משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
מחפש אימולטור לc&c 95 שקיבלתי את כול הסידרה המלאה יש לי אקס פי
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מאיפו אוכל להוריד את ה PATCH 1.41 באתר ישראלי? :'( כי זה יורד לי לעט מאירופה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לפעמים זה עובד בסדר על 40 fps בערך ופתאום הקול (הסאונד) מתחיל להיתקע והמשחק זז על 2 fps. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מוד (ישן אולי) של ULTIMA 5 - 500 מגה של שיגעון חושים ! שלא לדבר על קלאסיקה האלים 5 !!!!! www.u5lazarus.com כירסה 1.2 ממש יציבה ומהנה דעות ? נ.ב. יש גם לינק למוד עבור ULTIMA 6 - ובכלל זה יפה שיש "עולם עקשן" p
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המחשק עולה מגיע למסך של הלוגוים ואז יוצא ורושם לי את זה תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני כותב הודעה זו בשם של חבר שלי הוא לא צ'יטר ומעולם לא קיבל באן משום סרבר (אולי קיק פה ושם אבל זהו) הוא לא שיחק המון זמן וכשבא לשחק ......(תמונה) ככה זה כבר יותר מחודש (חשבנו אולי לחכות קצת ..בעיה זמנית או משהו ...) יש למישהו מושג איך ניפתרים מזה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש מצב שאנחנו עושים מן קהילה שם או קלאן (כמבון לא על השם של HWZONE ) או לארגן משחקים ברשת. תארגנו כאן משחקים ותנו שמות שלכם בתור שחקנים +כתובות IP.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני ממש בהתחלה והגעתי לOLD TOWN.. שמתי לב שאף אחד לא רוצה לחלוק איתי במידע... ואני לא יודע מה לעשות. הגעתי עם נהג מיניבוס כזה ואין לי מושג מה לעשות... הייתי בכל המקומות ונסיתי להתגנב למקום שאותו שומר אחד השוטרים ולנסות לגלות דברים אבל אני מצליך לעשות שום דבר ולא יכול להתקדם. עזרה בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש הגבלה של חפצים שאני יכול להרים ,וכאשר אני מרים יותר חפצים מהמותר אז הגיבור לא יכול לנוע יותר!!! איך אינ נפתר מהחפתים המיותרים? וכמו שהבנתם אני רק התחלתי לשחק במשחק הזה, אז טיפים יתקבלו בברכה כמו כן כל סוג של עזרה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן תראו לאן הידרדרתי....... טוב בעצם לא. לאחי הקטן הביאו את המשחק מחו"ל ומכיוון שהוא לא יודע אנגלית נאלצתי לשבת ולהסביר לו ולתרגם לו. כל כל הרבה משפטים!!!! יש לי חרדה מה אני אעשה. לאחר כמה חודשים של דיכאון נפשי, פסיכולוגי ופיזי מתון, מתוך שעמום החלטתי לשחק במשחק הזה. לא יודע איך,למה וכמה פשוט התקנתי. עכשיו יש לי שאלה אליכם(אח שלי נתקע באותה נקודה): יש לי את כל השלבים פתוחים(ז"א כל המקומות). מה שנתקעתי בו זה הקטעים הללו: Flying Dutchman's Ship(הספינה של ההולנדי המעופף). הוא אומר לי למצוא את הגרב המסריחה שלו? איפה? Dig Site(האיזור ההוא עם שני הדגים האלו שרוצים למצוא את האוצר.) יש לי את המצפן. מישהו יודע איפה האוצר? Jellyfish Fields- (שדות המדוזות. אני לא יודע מה לעשות עם המ…
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Battlefield 2142 Demo. וזה עושה לי שגיאה...[אני ישלח תתמונה]. בקיצר במחשב הקודם שלי זה לא היה עושה וגם הורדתי תמשחק מכמה אתרים וזה עדיין נותן שגיאה של קובץ מקולקל [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המשחק WARROCK אבל הוא לא נמכר בארץ. מה אתם מציעים לי לעשות? יש איזה חברה שיכולה להזמין אותו?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
ההתקנה מגיעה ל-11% ונתקעת בקובץ ! TRACKS\STREAML5RA.BUN. הוא לא מצליח להעביר אותו מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
תגידו,אמורים לצאת מודים למשחק מתישהו(אני לא יודע עם יצאו למשחקים קודמים לכן אני שואל...)? ואם כן אז מה יהיה הסגנון שלהם(ע"פ מודים שיצאו לקודמים...)?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את הפאטצ' אני מנסה להיכנס למשחק אבל הוא קורס אני מנסה להכנס למשחק חדש אבל הוא נותן לי לבחור בין 3 אופציות... דוקרב משו כזה... 3X3 ועוד איזה משהו. עכשיו אני לא מצליח להיכנס למשחק אני מנסה לבחור כל 1 מהאופציות וזה לא ממשיך לי למשחק... לא יודע מה לעשות עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
התקנתי דיאבלו ושבאתי להכנס לבטלנט הופיעו לי רשתות אחרות כמו BROODWAR INTERNET 0.0.0.0 CLANBROOTAL ואין לי מושג מה זה אבל הוא לא מתחבר לי...יש למישהו מושג מה זה...??אני חייב עזרה דחוף..... תודה מראש..!!!
-
- 12 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מתי אתם חושבים שהמחשב שלנו יגיע לרמת הקונסולות ? אני מסתכל על Gears of War, Resistance ועוד, ואני פשוט לא רואה עוד משחק שמסוגל להשתוות אליהם במחשב. הבדל ניכר אפשר לראות במשחקי NBA 2k7/NBA Live 2007 בהשוואה לNBA 2007 שיצא למחשב, הגראפיקה והמשחקיות בכלל לא ניתנים להשוואה! מה אתם חושבים, DX10 ישנה את המצב? והאם רק האנשים שיכולים להרשות לעצמם כרטיסי מסך בשווי 2,500-3,000 יוכלו להנות מכך?
-
- 76 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, להפתעתי מאתמול בערב FEAR COMBAT לא עולה לי יותר וברגע שאני מנסה להעלות אותו מתקבלת ישר הודעה ש" FEAR.EXE נתקל בבעיה ועליו להסגר.." ואני מתכוון מיד ! אין אפילו חשיבה או מסך כשלהו אלא ישר אחרי שאני מקליק עליו פעמיים.. חשבתי משהו השתבש בהגדרות או בהתקנה שלו אז ניסיתי לשחק בהגדרות שלו ולא עזר.. הסרתי את המשחק והתקנתי שוב כולל הפאץ' - אותה בעיה.. הסרתי והתקנתי שוב ללא הפאץ' - אותה בעיה.. הסרתי את כל הקודקים שיש לי במחשב (XVID AC3 וכו'.. וכל מיני תוכנות שלא חשובות לי..) - אותה בעיה.. בטלתי את הפיירוול + האנטיוירוס שלי - אותה בעיה.. בקיצור מבחינתי נסיתי הכל ולא נתקלתי בבעיה כזאת מעצבנת עדיין בחיים.. למישהו יש עצה? רעיון ? (כאמור בכותרת - לפני המפלט האחרון - פירמוט - …
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האם למישהו יש אתר שאומר מה המקשים של כל משחק? כי קניתי gamepad למחשב (וניסיתי להעזר בכם קצת בקשר למשחקים אבל רק מישהו 1 שם עליי [http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227476.0] - עדיין אפשר לעזור! ) ואני רוצה לראות מה מקשים של משחקים לPS2 כדי שאני ידע מה הדרך הכי נוחה לשחק (כן אני יודע שזה לא תמיד הכי נוח, אבל לי לרוב נוח המקשים שהחברות מביאות... חוץ מNBA:-X) הדבר הכי קרוב שהשגתי זה הFAQים ב gamefaqs.com ששם לפעמים כתוב מה המקשים אבל זה רק אם כתבו את המדריך לגרסת הPS2 של המשחק... תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך להתקשר ל 800-4my-xbox משהו כזה. אי אפשר לבטל בדרך אחרת??
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
באתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com שבודק אם המחשב שלך מספיק חזק למשחק מסוים אז שאני שם משחקים כבדים כמו bf2142 אז זה מראה לי שזה לא יוכל להריץ לי אותו על ההגדרות הכי גבוהות מכיוון שמהירותצ המעבד שלי לא מספיקה.... מפרט בצד...
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
-
שלום, חבר שליהביא לי את המשחק GTA San Andreas התקנתי ושיחקתי בו חודש בערך והכל היה טוב ויפה(עבד על רזולוציה הכי High בלי להתיקע - GeForce 7600 GT) לא יצא לי לשחק במשחק שבוע בערך ועכשיו אחרי שאני נכנס הוא מעלה את הכל ושהוא צריך לעלות את התפריט הראשי הוא פותח חלון שגיאות. ניסיתי למחוק את התיקייה של השמירות אבל זה לא עזר אז הסרתי והתקנתי שוב וגם זה לא עזר... בבקשה תעזרו לי, הנה התמונות של הדוח שגיאות: וזה אחרי שאני לוחץ על: To view technical information about the error report, click here מה הבעיה בכלל?! איך אפשר לסדר אותה... אם אתם יודעים מה הבעיה אבל לא איך לסדר תכתבו עדיין מה הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אתם הולכים לקנות את המשחק:Command & Conquer 3: Tiberian Wars? מתי הוא אמור לצאת בארץ? ראיתי סרטונים,נראה מדהים!
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-