עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by pop153,

מה דעתכם על המשחק infernal העם זה משחק שווה להורדה? העם הגרפיקה יפה וריאליסטית? תספרו לי חוות דעת על המשחק בבקשה אני מוריד אותו.

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  2. אחרי שחלק ניכר מהמפיצות הגדולות בשוק בחרו לאמץ רכישות בכסף אמיתי בתוך כותריהן ויצרו המולה - אנחנו מתחילים לשמוע על כותרים חדשים מבתים צנועים יותר שמתגאים בהליכה נגד הזרם לכתבה

3. Started by alonpartuk,

מישהו יכול להמליץ לי על משחקים מחשב לאח שלי הקטן הוא בן 10 אני צריך משחקים בלי אלימות ובלי סקס תודה לכל העוזרים בקשר לדרישות מערכת זה לא בעיה

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  4. זה המשחק היחיד ששיחקתי ב-5 שנים האחרונות(לא כולל כל מיני FIFA, PES, NFS, NBA כמובן) שממש נהנתי מהעלילה שלו ורציתי לדעת האם יש איזשהו תיכנון להוציא עוד משחקים בסדרה הזו. תודה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by עידו אור,

Loading...

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by KF,

מישהו אולי זוכר את המשחק היפה הזה ? אני מדבר על המשחק ה-6.... אם מישהו שיחק בו פעם... אני אשמח לדבר איתו על זה.. כי פשוט אז אכלתי את עצמי איך לעלות לקומה השנייה במשחק... ולא הצלחתי והייתי תקוע... מישהו שיחק פעם ?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  7. Started by liorgadidi,

[glow=gray,2,300]שלום.![/glow] אני רוצה לקנות משחק טוב. עכשיו לא משנה איזה קטגוריה הוא יהיה(ספורט,אסטרטגיה,לא יודע מה עוד) רק שהוא לא יהיה בסגנות כמו דיאבלו או המעניש(the punisher)-אני לא אוהב את סגנון המשחקים האלה... שמישהו הולך מאחוריך ויורה בך או דברים כאלה. תנו לי גם כמה המשחק עולה בחנויות שלא יהיה מוגזם-תתנו הצעות לא לפי המחיר זה לא מה שמשנה.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  8. משחקים בסגנון indigo prophecy שפשוט סוחפים אותך עם העלילה שלהם...זה לפי דעתי הדבר הכי חשוב במשחק עלילה סוחפת אין לי בעיה עם כל סוג של משחק יריות,אסטרטגיה,קווסט. שיחקתי בהרבה סוגים אבל אף עלילה לא סחפה אותי כמו באינדיגו אשמח לשמוע מאוד על עוד משחקים כאלה שאתם מאמינים שהעלילה שלהם ממש טוב רק כמה דוגמאות נוספות diablo 2 כשאתה משחק בו בפעם הראשונה הסרטים והקווסטים הכל נורא סוחף vampire the mesqurade bloodlines max payne פשוט עלילה מצויינת וסוחפת נורא ומשחקים ששיעממו: far cry משחק טוב מבחינת אקשן ויריות אבל עלילה דיי חלשה ולא סוחפת strangle hold הרבה הרבה הרבה יותר מדיי יריות...נהיה משעמם פשוט. המשחקים החדשים שיצאו בזמן האחרון דיי איכזבו אז אשמח לשמוע הצעות למשחקים מכל הזמנים…

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  9. שלום. החלטתי שאני רוצה לקנות קונסולה, עכשיו אני לא יודע איזה כדאי ולמה. כרגע אין תקציב, אז לא להתפרע עם ההצעות למחירים שך 2500+ יש לי פלאזמה תומכת HD ד''א. אז מה כדאי ולמה? תודה

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by King Of Action,

בוינדוס 98 SE הGTA 3 עבד בסדר גמור בלי שום בעיות, אבל כשהחלפתי לוינדוס xp pro התחילה תופעה מאוד מוזרה במשחק : פשוט כל הטקסט הפך לקווים . בתפריטים של המשחק וגם במשחק עצמו כל הטקסט הפך לקווים וריבועים . האם למישהו זה קרה או יכול לעזור לי ? נ.ב התקנתי את המשחק מחדש בוינדוס xp pro .

11. Started by tigerex,

(מבחינת היכולת של המחשב)

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by lev-27,

בהתחלה רציתי לקנות את המשחק דרך סטים, אבל מסתבר שהם לא מוכרים אותו יותר. חיפשתי ברשת וגיליתי שניתן לרכוש את המשחק בהורדה דיגיטלית דרך יוביסופט. אני מוסר פרטים של אשראי... ממתין לאישור... סירוב. אני יוצר קשר עם חברת האשראי. נציגי שירות טוענים שאין שום בעיה. לא חגרתי מהמסגרת. אבל הם לא רואים ניסיון לקבל אישור מחברת האשראי. לטענתם המערכת מתעדכנת באופן מיידי. אני מחזיק את הנציג על הקו ובינתיים מנסה לעשות עוד הפעם חיוב. מקבל סירוב דרך האתר. הנציג טוען שלא ניסו ליצור איתם קשר. טוב, אמרתי, נקנה את המשחק בחנות. מסתבר שאין אותו במלאי! אף אחד! מה נסגר? אני מאוד רוצה את המשחק המעולה הזה. אני יכול לקנות באייבי, אבל לא מוכרים את גרסת גולד שמגיעה עם חבילת הרחבה ובנוסף אין לי חשק לחכות …

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by עידןאופיר,

יש הגבלה על כמות משתמשים של סטים מאותו מחשב?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  14. Started by אליאור15,

אני מחפש GTA 2 או GTA 3 אם אתם יודעים איפה אפשר להוריד בחינם תתנו לי את האתר-אני מנסה להשיג כבר חודשיים ברשת ואני לא מצליח!!!! מי שיודע באיזה אתר אפשר להוריד חינם שיתן לי את הכתובת-אם אתם לא רוצי םלכתוב פה תיכנסו לאיי סי שלי ותכתבו שם את הכתובת... אי סי קיו- 269177714 תודה רבה-אליאור! דרך אגב מבקשים ממני באתר הזה (http://www.rockstargames.com/classics/index.html) ZIP-נראה לי שזה קוד-מה אני אמור לכתוב שם?!

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by redti,

קניתי את המשחק לא מזמן,התקנתי אותו היום התקנה מלאה אני לוחץ על המשחק יחיד זה בא לטעון פתאום זה יוצא ורשום לי את זה: ^1ERROR: Couldn't load ambient sound sets from sound/sound.txt הרבה משחקים ושירים רצים לי חלק עם הכרטיס קול אני לא יודע מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by MatanFrenkel,

במשחק GRID / FUEL אני מנסה לשחק אם הגה וזה לא עובד לי , המחשב מזהה הגה מחובר חומרה וזה.. ובמשחקים כאילו אין הגה.. הוא לא עובד בGRID וגם בFUEL לא מצאתי בהגדרות שום דבר שיכול להפעיל את ההגה.. מישהו יכול לעזור ? ההגה זה MICROSOFT SIDEWINDER PRECISION RACING WHEEL

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  17. אני לא מצליח לקנות את Hawaiian (חבילת המפות), זה לא נותן לי לבחור ב-ISRAEL או לשלם עם פייפאל (אני יכול לשלם אך זה נותן לי שגיאה). איך אני משנה את זה ל-ISRAEL? או איך אני משלם את זה עם פייפאל? הוא מוגדר לי במדינה לארצות הברית (איך לשנות את זה?) וכותב שזה לא מתאים לאזור.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  18. . אזהרת ספוילר

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by dragon772,

נתקעתי בשלב בשדה התעופה תמונה: http://img85.imageshack.us/img85/681/zxcxxxjw7.jpg מה עושים שם איך מתקדמים?

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  20. חבר שלי משגע אותי הוא רוצה שאני יפתור לו את הבעיה שלו בקאונטר סטרייק סורס במחשב שלו המשחק רץ לו על 8 fps במערכת הזאת p-4 3 ghz lga775 512 ddr intel graphics media accelerator 915g 128 mb pci-express (הכרטיס הזה מובנה בלוח אם) הרצתי 3dmark והוא קיבל 1336 ובמחשב השני שלהם בבית המשחק רץ על 40-50 fps במערכת הזאת p-4 2 ghz 256 ddr g-force fx 5200 ושהרצתי 3dmark במחשב הזה קיבלתי 1082 המשחק עובד על אותם הגדרות בידיוק ואותה רזולוציה ! אני חשבתי יותר בכיוון של הכרטיס מסך שהוא צריך לשדרג אז מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by gil_k,

מישהו יודע במקרה איך אני עושה KM/H במקום MP/H? אני לא מצליח לשנות \= ניסיתי להכנס לכל ההגדרות (נראה לי :-\ ) תודה לעונים =]

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by oran,

עם בא לך לשחק צור איתי קשר באיי סי קיו לשלי 219728076#

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  23. Started by WarMachine,

שוחרר הדמו של משחק האסטרטגיה המדהים הזה לפני כמה ימים והוא פשוט הנאה צרופה. גרפיקה תלת מימדית לדעתי הכי טובה שאי פעם נצפתה במשחק אסטרטגיה (מלבד GC2) , משחקיות מדהימה עם ירידה לפרטים הכי קטנים, אני ממש מחכה לשחרור האנגלי של המשחק הזה כי הוא הולך להיות משחק האסטרטגיה מבוסס מלחמת עולם 2 הטוב ביותר, בקיצור שווה לנסות! לינק לדמו: http://www.gamershell.com/download_6433.shtml

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by XPRO,

תמליצו לי בבקשה על כמה משחקים טובים למחשב לחופש כי משעמם רצח , אני רוצה משחקי פעולה או מרוץ תודה.

• 7 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים