עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kobibo,

האם כדאי להוריד את המשחק צלף מרינס 2 שנמצא באתר ? איך הגרפיקה ? הקושי ? וכו' פשוט לא בא לי להוריד אותו סתם למרות שאני דיי אוהב את המשחקים האלו , המשחק הראשון היה גרוע לחלוטין ותוך מס' דקות של משחק הסרתי אותו . אז אולי עדיין דיי מוקדם אך מי שכבר הוריד והתקין אותו אודה לו על חוות דעתו . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  2. אין לי מה להוסיף תודה מראש

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by x-dude,

ישנה גירסת 14 יום ניסוי. אני אוהב משחקים ואני משוגע על מלחמת הכוכבים,אז איך שקיבלתי במייל את ההודעה של 14 יום לשחק במשחק הזה,הורדתי אותו. מהתחלה שמעתי ביקורות לא מי יודע מה על המשחק הזה,וכאחד שממש לא אוהב לשחק באינטרנט (כן אני מוזר אני יודע) אז לא חשבתי אפילו לקנות את המשחק. אבל אני כן ראיתי תמונות ברחבי הרשת,וגם...קדימה..זה מלחמת הכוכבים,אני חייב לשחק את זה. אוקיי הורדתי (שוקל בסביבות ה 1 ומשהו ג'יגה),התקנתי,רישום קצר על מינת לקבל את המספר הסידורי שיאפשר לשחק 14 יום חופשי,ואז אני מתחיל. דבר ראשון הוא מתחיל להוריד פאצ'ים וupdates,חיכיתי משהו כמו רבע שעה (זה הרבה,אני מחובר במגה וחצי). אוקיי סיים,יאללה אני מתחיל את המשחק: דבר ראשון הגרפיקה...פשוט מכוערת! אוקיי נכון יש לי Ge…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by SoD,

כאשר אני מנסה לשחק משחק רשת,כאשר אני מתחבר לחבר,אז העלייה של המשחק פתאום נתקעת באמצע או אפילו לקראת הסוף..וכתוב Connection lost מה עושים? יש לציין שהוא שיחק כבר עם אנשים אחרים ברשת כך שהבעיה חייבת ליהיות אצלי..

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by boogala,

קניתי מקס פיין שתיים, ויש בעיות. בהתחלה עבד יופי, עד שניהיה באג, אבל לא זו הבעיה. עשיתי התקנה מחדש, וזה אומר לי שאין לי DIRECTX תשע, וזה למה זה לא עולה. הורדתי, וזה לא עולה עדיין. עשיתי מיליון פעם התקנה מחדש, וגם הורדתי בערך עשרים פעם. זה לא עולה. יש לי WINDOWS 98 ופנטיום 4. יש הצעות? היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  6. המשחק הישן הזה שהיה אפשר לשחק עם כמה אנשים במסך מפוצל....? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by idan1836,

מישהו יודע איך משנים את לוחות המכונית?? כשאתה במשחק....

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  8. קודם כל, למי שאהב את star control או למי שסתם אוהב לטוס בין גלקסיות ולנחות על כל כוכב, להילחם בחלליות אחרות, לסחור בשביל כסף ועוד הרבה.... גרפיקה טובה, ממשק נוח, ארוך וקשה (סוטה). משחק מהנה במיוחד. מומלץ ולמי שכבר מכיר, אני יוצא מכל קרב בעין ושן....כיצד אפשר להרוויח כסף טוב ומהר?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by Gosha,

אני מחפש משחקי חלל בסגנון Freelancer ו - Starlancer, לצערי אין הרבה משחקים בקטגורייה הזאת. ניסיתי את x2: the threat אבל המשחק בנוי יותר על המסחר ופחות על הלוחמה. למישהו יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ok i got radeon 9800 pro and my pc speed is 1.2 ghz (i think intel)!!1. so if i put evreything on high will it work fast or slow cuse i got only 1.2 ghz? oh i meen the game prince of persia:sends off time!(like this?)1

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by MacGyver,

מה אני עושה?? אחרי שהתקנתי את המשחק אחרי שהורגתי את השומר הראשון-הוא פשוט יוצא מהמשחק...! אין לי מושג מה לעשות??? יש סיכוי שזה קשור לזה שהוא שרוט קצת?? איתן

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  12. שעות אני מחפש בבוידעם בכל ערימות הידסקים הישנים שלי - וסוף סוף מצאתי אותו! Beavis & Butthead in Virtual Stupidity! זה נס! אני מתקין, מפעיל את המשחק ו... :-\ "vids:iv32 וידאו אינו זמין מבטל הדחיסה לא נמצא... wtf is that?! בבקשה תעזרו לי....אני רוצה לשחק בזה...

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by maxim22,

היה לי פעם אבל מחקתי אותו בטעות מזמן תודה מראש

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by coorva,

אודה מאוד למי שיוכל להסביר בצורה מפורטת ככל האפשר, כיצד מפעיעלים צ'יטים במישחק. תודה

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. טוב ככה יש לי את הגירסה 1.5 וכול השרתים עכשיו עזרו לגיר 1.6 ואני גם רוצה לעבור לגירסה 1.6 אז אני מעדכן את ה 1.5 שלי ל1.6 תודה רבה אנשים

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by IG,

מתי יוצא ההבא, ומה הפואנטה של הסרט האחרון ה"קונטרקס" (ראיתי אותו איזה 10 פעמים ולא הבנתי מה קורה שם, חוץ מזה שאשת הקשר של 47 עם הסוכנות יושבת מאחוריו... אגב, יצאתי פרופשיונל בשלב האחרון 8)... הריגה הריגה לא נחוצה אחת, ויותר מידי התראות...)

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by B-man,

לחבר שלי יש מחשב: P-4 2ghz Gforce 4 TI4200 128mb 245DDR מתי שמפעילים את המשחק אצלו אז הכל כזה מגעיל הכל ריבועים לא רואים כלום !! הכל לבן כחול כזה ! אתה מזיז את העכבר אבל אתה לא יודע מה אתה עושה אתה יכול ללחוץ ולהיכנס לכל מיני מקומות אבל כלום !!! מישהו יודע מה הבעיה ? מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by The-Fox,

אז ככה כשהתקנתי את המחשב המלא לא ייתה שום בעיה... בשלב צסויים עידכנתי את המשחק ל Patch 3236 האחרון, ולאחר העידכון הבעיה היא כזאת: אני טוען משחק חדש וכשהוא מסיים לטעון שום דבר לא מגיב, פרט לקונסולה... ממש מזור אפילו ESC לא עובד ואי אפשר לעשות כלום אולם כל המשחק ממשיך לרוץ, רק אני תקוע במקום... הפיתרון היחיד הוא לעשות ALT+TAB ולסגור את המשחק... עוד דברים שחשבו שתדעו זה: ניסתי להריץ ב Safe Mode עם כל האפשרויות מסומנות וזה לא פתר את זה וגם עידכנתי לתלאי החדש 3270 וזה גם לא פתר כלום, מה עושים ?!?!?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  19. התקנתי את המשחק (הכל מקורי, הכל תקין) אבל אני לא מצליך להריץ את המשחק מהאייקון שעל הדסקטופ, רק אחרי שאני מכניס את הדיסק והאוטורן פועל ואני נכנס דרכו, לוקח שעה עד שאני נכנס למשחק, ואחרי שאני נכנס, הכיתוב מטושטש ונראה כאילו איכות התמונה ירודה ואחרי שבוחרים דמות והמשחק אמור להתחיל לפעול, מופיעה הודעת שגיאה שלא מאפשרת להמשיך לשחק. אני חושד בכרטיס המסך (ATI R9800Pro של Sapphire). אם מישהו נתקל בבעיה, או מזהה אותה ויכול להמליץ לי על פיתרון, אני אשמח. מיכאל. * אני משתמש בוינדוס XP. אם זה משנה משהו.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by gal_il50,

אני בשלב שאני מפוצץ איזה ספינה ואז אני צריך להגיע לחלק הקידמי שלה ובא הליקופטר אבל כל אני לא מצליח לפוצץ אותו עם הבזוקה או שאולי צריך לעשות משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by The-Fox,

אז ככה יש את המשחק מכות הזה Guilty Gear XX #Reload עכשיו שאני מנסה להתקין אותו אז הוא רושם לי את ההודעה הבאה: There is not enough space on disk זאת הודעה שמגיעה מ Windows Installer עכשיו ניסתי להעביר את המשחק מהסידי להארדיסק וזה לא פתר את הבעיה, מה לעשות ? כמו כן חשבתי על לפתוח את הקובץ MSI שהוא כ 570 מגה והוא בטח מכיל את כל המשחק , אבל אני לא יודע איך לפתוח אותו.. תודה לכל מי שיעזור :-)

22. Started by friedman3010,

בעיה שחוזרת על עצמה כבר פעם שניה עשיתי extract לקבצי ה- bin של המשחק, צרבתי אותם על דיסקים... הדיסק הראשון עולה, אבל כשמגיעים לשלב שהוא מבקש את הדיסק השני, הוא לא מזהה אותו !! (ניסיתי לצרוב אותו כמה פעמים - לא עזר). אני כבר די נואש... אותה הבעיה חזרה על עצמה גם ב- Doom3 וגם ב- Far Cry מה אני לא עושה נכון? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by ryu,

מישהו? זה לא ממש ווארז נכון? :-\

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by Dr Hardware,

קראתי את העוגן ואיזה כמה ת'רדים פה.. ועדיין לא מצאתי משחק נורמלי שאפשר להנות ממנו כמו Farcry וכאלה... אתם יודעים על משחק יפה ומעניין כזה?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by Elevation,

הגרפיקה מאוד יפה. לא יודע בקשר למשחקיות, כמעט שלא שיחקת, מחר אולי. מי שלא מאמין שיש לי, ברור שלא מכיר אותי. מי שמכיר אותי, זה טוב. . קיצר, מחרתיים אולי אני אעלה לכם תמונות אקסקלוסיביות, למרות שזה לא הכי מסוג המשחקים שאני חולה עליהם.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים