משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
חברה עברתי את המשחק ו עוד כמה מרוצים ועז יש לי הודעה הsms מרייצ'ל וכתוב שהיא רוצה את המכונית שלה ואמרה לי לסוע לקאר לוט נסעתי ושום דבר לא קרה משהוא יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
למזלייייייייייי הרב שמרתי במחשב של אחי את השמירה שלי בNFSU2 עם האימפרזה המדהימה שלי אבל עשיתי פורמט ועכשיו אין שם כלום איך אני שם את השמירה שלי במשחק?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בבקשה צריך עזרה נתקעתי ואני לא יודע מה לעשות. לאחר שהרגתי את המאסטר גילדנסטרן הגעתי לשלב שבו אני צריך להיכנס לשער גדול ברחוב הGRAND STREET ואין לי יכולת לעשות זאת . ישנו שער שצריך בשבילו את הcrest of the sun ואין לי מושג מה זה ואיך אני יכול להשיג את זה. השער הראשי נעול וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא רושם לי: A RATHER LARGE KEYHOLE GAPES IS OPEN אבל אני לא מוצא שום דלת פתוחה,ושום LARGE KEYHOLE GAPES THAT IS OPEN ואין לי מושג מה לעשות. בTIME WARP אני לא יכול להשתמש וניסיתי הכל אך הוא לא עובד, וניסיתי לעשות הכל עם AKO ואני לא מצליח. והחלפתי נשקים וארמורים וכולם משודרגים למקסימום. חוץ מהכפפות שברמה 2 אודה למי שמבין בנושא ויוכל לסייע לי
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הרמה של האמולטורים של xbox gamecube playstation 2? פשוט אני זוכר שבזמנו אם התכנה שהייתה אמולטור של פלייסטיישן 1 הייתה bleem אני חושב, היא הייתה די גרועה... האם האיכות של האמולטורים עלתה? אני לא מתכוון להוריד כלום... אני פשוט סקרן...
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קודם כל סירטון קטן מאיטליה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12377 לא ידעתי שאילטקים ירצו ליקנות תWII כתבה בגימספוט http://www.gamespot.com/news/6162890.html?tag=latestnews;title;0 עוד כתבה מגימספוט - http://www.gamespot.com/news/6162876.html?tag=latestnews;title;1 דרך אגב זה 350$ בערך באירופה למי שחושב להזמין מכשיר אירופי טוב אני לא יודע מיספרים באירופה אבל לפי הכתבות השקה מאוד מוצלחת גם באירופה ואותי זה די מפתיע שנינטנדו מצליחה באירופה טוב כניראה שהPS3 נידחה זה מאוד עזר לנינטנדו באזור הזה
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אחרי שראיתי את MEDAL OF HONOR החדש בתחילה, חשבתי שזה משחק ממש כושל ולא מועדכן לרמה הגרפית של היום. אבל עכשיו אני כותב את השורות האלו אחרי שנתתי למשחק עוד צ'אנס והאמת ששיחקתי 3 שעות רצופות בלי להפסיק אני מעריך שעברתי בערך שליש משחק בהנאה ממש ייחודית לסוג המשחק!! הבעיה הגדולה שנראית מבאסת בהתחלה היא שאין אינטרקצייה ממש גדולה עם הסביב במובן שאי אפשר לפוצץ ארגזים או להפיל עצים ודברים כאלו...חוץ מיזה הגרפיקה ממש טובה והמשחקיות ממש זורמת וההרגשה היא שבכלל לא מחכים לזמן טעינה של מסכים. כל מסך מתחיל בסיום סרט מהמסך הקודם כך שפתאום מיתוך הסרט קופצים למשחק עד שממש קשה להבין שנגמר הסרט וזה ממש מכניס לאווירה ויש רציפות בין כל המסכים. ככה למשל אתה פעם חייל שמקבל גיבוי ממסוק ופתאום א…
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי את הגרסה הכי מעודכנת ואני שם הגדרות 1024*1280 הכי גבוהה הכל ועובד חלק אני לא מצליח להפעיל AA אני שם X6/4/2 ואחרי שאני לוחץ "הפעל" וזה אומר שצריך להפעיל מחדש את המשחק וזה מחזיר לAA OFF וגם אם אני יוצא ונכנס זה אותו דבר. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
