עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by timac,

טוב החלטתי לפתוח פה טורניר אן בי אי 2006 מקווה שיהיו משתתפים!! אז ככה הליגה תיהיה בנויה מ16 שחקנים 2 בתים כל בית 8 קבוצות ו4 עולות לפליאוף שישוחק הטוב מ5. כל אחד שירשום קבוצה,אי סי קיו,מסנג'ר,שם,אם הוא יכול לארח או לא. כל רבע ישוחק 5 דקות על רמה סופרסטאר.. יאללה אני יתחיל: פילדלפיה 224606 amitbachr@walla.co.il עמית יכול לארח אין רשת יאללה כולם להירשם רק רציניים וכאלה שיש להם תמשחק..

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. עכשיו שיצא המשחק המעולה PES4 ויצא עם האופציה של משחק רשת (Online) אפשר להתחיל לעשות גם בו טורנירים וכמו שאתה בטח יודעים הוא פי 1000 על פיפא המסריח ומגעיל של החברה המגעילה עוד יותר EA .... אז מי רוצה לעשות טורניר או סתם משחקי ידידות לכייף? תשאירו פרטים כמו ICQ ושם ונרגן משהו....

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  3. הטורניר יהיה בבאטל נט לבעלי משחק מקורי. הפרס הוא משחק קופסא בעולם ווארקראפט בשווי 230 שח. לידיעה המלאה: http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=8721 שימו לב, איני רוצה לפרסם את האתר, איני בצוות שלהם, אלה אני מפרסם רק את הטורניר של קהילתי הרשמית שם.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. הי חברים! טורניר ההתאחדות מספר 18 ביום רביעי בע"ה בשעה 20:30! ההרשמה כרגיל חינם: http://www.z33k.com/z/h35 ושוב תהיה הגרלה לשחקנים שירשמו לטורניר (הפעם רק שחקנים שירשמו ויופיעו לטורניר ולא כתיבה בדף הפייסבוק שלנו!) כמו כן נוהל ה- Check-IN קיים ואנחנו שמחים מאוד שהוא כבר 2 טורנירים מנוהל כך. מקווים לראותכם, צוות ההתאחדות!

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  5. Started by amiel18,

הי אנשים מה שלומכם? ממש עכשיו מתחיל ה- CHECKIN והאפשרות להרשמה מאוחרת! אתם מוזמנים לעשות CHECK-IN בעמוד הטורניר: http://www.z33k.com/z/hl3 כמו כן לשידור החי שמתחיל עכשיו - 20:00: www.twitch.tv/IGAIsrael

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by amiel18,

הי אנשים מה קורה? פתחנו את טורניר ההרשמה לטורניר מספר 20 שאי"ה יתקיים כרגיל ביום רביעי בשעה 20:30! Check-in יחל אי"ה בשעה 20:00! שוב פרס למקום ראשון פד של חברת SteelSeries! להרשמה: http://www.z33k.com/z/hl3

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by amiel18,

הי חברים מה שלומכם? כאמור טורניר מספר 21 יוצא לדרך ביום רביעי הקרוב בע"ה הפעם בשעה 20:00 מתחיל הסיבוב הראשון ולא בשעה 20:30! הטורניר כרגיל עם חוק Pure אשר מבטיח במקסימום שחקנים להגדלת המכסה לעוד. השינויים הם: 1. שעת פתיחת הטורניר כמו שהזכרתי למעלה 2. במקרה של 64 שחקנים הסיבוב הראשון יהיה BO1. 3. בסיבוב חצי הגמר נשחק במפה הראשונה על GSL Daybreak ההרשמה כרגיל חינם: http://www.z33k.com/z/i1h אני רוצה להודות לספונסרים של הטורניר: SteelSeries, MSI, G.Skill & 013Netvision

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  8. הי חברים מה שלומכם?! טורניר מספר 22, לא להאמין. אנחנו אוטוטו ברבע מאה, שזה ממש יפה. אני זוכר את המפעל הזה כשהוא החל. ב"ה המפעל מתקדם, אתם איתנו אנחנו אתכם, כיף גדול! כל השחקנים שעדיין לא הרוויחו נקודות או רוצים להרוויח נקודות דירוג עדיין יכולים לעשות זאת! אנחנו בסה"כ בחודש השלישי ויש בפנינו עוד 9 חודשים עד סוף השנה, אשר בה יוכל לזכות אחד ממכם בפרס גדול שווה ערך. אז כרגיל אנחנו לא מבקשים שום דבר, רק תרשמו, תגיעו, תשחקו ותהנו זה ממש חשוב לנו! זכרו ככל שיהיו יותר שחקנים רשומים אשר גם ישחקו ככה נוכל להגדיל את כמות הפרסים לקהילה הזאת. זה חשוב לכם לא פחות מאשר שלנו זה חשוב, הרי אנחנו באנו להשקיע בכם! לינק ההרשמה לטורניר מספר 22 אשר פתוח ל-64 שחקנים ואף יותר אם נצטרך לפניכם:…

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  9. סיבוב TOP16 - המשחק: eSr^BHmaster Vs. Acai סיבוב TOP16 - המשחק: eSr^HeNili Vs. qTp|TearAx סיבוב Semi Final - המשחק: PwEman Vs. PwBulugulu סיבוב Semi Final - המשחק eSr^BHmaster Vs. eSr^HeNili סיבוב Grand Final - המשחק: eSr^HeNili Vs. PwEman צפייה מהנה!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by amiel18,

שלום לכולם! אךך עוד טורניר יוצא לדרך וכרגיל כיף לפרסם אותו! אנחנו רק עוד 2 טורנירים לפני טורניר הרבע מאה שבו נחלק פרסים ממש ממש ממש ממש שווים וכדאי לחכות. כמו כן אנשים חשוב מאוד שתמשיכו להתחרות ולהתמודד ולהרוויח נקודות כדי לקבל דירוג גבוה כי בקרוב הדירוג הזה ישפיע על משהו חשוב מאוד בנוסף לפרס שהזוכה יקבל בסוף השנה שהוא יקר ערך בפני עצמו. אז כמה דברים חשובים לפני כן. 1. אתר z33k נתן לנו להפוך להיות טורניר קבע באתרו מה שאומר יותר חשיפה לטורניר וסבירות גבוהה שיותר ישראלים שלא מכירים את הקהילה אבל כן משחקים באתר z33k כמו אלעד 'Gutow' גוטו שהשתתף והגיע למקום הרביעי בטורניר יצטרפו לרשימת הטורנירים. בנוסף הטורניר יופיע עם לוגו ממש גדול כמו כל הטורנירים היוקרתיים באתר …

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  11. שחקנים תהיו מוכנים טורניר הקיץ של קהילת Battlefield יוצא לדרך! לאחר שבועיים של הרשמה ואחרי היענות מדהימה מצד הקהילה, אנו יוצאים בטורניר B FLAG מרהיב. נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il לאחר שבוע מלא באקשן ומתח אנו גאים להכריז על הזוכים של טורניר הקיץ 2013 2VS2 B FLAG! והזוכים הם: Swagb0ys אשר כל אחד מהם יקבל לא פחות מ: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium אנו מודים לכל מי שלקח חלק בטורניר הזה והראה נחישות וספורטיביות. מקווים שנהנתם כי זה כמובן לא הטורניר האחרון שנעשה! אנו מקווים לראותכם פעילים בפורום, בTS, ובשרתי המשחק שלנו. שיהיה לכולם המשך חופש נעים, צוות קהילת Battlefield!

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  13. שחקנים תהיו מוכנים הגענו לשלב חצי הגמר והגמר של הטורניר נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד …

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  14. שחקנים תהיו מוכנים אנחנו עוברים לשלב ב' של טורניר הקיץ נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד ס…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  15. שחקנים תהיו מוכנים אנחנו עוברים לשלב ג' של טורניר הקיץ נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד ס…

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  16. שחקנים תהיו מוכנים טורניר הקיץ של קהילת Battlefield יוצא לדרך! לאחר חודשיים שאנחנו קיימים אנו יוצאים בטורניר B FLAG מרהיב. נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | Rush HWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים זה הזמן להתחיל! B Flag 2VS2 אנחנו מנהלי קהילת Battlefield אוהבים להתחיל מהסוף להתחלה אז נתחיל בפרסים של הטורניר שלנו. הזוג המנצח יזכה ב: Logitech G…

• 43 תגובות
    • 7.9k צפיות
  17. Started by עמוס ז,

אני כרגיל מעדכן אותכם על דברים מענינים ... בבקשה http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=87 הטורניר ל - BF2.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by amiel18,

הי אנשים מה קורה? אז ככה אנחנו מפרסמים את טורניר מספר 19 של התאחדות למשחקי המחשב בישראל: http://www.z33k.com/z/hd5 כרגיל ההרשמה חינם רק שהפעם חוק Pure חל על הטורניר ויהיה אפשר להרשם מעל ל- 32 שחקנים וכולם ישחקן באמת באמת כמובן הכל תלוי ב- CheckIN! כרגיל ינתן פרס לשחקני ברונז עד פלאטינום רק לשחקנים שישחקו בטורניר בלבד! עכשיו להפתעה: הפרס למקום הראשון הפעם ומעכשיו יהיה ציוד של חברת SteelSeries! הפרס הראשון להפעם יהיה SteelSeries QcK Diablo III Limited Edition! אז תרשמו אנשים ונתראה בע"ה ביום רביעי בשעה שמונה!

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by Googleness,

לא יודע אם הייתי צריך לכתוב את זה בדיון הראשי של המשחק אבל הוא כבר ישן מאוד אז אני אפתח דיון חדש. טורניר למשחק אמפייר ולמשום הראשון יש גם פרס שווה. עוד פרטים אצלי באתר. תהנו...

