משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
מסתבר שאני די מכור למשחק אבל מה? הוא מקרטע אצלי במחשב ויש נפילת פריימים די גדולה מכל תזוזה... אמנם לא ציפיתי ליותר מדי מהמפרט שכתבתי למטה אבל אשמח לעזרה. המשחק עבד סביר עד עידכון שיצא לא מזמן וכנראה העלה את הדרישות של המשחק נראה לכם שיש משהו שאני יכול לעשות חוץ מלהחליף מעבד/כרטיס מסך שיכול לשפר את המצב? מצחיק שהמפרט הזה מריץ חלק CRYSIS 3 /Assassin's Creed IV: Black Flag / ועוד בסגנון עם גרפיקה יותר מכובדת בהרבה. בנתיים מה שניסיתי ללא הצלחה: להתקין על SSD, למחוק זבל/קבצים מיותרים/הגדרות גרפיות עד למטה/תוכנת בוסטר של RAZER amd phenom ii x4 690t 3.0GHZ gigabyte ga-78lmt-s2p sapphire hd 6870 1gb gddr5 WIN 10 ,64bit 8 RAM תודה...
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
משום מה יש לי לאגים במשחק הזה למרות שלא אמורה להיות כל בעיה ... יש איטיות מטורפת במיוחד כשיש מבט על היציע והאוהדים אך גם במחשק עצמו מורגשת איטיות מסויימת התופעה היתה לי גם עם כרטיסי מסך אחרי כמו 6800GT ו 7600GT , כל המשחקים האחרים עובדים חלק על הגדרות גבוהות רק הפיפא עושה בעיות יש לכם מושג מה הבעיה ? נ.ב מישהו הצליח להבין למה בהדגרות השליטה אי אפשר לשנות לדיגיטל ? זה פשוט לא שומר את זה אף פעם
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הרגע סיימתי את המשחק, אבל בגלל ששיחקתי עם המון הפסקות אני כבר לא זוכר ומתבלבל בשמות של הדמויות. מישהו יכול לעשות לי סדר בראש? יש את הסמל מחלקה של המארינס ואת המדען הראשי בבסיס. מעבר לזה מגיעים לבסיס עוד איזה מדען ושומר ראש שלו. מפה הסיפור מתבלבל לי ואני לא מבין מי מתגלה בסופו של דבר כ"רע" ומי באמת "טוב". תודה, המבולבל.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
בא לי על משחק מירוצים חדש... אני מכיר את NEED FOR SPEED: MOST WANTED + CARBON אבל המשחקים האלה יותר מידי קלים בשבילי.... אין לי כל כך תחרות קראתי על כמה משחקים ורציתי לדעת על איזה מהם ללכת, אני מכניס שם גם את NFS כי אולי הוא באמת הכי טוב
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
http://www.eagames.com/redesign/games/pccd/mohaa_warchest/home.jsp מה אתם אומרים על החבילה הזאת של שלושת משחקי מדל אוף הונר אילד אסולט... החבילה שווה את הכסף? המשחק הזה שווה את הכסף? בארץ זה עולה 229 ש"ח :-\ אולי בבאג זה יעלה 199 ש"ח אבל אין להם עדיין... ולמה אני אומר בבאג זה יעלה ככה כי בבאג בטלפילד 1942 אנטולגי עלה לי 199 ש"ח אבל בפריק זה עולה 229 ש"ח ובפריק האוסף של מדל אוף הונר עולה 229 ש"ח אז אולי בבאג זה יעלה לי גם רק 199 ש"ח אתמול הייתי בבאג הם מכרו למישהו מחשב חדש L775 2.8 גיגה , לוח של אינטל , 2 חלקים של 256 מגה שאחד עולה אצלהם 89 דולר :lol: כרטיס מסך מהכפני 5300 כמובן בתקן PCI-E X16 ועוד שטויות שלא שמתי לב אליהם וכל זה ב-5500 ש"ח בלבד טוב אבל זה …
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות את המשחק דרך סטים, אבל מסתבר שהם לא מוכרים אותו יותר. חיפשתי ברשת וגיליתי שניתן לרכוש את המשחק בהורדה דיגיטלית דרך יוביסופט. אני מוסר פרטים של אשראי... ממתין לאישור... סירוב. אני יוצר קשר עם חברת האשראי. נציגי שירות טוענים שאין שום בעיה. לא חגרתי מהמסגרת. אבל הם לא רואים ניסיון לקבל אישור מחברת האשראי. לטענתם המערכת מתעדכנת באופן מיידי. אני מחזיק את הנציג על הקו ובינתיים מנסה לעשות עוד הפעם חיוב. מקבל סירוב דרך האתר. הנציג טוען שלא ניסו ליצור איתם קשר. טוב, אמרתי, נקנה את המשחק בחנות. מסתבר שאין אותו במלאי! אף אחד! מה נסגר? אני מאוד רוצה את המשחק המעולה הזה. אני יכול לקנות באייבי, אבל לא מוכרים את גרסת גולד שמגיעה עם חבילת הרחבה ובנוסף אין לי חשק לחכות …
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מה הם המשחקים שאני יכול לשחק בהם עם ג'ויסטיק רוטט ושהרטט יהיה פעיל ? כי במשחק need for speed most wanted הג'ויסטיק לא רוטט :'( , וכאשר אני נכנס להגדרות שלו כלומר ל game controllers הרטט יהיה פעיל בצורה מושלמת . תודה לכם על הקריאה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מפגרת, אבל בכל זאת: איך מבדילים בקלות בין אוייבים לבין אנשים מהקבוצה שלי? היה נראה לי שלחבר'ה מהקבוצה שלי יש כיתוב ירוק מעליהם, אבל אני לא בטוח כי עדיין לא פגשתי אוייב ונשארתי בחיים יותר מ-2 שניות... - האם זה נכון? זו הדרך להבדיל? יש איזו אפשרות להפוך את האוייבים לקלים יותר לזיהוי (נמאס לי לירות בטעות באנשים מהקבוצה שלי...). תודה מראש, ליאור.
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
TBS מודרני (היו טנקים, מטוסים, ונראה לי שגם ספינות) יצא בסביבות 1994-95 המשחק עצמו היה 2D למעט הקרבות שהוצגו בסרטוני 3D מוכר למישהו?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקנות את Hawaiian (חבילת המפות), זה לא נותן לי לבחור ב-ISRAEL או לשלם עם פייפאל (אני יכול לשלם אך זה נותן לי שגיאה). איך אני משנה את זה ל-ISRAEL? או איך אני משלם את זה עם פייפאל? הוא מוגדר לי במדינה לארצות הברית (איך לשנות את זה?) וכותב שזה לא מתאים לאזור.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום מתי שיצא דיאבלו 3 רק בגלל המישחק קניתי מחשב ב3500 שקל קניתי את המשחק שיצא ב300 שקל שמתי אינטרנט 12 מגה אין פעם אחד שאני משחק ואין לעגים ולא ניתקע נימאס לי כל ההשקה הלכה לפח מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
יש חליפות מיוחדות בGTA SAN ANDREAS שעולות הרבה ואפשר ליקנות אותן אבל לא מצאתי אותן למרות שכבר בדקתי בכל החנויות בגדים שמראה לי הרדאר... אולי תוכלו להגיד לי מה המקום המדויק של החנויות שמוכרות את החליפות האלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
הבן שלי משחק בחדרו עם דלת סגורה. יש לו קול חזק מאד. גם כשלא בהתלהבות אלא סתם מדבר תו"כ משחק שומעים אותו חזק. ביקשנו שכשמשחק ידבר בקול שקט בהרבה. אמר שניסה כמה פעמים, האחרים לא שומעים אותו. האם יש אזניות עם מיקרופון שמאפשר הגברה מיוחדת של עוצמת הקול של הדובר? תודה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
יש שלושה פאצ'ים עד כמה שידוע לי : 1. 1.9 2. DirectX 11 ultra settings 3. High textures שני העדכונים האחרונים הם אופציונלים כמובן. השאלה שלי היא מה סדר ההתקנה של הפאצ'ים האלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יכול לזהות את שם המשחק המדוייק ע"פ התמונה הבאה? ואם אפשר לציין את דרישות המינימום של המשחק זה יעזור לי מאוד. תודה מראש, גיא.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש כאלה מוגבלים מבחינת המחשב ויש כאלה שלא לכן אך אתם אוהבים לשחק ? בחומרה גבוה הכי גובה ? רזלוציה ? חושך בחדר ? מולטיפלייר ? משחקים ומה עוד כיצד את משחקים דום 3 ? ? מבחינת חומרה
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי קיבלתי beta key ל-sc2, הבעיה אני לא מצליח לשחק בגלל איטיות מטורפת יש לי אינטרנט 5/0.5 ב-013, פתחתי פורטים וניסיתי הכל ללא הצלחה האם הבעיה עם 013 ? איך הם במשחקי רשת ?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שוחרר הדמו של משחק האסטרטגיה המדהים הזה לפני כמה ימים והוא פשוט הנאה צרופה. גרפיקה תלת מימדית לדעתי הכי טובה שאי פעם נצפתה במשחק אסטרטגיה (מלבד GC2) , משחקיות מדהימה עם ירידה לפרטים הכי קטנים, אני ממש מחכה לשחרור האנגלי של המשחק הזה כי הוא הולך להיות משחק האסטרטגיה מבוסס מלחמת עולם 2 הטוב ביותר, בקיצור שווה לנסות! לינק לדמו: http://www.gamershell.com/download_6433.shtml
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מדריך 1.0: שלום כולם! אני כבר בערך חודשים עובד עם האדיטור הנחמד של CRYSIS והחלטתי לפרסם פה כמה מדריכים שלמדתי. התוכנה מאוד פשוטה לתיפעול אחרי שלומדים אותה קצת. המדריכים הם שלי ואין לאף אחד זכות לפרסם אותם תחת שמם או בלי אישור שלי! מדריך ראשון: יצירת שלב ראשון שלכם! 1) להתחלה יש להתקין את האדיטור שממוקם בתקייה SANDBOX 2 בדיסק של המשחק, עשו זאות. 2) הערה חשובה: לא לעדכן את המשחק לשום גרסה אחרת חוץ מהמקורי, לא 1.1 ולא 1.2. יש בהם באג שקורס כשמנסים להביא אוייבים למפה. 3) או קיי אחרי שפתחתם את התוכנה, תלכו לFILE -> NEW, יופיע לכם חלון כזה: כמו שאתם רואים סימנתי 2 ריבועים באדום, בריבוע העילון תתנו שם למפה, ובתחתון זה בחירה של גודל המפה שלכם... אנחנו ניבחר 512X5…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התקנתי היום את המשחק... ואחרי שהפעלתי אותו הוא פשוט לא עולה... אני נכנס, יש כמה לוגואים של החברות מגיעים ל-LOADING... ה-LOADING לוקח בערך שנה ואז שהוא נעלם הוא עובר למסך שחור... שם אני כבר נכנע ויוצא מהמשחק בעזרת מנהל משימות. האם זה קשור לכרטיס מסך שלי? (זה שבמפרט מימין) יש לציין שכל הזמן אני שומע סאונד של המשחק... תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
HostName: www.pcgames.co.il Address: 80.179.153.4:7777 Players: 2 / 64 Ping: 48 Mode: LV DM~MG+Landgrab Map: San Andreas שרת טוב (מי שזכור אחד השרתים הישראלים הראשונים ) הרבה מאוד מודים
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המשחק הנ"ל אבל אין לי סיריאל שמתאים למשחק ברשת ... אני זקוק בבקשה לעזרה במציאת סיריאל אמיתי של המשחק, או כל דרך אחרת בשבי לשחק ברשת. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי היא כזאת, המקס פיין פשוט לא עובד לי על המחשב(מפרט בצד) אז חשבתי אולי הבעיה היא במחשב והורדתי את כל ההגדרות למשחק למינימום(בלי כל מיני מסננים) ובכן, אפילו על 640*480 זה לא עובד לי, מה דפוק אצלי במחשב?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-