עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by InFecT[0]r,

יצא משחק אופנועים חדש כי משהו אמר לי שיצא?!!! אם ביכלל משהו מכיר משחק אופנועים מעניין ואייכותי?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  2. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by roes,

אני מכיר ויודע על מה מסופר בנסיך הפרסי 1,2,3 אבל מזה המשחק הזה: Battles of Prince of Persia ??? http://www.allgames.co.il/product.cfm?pid=2898&cat=14&sub_cat=76&affilliate=zap

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by Gorny,

יש לי war 3 ו ft והכל עובד טוב ויפה אבל הנה הבעיה : בכל פעם שאני לוחץ על כפתור battle.net זה כותב לי שהגירסה שלי לא מעודכנת ושמומלץ שאעדכן את גירסתי הנה עוד בעיה הבעיה היא שעשיתי update למשחק כלומר עדכון לגרסה 1.21 וזה עדיין לא עובד לי בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by Stingray,

משחק תענוג.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dog,

אני צריך לצרוב, או לאחסן בדרך אחרת, משחק סימס עם הרחבת חיות שהורדתי. זה נדרש לי משתי סיבות . האחת, כי אני צריך להפעיל אותו במחשב בבית אחר. השנייה, כי כמעט ולא נשאר לי מקום בכונן סי (אגב, אפשר להתקין את תוכנות המשחקים האלו בכונן די ? ) וחשבתי להפעיל אותו בכל פעם מהדיסק. אחת הבעיות היא נפח המשחק המגיע ל מעל 5 גיגה (ואף יותר עם ההרחבה) ודיסק דיוידי הוא בנפח מקסימלי של 4.7 גיגה.(הרוקסיו נתן הודעה כי אין מספיק נפח). ישנה אפשרות לכווץ אותו ואחר כך לפתוח (אולי רלוונטי להעברה למחשב אחר) אבל לפיתרון המקום בכונן סי אצלי צריך שהמשחק יהיה מותקן, או יעלה בכל פעם מהדיסק, לא? אפשר הצעה לפיתרון ?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. יש לי באטל פילד 2 - מקורי עם סידיקי מקורי. כשהתקנתי אותו - הוא אמר שהמערכת הפעלה לא נתמכת. הורדתי את הפאצ' האחרון (1.41) וניסיתי לשחק אך PUNKBUSTER העיף אותי בגלל שבאטל פילד לא תומך ויסטה.... לעומת זאת - באטל פילד 1942 שיצא ב2003 -2002 ככה שגם יש לי אותו עובד חלק על ויסטה.... ניסיתי להריץ את BF2 במצב תאימות עם WINDOWS XP SP 2 אבל זה לא עזר. איך לעזאזל אני משחק בבאטל פילד על ויסטה?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  8. אהלן חברים, עשיתי מעבר לווינדוס החדש, והתקנתי את המשחק הנ"ל. שניסתי להפעיל את המשחק הופיע לי ההודעה הבא The program can't start because d3dx9_30.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. :nixweiss: למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך אפשר לטפל בה (אם בכלל)? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by razoli,

http://www.gamershell.com/download_13278.shtml משחק המשך לסידרה המצליחה Heroes of Might and Magic יצא בקרוב (נשלח להעתקה) יצא ב2 גירסאות המפיץ אינו עוד 3DO אלה UBISOFT ומעדבהי הגרפיקה היא חברה רוסית חדשה: Nival הגרפיקה מאוד דומה ל WORCRAFT3 וגם בחלקו לעיצוב של AGE OF MITOLEGY יש ממלכות חדשות אני מורח להסיג אוץו כשיצא רישמית אתה רשמי: http://www.mightandmagic.com/HeroesV/uk/home.php

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  10. fifa manager 07 requires at least 768MB of free swap file space. מזה אומר מה אני צריך למחוק? מאיפה? תודה..

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by ccc,

אני מחפש כאלה שמבינים בכל הקטע של בניית דמויות ומשחק מקצועי ברשת .... אני מחפש לדעת כמה דברים בכלליות... ICQ 367887

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  12. יש לי פיפה והביאו לי patch שאני יוכל לשחק 1 על 1 ב "LAN" אולי יש patch למשחק הזה גם?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by eranmor,

אם אני משחק ללא חבילות הרחבה, מה בעצם ההגבלות שלי? LVL? ציוד שלא קיים? יכול להיות שאני מוגבל לרמה 60 בלבד? ובנוסף, מה מוסיפות חבילות ההרחבה? אם אפשר פירוט או הפניה לאתר שמסביר בנוסף, גיליתי שיש בחבילות ההרחבה מפות ש"נהרסות", משתנות או נעלמות מהמשחק זה תקף מהרגע שהתחלתי לשחק או שזה רק אם אני מתקין אותן?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by DEMON HUNTER,

היום קיבלתי את המשחק ( אדיר עלה לי רק 25 ש''ח כי אין לי 220 לבזבז עליו עכשיו קונים לי ולאח שלי כשהוא חוזר מהצבא לחופשה שולחן פינ פונג) והגיבור הכי חזק שלי ( והיחיד) הוא מטירת הLIFE והוא LEVEL 16 והתואר שלו הוא BATTLE MAGE, רציתי לדעת כמה תארים כאלה יש מה מביא כל תואר והאם מקבלים כל תואר כשעולים מספר רמות ספציפי לגיבור או כשיש צירוף מתאים של כל מיני דברים ביכולות המיוחדות שלו, שאם למשל יהיה GRANDMASTER בCOMBAT אז אני אהיה BARBARIEN למשל?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by shefernadav,

שלום אני רוצה לדעת איך אפשר להקליט סרטון תוך כדי משחק?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by avivasban,

אני מנסה כבר הרבה זמן ואני לא מצליח התקנתי הכל טוב תמשחק גנרלס אחר כך תזירו אוור ואז את הפאץ של 1.04 ונישאר לי הקראק שאני מתקין וזה תמיד לא עובד רושם שאין דיסק או שזה עולה ואחרי כמה דקות נעלם מה לעשות? יש לי ויסטה 64 ביט אני בטוח שהבעיה בקראק אם יש למישהוא קראק טוב שיביא

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by The Man123,

יש לי את המשחק באטלפילד 2142 (בלי אונליין) אבל אני אל יודע איך מתחילים לשחק במשחק יחיד אז מישהו בבקשה מוכן להגיד לי איך משחקים במשחק יחיד אני ממש רוצה לשחק אבל זה ממש מסובך בשבילי אז בבקשה תסבירו לי בפירוט !! איך משחקים במשחק יחיד...!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  18. היי חבר'ה, עבר קצת זמן מהסרטון האחרון, מצטערים, זה פשוט תקופה קצת לחוצה מבחינת האתר שיעלה בקרוב וכו'... הנה המדריך שחיכיתם לו. מדריך הלחימה בשטח בנוי Battlefield 3 פרק שלוש האנג'ניר [עברית] לסיום שאלה קצרה, איזה תוכן הייתם רוצים לראות בהמשך שקשור במשחק? -סדרת שטח פתוח. -סדרת כלי רכב. -סדרת שיטות לשיתוף פעולה כחולייה. תהנו ואם אהבתם כנסו לעמוד הפייסבוק שלנו: http://www.facebook.com/pages/Gaming...96588653804256

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  19. ענק , מזכיר את הסדרה נמלטים http://media.xbox360.ign.com/media/736/736174/vids_1.html

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by kokoki,

היי, קניתי את המשחק בסטים במסגרת המבצעים של בסוף השנה ויש לי איתו כמה בעיות: 1. יש תקיעות במשחק מידי פעם לפרק זמן של שניה בערך, קראתי על הבעיה הזו ברשת אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לזה. האם למישהו יש פתרון לתת לי? יש לי מעבד I5 4690 , זכרון של 16 גיגה ו- GTX 1070 אני משחק על 1440P. 2. במקשי השליטה של המשחק לא מופיעים לי האותיות שצריך ללחוץ עליהם אלא פסיקים כאלה מעצבנים (') כך שאני צריך לנחש על מה ללחוץ. 3. את המשחק קניתי בגרסת ה-XL שלו, זו גרסה שמגיעה עם כמה הרחבות, איך אני משחק בהם? בספרייה בסטים מופיע לי רק המשחק עצמו, שאני נכנס להרחבות אני רואה שההרחבות כבר מותקנות לי. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Cryptonite,

יש משהו שאני לא ממש מבין... אם אני קונה משחק ורוצה לשחק בו אונליין אני צריך להכניס את הדיסק למחשב בשביל בדיקת מקוריות CD? או שאני פשוט מתקין אותו ומסיים את העניין? נ.ב. איפה אפשר למצוא רשימה של משחקים עלייהם משלמים אונליין? (כמו world of warcraft) תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by sdrum177,

שלום רב חברים התקנתי על מחשב את המשחק שרשמתי בנושא. ההתקנה עברה בסדר, אך הוא לא מצליח להריץ אותו ומוציא הודעה שווינדווס מנסה למצוא פתרון. כמובן ללא תוצאה. המחשב שלי הוא DUAL CORE 2 E6600 כאמור סוקט 775 כרטיס מסך GT9400 מערכת הפעלה ווידוס 10 64 ביט עם 8 GB ראם זכרון בדרישות המשחק כתבו שצריך כרטיס GTX460 ומעבד I3 האם לדעתכם מכאן נובעת הבעיה? כלומר אי תאימות של הכרטיס מסך? או גם המעבד?! האם יש טעם לדעתכם לרכוש רק כרטיס מסך תוך תקווה שזה יספיק... כמו כן, האם הכרטיס GTX יתאים לתושבת PCI שיש לי בלוח אם? הלוח אם הוא GIGABYTE דגם GA-P35-DS3R ויש עליו PCI EXPRESSX16 סלוט תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by anatoli,

שלום לכולם, השאלה נכללת כבר בנושא, הייתי רוצה לדעת האם המשחק Call Of Duty הראשון תומך בסראונד או לא. זכור לי שכן, אבל אני רוצה לאמת, שכן אני צריך לדעת בוודאות בהקדם, והגרסא שאצלי החליתה פתאום שהיא לא רוצה לעבוד . Anatoli.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  24. אין לי מה להוסיף תודה מראש

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by Gotze,

http://www.youtube.com/watch?v=wlYTgkuVvWM

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.