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  20. טוב נועם ביקש שנסכם את הטורניר סוף שנה ובעיקר נדבר על הפרס הגדול ועל הזוכה בו. קודם כל אני רוצה לברך את אלחנן 'Shoco' ה. שזכה בפרס הגדול מתנת חברת MSI, לוח אם מדגם MSI P67A-GD55 בשווי 800 ש"ח. אלחנן זכה בו לאחר שהשיג 425 נקודות ואילו במקום השני Regba היה מאחוריו עם 385 נקודות. אלחנן וגם אתם לא ידעתם שהוא הולך לזכות בפרס הנ"ל והסיבה היא, שרצינו ששחקנים ישחקו אפילו בטורנירים קטנים ולא יבואו למטרה רק להשיג את הפרס הגדול, רצינו לצבור מסורת ששחקנים שבאמת משחקים הרבה זמן בטורנירים ולא שחקנים שבאים ועושים טובה שהם נרשמים, יוכלו לזכות וכך גם לתת צ'אנס לשחקנים מהליגות הנמוכות, סתם כדי שתבינו בעשרים המדורגים הראשונים היו לא פחות מ 9 שחקני פלאטינום, שחקן גולד ושחקן סילבר ועוד 2 שחקנ…

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  21. טוב אז סוף סוף הגענו ל 16 שחקנים הבתים שהוגרלו: http://planet.nana.co.il/faft79/hw.htm (לאחר כניסה ללינק נא ללחוץ רענן כדי לקבל תוצאות מעודכנות ! ) לפרטים מעודכנים לגבי משחקי ההצלבה נא להיכנס ללינק הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=144681.msg1254558#msg1254558 חוקים - כל משחק ימשך 12 דקות - כלומר 6 דקות למחצית , לא יותר ולא פחות !!! - את המשחקים צריך לשחק ברמה של WORLD CLASS !!!!!! - מהירות המשחק תקבע על: FAST - לאחר סיום המשחק יש לצלם תמונת מסך של התוצאה (מי שלא יודע לוחצים על כפתור prt scr מעל כפתור Insert בצד ימין של המקלדת ואז בצייר מדביקים ושומרים) ולשלוח או למייל: faft79@gmail.com או לאייסי: 296161101 או להעלות לאתר http://www.…

• 56 תגובות
    • 6.7k צפיות
  22. ליגת 2007 מסודרת עם מארגנים מנוסים אשר אירגנו בעבר כבר 2 טורנירים של פיפא (מונדיאל ו2006) כל הפרטים באתר: http://www.fifa-il.vez.co.il באתר יש גם הורדה של המשחק וגם טלאים ועוד.... יש לנו גם ערוץ במירק : Fifa.07 להרשמה מהירה אייסי קי:330359325 , 244558519 נ.ב. לאדמין - הטורניר הקודם שהיה פה נגמר , ההרשמה הסתיימה שם....אז פתחתי טורניר חדש

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. Started by DAVIDD,

מה דעתכם לפתוח טורניר כזה? אני מוכן לנהל אותו

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by dante123,

אוקיי, לאחר שפותח התרד הקודם לא ענה במשך כמה ימים החלטתי להרים את הכפפה ולהמשיך את הטורניר. אני ארכיב כאן רק את הקבוצות שניצחו בשלב הקודם, ולכן אני אצטרך שהם ישלחו לי את התוצאות, קבוצות, ונגד איזה משתמש שיחקתם.הוספתי קבוצות שניצחו בת'רד הקודם. אני אמשיך בדרך הנוק אאוט, כלומר קבוצה שהפסידה עפה מהטורניר (משחקי בתים יקחו הרבה זמן ואני בטוח ש30 אחוז לא עונים ומשתתפים בכלל). אחרי יום-יומיים שתורכב הרשימה התחרות תצא לדרך. אני מבקש שרק אנשים רציניים יהיו פה. בהצלחה לכולם! 1. dante123-ברצלונה\322277850 2. galh_5- צ'לסי\340141383 3. MM{}RTAL][TY][- ארסנל\ yoysy@hotmail.co.i 4. yuval1101 הבנתי שהמתמודד לא ענה לך,נכון? -תבחר קבוצה בבקשה. שאר האנשים שרוצים לשחק מוזמנים לשלוח לי לפרטי…

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  25. הגדרות המשחק רמה :WORLD CLASS. מהירות:FAST. מזג אוויר: בהיר. זמן משחק: 6 דק' מחצית. חל איסור להשתמש ב-OTB במהלך המשחק (מקש Z). חל איסור לשחק עם טלאי(ליגה ישראלית) *משך הליגה הוא שני סיבובים *משך מחזור הוא 48 שעות. *מי שמשקר בתוצאה עף מהליגה ישר! *למניעת בעיות תעשו צילום מסך. *אם המשחק נפסק באמצע מכל סיבה שהיא המשחק יתחיל באותה תוצאה ובאותה דקה! *שחקן שיתפס שנתן לשחקן אחר לשחק לו יעוף מהליגה . בבקשה לא לעבור על החוקים ! הליגה תפתח כשיהיו 16 שחקנים אני הראשון אני לוקח את המנצ'סטר יונייטד איסי 274371689

• 90 תגובות
    • 6.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים