עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kisin,

שימו לב למוד המדהים הזה: מחשב נייד שהוא בעצם איקס בוקס 360 http://news.teamxbox.com/xbox/11726/Xbox-360-Laptop-Mod/ חובה לראות

• 14 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by WarMachine,

שוחרר הדמו של משחק האסטרטגיה המדהים הזה לפני כמה ימים והוא פשוט הנאה צרופה. גרפיקה תלת מימדית לדעתי הכי טובה שאי פעם נצפתה במשחק אסטרטגיה (מלבד GC2) , משחקיות מדהימה עם ירידה לפרטים הכי קטנים, אני ממש מחכה לשחרור האנגלי של המשחק הזה כי הוא הולך להיות משחק האסטרטגיה מבוסס מלחמת עולם 2 הטוב ביותר, בקיצור שווה לנסות! לינק לדמו: http://www.gamershell.com/download_6433.shtml

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by TimoTy,

טוב יש לי שני מחשבים בחדר והם מחוברים בכרטיסי רשת וכשאני יוצר משחק ומנסה להיכנס אליו מהמחשב השני הוא נותן לי את השגיאה "conecton timed out" וכשהמחשב השני יוצר משחק אני פשוט לא רואה אותו ... ניסיתי להתקין פאצים שונים ועשיתי את האונליין אפדיט של המישחק וזה עדיין לא עובד ... מה לעשות כדי שאני אוכל לשחק ברשת?

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by FatherBoard,

אני מפעיל את המשחק, וכשאני נכנס ל-single player ואז ל-story נפתחת אפשריות לבחירת חללית, לדיבור עם אנשים וכו', אבל איך מתחילים לע----ל את המשחק?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

אהלן, red faction gurilla מקרטע לי על 1650X1080, המפרט בצד ימין, אני עם דרייברים מעודכנים ועדיין, המשחק רץ ב"פולסים" כמה שניות סבבה ואז האטה וחוזר חלילה. משחקים אחרים רצים תקין, מישהו נתקל בזה כבר?

6. Started by jeyjey,

האתר שלהם לא עובד כבר מהבוקר... חשבתי אולי הם שינו כתובות עקב שינוי השם ל"gamerpro" ניסיתי gamerpro.co.il gamer-pro.co.il חיפשתי בגוגל לא מצאתי למישהו ידוע משהו?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by MiniMizer,

לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  8. המעבד הוא 4670k i5. הם לא כ״כ ישנים וחבל לי לשדרג אם הם יעבדו סביר.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by TheGuy123,

רוסטר HornySpartan Zoasoler GemCrash UnStoped deadlypig dsmanmanman47 yaman46 Lionelo נ.ב dsmanmanman47 מאשר

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by Yamabushi,

לא פריזים שלמים שדורשים ריסט. שיחקתי קרייסיס ופתאום היה כזה תקיעה של שנייה והמשחק חזר לעבוד רגיל, לאחר 20 דקות זה קרה שוב. לפתע המשחק והסאונד נתקעים אבל זה לשנייה האם זו בעיית חומרה או תוכנה? כי בדיוק פירמטתי את המחשב... מפרט משחב בצד.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.eagames.com/redesign/games/pccd/mohaa_warchest/home.jsp מה אתם אומרים על החבילה הזאת של שלושת משחקי מדל אוף הונר אילד אסולט... החבילה שווה את הכסף? המשחק הזה שווה את הכסף? בארץ זה עולה 229 ש"ח :-\ אולי בבאג זה יעלה 199 ש"ח אבל אין להם עדיין... ולמה אני אומר בבאג זה יעלה ככה כי בבאג בטלפילד 1942 אנטולגי עלה לי 199 ש"ח אבל בפריק זה עולה 229 ש"ח ובפריק האוסף של מדל אוף הונר עולה 229 ש"ח אז אולי בבאג זה יעלה לי גם רק 199 ש"ח אתמול הייתי בבאג הם מכרו למישהו מחשב חדש L775 2.8 גיגה , לוח של אינטל , 2 חלקים של 256 מגה שאחד עולה אצלהם 89 דולר :lol: כרטיס מסך מהכפני 5300 כמובן בתקן PCI-E X16 ועוד שטויות שלא שמתי לב אליהם וכל זה ב-5500 ש"ח בלבד טוב אבל זה …

12. האם Ghost Recon Wildlands היה הכותר המאכזב ביותר של תערוכת E3 2016? אחרי חשיפה ראשונה ומרשימה בהחלט בשנה שעברה ולצד Call of Duty: Infinite Warfare שממשיך לצבור תגובות שונאות מהרגע הראשון בו הוצג, כותר הפעולה הטקטי החדש של יוביסופט יצר הרבה רגשות מעורבים אצל הגיימרים עם הדגמת משחקיות מוקדמת אשר הרגישה לא בשלה ולא מלוטשת, וגם איכות ויזואלית מאכזבת שהייתה רחוקה מהתצוגה המוקדמת (למרות שהופעלה לכאורה בידי מחשב אישי מבוסס GeForce GTX 1080). האם במפיצה הצרפתית יצליחו לתקן את הרושם עד להשקה במרץ 2017, או שזה ייזכר לנצח בתור עוד כותר שהחל את דרכו בשאגה אבל הגיע אל השוק עם יללה חלושה בלבד? ספרו לנו מה דעתכם. https://goo.gl/1udK1y

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  13. חולמים על משחק תפקידים איכותי בכיכובם של ערפדים אשר יירש את Bloodlines האגדי? Vampyr הוא כנראה לא התשובה - אך הוא יצירה מהנה וייחודית בפני עצמו לכתבה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by Croopy,

מישהו יודע איך אני יכול לעשות משחק רשת עם כמה חברים בRed Alert 2 Yury's Reveng? או איזה הגדרות צריך? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by Elad Ben Itach,

שלום לכולם. אני מלמעלה מחודשיים מנסה להכנס לחשבון שלי בORIGIN וזה אחרי שינוי סיסמאות וכו , וזה עדין מראה לי את ההודעה הזאת " "We're sorry, but we're having some technical difficulties. Please try again later." אשמח לעזרה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by k22,

שלום מתי שיצא דיאבלו 3 רק בגלל המישחק קניתי מחשב ב3500 שקל קניתי את המשחק שיצא ב300 שקל שמתי אינטרנט 12 מגה אין פעם אחד שאני משחק ואין לעגים ולא ניתקע נימאס לי כל ההשקה הלכה לפח מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  17. אני סיימתי אותו עם הסוף הרע למה הקשבתי לאטלס ואחריי זה סיימתי עוד פעם אבל עם הטוב ואחשב אני עומד לסיים בפעם השלישית כנראה עם הסוף הטוב אייזה סוף היה לכם?

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  18. המצב המתוח בארצו של הדוד סם והמשך משבר הקורונה הכריעו יחד - סוני מכריזה על דחייה לאירוע שהיה מיועד להתקיים היום, ללא מועד חדש בשלב זה לכתבה

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by sheff2k1,

מי שמעוניין לשחק בdirect ip שייצור קשר דרך messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  20. יש לי GTA SA הפכתי אותו למשחק כבד. הבעיה היא שהוא לא מראה ישר את המבנים, ואז בדקתי וראיתי שזה רק מנצל 200 אלף מהזיכרון מהמחשב.... יש לי 2 G

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by R0ck,

תעיפו מבט בגלריות באתר הבא, בהחלט שווה עוגיה.

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by gman_il,

יש שלושה פאצ'ים עד כמה שידוע לי : 1. 1.9 2. DirectX 11 ultra settings 3. High textures שני העדכונים האחרונים הם אופציונלים כמובן. השאלה שלי היא מה סדר ההתקנה של הפאצ'ים האלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by lg,

יש לי רידאון 9700 פרו של ג'יגהבייט עם קאטליסט 3.8 ודירקט איקס 9 ואני מפעיל את פיפא 2004 והוא מתחיל לכבות ולהדליק תמסך בלי הפסקה מישהו נתקל בזה או שזה רק במחשב הדפוק שלי?

• 6 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.