עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. האם איתחול עלילתי וחלוקה לפרקים חודשיים קטנים אבל שאפתניים עוזרים לאחת מסדרות משחקי ההתגנבות המפורסמות ביותר לחזור אל מסלול ההצלחה? התשובות בפנים לאחר כארבע שנות המתנה, אחד המתנקשים החביבים עלינו בעולם הגיימינג חוזר כדי לגרום למותם בטרם עת של עוד כמה אנשים. רק שבצעד מפתיע ושנוי במחלוקת, בחברת Square Enix החליטו להפוך את Hitman למשחק אפיזודי. כלומר המשחק אמנם כבר זמין בחנויות, אך אם תרכשו אותו כעת תזכו לשחק רק במשימה אחת, כשכל מפה נוספת צפויה להשתחרר בעתיד. קצת רקע עבור מי שלא כל כך מכיר את המותג, היטמן הוא משחק פעולה התגנבות שבו אתם מגלמים את סוכן 47, מתנקש מהונדס גנטית, חסר רגשות, שעובד עבור סוכנות בשם ICA – הלשכה הבינלאומית להתנקשויות, ארגון צללים המספק …

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  2. הי. הבן של שותף לעבודה של סבא שלי טס לחו"ל... אז הוא ביקש ממני לעשות רשימה של המשחקים שאני רוצה שלא ניתן להשיג בארץ...[כי אני כבר זמן רב מחפשת כמה משחקים...], עד עכשיו חשבתי על: Grim Fandango American McGee's Alice earthworm jim 1+2 יש לכם עוד רעיונות למשחקים ישנים נוסטלגיים שקשה להשיג בארץ? תודה.

3. Started by tront,

Gametrailers שיחררו סיקור למשחק וראיתי גם בIGN. http://www.gametrailers.com/player/35565.html המשחק נראה לי טוב, אבל התלוננו על המקשים, אני חושב שהמקשים למשחק הזה במחשב לא יהיו קשים כמו של הXBOX. מישהו שיחק במשחק?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  4. Started by yehonatan28,

יש לי NBA 2K14 והוא נפתח בתלת מימד ואני לא מצליח להסיר את זה.. תודה לעוזרים.

5. Started by carmelforkosh,

שלום לכל חברי הפורום , קיבלתי מטלה מהמנחה באוניברסיטה על מידע שיכול להיות מאד מעניין צריך לבדוק מה גודל שוק משחקי הרשת באינטרנט , כמות משתמשים , גילאי המשתמשים מצאתי חומרים משנת 2006 בגוגל , על השוק בארה"ב , אבל אני בטוח שהרבה השתנה מאז גם זכור לי שמישהו פעם זרק לי שלWOW יש 16 מיליון משתמשים (הזוי משהו) ולא מצאתי שום מאמר או מסמך שתואם לזה ברשת . אני מנסה לאתר מידע קצת יתר רלוונטי , אבל הכל כ"כ מפוזר ת'אמת , אחרי שהייתי מכור לCS ולעוד משחק רשת פחות מוכר (לפני הצבא) לא חזרתי לזה ואני מרגיש ממש חלוד אם תוכלו לעזור לי לרשום את עשרת המשחקים המצליחים ואת כמות המשתמשים שלהם או איזה לינק לאתר שיכול לעזור לי , אני ממש אשמח ...

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by Kenny,

היי, אנחנו 4 חברים.. משחקים דרך המאצ'י, נכון לעכשיו אנחנו מנסים לשחק 2 נגד 2, אבל כולנו סטודנטים שעובדים אז הרבה זמן פנוי אין. אנחנו מחפשים שחקנים נוספים שישחקו איתנו... שישלימו אותנו ל4 או אפילו ל6 בכלל נהדר.. כמה דברים חשובים, לכל אלה ממכם שמשחקים\שיחקו באינטרנט.. אנחנו לא משחקים באותה צורה שם... סטייל RUSH .. אנחנו משחקים בקצב איטי יחסית... קצב איטי = לא תוקפים את הבסיס הראשי ב10-15 דקות הראשונות.. כמובן שקרבות על שליטה בשאר המפה תמיד יש. אני יודע שחלק מהאנשים לא אוהבים את זה.. אבל אנחנו גם לא אוהבים את סגנון המשחק של האינטרנט.. אנחנו אוהבים משחקים ארוכים ולא סתם לזרוק 3 בזוקות לג'יפ ולשלוח אותו אחרי חצי דקה של משחק.. בכל מקרה, לכל מי שבעיניין, יודע לשחק ומסכים עם הס…

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  7. שלום, אני וחבר שלי הקמנו קבוצת משחק (קלאן) ב-CS1.6 וכמו כל קלאן רציני, אנו צריכים שרת אימונים ואירוח משחקים. אנא, עזרו לנו להחליט מאיזו חברה כדאי לשכור את השרת, הן מבחינת עלות, והן מבחינת איכות - שיהיה שרת איכותי ואמין! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by Aviv C,

איך אני מעלה את השוער בקרן ב- FIFA 08? כתוב שצריך ללחוץ על R אבל זה לא עושה כלום.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by עמוס ז,

לפרטים כנסו לפה-->http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1002161

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  10. חברת דיסני סגרה את כל הפעילות של חברת לוקאס-ארט.כל הפרוייקטים בוטלו,וכל העובדים 'הלכו הבייתה'.המשחקים שתוכננו לצאת השנה(כמו Star Wars 1313) בוטלו. http://kotaku.com/disney-shuts-down-lucasarts-468473749?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  11. Started by oren99,

