עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13246 אני חייב להגיד שפעם עבדתי ברשת אבל לא ידעתי שמישהו בארץ יתבע אותם

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  2. http://www.gamespot.com/news/6166189.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 :funn: :funn: נינטנדו מנצחת את מיקרוסופט אפילו במגרש הביתי :D :D :yelclap: :yelclap:

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. שלום כולם, אני רוצה לדעת איזה משחקים חדשים ויפים יש שאתם ממליצים עליהם... תודה. (אם אפשר אז גם כמה משחקים שיהיו הרבה מעבר למה שיש לי במחשב - GB זיכרון DDR 400, 6600GT, P4 2.8MHZ). בכל מקרה, תרשמו משחקים יפים שיצאו בזמן האחרון. תודה לכולם!.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by redti,

אהלן יש לי תמשחק החדש ARMA זה כמו operation flashpoint זה מאותה חברה.. אני חושב שזה משחק המשך.. רציתי לדעת אם יש פה למישהו ואיך זה עובד לו כי זה לא זז לי בצורה שאפשר לשחק.. והכל על הכי נמוך 2.66ghz p4 533 mhz cach 512 ddr fx 5700 128 mb

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by The Dom,

נכנסתי לשרת מסוים והכול רץ חלק פינג סביר והכול. כשאני מסתכל על המפה או מטייל בה ללא רכב אני רואה שהכול בסדר, אך כשאני יורה/רואה ארטילריה(עשן של ארטילריה ואבק)/טס במטוס ורואה את הסילון שלו/טס במסוק ויורה על מים או כול דבר אחר - אני פשוט רואה את האפקט מטושטש + כול מיני ריבועים כחולים צהובים ואדומים. :-\ ז"א למשל אני טס במסוק ויורה עם הרובה שלו על המים, והמים אמורים טיפה לעלות או לקפוץ, וכשהמים עושים את זה אני רואה חצי מהאפקט של המים ומלא נקודות אדומות כחולות וצהבות עם השפריץ הזה. או למשל כשאני רואה את האבק של הארטילריה פשוט במקום שאני יראה את זה במראה אחיד- אני רואה את העשן בתור קוביות+ נקודות בצבעים אדום צהוב וכחול. יש לי עד עכשיו המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה וב…

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  6. השאלה בכותרת תודה

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by RoyShefy,

אחרי שקיבלתי את הכרטיס החדש אני נדהם מכל צליל שהמערכת שלי מוציאה, החלטתי לנסות קצת משחקים תומכי תקן איכות THX. חיפשתי, ומצאתי ששני המשחקים הקודמים לNFS החדש תומכים THX בעוד שהחדש (Carbon) לא. האם אני טועה? והאם ההבדל יהיה כל כך משמעותי שאני אהנה הרבה פחות מהמשחק החדש?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by EdenC,

שלום לכם,אני תקוע באיזשהו מקום במשחק. בתוך קראוון אדום,יש איש ומפלצת,ואני לא יודע מה לעשות שם. חבר אמר להתקרב למפלצת,לא לירות בה ואז היא "תטעין" אותי. עמדתי לידה 20 דקות ולא קרה כלום. וכשניסיתי לצאת משם,אי אפשר. אני בטוח שיש פה מישהו שיודע איך עוברים את זה. כדי שתבינו יותר טוב,מצורפת תמונה. תודה רבה לכל המגיבים, עדן. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by halo,

מה צריכים לעשות בשלב הזה אחרי שעולים למעלה אין מה לעשות שם http://img248.imageshack.us/img248/1609/xcvxcvzep1.jpg

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Wheel,

אני משחק אם לוחם FTR/FB/WM שעכשיו רמה 17 במערכה השלישית ועד עכשיו המשחק פשוט קל ברמה קיצונית יחסית למשחקים כמו baldurs gate וNWN, אני כמעט לא נח אף פעם ובקושי משתמש בקסמים חוץ מBUFF כי אין צורך שיחקתי עד עכשיו על הרמה הכי קשה, אני לעיתים רחוקות יוצא מקרב עם פציעות והאויבים פשוט נופלים כמו זבובים כולל כמעט כל הבוסים שנתקלתי בהם עד עכשיו שמשום מה הdificulty rating שלהם כמעט אף פעם לא עולה על challenging מישהו עוד חושב שהמשחק קל מדי?? יכול להיות שיש באג ברמת הקושי של המשחק שהכי קשה זה בעצם הכי קל? :s05:

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by stone cold,

טוב למי שלא מכיר Lumines יצא בהתחלה לPSP ונחשב לאחד מהמשחקים הטובים לקונסולה בעיקרון זה משחק פאזלים שדי דומה לטטריס בכל מיקרה בגלל היתלהבות ברשת מהמשחק הייתי פשוט חייב לנסות את גירסת הPS2 שיצא לא מזמן http://www.gamespot.com/ps2/puzzle/luminesplus/index.html טוב לא מצאתי ווידיאו של המשחק לPS2 אז קבלו תווידיאו מה360- http://www.youtube.com/watch?v=ArONJVq16ME בכל מיקרה אני די מאוכזב מהמשחק ציפיתי למשהו כמו Tetris Attack אחד ממישחקי הפאזלים הטובים בכל הזמנים ובמקום קיבלתי משחק חביב ולא יותר לפחות זות דעתי

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by navk2,

התקנתי אותו (מקורי לחלוטין לשם שינוי...) אני בא לשחק , אני לוחץ על האייקון (לא משנה איזה) בשולחן עבודה לא קורה כלום,אני הולך למנהל המשימות>תהליכים סוגר את הסטים משמה , לוחץ על האייקון של הסטים וה שאני רואה זה רק שנוספה המשימה לתהליכים חוץ מזה כלום לא קרה, יש למישהו מושג מה קרה ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by bider10,

מי שמבין ויודע אני כבר נואש יש לי את המשחק call of duty united offensive וכשאני נכנס לסרבר אז זה עובד 20 שניות ואז מעיף אותי ורושם לי את זה הכינוי שלי שזה לא חשוב אבל העיקר זה: kikcked via punkbuster for 0 minutes restriction: inadequate o/s privleges אין לי מושג חוץ מזה שזה אומר שהפנק בסטר התוכנה שמגרשת ציטרים ורמאים ואני לא אחד מהאלה המשחק שיש לי הוא אמיתי והקוד אמיתי אז מי שיודע ויכול לעזור יהיה מאוד עוזר תודה.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. שלום לכולם...פישפשתי במשחקים הישנים שלי ונזכרתי שלא שיחקתי במשחק הנל... אז התקנתי ושיחקתי ואני בשלב 3......שאלתי היא האם המשחק ממשיך ויהיה יפה משלב שלב..... עד עכשיו הוא נחמד....האם כדאי להמשיך לשחק בו ויש מישהו שסיים אותו ויכול לתת חוות דעת????? תודה לכולם.......

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by siin,

משחקי רשת = משחקים קללים כפי שיש ב-YNET ו-NRG כלומר מבוססי ג'אווה ודומיהם. הבעיה היא שכל כמה רגעים המשחק זוחל עד שלפעמים הוא נעצר ואז ממשיך רגיל. מה הסיבה לבעיה/תקלה מהסוג הזה ומה הפתרון המומלץ? מדובר בכמעט כל סוגי המשחקים כולל משחקי חשיבה, קלפים, סימולטורים, מירוצים ועוד ועוד...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by jackhammer,

כל הרגעים שגרמו לכם לצעוק HOLY SHIT!...... טוב אני יתחיל הראשון (לא בהכרח לפי סדר העדפה) הוא הפעם הראשונה שנכנסתי לחדר עם דואל עוזי בהילוך איטי במקס פיין :jump: השני זה יותר כמו משחק שלם מאשר רגע מסוים... FEAR כל המשחק הזה מלא ברגעים כאלה אבל הכי טוב בשבילי זה היה באיזה קטע (די באמצע) שאתה צריך לרדת בסולם ,ואלה ששיחקו בזה יזכרו איך המצלמה זזה שאתה יורד בסולם, ובדיוק שאתה מסתובב כדי לאחוז בידיות של הסולם מופיעה לך הילדה הקטנה הזאת (אם האחיזה שלי בסולם היתה תלויה באמת בידים שלי ברגע הזה היתיי מתרסק על הרצפה :lol:) ואז שאתה יורד בסולם, מסתובב עוד פעם ו PAXTON FETTEL עומד ממולך :screwy: חולני!!!!! דפקתי כזה HOLY SHIT שההורים שלי התעוררי וצעקו עלי :lol:

• 54 תגובות
    • 5k צפיות
  17. Started by lordgod,

למה זה לוקח כ"כ הרבה זמן ? רק הורדתי את המשחק ... עד שזה הגיע ל8 אחוז זה לקח יותר מחצי שעה ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  18. Started by Ac-Boy,

בניתי מכונית, אני רוצה להשתמש בה אבל ברגע שאני יוצא מהMAIN MENU לCAREER זה מחזיר לי את המזדה האדומה של ההתחלה.. עוד שאלה, איך אני משיג מכוניות יותר ויותר טובות? ואפשר הסברים על המקוצות ושיש תחרות יש אייקונים כאלה מעל כל מכונית איזה מקצוע כל אייקון?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  19. Started by wow,

אני מתכוון ביחס לקודם (שלא שיחקתי בו אז אני לא יודע איך הוא היה)

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by subarel,

אם בחרתם משחק אחר - איזה? כמובן מאותו סוג.... בראל.

• 62 תגובות
    • 6.6k צפיות
  21. Started by 10GaZ,

אני מחפש המלצות למשחקים ישנים, באיזור שנת 2000-2002. אשמח למשחקי פעולה/אקשן, יריות, ספורט/מירוצים, וכד' המלצות יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by sagi_10,

אהלן אחים שלי.. צחפש משחק ששיחקתי פעם...המטרה היתה לקנו סמים ואז ללכת למקומות אחרים ולמכור ביוקר... מכירים? יודעים איך קוראים לשמחק? תעזרו לי!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Wheel,

כל פעם שאני לוחץ SHIFT בsupreme commander גם אם יש waypoint אחד המשחק יורד ל6 FPS וזה ממש מעצבן כי זה משהו שאני משתמש בו הרבה, עוד מישהו נתקל בזה? מדובר על המשחק המלא (דווקא בדמו זה לא קרה לי כזכור)

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by kisin,

המשחק אמור לצאת בסוף השנה (אני לא אתפלא אם התאריך הזה יידחה) והוא מיועד לPS3 & XBOX360 ניתן לראות את התמונות בגודל הטבעי שלהם כאן: http://www.gfdata.de/archiv02-2007-gamefront/2783.html

• 7 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים