עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by pazer005,

אחרי כמה זמן החלטתי לחזור לשחק בפיפ"א כמו פעם. אני מעוניין לדעת איך מבצעים כל מיני טריקים עם הכדור ודריבלים. חיפשתי ברשת, כנראה שלא חיפשתי נכון. מישהו יכול לעזור לי להבין איך עושים טריקים במשחק הזה? אני משחק עם המחשב אגב.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר טריקים ותרגילים ב-PES? אנא לשתף

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by bagetrek,

מה קורה אנשים ?! נראה אם מישו יכול לעזור עכשיו לא כמו בפעם הקודמת שלא ממש ידעתם מה הפיתרון לשאלה שלי , אוקי אז המשחק הוא מלפני עשור שנים כנראה לא ממש זוכר הוא מבוסס על חתול כזה עם משיכת אב"ח על פרצופו והמשחק הוא כזה שאתה אוסף יהולומים כאלה ועובר שלבים די משעשיים הוא מלווה במוסיקה חמודה ואוייבים מצחיקים , שמו של המשחק משו בסגנון של דינמו חתול סגול כזה עם אב"ח אוקי רק מישיכול לעזור שיכתוב תגובה .. אז תודה רבה לעוזרים !! מקווה שבאמת תעזרו : יאלה ל"ט בלאט ! ;D

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by imac,

פתחתי SERVER יאללה להכנס

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by hellfire03,

יש איזה מקום מרוכז שאני יכול לחפש בו אם אני רוצה לחפש משחקים יד שניה? (עותק פיזי) נ.ב מה החוק (בארץ/בחול) ביד שניה - עותק דיגיטאלי? תודה אריה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Shoko,

ידוע כבר משהו על הניד פור ספיד שיבוא אחרי קרבון? ;D (שם תאריך יציאה תמונות וכו')

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי יש לכם רעיונות מה יכולה להיות הבעיה במשחק FIFA-06 שהוא לא רץ חלק ? מפרט בחתימה. משחקים כמו HL2 , FAR CRY וכבדים אחרים עובדים אצלי עם פילטרים בצורה יותר טובה מאשר המשחק הזה.. הטמפ' אצלי במעבד בסדר גמור ( עד 57 מעלות במאמץ ) ובמארז עצמו אין יותר מ-35 מעלות. הכבדות מורגשת בעיקר ( למי שמכיר את המשחק יבין על מה אני מדבר) בהתקפות מהירות ובמצבים ליד השער. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  8. למה אופטימית? כי לפי מה שהבנתי "הם מ-פ-ח-ד-י-ם" כי EA נותנת חסות לריספון, אינפיניטי וורד לשעבר, שמפתחת ברגעים אלה ממש משחק חדש שיחסל את אקטיוויז'ן וקול אוף דיוטי ויהיה "הדבר הבא". ואם לשפוט לפי קוד 4 וMW2 החברה האלה גאונים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ^HocK^,

בשבועות האחרונים, התפרסמה בעיתון "ידיעות אחרונות" סדרת כתבות התוקפות את משחקי המחשב והוידאו... בכתבה טוענים מחנכים,מורים,ואנשי רוח ומשכילים כי המשחקים והאלימות פוגעים בחיינו.... האם זה נכון? לכתבה בגיימר

10. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24432 המשחק יהיה בגרפיקה בסגנון מצויר והוא יהיה חלק ממשחקים חינמיים שבמקום תשלום יהיו פרסומות

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. עברתי על האימייל שלי כי לא נכנסתי לשם כמה ימים וגיליתי שם הזמנה ל BETA ו CD KEY עדכונים נוספים כניראה רק מחר כי לא ניראה לי שזה יסיים בקרוב. אני מתקשה לסיים את ההתקנה, משהו לא יציב במיוחד :-X נ.ב. פותר לי את בעית המשחקים לחופש ;D עדכון ראשון: המשחק תומך רק ב IE7 ו FF2 (לי יש IE6 ו FF3 חחח) יכול להיות שבגלל זה ההתקנה לא עובדת, אני חוזר ל FF2 :'(

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by vermise,

יהיה livestream בלאן של CS 1.6 ?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

יש יותר מדי משחקים לקונוסולות האלו שאני מפספס חשבתי לקנות אחד מהם.. שווה לקנות עכשיו ? כי אני יודע שעומד לצאת PS3 והXBOX החדש עוד מעט לא ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by עידןאופיר,

אחרי שהcod החדש יצא יהיו מבצעים על שאר משחקי הcod?תודה

15. בזמן שסדרת Assassin\'s Creed מתקדמת אל ההווה, במפיצה הצרפתית חושפים מותג חדש שיחזיר אתכם אל לב הקרבות של העולם הישן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%99%d7%9e%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-fo/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כחלק מהכרזותיה בתערוכת E3, המפיצה הצרפתית הגדולה חשפה כי תספק במהלך השנה שבעה משחקים חינמיים לכל מי שיפעילו את קליינט הגיימינג האישי שלה גם ליוביסופט (Ubisoft) היו הרבה הכרזות מעניינות לספק לנו במסגרת מסיבת העיתונאים שלהם ב-E3, כשאחת המפתיעות שבהן הייתה מיזם חלוקת משחקים חינמיים למשתמשי פלטפורמת ה-uPlay, מדי חודש – לרגל חגיגות יום הולדת שלושים לחברה. יוביסופט הולכת בעקבותיה של EA Games ומיזם ה-On The House שלה, כך נראה, ותציע משחקים קלאסיים באופן חינמי לגמרי לכל מי שכבר נרשמו או יירשמו לשירות ה-uPlay, יורידו, יתקינו ויפעילו את תוכנת הקליינט שלו – ממש כמו הדרישה לקבלת הכותרים החינמיים ב-Origin, אשר מתעדכנים מדי כמה חודשים. הכותר החינמי הראשון של יוביסופט, שז…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  17. http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/1991064316/m/1381029176/p/1 למי שמתעצל לקרוא, מסתבר שהם לקחו קראק של חבורת הפורצים RELOADED למשחק R6Vegas בשביל להריץ את המשחק ללא CD ;D

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. אחד מהמשחקים הכי מדוברים של השנה הוא ככל הנראה Watch Dogs, המשחק שפיתחה חברת Ubisoft קיבלדחייה עד לסתיו 2014 וקטף הרבה “עצבים” של גיימרים בעולם Watch Dogs הוא המשחק החדש והמצופה של Ubisoft אשר פותח בהשקעה גדולה, המשחק מספר את סיפורו של איידן פירס, הגר בשיקגו, אילינוי, שנשלטת על ידי חברה הנקראת COS ומנהלת את כל העיר דרך המחשב שלהם. איידן פירס הוא פורע חוק בשביל הצדק, והוא מעוניין להתנקש באיש מדיה ששמו ג’וסף דמארקו, שהצליח להתחמק מעונש רצח שביצע. איבאס גוילמוט אומר שהצוות מאוד שמח שיש להם יותר זמן בשביל ליצור משחק איכותי - ” אנחנו בטוחים במשחק הזה וביכולת שלו להפוך לרב מכר ענקי שנה הבא ” Watch Dogs היה מתוכנן להיות זמין עם הקונסולות , לפני שהוא נדחה באוקטובר עד לאביב של…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. המשחק השאפתני הבא של Ubisoft מתקרב למועד ההשקה ונראה טוב יותר ויותר עם כל מידע חדש שמגיע אלינו לכתבה

20. http://www.polygon.com/2015/6/12/8772143/youtube-gaming-app-channel

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  21. בואו לקבל הנחות ברשת לרגל יום הולדתה של יוצרת סדרת Hitman והצעות מעניינות נוספות בימים הקרובים לכתבה

22. טוב אז ב 4 בינואר,1994 נולדתי בשעה 3 לפנות בוקר, טוב לא משנה בקיצור: נותנים לי מתנה לבחור אז הנה זה: 1. שידרוג כרטיס המסך+זיכרון ועוד שידרוגים 2. PS2+CHIP 3.XBOX 360 עכשיו מה כדאי? PS3 לא עולה לי בכלל לראש למה אני שונא סוני. רציתי את PS2 לשחק קצת ולמכור אותו אחר כך

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by max_cool,

יוצא משחק חדש בסידרת האסטרטגיה שלהם הנה הלינק: http://www.gamer.co.il/gamer/news.php?date=2002-03-09&platform=1#7672

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by David :o,

בבקשה להתיחס לשאלה הזאת באופן רציני ולכבד את המגיבים. לאחרונה התעוררה בעיה בקרב הקלאן שלי , בה אנשים לא יכולים קבוע לשחק בימי חמישי בCUPS בין 6:30-10. השאלה כאן , באיזה יום אתם לא יכולים לשחק וגם איזה יום אתם כן מעדיפים לשחק בבקשה שרק Clan Captains יכתבו פה || אם יש להם אנשים בקלאן / הם עצמם לא יכולים ביום חמישי / זה מפריע להם ביום חמישי ומעדיפים יום אחר . יום ראשון , שני , שלישי , רביעי , מוצ"ש , שישי 16:00-19:30 דיון זה הוא רשמי וכל החוקים חלים עליו גם כן .

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. זה בא קצת באיחור זה היה אמור להיות בחנוכה אבל מסיבות טכניות זה נדחה אנא תנו דעתכם ותגיבו בשיקול דעת זה ממש במחיר מצחיק של 50 ש"ח לשעתיים או 75 ש"ח ל-4 שעות (הכסף לא למטרת רווח אלא לכיסוי חלק קטן מההוצאות)אוכל ושתיה במקום. נאמר לי שאם יהיה ביקוש גבוה אותו אדם נחמד יפעיל את המקום גם במשך השנה. תנו את שיקולכם.

• 3 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים