עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dj shay 30010,

ב Soldier of Fortune II אך אני יוצר שרת שכל נשק יש כמות יותר גדולה של כדורים נגיד ב M16 יש 30 יש שרתים שיש להם 90 כדורים אך יוצרים שרת כזה ?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  2. Started by alexrta,

מישהו יודע מתי NBA LIVE 2003 יוצא למחשב? אולי מישהו יודע את הדרישות של המשחק???

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  3. לפי מה שמתפרסם באתר של UBI החברה חתמה על זכויות למשחק מחשב {מקווה שלא ילך תחילה לאיזה קונסולה מחורבנת ולא יהיה איזה פרויקט ממוסחר מאשר משחק } אין הרבה פרטים כרגע אבל טוב לדעת שחברה שהביאה לנו המון כותרים מעולים בשנים האחרונות ונכנסה אל עומק השוק עם כותרים מובלים שאין כוח להתחיל לפרט כמה מהם {CELL.FAR-CRY וכו } אוקיי בגלל גודל הלינק נתתי פה את הקיצור ואי אפשר לפספס את הידיעה http://www.ubisoftgroup.com/ הנה ההתחלה UBISOFT AND TOUCHSTONE TEAM UP TO CREATE LOST VIDEO GAME Interactive Game Based on ABCs Emmy Award-Winning Hit Series to Debut in 2007 Paris, FRANCE May 22, 2006 Today Ubisoft, one of the worlds largest video game publishers, announced a long-term worl…

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by ilay22,

ל

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by matanch,

שלום יש לי בעיות עם החיבור לסרברים הבעיה קוראת לסירוגין. לפעמים שאני מחפש סרבר פשוט כל הרשימה מופיעה לי על אפס כאילו אין חיבור בכלל דוגמא: (וזה קורה לי הרבה) מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by navk2,

שמעו הוא אומר לי להגיע לאינשהו אבל יש מין שלט כזה שחוסם לי את הדרך... ויש לי כבר אש וטלקינזיס... עוד מעט אני אערוך ואביא תמונה.. ד"א המשחק ממש אבל ממש ממש אבל ממש ממש טובבב !!! ורואים פצצה.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by יוסי111,

מה המצב חבר'ה?! תגידו מה אתם אומרים על המשחק המטדור- El Matador איך המשחק יפה כי נתנו לי עם אני לא טועה ציון 5 אבל נראה לא רע יש לו גרפיקה טובה ויש את הקפיצה הזאת שהזמן נעצר משו מגניב כזה... זה התמונה של המשחק: http://image.com.com/gamespot/images/2003/all/boxshots2/921000_54921.jpg אז מה אתם אומרים המשחק שווה שיחוק? כי אני רוצה לרכוש אותו עוד היום אז תודה מראש (:

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by simonsix,

אוקי. זה שווה ערך לפצצת אטום בתעשיית המשחקים, אחרי שנים של עבודה תחת מיקרוסופט ופיתוח של הכותר הכל-כך מוצלח שלה HALO באנגי' חותמת עם אקטיביז'ן ל 10 שנים. לא במקרה העיתוי הוא לאור עזיבת רוב צוות העובדים הבכירים של IW הולך להיות חריף ומענין

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by maor1470,

היי, הורדתי משחק far cry primal מיוביסופט אחרי שההורדה הסתיימה ניסיתי להיכנס למשחק נפתח לי חלון קטן של המשחק כאילו טוען אותו וישר נסגר ניסיתי כבר הכל אני מיואש מערכת הפעלה windows 10 64 bit מעבד intel core i5 9400f 2.90GHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 1050Ti זיכרון 16GB DDR4 לא חושב שזו הבעיה של המחשב כי far cry 5 עבד לי חלק אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי סוף סוף תודה

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by yaya12345,

הי הורדתי את המשחק pes 2012 עם ה crack שלו פתחתי עם daemon tool והתקנתי העתקתי את ה EXE וה DLL לתיקייה הראשית של המשחק אך בלחיצה ה EXE שום דבר לא קורה חוץ מהעובדה שיש process תקוע בזיכרון בגודל של כ 100K ניסיתי לכבות את האנטי וירוס (avira) - לא עזר ניסיתי לעבור ב compatibility של XP - לא עזר נראה לי שגם ניסיתי את ה firewall - אני אבדוק שוב בכל אופן אגב אותו הדבר קרה לי גם במשחק dirt 3 (רק שם האנטי וירוס ממש צעק שאחד ה DLL של ה crack נחשב כסוס טרויאני) נתונים: laptop) dell vostro 3550) 64bit (יכול להיות שיש קשר??) ati radeon 6630 win 7 pro מישהו??

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  11. אין לי מושג איך להפעיל משחק במולטיפלייר ברשת הביתית... לא מצאתי הגדרות לנטוורק במשחק. הרשת שלי בנוייה בתצורת שני מחשבים שמחוברים ע"י כבל מוצלב. מה שניסיתי זה ככה- באחד המחשבים פתחתי את מסך המולטיפלייר, יצרתי משחק (עם ההגדרות והכל, ככה שהגעתי למפה כשאני נמצא באחת הקבוצות {אדומה \ כחולה}) במחשב השני ניסיתי לרענן את מסך המולטיפלייר, בלי לראות שום משחק שאני יכול להיכנס אליו... מישהו יודע מה אני צריך לעשות \ עושה לא נכון? תודה, בז'נגלו. במידה וצריך, אעלה תמונות מהמשחק.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by 47,

אני עכשיו בחלק הראשון בשלב השני, השדה תעופה עם האיטלקים. אז בשלב מסויים מגיע טנק תיגבורת(אחרי שפוצצתי את המטוס שניסה להרוג את היחידה שלי ). מה שכל מפגר היה אומר לי זה שצריך בזוקה, אז לקחתי בזוקה מחייל איטלקי שהרגתי לפני זה וניסיתי לפוצץ את הטנק אבל זה לא מוזיז לו! בכלל!זרקתי עליו רימונים, ניסיתי גם לירות בו עם ה heavy Machine Gun שיש שם בבסיס אבל לא מזיז לו אפילו קצת, אפילו לא שריטה קטנה!! נ.ב (כבר פוצצתי את כל המטוסים ומיכלי הדלק) נ.ב2 אם זה משנה יש לי חייל עם rifle, חייל על sniper rifle, חייל עם כזה רובה שקט(קצר טווח) וחייל עם m40(אוטומטי של גרמנים).

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  13. אני מחפש משחק שייראה וירגיש כמו משחקים בסרטים/ספרים. כלומר, שבו האויבים חכמים, ההתנהלות מרגישה באמת חופשית והמכניקה וה-AI מרגישים טבעיים. אני מוכן לוותר על גרפיקה פוטוריאליסטית בשביל זה, אבל שלא תהיה דו ממדית ושהעולם יהיה פתוח או לפחות לא מוביל אותך במסלול מסוים. אחד מהמשחקים שאהבתי והזכיר לי את הרמה הזו הוא THIEF 2 בגלל שבו ההרגשה של משחק התגנבות הגיעה לרמות חדשות. למשל: הייתי רוצח מישהו ונמלט בתוך בית, אז עברתי פינה והתחבאתי מאחורי דלת פתוחה. שומרים הגיעו אחריי ולא ראו אותי ודיברו בינהם "לאן הוא נעלם? הוא היה פה הרגע!" משום מה, כיום מתמקדים במראה הרבה יותר מכל דבר אחר והמכניקות של משחקי התגנבות או עולם פתוח כמעט זהות אחת לשנייה האם אתם מכירים בין אלפי המש…

14. היי, לאחרונה עברתי למסך רחב 22" (Samsung 2243BW) והחלפתי כרטיס מסך ל2600XT. הרזולוציה שלי מן הסתם השתנה ל1650 על ה1080. הבעיה שלי שהרבה משחקים עכשיו מסרבים לעלות עם הודעות שגיאה כאלה ואחרות שבגדול אומרות שהם לא מצליחות להחליף לרזולוציה שלהם... זה קורה עם משחקים ישנים מאוד כמו x-com, וגם עם משחקים מלפני שנים בודדות כמו evil genius וmajesty. יש פתרון? (מלבד כמובן כל פעם להחליף בעצמי את הרזולוציה, דבר שיהרוס לי את כל הסדר של האייקונים על השולחן עבודה).

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by Rise<3,

לא מת על עריכות של באטלפילד אבל בכל מקרה היה לי קליפים שצילמתי אז אמרתי למה לא לערוך אותם אני השחקן D: פרגנו בלייק אם אהבתם

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by waizman,

אהלן התקנתי היום את ביושוק ואחרי שהסרטון הקצר של ההתחלה נגמר (שהוא אומר שהוא נועד לדברים גדולים) ואני מגיע למן מעגל אש כזה - הכל בלאגן ויש מלא טקסטורות חתוכות ואי אפשר להבין כלום. בהתחלה גם לא ראו עכבר בתפריטים אבל אחרי ששמתי את הפאטץ' שמשנה את השיידרים ל 2.0 אז זה הסתדר. מצורפת תמונת מסך. נ.ב. חיפשתי בדיון הרשמי ולא מצאתי את זה - מצטער מראש אם זה נשאל כבר. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by MBN,

למי שלא הבין MMORPG אומר: Massive Multiplayer Online Role Playing Game עדיף איזה משחק בתקופה עתיקה... אתם יודעים חרבות קשתות קסמים וכו... אממ... קיצר משהו שיכול בקלות להעביר איזה שעה שעתיים ביום... וחשוב להזכיר שיהיה חינם... עם משכורת צבאית אני לא יכול להרשות לעצמי יותר מידי...

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by iem,

שלום אנשים ! ברשותי כל סדרת משחקי SIMS 2... כולל כל ההרחבות וכל התוספות... מהו סדר ההתקנה ? (כן זה מאוד משנה לפרמטרים במשחק שעושים בעיות בגלל זה)... ? במידה ומישהו אינו יודע את התשובה, אז מהו לפחות סדר יציאת ההרחבות לשוק ? תודה תודה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by integral,

באיזה רזולוציה? פילטרים? FPS?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  20. לקראת השקתו של Rainbow Six: Siege המבטיח, ב-Humble Bundle העדכנית תוכלו לקבל את מרבית המשחקים הנהדרים שנוצרו בעזרתו והשראתו של הסופר טום קלנסי בעבור 10 דולר או פחות לכתבה: http://hwzone.co.il/מיטב-משחקי-הפעולה-הטקטיים-מבית-טום-קלנ/

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by Fadida,

אוקיי חבר'ה, זה הזמן לקבוע יום או ימים מועדפים ל ODC ותחרויות למיניהם. היום/ימים יוכלו להשתנות.. אנחנו נכנסים לתקופה של חופש גדול אז תחשבו טוב באיזה יום תרצו להשקיע כמה שעות רצופות של משחק. כל ימי השבוע למעט שישי שבת ניתנים לבחירה. (לכל אחד אפשרות לבחור כמה ימים במקביל) Weekly cups ועוד סוגי תחרויות והעדפות לגביהם יפורסמו בהמשך. דעתכם היא שתקבע. בהצלחה לכל הימים ! ODC = One Day Cup תחרות שמתפרסת על גבי יום שלם לרוב של 8 קבוצות ולפעמים מכילה יותר 16 32 ... התחרות מתקיימת לפי שיטת גביע, מנצח עולה שלב מפסיד יוצא מהתחרות. Weekly Cup תחרות כמו ODC שמתפרסת על גבי שבוע שלם, כאשר כל יום משחק בית או שלב מתחרות. יתרונות וחסרונות: ODC שעות קבועות מראש, מחייב את הקבוצה להיות זמינה למ…

22. http://software.g2games.com/gameaccelerator/

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  23. חבילת Humble Bundle חדשה ומשובחת ועוד סופ"ש של הנחות ב-Steam מחכים רק לכם לכתבה

24. Started by djdjdjj,

מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג את חוברת המשחק של סים סיטי 4 או אולי לכוון אותי לאדם הנכון שמשחק במשחק תודה לכם

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by oren99,

מה אתם משחקים בסלולר? איזה משחק תפס אתכם הכי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.