עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. התקנתי את AOM, ובכל פעם שאני סוגר את ה AOM אני מקבל מסך כחול. יש לי XP PRO אם מישהו יכול לעזור לי, תודה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  2. יש לי את פוסטל 2 על שני מחשבים פנטיום 4 עם 9500 פרו והשני פנטיום 3 עם mx440, לשניהם 512 מ"ב תאמינו לי שווה להשקיע בציוד טוב במחשב החלש עם הגיפורס המשחק מת לחלוטין, זה לא שהוא תקוע או משהו, דווקא עובד חלק אבל הגרפיקה מתה לגמרי, הכל נראה מת בלי חיים. לעומת זאת עם הפנטיום החזק וה 9500 פרו המשחק חי ובועט ויש זרימה של הכל, תנועה השתקפויות איכויות צבע הבעות של הדמויות, הכל חי. כאילו שמדובר בשני משחקים אחרים, בשניהם שמתי באופציות רזולוציה וצבע זהים (למעשה הכל זהה).

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. התקנתי את פיפא 2007 ואת NBA LIVE 2007 למחשב ושאני רוצה להתחיל לשחק הוא עדיין דורש להכניס את התקליטור איך זה יכול להיות? אני חדש במשחקים אין לי מושג אבל תמיד חשבתי שאחרי שעושים INSTALL למחשב כבר לא צריך את הדיסק יש אולי משהו בהגדרות לשנות כך שהמחשב לא ירצה דיסק להתחלת משחק? כי התקנתי את זה בנייד וממש שלא בא לי להסתובב עם 2 הדיסקים אפשר או שאין סיכוי?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אחרי שהתקנתי את המשחק הוא ביקש שאני יתקין דרייבר חדש של נוידיה התקנתי אותו והמפרט של המחשב שלי הוא GEFORCE 4 440MX 256MB זיכרון ,מעבד פנטיום 3 ג'יגה אחד , ואחרי שהפעלתי את הדמו לאחר הפעלה מחדש של המחשב בגלל הדרייבר אז הפעלתי אותו ועולה לי מסך שחור המסך כזה משתגע עושה רעש של המעבר למשחק ואז חוזר לי שולחן העבודה מה עושים?

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  5. אז התקנתי מודים של דראגון בול להאלף לייף ולקוויק3 ושיחקתי אבל משום מה אני לא מצליח לשחק ברשת : בקוויק זה פשוט לא נכנס לשרתים שאני בוחר ובהאלף לייף זה אומר שצריך סידיקי למרות שבהתקנה שמתי סידיקי שהתאים בשרתים במשחק זה מבקש סידיקי... עזרה בבקשה אני חייב כבר לשחק בזה ברשת תודה.. ד"א למי שמכיר מה לדעתו יותר שווה המוד של דראגון בול בקוויאק3 או בהאלף לייף?? תודה..

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. אהלן אחרי התקנה מחדש של המשחק התקנתי שוב את המשחק וPB עושה לי בעיות שאין את הקובץ PNKSTRB ניסיתי כמה פעמים להתקין מחדש את PB ולעדכן אותו וזה לא פתר את הבעיה הורדתי את הקובץ החסר (PNKSTRB) אבל אני לא יודע איפה אני אמור לשים את הקובץ הזה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by yosizach,

לפני שפרמטתי את המחשב גיביתי את המשחקים השמורים שלי במקס פיין 2 התקנתי את מקס פיין 2 בכונן e עכשיו לאיפה להכניס את המשחקים השמורים !?! איפה שמקס פיין 2 מותקן יש תיקיה בשם save game אבל עם אני שם את זה שם זה לא מכניס את זה למשחק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by iyehuda,

בזמן התקנת המשחק התקנתי גם dirict x 9 אבל אני מקבל את התמונה הבאה : אולי האשמה היא בכרטיס מסך [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. בהתקנה של המשחק נשאלתי אם אני רוצה להתקין DIRCTX וסירבתי כי אני יודע שבחלונות 7 יש כבר DIRCTX11 מותקן.. ואחר-כך באתי להפעיל את המשחק ואני מקבל הודעה שחסר הקובץ D3DX9_41.DLL.. השאלה היא האם לחזור על ההתקנה וכן להתקין DIRCTX בהתקנה או מה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לא קורה כלום כשלוחצים להפעיל אותו. מישהו יודע מה כאן לא בסדר?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by stone cold,

סוני הכריזה שהיא הפיצה 10 מיליון יחידות של הPSP בפועל זה שהיא הפיצה לא אומר שהיא מכרה לפי המכירות מיחברות נטרליות אפילו הDS שמוכר יותר טוב לא הגיע ל10 מיליון מכירות חוץ מיזה הPSP לא רק שלא קרוב ל10 מיליון מכירות הוא גם מוכר כמות קטנה מידי של מישחקים לכל PSP שנימכר ביפן לדוגמה נימכרו עד היום רק 1,427,953 וסוני שלחו לשם משהו כמו 3 מיליון מכשירים זה רק מוכיח שלא צריך לאמין לחברות

12. Started by x-dude,

ישנה גירסת 14 יום ניסוי. אני אוהב משחקים ואני משוגע על מלחמת הכוכבים,אז איך שקיבלתי במייל את ההודעה של 14 יום לשחק במשחק הזה,הורדתי אותו. מהתחלה שמעתי ביקורות לא מי יודע מה על המשחק הזה,וכאחד שממש לא אוהב לשחק באינטרנט (כן אני מוזר אני יודע) אז לא חשבתי אפילו לקנות את המשחק. אבל אני כן ראיתי תמונות ברחבי הרשת,וגם...קדימה..זה מלחמת הכוכבים,אני חייב לשחק את זה. אוקיי הורדתי (שוקל בסביבות ה 1 ומשהו ג'יגה),התקנתי,רישום קצר על מינת לקבל את המספר הסידורי שיאפשר לשחק 14 יום חופשי,ואז אני מתחיל. דבר ראשון הוא מתחיל להוריד פאצ'ים וupdates,חיכיתי משהו כמו רבע שעה (זה הרבה,אני מחובר במגה וחצי). אוקיי סיים,יאללה אני מתחיל את המשחק: דבר ראשון הגרפיקה...פשוט מכוערת! אוקיי נכון יש לי Ge…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by Bam65,

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=5863 הכתבה פורסמה רק היום בבוקר

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

לפני כשבועיים קניתי את המשחק עם הפוטציאל האדיר הזה והוא ממש לא אכזב, נכון שכולם חשבו שזה GTA3 רק עם אופנועים ומטוסים אבל הוא גם הרבה אבל הרבה יותר. קודם נתחיל עם הגרפיקה שהיא יותר טובה מהמשחק הקודם ורוב הבאגים תוקנו, תחנות הראדיו מצחיקות ומוזיקה טובה, המשימות יותר חכמות, מגוונות ויותר מעניינות, לדמות הראשית יש אישיות (מה שלא היה במשחקים הקודמים) שמאוד תזדהו איתה, הזכרתי כבר אופנועים, מסוקים ומטוסים, המכוניות רבות יפות מגוונות ומעניינות יותר, ופיצ'ר מאוד נחמד זה שאתם יוכולים לקנות מקומות מסויימים בכסף שהרבחתם כמו חברת מוניות, סטודיו לסרטים כחולים, באר ועוד הרבה יותר פשוט משחק ענק לא כדאי לפספס!!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Black_Citadel,

סיימתי גם את שלושת PRINCE OF PERSIA וגם את זה (זה למעשה כותר הTOMB RAIDER הראשון ששיחקתי ברצינות בחיים שלי (שיחקתי גם בראשון בראשון ב96 אבל לא זוכר ממנו כלום, לא עברתי שם אפילו מסך אחד) ) קיצרררר, לדעתי המשחק הזה לא נופל מהנסיך הפרסי, משחקים ממש ממש דומים, ההבל הוא שבמקום לראות פרסי אתלט עם עיניים כחולות, יש לכם בחורה חטובת מראה אקרובטית להפליא... אהה כן, ופה יש אקדחים, אבל בהמשך יש גם חרב ומפלצות כמו בPOP.. קיצר ממש דומים, ולדעתי זה מן חידוש מרענן לנסיך הפרסי. מומלץ +++++ אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בחיים שלי (הGTO2 סחב אותו על הגדרות ופילטרים הכי גבוהים ממש בקלות על FPS מעולה, ובלי שום אוברקלוק אגב ביטלתי אותו עקב החום בימים אלו)

