משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את Painkiller במחשב החדש, והוא פשוט טס.. מהר מדי. במחשב הישן שהוא הרבה יותר חלש הוא אמנם קירטע אבל פעל כמו שצריך לאט. איך אפשר שלא יפעל כל כך מהר? שלא יזוז כל כך מהר ז"א...? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת העם הוא כמו rainbow six Lockdown או יותר דומה rainbow six 3 Raven Shield ויותר טקטי ועם שווה לקנות אותו? (אני שחקתי את הסדרות הראשונות של RAINBOW SIX ועכשיו AA וBF-2)
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
לאלו מביניכם שלא מעודכנים, שוחרר הדמו של המשחק הזה, מהיוצרים של Operation Flashpoint הנוסטלגי והמצוין, המשחק אמור להוות את הממשיך הרוחני של OFP או בקצרה מדובר כאן בסימולצית לחימה מודרנית מתקדמת ביותר,ריאליזם לשמו. כרגע אני מתקין את הדמו, אני אחזור עם רשמים בהקדם. לינק להורדה: http://www.fileplanet.com/171876/170000/fileinfo/ArmA-Demo אוקי אחרי משחק קצר הרשמים שלי הם כאלו: המשחק רץ חלק לגמרי על ההגדרות הכי גבוהות, גרפיקה בהחלט מספקת אם כי לא מצוינת אבל המהות במשחק הזה היא לא בגרפיקה. המשחק ממש ממש קשה, כל מהלך צריך לתכנן מראש, שתיים שלוש פגיעות ואתם מתים, מפות ענקיות פשוט, שליטה די פשוטה בחיילים שלכם, והריאליסטיות פשוט צועקת מהמשחק הזה. רצוי לציין שסגנון משחק איטי ומחושב כ…
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כותרת.. אני חייב סיריאל למשחק Heroes Of Annihilated Empires תודה!
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי גרסה של MK3 , על דיסק. מקורי. התקנתי אותו על המחשב שיש לי כעת, והוא מצליח להריץ אותו אבל תמיד באיזשהו שלב של המשחק - הוא נתקע ועף לי מהחלון. דבר ראשון שעשיתי זה לבדוק אם יש שריטות בדיסק, הייתה שריטה קטנה. אז ביקשתי מחבר שלי שיתן לי לבדוק את הגרסה שלו , וקורה בדיוק אותו הדבר. הצעד הבא שעשיתי היה להתקין את המשחק על מחשב אחר , לצערי המחשב שהתקנתי עליו היה לו מעבד P3, והמשחק עבד עליו מעולה , כעט המחשב הזה נהרס ואין לי איך לשחק. מכך אני יכול ללמוד שכנראה המחשב שיש לי עכשיו מהיר מדי בשביל המשחק...מה שממש מוזר זה שהמשחקים MK1 וMK2 שהם על בסיס דוס, עובדים יפה על XP. וMK3 שהוא על בסיס חלונות לא עובד. עכשיו, אני מנסה לחפש אימולטור שיפעיל לי את MK3 בצורה חלקה כאילו אני משתמש ב…
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
משחק נחמד להעביר את הזמן כרגע השיא 73 http://www.dailyhaha.com/_flash/tower_defence_castle.htm
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק הזה ומצד אחד אני די אוהב תה משחק אבל מצד שני יש יותר מידי סרטונים לפחות בהתחלה ורציתי לדעת אם כל המשחק ככה? או שיהיו יותר מכמה דקות משחק בין סרטון לסרטון? ומה האורך של המשחק?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ניסיתי בערך ב100 סרברים וכולם רושמים שהגירסא שלי לא מתאימה למשחק. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי משחק מקורי\חוקי (far cray) איך מוספים אליו תוספות והרחבות להורדה? איפה יש קישורים, ואיך מתקינים אותם במשחק?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לילה טוב, בגלל העבודה והלימודים, זוהי השעה היחידה שבערך יש לי זמן לשאול אתכם. אני יודע שאי אפשר להעביר שמירות משחקן לשחקן, אבל בכל זאת, יש איזה משהו, SAVEGAME, טרייניר, WHATEVER שפותח לי את כל המכוניות במשחק? אין לי זמן למצב קריירה ואני רוצה למבורגיני! תודה לכם ולילה טוב!
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
כשאני נכנס לשרתים מישראל אני מקבל פינג של 350- 1000 ... כשאני לוחץ טאב זה מתחיל עם 350 ויורד לאט לאט ל20 אבל בצד זה כותב לי שיש לי פינג עצום! לעוד מישהוא זה קרה? יש לי חבילת אינטרנט רגילה של 1.5 מגה ב013 אין לי תוכנות שפועלות ברקע תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת, המשחק מתרסק בדיוק כאשר צריך להציל את הדוקטור הזאתי, לא משנה מה אני עושה אי אפשר לעבור את הקטע הזה, התבאסתי רצח אבל לא הכל אבוד, מי שכן הצליח לעבור את הקטע הזה או סיים את המשחק אני אודה לו מאוד אם הוא יעלה לי לכאן Save או ייצור איתי קשר. למי שלא יודע תיקיית המשתמש של המשחק ממוקמת ב-Documents and Settings\Username\My Documents\Ubisoft\R6Vegas בתודה מראש. השלב המדובר הוא: Vertigo Spire , tower bar
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/special_features/bestof2006/index.html אני כבר הצבעתי והשפעתי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ על משחקים שאפשר לשחק ב2 אנשים (מקלדת+גיימפד) חוץ ממשחקי ספורט למיניהם, יש באראגון אבל לפי מה שהבנתי המשחק זוועה.... קוראים לזה CO-OP?? והאם אתם יכולים להמליץ לי על משחקים שכיף לשחק אותם עם גיימפאד (הדבר היחיד שעולה לי בראש עכשיו זה Psychonauts...) (אם זה משנה זה Logitech Cordless Rumblepad 2) (כמה סוגריימים!!!) תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הורדתי את קומנד אנד קונקר אפיסוד 1 שני חלקים של 4 גיגה שבהם אמורים להיות כל המשחקים שלהם איך אני אמור לפתוח אותם זה מופיע בתור קיבוץ אבל שאני פותח מופעים לי מלא קבצים קטנים וזה לא מתאים לתוכנה דימון טולס תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אם יש כאן שחקנים מהמשחק הMMORPG המוכר Guild Wars אשמח אם נעשה לנו פה בפורום פעילות בנושא המשחק הזה.. כל מי שיש לו את המשחק שירשום את הפרטים של הדמות שלו.. דמות:W/mo גירסאות:GuildWars V1 (אולי שאסים את הגירסא הראשונה אני אקנא את השניה) רמה:נכון לעכשיו 14 אבל אני מאמין שאעלה עד מחר ל16\15 שם השחקן: Master Dark Sword משתמש בכלי נשק:חרב (Firey Dragon Sword) ושילד ששכחתי את שמו. (אם יש לכם משהו להוסיף תוסיפו כמו גילד וכו') כל מי שתוהה אם שווה לקנות את המשחק שישאל כאן שאלות בנוגע למשחק ונשמח להסביר לו..
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
ערב טוב......... שלום אני צריך פאץ' למשחק Rainbow Six Vegas בבקשהה זה דחוף תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המשחק והתקנתי אותו והכל עובד... עשיתי עידכון וכל זה ואני מפעיל תמחשק ומתחיל לשחק עם הדמות שלי הדבר הראשון זה שאני מביא ל"אבא" שלי את הפרוות שלו ואז הוא אומר לי לעשות מסחר עם מישהו ושאני יוצא מהדלת המחשב עושה לי ריסטרט... WTF?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שאלה. סתם בא לי להעביר את השעמום, נזכרתי במשחק שאחות של חברה של ביקשה. קיצר, סתם, מה יותר שווה הסימס הראשון או הסימס השני?( כולל כל ההרחבות) מה כדאי יותר לשחק, בראשון או בשני, מה יותר כיפי...לא בקטע של גראפיקה. תודה ;D
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם מתוכננת הרחבה למשחק הזה אפילו עם הגדרות די בינוניות ממש ממש נהניתי ממנו הוא היה כל כך קצר =(
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הנה התטריל למשחק Ghost Recon Advanced Warfighter 2 המשחק אמור לצאת לXBOX360 לPC ולPS3 הPC אמור לצאת בסוף מרץ 2007[] והגירסה לXBOX ב9 למרץ יש פה עוד מידע uתמונות אני אישית מאוד מאוד מחכה למשחק! הGRAW היה משחק מעולה אבל היה בו הרבה מה לשפר!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני נמצא בגשר והוא לא רוצה לעבור לי מה אני עושה עכשיו?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב החדש במשחקים כגון Launch Gothic III, Microsoft Flight Simulator X זה עובד לאט ומקרטע מעבד קונרו Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M sharing L2 Cache LGA 775 Processor לוח אם ASUS P5B DELUXE דיסק קשייח WD 320GB 7200RPM/16MB SATA2 320KS ספק כוח ENERMAX PSU LIBERTY 500W PFC מארז GIGABYTE ALUMINIUM 3D AURORA 570 SILVER BLACK LED כרטיס מסך XFX 8800GTX זיכרון CORSAIR DDR2 1024MB 300MHZ CL4
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-