נכנסתי לשרת מסוים והכול רץ חלק פינג סביר והכול. כשאני מסתכל על המפה או מטייל בה ללא רכב אני רואה שהכול בסדר, אך כשאני יורה/רואה ארטילריה(עשן של ארטילריה ואבק)/טס במטוס ורואה את הסילון שלו/טס במסוק ויורה על מים או כול דבר אחר - אני פשוט רואה את האפקט מטושטש + כול מיני ריבועים כחולים צהובים ואדומים. :-\ ז"א למשל אני טס במסוק ויורה עם הרובה שלו על המים, והמים אמורים טיפה לעלות או לקפוץ, וכשהמים עושים את זה אני רואה חצי מהאפקט של המים ומלא נקודות אדומות כחולות וצהבות עם השפריץ הזה. או למשל כשאני רואה את האבק של הארטילריה פשוט במקום שאני יראה את זה במראה אחיד- אני רואה את העשן בתור קוביות+ נקודות בצבעים אדום צהוב וכחול. יש לי עד עכשיו המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה וב…
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כל מי שמעוניין להירשם שימלא את הקריטריונים הבאים: שם בסטים: רמה לפי דעתך: סקייפ: טים ספיק כן/לא: שם במציאות: יודע ESL כן/לא:
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
פעם שיחקתי במישחק חמוד עם איש מפלסטלינה ניראה לי שהשם של המישחק היה neighborhood יש מצב או שמישהו יודע מה השם של המישחק
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מת לשחק את המשחק הזה,למישהו יש איזשהו רעיון? רק אל תגידו לי להשתיל windows אחר.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
Medal Of Honor : En Premiere Ligne Medal of Honor Soleil Levant Medal of Honor: Dogs of War Medal of Honor: European Assault Medal of Honor: Frontline Medal of Honor: Rising Sun אמרו לי ש-Frontline ו-En Premiere Ligne זה אותו דבר ו-Soleil Levant ו-Rising Sun גם אותו דבר לא כל כך הבנתי מה למשחק אחד יש שתי שמות ?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אהלן אהלן לכולם.......1!!!!!!!!!!!!1 יש לי מחשב חזק שבניתי לעשות קצת מוזיקה יש לי טוב וחזק : AMD ATHLON 2600 512 זיכרון אבל יש לי כרטיס מסך מינימלי ביותר 128של MSI אני רוצה להתחיל לשחק קצת מישחקים ורוצה לשדרג (אם צריך) את המחשב בהתאם אשמח לעזרה תודה........מראששששששששש!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
Serious Sam - The Second Encounter!!
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
היו לי בעיות הרצה במשחק(המסך נהיה שחור לשניה ) ובכל מקרה רציתי להתקין כמה מודים אז הורדתי את מנהל ההתקנות של נקסוס והתקנתי את ה4gb ועוד כמה מודים ואחרי כמה דקות או מיד המשחק פתאום מתנתק מה לעשות? תודה לעוזרים! הבעיה נפתרה , למרות שה4GB מותקן על המנהל של נקסוס הייתי צריך להיכנס דרכו ולא דרך המנהל
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אם אתם משחקים בSOF2ברשת ואתם רוצים לעשות תחרות תשלחו אליי תגובה וגם הייתי רוצה לשמוע דעה על המשחק תודה
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, כבר תקופה די ארוכה שלא שיחקתי בשום דבר, והתחלתי להתגעגע לתחביב הזה שהזנחתי. די מיציתי את משחקי הפעולה הצבאיים כמו Call Of Duty וBattlefield, ומתחשק לי לנסות משחקי פעולה יותר אורבניים, מהסגנון של GTA. פשע מאורגן, משטרה, מכות, דקירות וכו'... אשמח להמלצות מהסוג הנ''ל משנת 2008 עד היום תודה!
