משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת באיזו תיקייה אני יכול למצוא את הקבצים של השמירות, כדי להעביר אותם למחשב החדש(זה חשוב כי אני עובד על זה כבר כמה חודשים ואני בסוף של המשחק). אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לדעתי גם 2004 ירוץ השאלה באיזה רזולוציה ובאיזה רמה של פירוט.
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום!!! רציתי לדעת איך אפשר להקטין את הכוונת בCS:CZ וגם בCS1.6 תודה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a8%d7%99-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%9e/
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
- 1 follower
-
-
מוד ישראלי רציני ראשון נמצא בבנייה ל-Battlefield Vietnam. המוד יהיה על מרבית מלחמות ישראל (פרטים באתר). אם יש כאן מישהו שיכול לעזור (בעיקר סקינרים) זה יהיה מצויין. idfmod.tk יום נעים
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המשחק הזה אבל לפי מה שראיתי הדרך היחידה לקנות אותו זה בתוך החבילה של Half-Life 2:Game of the Year שעולה 250 ש"ח האם זה נכון או יש דרך לקנות את המשחק ביותר זול??
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לשדרג את המחשב שלי לקראת BF4. כרגע המפרט הוא: i5-2500 CPU 3.30Ghz 3.60 Ghz 8G 1333 DDR3 Gigabyte Geforce 630 GT 1 GB TB1.5 WD Caviar Black אני חושב לשדרג את המעבד ל i7 וכרטיס מסך ליותר חזק..GTX עם 2 GB. מה אתם אומרים? יספיק בשביל להריץ את BF4 במקסימום? או אם לא במקסימום אז לפחות על הגדרות גבוהות ב FPS גבוה?
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כל מי שקנה בPreOrder את המשחק יכול עכשיו להתחיל להוריד את הדמו מסטים כך שמתי שהדמו ישוחרר רשמית הוא יוכל לשחק בו כמעט מיידית (הוא יצטרך להוריד עוד קובץ קטן מסטים שיפתח את המשחק. כל זה דרך הסטים בצורה אוטומטית כמובן) הדמו מופיע ברשימת המשחקים בחלק של Uninstalled פשוט ללחוץ עליו פעמיים ולהתחיל את ההורדה
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכל הגיימרים זה הסרטון הראשון שלנו מקווה תיהנו אשמח לביקורת בונה תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני משחק על 1024X768 ויש קרטועים מידי פעם. <---מפרט
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את Counter-Strike ה-Steam עולה אני לא יודע מה צריך לעשות ???
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מיקרוסופט חושפת את דרישות המערכת והתאריך לתחילת הבטא הפתוחה עבור משחק המירוצים שמגיע לראשונה לעולם ה-PC אחת ההפתעות המשמעותיות ביותר במסגרת ההחלטה של מיקרוסופט לחזק את מעמדה של מערכת החלונות 10 כפלטפורמת גיימינג פורחת הייתה להביא את סדרת Forza Motorsport אל המחשבים האישיים, בפעם הראשונה אי פעם עם הכותר השישי בסדרה – ובגירסה שתהיה חינמית (לפחות בבסיסה) בנוסף לכל. כעת אנחנו זוכים לעדכון חשוב, אשר מכריז כי בטא פתוחה לכולם עבור Forza Motorsport 6: Apex תחל כבר ביום חמישי הקרוב, ה-5 במאי 2016, עם דרישות מערכת מינימליות להפעלתו ודרישות המומלצות להפעלה ברזולוציה וקצב של 1080p60 וברזולוציה וקצב של 2160p60. מבחינת המינימום הבסיסי עבור הכותר נראה כי מדוב…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
מישהו יודע במקרה איך אני עושה KM/H במקום MP/H? אני לא מצליח לשנות \= ניסיתי להכנס לכל ההגדרות (נראה לי :-\ ) תודה לעונים =]
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי, אני מחפש משחק מרוצים שיעניין אותי. בינתיים לא ניתקלתי באחד, לכן אני פונה אליכם. אני רוצה משחק מרוצים שיתמוך בגיימפאד ( לא grid או dirt, יש להם בעיות בתמיכה) ושלא יהיה משעמם כמו nfs. נ.ב אם יהיה אפשר משחק שיהיה אפשר ששני אנשים ישחקו בו באותו הזמן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
שימו לב למוד המדהים הזה: מחשב נייד שהוא בעצם איקס בוקס 360 http://news.teamxbox.com/xbox/11726/Xbox-360-Laptop-Mod/ חובה לראות
-
- 14 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חצי שנה אחרי ההשקה והתלונות הרבות - יוצרי Middle Earth: Shadow of War מכריזים על ביטולן הרשמי של המיקרו-עסקאות האגרסיביות שאפיינו אותו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים יש לי את הגירסה והאחרונה של CS רציתי לדעת איך לפתוח סרבר ולהוסיף עליו בוטים לינקים יעזרו מאוד תודה :AR15:
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
עכשיו שיש לי שרתים אני מחפש אדמינים טובים.... אז אני מחפש שחקני CZ\CS לזכר הימים הטובים.... בנוסף אני חייב לציין פריצת אבטחת מידע שמצאתי ככה שאם אתם בעלים של שרת אז תגידו לבעל החברה שלכם.. הנה קישור לסרטון: http://www.melonportal.co.il/cz/WebMod3-Security.asp הפתרון זה שימוש בכלי שבניתי, הנה קישור לסרטון שלו: http://www.melonportal.co.il/cz/WebMod3.asp
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בקיצור - יש לי את המסך - Sam Syn Mas 730BF ואני גם משחק במשחק FLIGHT SIM יש לי שאלה בקשר ל FRAME RATE הRATE המקסימלי במצב רגיל במסך שלי הוא 60(אני מאמין שבכל מסך דק שטוח הוא ככה) ובקיצור האם אני יכול להגדיר את המשחק ל100 FRATE למרות שהמסך שלי מגיע ל 60 מקסימום??? האם יש איזה שהוא סיכון או שזה בטוח לגמרי?
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כנראה תחת שם אחר , ורק בפיתוח של monolith , אבל אני מאמין שהם בהחלט לא יאכזבו . לקוח מכאן : http://www.totalvideogames.com/news/F.E.A.R_Sequel_Confirmed_9359_5525_0.htm
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מה אין אצלנו שום דיון בנושא? יכול להיות שזה בענף אחר ופספסתי? מישהו הלך היום או מתכנן ללכת בהמשך?..נראה לי יהיה נחמד להראות נוכחות כדי לתרום לכך שארועים כאלה יישנו גם בעתיד..
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כולל x4 aa ברזולוציה 1680 על 1050
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
למזלייייייייייי הרב שמרתי במחשב של אחי את השמירה שלי בNFSU2 עם האימפרזה המדהימה שלי אבל עשיתי פורמט ועכשיו אין שם כלום איך אני שם את השמירה שלי במשחק?? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-