משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני אם המחשב התותח שלי ואני לא משחק איתו... רק גולש באינטרנט אז תמילצו לי אל משחקים טובים כי אין יל מה לשחק עכשיו :-X
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת אם ישנה קהילה פעילה למשחק CSS? שיחקתי פעם 1.6 והבנתי שהוא דיי מת לכן אני שואל על Source. חיפשתי CD-KEY זול לקנייה ומצאתי את זה: http://www.iamcdkey.com/index.php?main_page=product_info&products_id=630 מכירים את האתר הזה? הוא אמין? תודה על העזרה =]
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
??? מישהו מוכן להסביר למה אני לא רואה אותיות במשחק ? בתפריטים יש פשוט קווים איפה שאמור להיות רשום התחלת משחק ואפשרויות וכו'. וגם שהמשחק עצמו מתחיל אז שהדמויות מדברות למטה במקום שאני אראה מה הם אומרים יש פס על הכל. מישהו יודע על מה אני מדבר ??? תודה...
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! בימים אלה אני פותח שרת ישראלי למשחק האגדי (והחינמי) Quake 3! לכל מי שמעוניין שישלח אימייל ל: natishapiro@gmail.com אם יש איזושהי בעיה עם השגת המשחקים/התחברות לשרת וכ'ו אני אעזור לכם! בתודה רבה מראש, והמשך יום נעים (:
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את generals ולהפתעתי הסרטונים שלו (פתיחה) והסרטונים לפני המשימות שבמהלכם הוא מעלה את המשימה מקרטעים למוות. זה מאריך את זמן העלאה של משימות ובכלל מטריד. הסרטים הם בפורמט BIK אם אני מריץ אותם מתוך windows עם ה- player הם רצים חלק. המחשב שלי נמצא מעל ומעבר לדרישות של המשחק (יש מפרט) ומעבר לכך בעיות ב FMV לא אמורות לקרות בכלל. החלק הכי מעצבן זה שאותם דיסקים הותקנו על שני מחשבים אחרים פחות טובים משלי, מבוססי אינטל עם כרטיסי MX ו- XP והמשחק רץ עליהם בלי שום בעייה! כל היום אתמול ניסיתי לטפל בזה! הבעייה היא לא בקורא דיסקים כי הרצתי אותו משני הקוראים שלי ובכלל הנתונים נמצאים על הדיסק העפתי את כל התוכנות ברקע - לא עזר. התקנתי directX9 - לא עזר. העפתי directX9 (השתמש…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק 2 No One Lives Forever. ב Chapter 5, לאחר הקטע "Outer Yard", בעת טעינת הקטע הבא ("Exfiltraction") המשחק מתרסק ומוציא הודעת שגיאה שאומרת Out Of Memory. סה נראה לי לא הגיוני גי יש 512 מגה זיכרון. עידכנתי את המשחק לגירסה הכי חדשה, ועדיין לא עוזר. המפרט שלי הוא: מעבד: AXP 2500+ לוח אם: Epox 8RDA+ (גרסת דרייברים (2.03 זיכרון: CORSAIR 256pt * 2 כרטיס מסך: Hercules Radeon 9700Pro-(Catalyst 3.5.) הארד דיסק של 80GB ( ב C: יש כ 2.5GB פנוי, משום ששם מותקנת רק מערכת ההפעלה, בכונן בו מותקן המשחק יש 41GB פנוי). WINXP Pro Serive Pack 1 מישהו יודע למה זה קורה? ומה אני יכול לעשות?
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לאסוף את כל הפראג מובי\פראג שוא\ פראג קאקי - כל דבר שהישראלים עלו ליוטוב וקשור לקוד ונשים את זה בלינקייה
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שיחקתי כמה דקות, היה את הקטע שאני מביא אנשים לחוף ( זה אמור להיות איזה קרב מפורסם במשחקי מחשב כי יש אותו בעוד משחק) הרגשתי שאני סתם גורר אנשים קדימה בלי שום מחשבה, והכל היה בלאגן גדול מסביב, לא ממש התעניינתי מסביב ופשוט לחצתי על אנשים ללכת לחוף אחרי זה היו שני מוצבי אויב, זרקתי רימונים, ראיתי גם שהממשק דיי מעצבן, וזהו עזבתי את המשחק
-
- 13 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
יש שלושה לפי דעתי: Allied Assault Frontline Rising Sun (רשמתי בסדר זמנים נכון?) האם היו עוד?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חבילת ההרחבה של Doom3, הנקראת Resurrection of Evil יוצאת באפריל. העלילה מתרחשת שנתיים לאחר סוף המשחק Doom3. צוותים שבאים לחקור את מה שנשאר מהבסיס מביאים לחזרת האיום על המאדים וכדוה"א. הפעם משחקים מארין אחר שצריך להתמודד עם האיום. מי שמעוניין בPreview יכול לקרוא פה: http://www.gamers-depot.com/games/action/doom3/res/001.htm אני ממליץ להוריד את הטריילר האחרון (112 מגה): מפה: http://www.fragland.net/downloads.php?id=14514 או מפה: http://www.gamershell.com/download_8457.shtml או מפה: http://doom3.filefront.com/file/DOOM_3_Resurrection_of_Evil_Trailer_HiRes;38285#Download לפי הטריילר ההמשך נראה דיי טוב, ניתן גם לראות בו את הנשק שהעתיקו מHL2, הGravity Gun. גם הפעם הציפיות מאוד…
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יוביסופט חשפה את Watch Dogs 2, שינסה לתת התחלה חדשה למותג עם קצת פחות יומרות מיותרות גם אם אהבתם מאוד את Watch Dogs הראשון מבית יוביסופט ויוביסופט מונטריאול, קשה להתווכח עם העובדה שהתוצר הסופי לא היה ממש זהה להדגמה הראשונה ועוצרת הנשימה שנעשתה לכותר אי שם בשנת 2012 – בין אם מבחינת האיכות הויזואלית ובין אם מנקודת המבט של המשחקיות. המפיצה הצרפתית הגדולה זכתה להרבה מאוד ביקורת ברשת (לצד הצלחה מסחרית נאה) על כותר העולם הפתוח שלה, ונראה שהייתה לכך השפעה כלשהי – משום ש-Watch Dogs 2 אשר נחשף כעת מרגיש כמעט כמו משחק שונה לגמרי. Watch Dogs 2 מציע עיר חדשה שאותה צריך לשחרר ממערכת המעקב הדרקונית ctOS (סן פרנסיסקו), דמויות חדשות, משחקיות שקיבלה אף היא כיוון קצת אחר – ובעיקר…
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני כבר משחק בחבילת ההרחבה ל King's Bounty: the Legend כמו ההמלצה הראשונית, גם ההרחבה ממכרת וכיפית. Release Date: November 19, 2009 Exclusively on: PC Genre: RPG Publisher: 1C Company Developer: Katauri Interactive King's Bounty: The Legend, ציון 82 ב metacritic
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר היום. הורדתי איזה דמו של משחק. (למרות שיש לי את המלא,סתם,היה משעמם..) בקיצור,אני רואה שהדמו פי אלף יותר מהיר מהמשחק המלא! איך זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם זה תלוי במשחקים הקודמים ? או שאפשר להתחיל לשחק ישר ממנו?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
1. אני משחק על הכול נמוך AA מופעל ועל רז' 800*600 אבל לא ב- full screen זה סביר למערכת שיש לי ? והמשחק רץ על 20-30 תלוי איפה אני נמצא... 2. קיים איזה פאטצ' שמוריד את הצללים לגמרי ? ואם כן אתם חושבים שזה יעזור ? 3. אני רמה 8 לוחם (warface) ויש לי את המיומנות של שתי חרבות רמה 4 ויש לי גם את הקסם שמעל זה, לא זוכר איך קוראים לו אבל הוא אמור לעשות שב- 3% מההתקפות שלי (שיש עליי שתי נשקים) ההתקפה שלי תיהיה +50% אבל בכל זאת אם אני עם נשק אחד זה יותר חזק מאשר שני נשקים ...
-
- 13 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על מקש ימני בעכבר לכוון את הנשק/ כש אני נכנס לרכב במצב חצוני (זווית צפיה של נהיגה) הוא כל הזמן מסתובב מישהוא קרה לו? או יודע למה ואיך לפתור??
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אחים שלי הזה זה בא ! אני וחבר שלי ישבנו כמה שבעות ויצרנו תוכנה לחשבונות בVALVE זה לקח קצת זמן היינו צריכים לפרוץ אץ האתר של VALVE אבל לא נורא זה היה שווה ! כל מי שיש לו ACCOUNT בקאונטר סטרייק 1.6 או סורס אני יכול להפוך לו אותו לGOLD זאת אומרת שאם יש ACCOUNT של קאונטר סטרייק 1.6 אז אני יכול להוסיף לך גם סורס ועוד משחקים ! הכל בחינם אז מי שרוצה שאני יוסיף לא את כל המשחקים של VALVE מוזמן לפנות אלי אי מייל : gnrh123@walla.co.il ICQ:203-089-302 203-089-302 נ.ב לי באופן אישי יש כמה חשבונות של GOLD !
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום יהודים וחברים יקרים יש משחק חדש של אמזון בשם lost ark חייב לעדכן שזה משחק נחמד וכיף מאד אבל משום מה באמצע המשחק אני מקבל סוג של משימה שבא נמצא האותיות של השם יתברך אני מחייב את חברת אמזון למחוק את האותיות הקדושות לא בא בשום פנים ואופן שככה יזלזלו באלוקים של היהדות זה כבר קרה בCOD VANGUARD והמעריצים הערבים ידעו להתלונן אני חושב שעכשיו תורנו לעשות זאת
-
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
למי ששכח מהסידרה המעולה הזאת כנראה הושפע ובצדק מעודף הדחיות שלו . PUBLISHER:Ubisoft DEVELOPER:Gearbox Software GENRE(S):Historic First-Person Shooter PLAYERS: 32 ESRB RATING: M (Mature) RELEASE DATE:October 7, 2008 בינתיים גירסת הקונסולות שוחררה שלשום עם ציונים מעורבים ובממוצע של 77: http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/brothersinarmshellshighway דרישות המערכת גם כן פורסמו כבר: Supported OS: Windows® XP SP3/Windows Vista® SP1 (only) Processor: 2.6 GHz dual-core (3 GHz for Intel Pentium D 925) RAM: 1 GB (2 GB Recommended) Video Card: 128 MB DirectX® 9.0câcompliant, Shader 3.0âenabled (see supported list*) Sound Card: DirectX® 9.0â or 10.0âcomp…
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה בקשר ל CD-KEY של BF2 אז ככה אים נגיד יש לי ACOUNT במחשב הישן ואני רוצה לשחק במחשב החדש אז האם אוכל לעזות זאת או שאצטרך למחוק נהנחשב הישן ואז לשחק? ???
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
הזמן האחרון פתאום שמתי לב שאני לא רואה חתימות ב Counter-Strike. מישהו יודע למה, ואיך לסדר את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
hi i need cd key for cs somebody here have it and can give me it ? i buy the game but guys stole it to me :'( so if somebody have it and dont need
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אתר המשחק: http://www.heroesofstalingrad.com/ 2 סרטוני משחק מ-gamescom 2009: משום מה עוד לא ידוע מתי יצא ב-2010. יש פה אנשים שמתעניינים במשחק הזה?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://img443.imageshack.us/img443/619/thebigpicdj8.jpg (שמתי בקישור כי התמונה מכבידה מאד על העמוד) קבלו את זה כמה משחקים חח אם תשימו לב יש שם פעמיים ויסטה מקורי!! (השני זה הדיסק הרגיל מעל הPREMIUM) PSP וIPOD VIDEO וראיתם כמה משחקים חח? זה המון ויש עוד אבל הם לא נכנסו לתמונה חח אל תשכחו את הG5 יאללה תגובות
-
- 14 תגובות
- 842 צפיות
-