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by tania131,

לפני כמה שעות ניסיתי לשחק ב FAR CRY דמו והייתה לי בעיה של שגיאה כלשהי CRITICAL EXPECTION משהו כזה, עכשיו התקנתי HALO דמו וזה נכנס למשחק, יוצא ורושם a problem occured initalizing direct 3d maybe direct 3d is disabled please run dxed משהו כזה, ואני הדלקתי את האשף של DIRECT X ובדקתי שם את DIRECT 3D והדיירקט 3D זמין ופועל , אני לא מבין אף פעם לא הייתה לי בעיה במשחקים ופתאום היום FAR CRY דפק לי ושגיאה ועכשיו HALO

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Holy Shit! Supported OS: Windows XP / Vista (only) Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended) RAM: 2 GB (3 GB recommended) Video Card: 256 MB DirectX 10.0compliant video card or DirectX 9.0compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended) (see supported list)* Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended) DirectX Version: DirectX 10.0 libraries (included on disc) DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive Hard Drive Space: 12 GB Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controll…

• 89 תגובות
    • 6.6k צפיות
  18. Started by Guy950,

בBF4 יש מבחר עצום של כוונות שונות לטווחים השונים, אז עלתה בי השאלה איזו כוונת אתם אוהבים ולמה? באיזה תנאים ובאיזה מצבים ולמה? אני אתחיל! באופן אישי אני מעריץ גדול של כוונות לטווח הקרוב, בראשית הערצה שלי היא הקוברה מכיוון שהקו המאונך עוזר לי יותר להתיישר מול הגוף\ראש של האויב שעומד מולי. כמו כן עם הקוברה, למרות שזה לא ממש היעוד שלה, אני מצליח יותר לצלוף מרחקים של 300-500 מטרים ולפגוע בדיוק מאשר הכוונת הרפלקס שלטעמי יש לה שטח פחות רחב מאשר הקוברה. אני יודע ששתי הכוונות הללו אמורות להציג את אותו הרוחב, אבל הפלסטיק העבה של הרפלקס לפעמים מפריע לי ומרגיש לי שהוא מגביל את טווח הרוחב של הכוונת עצמה. לפיכך, הפעם הוסיפו את הCOYOTE שכמו הרפלקס יש לה נקודה בודדה אבל רוחב יותר גדול מ…

19. ענקית הגיימינג מפתיעה אותנו עם מנוע משחק חדש שכולל תמיכה ב-Vulkan ויאפשר לכל אחד ליצור משחקים חינם אין כסף - בתנאי שישווק אותם דרך פלטפורמת ה-Steam לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%91-%d7%9e%d7%a6%d7%98%d7%a8%d7%a4%d7%aa-%d7%9c%d7%a7%d7%9c%d7%97%d7%aa-%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%a2-%d7%94-source-2-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%95%d7%99%d7%94%d7%99/

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  20. שלום לכולם.. נפתח וונטרילו חדש לקהילת שחקני המשחק האגדי (AA) אמריקס ארמי. מתקיימים בו סקרימים ותחרויות מידי פעם. האייפי: 195.28.180.51:8888 גרסה 2.1 כל שחקני המשחק מוזמנים

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. האם זה הסוף של משחקי האסטרטגיה? האם נזכה למשחקי ההמשך? מה יקרה לנו???

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by r6900,

אני מחפש הרבה זמן את המשחק וורמס 3D אם אתם מיודעים מאיפה להשיג את זה חוץ מה רון :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by Kidney_stonE,

אהלן, אחרי שגמרתי את המשחק הזה, אני מעוניין להכנס ל BATTLNET ולשחק מול שחקנים אנושיים (לא חייב דווקא BATTLNET, אם אתם מכירים שרתים אחרים שאפשר לשחק בהם, אז בכיף) אני לא מצליח להתחבר לשרתים, כאן יהיה המקום לציין : זאת הגרסה שיש לי, אם יש למישהו ידע איך לפתור את העניין, אז אני אשמח לקבל תשובה. אפשר לדבר איתי גם באייסיקיו 306221231, במידה והפורום לא מתאים לדברים האלה. תודה, אריק.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. https://www.youtube.com/watch?v=VaahmTPrc4Q&feature=c4-overview&list=UUIEVv_XFzEUvCLCjRHeDqwg

25. Started by uzi_sch,

תראו את הסימולטור הזה: http://www.gametrailers.com/player/44458.html איך מתאים לי לשחק עליו משחקי גוף ראשון, כמו "FAR CRY 2".

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים