לא זאת שבאיזור של המים המחושמלים). מה לקיבינאמט אני אמור לעשות? חוץ מUninstall...
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
למה כל הזמן החיות לא שמחות אפילו שהם שבעים, בריאים וכו'??? (אני שם להם אדמה ועצים הכל לפי מה שהם רוצים)
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני וחבר שלי ניסנו היום לשחק ביחד בNFSMW בLAN אני פתחתי חדר בתוכנה Hamachi והוא התחבר אליו בתוכנה אנכנו ראוים אחד את השני והכול טוב ויפה. עכשיו אנכנו נכנסים לשחק ובמשחק לLAN אני פותח חדר ואז הוא ראה את החדר בתפריט של הLAN ולוחץ לו להתחבר(עד עכשיו הכול הולך מצוין) אבל הוא רשום לו מתחבר הרבה זמן ולא קוראה כלום! למשהו יש מוסג למה? נ.ב יש לו ראוטר יש מצב שזה בגלל זה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק מופיעה לי ההודעה הבאה בקונסול: Initializing OpenGL drive r ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL Error during initialization SYSTEM ERROR ------------- Input Shutdown ------------- ------------------------------------------ איך אני יכל לפתור את זה ?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הורדתי postal 2 ואני לא יודע איך לפתוח קובץ עם סיומת DMG... יש איזו תוכנה לזה? הנה תמונת מסך: http://img304.imageshack.us/img304/791/dmg3ma.jpg תודה.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם starcrft!!! הרחבה ויש לי גם את המשחק הראשון 2 דיסקים מקורים! התקנתי את starcrft הראשון לא הייתה בעיה התקנתי את השני ורשום בהתקנה installation failed starcraft spawn detected you must instal the full version of starcrft before installing vrood war.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
hi i need cd key for cs somebody here have it and can give me it ? i buy the game but guys stole it to me :'( so if somebody have it and dont need
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי The all seeing eye והוא מצא את BF2 בלי בעיה (ד"א יש לי מקורי) אבל שאני מנסה להתחבר לשרת הוא מעלה את המשחק והכל אבל שהוא מגיע למסך של הwelcome (הראשי) הוא לא עושה כלום לא כאילו לא מתחבר לשום שרת כלום זה כמו שהפעלתי את המשחק רגיל מה עושים :s05:
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני נמצא בקטע שנקרא JAILBREAK ובקטע הזה אני אמור לשחרר מישהו מהכלא ויש בתא שלידו איזה פסיכי אחד שצריך לתת לו עכברוש מת בשביל שהוא ימות כי יש בתא שלו מפתח כזה לתא אחר או חדר אחר כניראה... בכל אופן, בתוך הבית כלא הזה יש איזה שוטר שמנמנם שמה ואני צריך כניראה להכות בו או להרוג אותו כניראה מבלי שהוא יתעורר וישרוק במשרוקית שלו ויקרא לכל השוטרים... הבעיה היא שאני לא מצליח שלא להעיר אותו!! או שיכול להיות שאני בכלל טועה במה שאני חושב שצריך לעשות כי לא שיחקתי במשחק הזה חודשיים אולי ואני רוצה לסיים אותו כבר אה ויש בחדר הזה של השוטר שיושן שם מן כספת כזאת שנמצאת מאחורי ארון כזה שמזיזים אותו, מה עושים איתו? אין לי את הקוד לזה עדיין... מישהו עבר את הקטע הזה? זוכר משהו?
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע מאיפה לעזאזל אפשר להשיג פרופילים למשחק DARKSIDERS II לעכבר NAGA MOLTEN של RAZER? אני חורש את האינטרנט ולא מוצא.. אם מישו יוכל לעזור אשמח מאוד.. תודה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני גר בחיפה, בגראנד קניון באנג לא פתוחים......יש עוד חנות שמוכרת את far cry במחיר הזה חוץ מבאנג?
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-