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קניתי דיסק של HL2 לפני הרבה זמן התקנתי את המשחקים CSS ו HL2 שיחקתי והכל היה טוב אחרי כמה זמן מחקתי את הSTEAM ועכשיו אני רוצה להתקין אחרי שנה שזה לא הותקן יש לי את השם משתמש והסיסמה ואת כל הפרטים אבל שאני נכנס לSTEAM ואני צריך להגיע לקטע אני צריך להוריד את המשחקים הם לא מופיעים לי ב MY GAME שאני נכנס לחוצץ TOOLS יש לי שם 4 משחקים שאני יכול להוריד אבל את HL2 ואת CSS אין לי איך אני מחזיר את המשחקים למצב ההתחלה שאני יוכל לעשות להם INSTALL GAME ? נ.ב בחוצץ MY GAME יש לי שורהINSTALLED ויש של את CS ו CSS אבל בSTATUS רשום לידם pre-load complete
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו זוכר לפניי כמה שנים טובות (לפחות איזה 8 נראה לי) היה משחק עם "גרפיקה" מוזרה כזו, והיה צריך לעבור עם הכדור מלכודות בעזרת חוטים. יכול להיות שהיו כמה סוגים של כדורים כאלה? (מן יצורים מוזרים)... אם יש לכם מושג איך קוראים למשחק תרשמו פה בבקשה. ואם משהו לא מובן תשאלו, כי הזכרון שלי לא משהו...
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הי התקנתי את המשחק והתחלתי לשחק עם ההגדרות המומלצות ע"י המשחק לכרטיס שלי x1650 pro. הפרק הראשון עובר חלק (החלק הלימודי), בחלק השני יש סצנה בשטח פתוח והמחשב שלי פשוט לא מעכל (ראה מפרט). מישהו עם כרטיס דומה יכול להמליץ לי על הגדרות טובות יותר? ??? תודה.
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי את המשחק הנ"ל (אני לא יודע אם חשוב לציין אבל הוא 4 דיסקים ולא בתוך דיסק אחד של DVD), אני לוחץ על התקנה והוא רושם לי ככה: Installation cannot continue because this game requires DirctX 9.0c or higher to be installed on your system. ואחרי זה כתוב שאני יכול להוריד את ה- DirctX מהאתר של מיקרוסופט ורשום שם www.microsoft.com/windows/dirctx בקיצור נכנסתי לאתר ולא הצלחתי להוריד! אז נכנסתי ל- www.download.com ומשם הורדתי את אותו הדגם DirctX 9.0c התקנתי אותו ועדיין ההתקנה מראה לי את אותה בעיה! מישהו יכול לעזור? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום... דבר ראשון האם הCOD6 למחשב האישי כולל מולטיפלייר??? אני זוכר בהשקה אמרו שהוא לא יכלול מולטיפלייר זה עדיין ככה??? דבר שני יש לי אקסבוקס 360 פרוץ ואני רוצה לשחק בCOD6 ברשת כמובן שאני לא יכול .חבל שאי אפשר להחזיר אותו למקורי ... בעקבות זאת השאלה: אם יש מולטיפלייר למחשב האישי -כמה עולה COD6 למחשב??? ואיפה הכי זול לקנות והאם המחשב שלי יריץ את המשחק (בהגדרות בינוניות ) ??? מפרט: Primary Adapter Graphics Card Manufacturer Powered by ATI Graphics Chipset ATI Radeon HD 4550 Device ID 9540 Vendor 1002 Subsystem ID 026C Subsystem Vendor ID 1043 Graphics Bus Capability PCI Express 2.0 Maximum Bus Setting PCI Express 2.0 x2 BIOS Version 011.012.000…
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות CD-KEY מקורי של BF 2 במחיר נמוך,אפשר שיהיה כלול המשחק עצמו ואפשר (עדיף..) גם בלי.. maldema@gmail.com
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-