אני כבר משחק בחבילת ההרחבה ל King's Bounty: the Legend כמו ההמלצה הראשונית, גם ההרחבה ממכרת וכיפית. Release Date: November 19, 2009 Exclusively on: PC Genre: RPG Publisher: 1C Company Developer: Katauri Interactive King's Bounty: The Legend, ציון 82 ב metacritic

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  12. פלטפורמת הגיימינג הכי גדולה בשוק ה-PC מספקת לנו קצת נתונים על מה שהעסיק מיליוני שחקנים בכל רחבי העולם בשנה הקשוחה שזה עתה הסתיימה להלכתבה

13. Started by ccc,

כל אחד יתן לפחות מקום אחד שאפשר לרכוש בצירוף סקרין שוט מהמפה הגדולה כולל השם של המקום וכך יהיה לנו את כל המקומות ונחליט מה רוצים בלי לחפש אותם שנתיים בעיר!!! אני אתחיל: זהו Po;e sports center

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by Y-T-M,

קניתי את המשחק התקנתי אותו על המחשב אבל כשאני מנסה להפעיל אותו לאחר ההתקנה הוא עושה לי מסך שחור כאילו הוא נכנס אל המשחק אז יוצא וכותב לי את ההודעת ''שלח'' ו ''אל תשלח'' תמונה של ההודעה:

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום אני וחבר שלי ניסנו היום לשחק ביחד בNFSMW בLAN אני פתחתי חדר בתוכנה Hamachi והוא התחבר אליו בתוכנה אנכנו ראוים אחד את השני והכול טוב ויפה. עכשיו אנכנו נכנסים לשחק ובמשחק לLAN אני פותח חדר ואז הוא ראה את החדר בתפריט של הLAN ולוחץ לו להתחבר(עד עכשיו הכול הולך מצוין) אבל הוא רשום לו מתחבר הרבה זמן ולא קוראה כלום! למשהו יש מוסג למה? נ.ב יש לו ראוטר יש מצב שזה בגלל זה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by xtract1,

יש לי רשת של מחשבים בבית..(3) והתקנתי את המשחק ב2 מחשבים..חבר שלי ואני רוצים לשחק אחד נגד השני.. ניכנסתי לBATTELE NET יצרתי חדר ומהמחשב השני אני לא רואה אותו...אולי זה בגלל שזה בעצם על אותו אינטרנט? ניסיתי לעשות דרך חיבור ישיר וגם לא ממש הולך.. מישהו יכול לתת לי הסבר מפורט איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by redti,

מישהו יכול לתת לי לינק של הדמו בבקשה .

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by frenzy,

אהלן התקנתי ת'משחק, הוא נראה נחמד מאוד, אבל יש בעיה, הוא מסרב לרוץ על רזולוציה אחרת מלבד 640x480, ניסיתי לשנות דרך האפשרויות במשחק, אבל ללא הצלחה. any idea?

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  19. Started by guitarsuite,

שלום לכולם ! אני מנסה להפעיל את המשחק כבר שעה ולא מצליח התקנתי והכל טוב ...המשחק התעדכן דרך האינטרנט אבל הוא לא עולה לי.. כשאני לוחץ על הקובץהפעלה המחשב חושב כמה שניותוזהו ממשיך כאילו כלום... מזה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  20. Started by hagadi,

אהלן חברה, אני מחפש משחקים טובים למולטי פלייר כמו שר הטבעות שובו של המלך או אקס מן לג'נדס 2 וכו' אפילו משהו בסגנון קראש בנדיקוט יהיה סבבה, עדיף עם תמיכה בג'וייפדים ולPC יש הצעות? גם סתם משחקים טובים לרשת יתקבלו בברכה העיקר שליותר משחקן אחד

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by mic,

אז ככה.. אני שומר את כל המקשים החדשים שעשיתי והכול שאני מקנפג את הכפתורים והכול ושומר על שמי וכל פעם שאני מתחיל את המשחק הוא מתחיל כהDEFAULT כלמור ה''KEYBOARD'' המקשים שלו.... ולא החדשים שקינפגתי ואז אני תמיד צריך מחדש לשנות מהKEYBOARD למקשים עם השם שלי... יש לכם רעיונות איך להיפטר מזה?

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  22. לאסוף את כל הפראג מובי\פראג שוא\ פראג קאקי - כל דבר שהישראלים עלו ליוטוב וקשור לקוד ונשים את זה בלינקייה

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by M.G.,

שמעתי שבקרוב מאוד אמור לצאת המשחק Heroes 5. מישהו יודע מתי? ואם למישהו יש לינקים לתמונות מהמשחק, בבקשה תשלחו.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by blabla600,

הורדתי את המשחר half life2 מהתוכנה אימיול, אך איני מצליח לצרוב את קבצי ה-.cue חוץ משל הדיסק החמישי. עזרו במהירות יבורך במזל טוב לכל מי שיעזור לי

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  25. כמה מהמשחקים הבולטים שעתידים להגיע אלינו במהלך החודש וחצי הקרובים זוכים לסרטוני משחקיות ארוכים טריים, שינסו לשכנע אתכם להשקיע את הכסף דווקא בהם לכתבה: http://hwzone.co.il/היכונו-לתקופה-החמה-סרטוני-משחקיות-חדש/

• 3 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים