עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by SilentBob,

הגירסה המשופרת ל-Divinity: Original Sin תושק בסוף החודש, ובמקביל משחק ההמשך מסיים את קמפיין הקיקסטארטר שלו עם גיוס מרשים בהחלט לכתבה: http://hwzone.co.il/סדרת-משחקי-divinity-ממשיכה-לפרוח/

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  2. בבקשה צריך עזרה נתקעתי ואני לא יודע מה לעשות. לאחר שהרגתי את המאסטר גילדנסטרן הגעתי לשלב שבו אני צריך להיכנס לשער גדול ברחוב הGRAND STREET ואין לי יכולת לעשות זאת . ישנו שער שצריך בשבילו את הcrest of the sun ואין לי מושג מה זה ואיך אני יכול להשיג את זה. השער הראשי נעול וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא רושם לי: A RATHER LARGE KEYHOLE GAPES IS OPEN אבל אני לא מוצא שום דלת פתוחה,ושום LARGE KEYHOLE GAPES THAT IS OPEN ואין לי מושג מה לעשות. בTIME WARP אני לא יכול להשתמש וניסיתי הכל אך הוא לא עובד, וניסיתי לעשות הכל עם AKO ואני לא מצליח. והחלפתי נשקים וארמורים וכולם משודרגים למקסימום. חוץ מהכפפות שברמה 2 אודה למי שמבין בנושא ויוכל לסייע לי

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by navk2,

אני מת לשחק את זה ככה ! בינתיים אני לא מצליח אפילו לא במסך במלא...

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by darkman,

if u have Battle field/tribes 2 cd key that works on MULITIPLAYER send me private msg ill trade for some HL good cd keys

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by STRENGTH,

התקנתי אתמול את המשחק,ואז שהתחלתי לשחק ראיתי שהגרפיקה ממש אבל ממש גרועה הרבה יותר גרוע מהמשחק הקודם (אני חושב שזה הגרפיקה הכי גרועה שראיתי) לא רק שלא רואים טוב הכל נראה ממש מטושטש ממש לא כיף לשחק ככה. יש לי כרטיס מסך קצת ישן אבל אני לא חושב שזאת אמורה להיות הבעיה. בהגדרות של הגרפיקה יש רק RENDER DETAIL ו רזולוציה שמתי רזולוציה 1024:768 ו RENDER 8 (כמעט הכי גבוה) ועדיין רואים גרוע,לא רק זה המשחק אפילו עם הגרפיקה הגרועה עובד לאט ובכלל לא חלק. איך אפשר לשחק ככה?? זה רק אצלי? הנה כמה תמונות

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  6. אני מנסה להפעיל את המשחק ואחרי שחיטטתי בהגדרות קצת של כיוון הרזולוציה...עשיתי רזולוציה גבוהה (אני לא זוכר אותה). אני מנסה להיכנס למשחק הוא רושם לי Out Of Range.... חברה מה אני יכול לעשות איך אני מחזיר את הרזולוציה הקודמת...? בקשה תעזרו לי...

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by fenix21,

אני בטוח שיש עוד אנשים שלא מוצאים את עצמם שייכים לקבוצה כלשהי בguilds wars2///מחפש שותף/שותפים לפתוח גילדה חדשה בעולם GUUNERS WORLD כינוי: crixus yosi avioz :hi:

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by RonenIL,

סיימתי להוריד ולהתקין את המשחק היום בבוקר בהצלחה... אך משום מה אני לא מצליח להפעיל את המשחק עצמו. כאשר אני מפעיל את המשחק הוא נותן לי שיש איזו בעייה כלשהי עם Securom סימנתי V בוירטואל דימון ליד האופציה הזאת אך עדיין המשחק לא עולה. אין שום קראק בדיסק לגבי NOCD או משהו כזה.. אני מקווה שמישהו התקין כבר את המשחק ויוכל לעזור לי . תודה לעוזרים. (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  9. לאחר התקנה של כמה וכמה דברים (לא יודע מי האשם) המשחק (הנסיך הפרסי: הלוחם בפנים) מתחיל לקרטע ולקפוץ. יש לציין שאני הגעתי כבר לחצי המחשק בלי הבעיות האלה (הקבר שבו הוא מחליט להשיג את המסיכה המפוצלחת). האוטוראן של הסידי (המקורי) נותן לי בעיה עם EAX.DLL לאחרונה התקנתי את הדרייברי סאונד של אנווידיה - זה יכול להיות קשור? עריכה - לא האוטוראן אלא הקובץ POP2.EXE על הסידי אם לא תהיה ברירה ואני אצטרך להתקין מחדש אז אני צריך לדעת איפה מאוכסנים קצבי השמירה. נ.ב. יש אפשרות להריץ אותו על רזולוציה גבוהה מ- 1280*960? המסך שלי 1280*1024 ופיקסול זה דבר לא נעים לדעת הכלל. נ.ב 2 משחק אחר של אותה חברה (SC:CT) לא עושה שום בעיה. בתודה, הספרשלהשיגעון. מקווה שיש פתרון, זה בלתי אפשרי לשחק עם הקפיצות…

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by QQQ,

סיימתי את המשחק הנ"ל בכל רמות הקושי ואהבתי אותו מאוד אשמח אם תביאו לי שמות של משחקים דומים תודה

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by idofr,

היייי כולם בשעה טובה אחרי שסיימתי י'ב והייתי תקופה מכובדת בחו"ל חזרתי הבייתה וממתין לגיוס (או ללימודים ) בנתיים אני לא עובד ויש לי הרבה זמן פנוי אז אני צריך בבקשה המלצות למשחקים. אני משחק פעולה - גוף ראשון ואסטרטגיה זמן אמת (אבל עם בסיסים, לא רק להזיז כוחות ממקום למקום) מה שיש לי בנתיים זה: אסטרטגיה - c&c3, warcarft3 שניהם מדהימים אבל די ישנים פעולה - COD4 (סיימתי היה מדהים), crysis (לא אהבתי) (אני שוקל את הcrysis החדש, שמעתי שהוא יותר מהיר ועם יותר אנדרנלין), UT3 (בדרך) יש לכם עוד המלצות? כל דבר שיעביר לי קצת את הזמן בצורה יותר אינטראקטיבית מאשר לראות טלביזיה כל היום. (ורק כדי לא לצאת חסר חיים - אני יוצא וכמעט כל יום פשוט תמיד יוצאים בלילה גם כי חם וגם כי חלק מהחברי…

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  12. אירוע ה-X019 של חברת הענק בלונדון העניק לנו הכרזות על מספר כותרים חדשים ומעניינים - וכמו כן מבט מעודכן ומורחב על כמה יצירות שנחשפו מוקדם יותר לכתבה

13. Started by A1eX,

קניתי את הדיסק המקורי, התקנתי את הסטים, והבעיה שהמשחק לא עולה וניתקע על המסך Preparing to launch call of duty. מה עליי לעשות? עריכה - עכשיו שמתי לב שבSTEAM זה ניתקע על 45%...

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by A.Iniesta,

valve נתנו סוף שבוע חינם למשחק לכל מי שרוצה. מה צריכים לעשות? להוריד סטים (אם אין לכם..) ולהכניס לשורת הכתובת בדפדפן את הכתובת הזאת - steam://preload/440 אחרי זה תאשרו את המשחק בסטים, וההורדה תתחיל. *לכל מי שיש כבר את המשחק, אם אתם יכולים לשתף ip של סרברים טובים זה יהיה מעולה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by yaronzeev1,

היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  16. יש מבצע עכשיו בחנות Humble Bundle: https://www.humblebundle.com/store/f1-2015?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_1 בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by tal^_^,

לפני כמה שבועות החלפתי את הכרטיס מסך לכרטיס חדש והיום סוף סוף היה לי זמן להתקין ולנסות את GTA3 עליו אבל ברגע שאני ניכנס למשחק לא רואים את הכיתוב של התפריט, ולאחר שמתחילים לשחק רואים הכל אבל עם ריבועים בכל מיני מקומות (בכוונת, בנשקים, במקום של שם האיזור) מישהו יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי את המשחק הנ"ל אבל אין לי סיריאל שמתאים למשחק ברשת ... אני זקוק בבקשה לעזרה במציאת סיריאל אמיתי של המשחק, או כל דרך אחרת בשבי לשחק ברשת. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

הנה המפרט שלי: P4 2.4C@3.0 512 DDR R9800P@XT ואני משחק על Texture - Medium Model - Medium כל השאר High AA -4 AF -4 ויש לי ממוצע 45 לפעמים עולה ל70 ולפעמים יורד אפילו ל30. מה זה יכול להיות? :'(

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  20. ממש מתחשק לי להתקין את המשחק,הורדתי אותו (פשוט חיפשתי בגוגל,אני מניח שזה חוקי) והוא אומר שיש בעיה משהו עם 32 ביט 64 ביט ותהיתי אם זה אפשרי להריץ את המשחק על המערכת בדרך כלשהי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  21. נואש למצוא משחקי תפקידים בסגנון של דיאבלו divine divinty וכאלה.... אם יש כאלה חינם ברשת זה + תודה!

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by 3emi,

משחק מטוסים ארקיידי אבל עשוי לעניין מבית CAPCOM אמנם המשחק ארקיידי אבל עדיין יש הרבה מקום לתמרון והמשחקיות מהנה ולא מטופשת לחלוטין כמו שאפשר לצפות המשחק זורק אותך להרבה סוגים של סיטואציות משליטה על הרבה סוגים שונים של מטוסים מסוקים מטוס AC-130 שנותן חיפוי לכוחות למטה משחקיות מיניגן מדלת של מסוק חיפוי וכל המשימות זורמות יפה בצורה רציפה ומעבירות תחושה של מהירות בצורה שלא נתקלתי במשחקי טיסה אחרים ולמי שאוהב קשה להתנתק יש הרבה גיוון ועניין אמנם לא סימולטור אבל אחלה אקשן מבחינת הגרפיקה הרמה גבוהה והדברים נראים יפה מה שבולט זה העיצוב של הסביבות שמרגישות מציאותיות למשל בניינים ואזורים שלמים שהם בתלת מימד ולא כמו במשחקי טיסה אחרים רק טקסטורות מה גם שיש ניצול טוב של ה…

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  23. Started by lir@n,

שלום כולם !! לאחר התקנת המשחק LOTR The Return of the King הפעלתי אותו כולי נרגש וציפיה...בכל אופן מי שמכיר את המשחק יודע שאחרי הסרטון אתה כאילו נכנס לסרט... אוקיי נלחמתי עם כולם תיפסתי למעלה ירדתי למטה פיצצתי את העגלה אחרי זה יש סרטון ואז הוא אומר.. "הקרב על משהו נגמר ועכשיו מתחיל הקרב לארץ התיכונה" אחרי המשפט הזה המשחק זורק אותי החוצה עם קוד ארור מוזר.. יש למישהו מושג מה עושים? בתודה מראש לירן

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  24. Started by DORAZABI,

איכשהו נדפק לי הפרופיל ואני לא מצליח לשנות את הCONTROLS במשחק....מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש אבל הפרופיל נשמר לי ואיתו הבעיה...ניסיתי שוב למחוק תמשחק ומחקתי כל זכר....גם מהתוכניות וגם מהתיקיות במחשב שלי....אבל עדיין אני שוב מתקין והפרופיל נשמר..למה זה קורה?<

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  25. Started by hardware maniac,

אני חושב שאני בשלב האחרון,אחרי שאתה הורג הרבה Keepers אתה מגיע למקום שמלא בהם וזאתי שתמיד בתוך הראש שלך מציע לך את הכח שלהם הורגת אותם בלה בלה בלה..ואז יש תכדור הגדול הזה..עברתי את זה ואז הגעתי לקטע שהיא (זאתי שבתוך הראש שלך) נמצאת בתוך כדור מסתובב בצבע ירוק ומסביב יש מין כל מיני סימני אטום ירוקים..במשך המשחק מופיעים כאלה סימנים רק באדום ואתה צריך להשמיד אותם..ניסיתי על אלה בכל רובה אפשרי וזה לא עוזר.הנה סקרין שוט: http://img154.imageshack.us/img154/2131/eut8.jpg תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים