עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by JHONLEV,

לפני 7 שנים ככה היה משחק דו מימדי שאתה כדור כתום כזה שצריך לקפוץ על טרמפולינות וכל מיני דברים עד לסוף המפה ואז יש שלב הבא... מישהו זוכר אולי?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by IG,

משחק ברוסית, וזה לא טעות... אמור להיות משחק נחמד+. אם מישהו שיחק, אני מעוניין לשמוע את דעתכם http://sanitars.games.1c.ru/?action=describe

3. Started by YAHOOGEEK,

כותרת ^^, חבילת ההרחבה למשחק המהמם WOW, יותר מ 8 מיליון שחקנים ובצדק!! מישהו מתכנן לקנות את המשחק? WORLD OF WAR CRAFT THE BURNING CRUSADE http://www.worldofwarcraft.com/index.xml הפתיחה הרשמית של המשחק (של כל השרתים החדשים והכל) היום ב 2 בלילה (MIDNIGHT 12 GMT +0). העותק שלי כבר בדרכי אלי

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by משתמש כבד,

<<<<<יש לי את המפרט בצד, איזה משחקים יעבדו עליו סבבה עם עשיתי OC למעבד ולכרטיס אם יש משחקים כמו CS אני ישמח

5. Started by bennnn,

שלום לכולם נתקעתי במשחק הנל בשלב 7 אחריי שאני לוקח סוס........ובורח מהזקן אז אני עוזב באיזו שלב את הסוס ועולה על הר אבל אין לאן ללכת! חרשתי את כל המסך פשוט אין לאן ללכת מישהו יודע מה עושים שם????תודה

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by athi,

מה תאריך היציאה של Crysis אל תגידו לי באיזה ריבעון תגידו באיזה חודש

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by davidcohen,

שלום! יש לי דיסק של PES6 מקורי...אין לי את הקופסא והחוברת(נאבדו לי-אני שם בגלגלת את הדיסקים)רק את הדיסק. רציתי לדעת איך אפשר לשחק PES ברשת כי רשום לי password מה זה הסיסמה הזאת? אם הסיסמה רק על הקופסא אז יש דרך לשחק אני נגד חבר שלי ע"י IP כמו בפיפא שלא חייבים דרך חדרים? תודה!

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by urich,

המחשב שלי מריץ את fear סבבה בלי בעייה אבל כשאני רוצה לשחק במולטי פלייר המשחק לא עולה וישר עולה הודעת שגיאה. אז המחשב עומד בדרישות הסרתי את daemon tools ואין לי עוד תוכנות שאמורות לעשות בעיות עם המשחק. ובכל זאת הוא לא עובד במולטיפלייר. יכול להיות שזה בגלל שיש לי ראוטר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  9. Started by ultras5,

תוסיפו לנעוץ.. נ.ב זה לא אולי זה בטוח..(יש כבר סירטונים אולי אני יביא)

• 77 תגובות
    • 7.2k צפיות
  10. Started by Pika007,

גם אזרחי וגם קרבי, אחד מכל סוג אם אפשר לא מצאתי שום משחק שבאמת שווה. אני מקבל בקרוב סוף סוף ג'ויסטיק נורמלי (Logitech wingman attack 3) וצריך משחקים טובים אזרחי חשבתי על microsoft flight simulator 2004 אבל לא מצאתי שום דבר נורמלי לסימולטור מטוסי קרב S: תודה מראש

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by DS,

כל הזמן כל הזמן כל הזמן וזה לא בעיית כתיב יש לי מינוס בחשבון של הבנק. עכשיו באמת נזכרתי למה מחקתי ומכרתי אותו קודם, בגלל שמתחילים לשחק יום במשחק ואז צונחים למינוס ובגלל שהשמירה האוטו' מפגרת לשמור כל הזמן על אותה שמירה קודמת, אין לי איך לצאת מהמינוס!!!1 אני במינוס של 200 אלף וזה יורד ויורד עוד ועוד.........

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by gameplan,

משחק שיהיה עם עלילה מעניינת הכי חשוב,שיעבוד טוב על fx5200 ו 256rdam (גם אם זה על ההגדרות הכי נמוכות) אשמח לשמוע המלצות מקס פיין ג'י טי איי כבר מיציתי ,אשמח לשמוע כל סוג של משחק בין אסטרטגיה לפעולה... תודה.

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by Y-T-M,

קניתי את המשחק nfs carbon חיברתי אליו את ההגה שיש לי שהוא :microsoft sidewinder precision racing wheel זה הגה+גז וברקס עכשיו במשחק עצמו הברקס לא עובד לי ניסיתי את ההגה גם על nfs most wanted וגם יש אותה בעיה בדקתי במחשב עצמו בלוח בקרה בבקרי משחק אם יש בעיה והוא מראה לי שהברקס בסדר גמור אני חייב עזרה דחוף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  14. Started by Reze,

יש לי את המשחק התחלתי לשחק וישר על ההתחלה הייתי צריך להרוג אחרי זה אחד אמר לי ללכת לאיזה מקום ולא הבנתי לאן .. מישהו יכול להסביר לי מה הולך במשחק הזה כי הרמתי מלא נשקים שאומרים לי שאני צריך STRANGH 250 או 120 ויש לי רק 100 ועליתי לרמה 2 הרגתי כמה מפלצות ליד הבתים והSTRANGH לא עולה ... אז מישהו יכול להסביר לי את הבסיס של המשחק תודה לעוזרים ... מצטער על החפירות..חח {אני פשוט לא טוב באנגלית ממש ולא רשום כלום הוא רק מדבר....}

• 52 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. Started by dorish,

שלום אני מחפש כבר כמה ימים מקום להורדה של המשחק מי שלא מכיר זה משחק משנת 96 97 וזה משחק כדורגל כול מידע בקשר לעתכונים למשחק ומקום הורדה יעזור מאוד תודה ולא באמיול כי שם לא ממש מצאתי משהוא טוב ומועיל ממש תודה משחק נוסטלגיה ממש מומלץ

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  16. Started by davidcohen,

שלום, יש לי את המשחק pro evolution sccer 6 אבל יש לי בעיה עם הבעיטות... המקלדת יותר מידי רגישה ולחיצה הכי קטנה וכבר המד של החוזק מגיע עד הסוף והכדור עף ... רציתי לדעת אם יש אפשרות להוריד את הרגישות של המקלדת או דרך אחרת לסדר את זה!!! תוד מראש

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by kisin,

http://www.destructoid.com/new-ghostbusters-game--29260.phtml

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by the red dragon,

איפה אפשר לקנות XBOX 360 ? בארץץ? עם מהשישו מכיר מקום הוא אתר הוא מהשו שאפשר לקנות בו XBOX 360 רק מארץ!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יעזור לבנות מחשב לפי צרכים

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  20. Started by natan805,

התחלתי לא מיזמו לשחק במשחק הזה אני רק בשלב השני .אבל יש דבר שאני לא מבין במשחק הזה שיש כוונת על אחד הרכבים שאתה מתחרה איתם ואז יש לך למעלה משהו כזה שאם אתה לוחץ על ctrl הוא מתרוקן .אין לי מוסג מזה עושה ומה זה משפיע משהו יכל להסביר לי ? אני יודה לו

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by puuma,

שלום יש לי בעיה עם האופציה של השמירה במשחק. אני לוחץ על שמירה וזה לא נותן לי אפשרות לשמור... אולי חסר לי קובץ או שזה יכול היות באג? אם מישהו יכול לעזור תודה :s05:

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by ofeky1,

משהו מכיר אם אפשר להוריד או לקנות את המשחק הישן והטוב סוניק למחשב?? פשוט נוסטלגיה!! תודה מראש!

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  23. שלום לכולם. טורניר לBF2 יוצא לדרך. יש פה לא מעט חברה שמשחקים בBF2. למה שלא תקימו קבוצת HWZONE ותצטרפו? אז קדימה בואו ותוסיפו את עצמכם. http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1003399

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  24. שלום לכולם, אני אחד ממנהלי פורטל המשחקים GAME-POSTION שעומד לעלות לרשת. לאתר יהיה דומיין בינלאומי, שרת, עיצוב, תיכנות וכל מה שאתר מצליח צריך. עם אתה חושב שאתה כותב יותר טוב מכל אחד אחר, בלי שגיאות כתיב, יצירתי, מקורי ובעל חשיבה מוזמן ליצור עימי קשר בדרכים הבאות: מסנג'ר: volikmoshe@012.net.il אימייל: talvolik@walla.co.il *אנו מחפשים עוד שותף לניהול (יתרון למישהו שיכול להשקיע כסף- לא חובה! ) יום טוב, טל.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  25. מה נשמע אנשים... שבוע טוב. נתקעתי במשחק ספלינטר סל בשלב הראשון הראשון ממש בהתחלה נכון אני יורד במדרגות מחסל את כולם אחר כך מתקתק במחשב שם פותח לי תגישה לדבר הזה שאני צריך לפצח תקוד ואז עולה ואז מפצח תקוד ואז יש לי 60 שניות לברוח מהמקום מה אני עושהההה ניסיתי להוזיז עם הדבר הזה תמדרגות כדאי שאני ינסה לברוח מהמאורר הזה אבל אני לא מצליח מישהו יכול אולי לעזור לי בזה, בקיצור תודה מראש! ועם אפשר תפאץ' הכי חדש שיש!

• 2 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים