משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
מישהו משחק Matrix Online? אם כן תשלחו לי הודעה פרטית, אפשר יהיה לשחק יחד אם לא תגיעו מהר לאתר של fileplanet.com הם נותנים CD-Key לגרסת ה Strees-Test סה"כ משחק חביב, מה אתם אומרים??
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
המשחק הבא בסדרה היוקרתית של Ubisoft מיועד לנחות בעונת שוברי הקופות של סוף השנהלכתבה
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
- 2 followers
-
-
כל מה שיש הוא סירטון גיימפלי ותאריך שיחרור(13 December 2011) וזהו.דממה ברשת.
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני משחק במשחק Kelly Slater's Pro Surfer וכל איזה 5 דקות פתאום זה יוצא לי מהמשחק.....מישהו יודע מה הבעייה??
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
8800gts 640mb e6600 2gb ram עידכנתי תדרייברים (162 נקודה משו), ניסיתי להוריד את כל הגרפיקה ועדיין - על ההתחלה, איך שאני מנסה לשים את המשקפות של ראיית הלילה או הראייה הטרמית זה נתקע. ברגע שאני לוחץ עוד פעם על הכפתור (כלומר מוריד תמשקפות) אז המשחק יוצא מה"פריז". יש למישו מושג מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי את השחק דיאבלו 3 ואני משחק גם במחשב שלי וגם במחשב אחר אתמול הוא כבר לא נתן לי להיכנס במחשב הוא הביא לי את זה ומאז אני לא יכול לשחק הוא מפנה אותי לאתר של ביזארד אבל אני לא זוכר את השם שלי והאימיל ולא זוכר את השם משפחה מה אפשר לעשות בשביל לשחק
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה שאני פותח את זה בתת-פורום הנכון :s05: ומתנצל אם לא, לא מצאתי מקום יותר הגיוני... בתקופה האחרונה אני משחק ב-MMORPG שנקרא (בגרסה האירופאית) TLBB. (יש גם גרסה אמריקאית שנקראת DO=Dragon Oath וכמובן גרסאות המקור מסין, וויטנאם וכדו'). בהתחלה הכל היה סבבה, ללא בעיות מיוחדות חוץ מהתנתקות וLag הגיוניים פה ושם. מסיבה שלא הצלחתי להבין עדיין, בזמן האחרון המשחק קורס לי כל הזמן. אני מתחבר ויכול לשחק רגיל כל עוד אני נשאר במפה אחת וברגע שאני מנסה לעבור למפה אחרת המשחק קורס (הודעת "Network Connection Error"). אם התנתקתי מהמשחק כשהדמות הייתה במפה בעייתית אני בכלל לא יכול להתחבר ומקבל אותה הודעה. הרבה פעמים יש גם הרבה Lag. יש שעות שבהן אני יכול לשחק דיי בסדר יחסית אבל …
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
TBS מודרני (היו טנקים, מטוסים, ונראה לי שגם ספינות) יצא בסביבות 1994-95 המשחק עצמו היה 2D למעט הקרבות שהוצגו בסרטוני 3D מוכר למישהו?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
אני וכל צוות הנהלת HWzone רוצים לברך את שני המנהלים החדשים שהצטרפו לצוות שלנו Prim1Tive-Registrar HydroBull3T- Inspector שיהיה לכם הרבה בהצלחה איתנו בהמשך הדרך
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מי שמעוניין לשחק בdirect ip שייצור קשר דרך messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש חליפות מיוחדות בGTA SAN ANDREAS שעולות הרבה ואפשר ליקנות אותן אבל לא מצאתי אותן למרות שכבר בדקתי בכל החנויות בגדים שמראה לי הרדאר... אולי תוכלו להגיד לי מה המקום המדויק של החנויות שמוכרות את החליפות האלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מחפש משחקים בסגנון -Max Payne - הסגנון של הסוכן היחיד
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ואם אפשר בבקשה גם קישור להורדה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שמתי לב שנורא בא לי לעשות שימוש בבקר, אבל לעיתים רחוקות הוא באמת מתאים למשחקי ה - PC. אפילו סקיירים שמתוכנן לקונסולות לא מהנה בעליל עם הבקר (או שאני גרוע לחלוטין כי אני רגיל לעכבר - אבל אני מוצא את יכולת הדיוק למשל עם קשת נמוכה בהרבה).. פיפא ו - NBA למינהם לא כל כך מעניינים אותי כרגע.. והמשחק היחידי שאני נהנה לשחק עם הבקר כרגע זה DARKSIDERS. אשמח להמלצות על משחקים שלא דורשים דיוק (כדוגמת דרקסיידרס).. משחקים שכבר ניסיתי ולא כל כך אהבתי - DIRT, StreetFighterIV, TRINE2,AC2.. תודה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
אני וחבר שלי אומרים שבשביל שמחשב יריץ משחקים טוב צריך דבר ראשון להשקיע בכרטיס מסך עכשיו בקשר לדבר השני אני אומר שצריך להשקיע בזכרונות וחבר שלי אומר במעבד... עכשיו קחו דוגמא ותגידו מה יריץ יותר טוב משחקים: כרטיס מסך רדיון 9800 פרו בשני מחשבים באחד מעבד 1.4 ו256 MB ובשני מעבד 2.0 ו128 MB מה יעבוד יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ראיתי שיצא לפני כמה ימים משחק חדש לסוני 2. Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007, זה כאילו WE 11 ? ההמשך ? ומה ההבדל בינו לבין PES 6? הנה מדובר במשחק הנ"ל: http://www.gamespot.com/ps2/sports/worldsoccerwinningeleven10/index.html אשמח להסבר קצר.
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי מחשב חדש עם מעבד כפול ליבה,ומאז שמתי לב שהמשחקים עם המנועים הטיפה יותר ישנים (כרגע הרצתי PREY,BAD DAY LA,beyond good and והיהevil,painkiller והיה לי בעיה עם השניים האחרונים)עובדים לי בסופר מהירות.גם הסרטונים וגם הגיימפליי יש איזה פאץ' שיתקן את הדבר?אני זוכר פוסט ממזמן שלבנאדם הייתה את אותה הבעיה.או בעצם לבטל ליבה?ואם כן,איך עושים את זה בHOME? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
Worms World Party- איך אפשר לשחק ברשת,עם חבר! אפשר לקמבן משהו עם התוכנה Hamachi?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי Gran Turismo 1 לפלייסטיישן 1 ואני רוצה לצרוב אותו ולשחק על ה PS2 שלי המשחק הוא בעיקרון CD-R אפשר לצרוב אותו על דיסק DVD-R? כי אני לא רוצה לאמץ את העינית
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מיקרוסופט אישרה כי הפסיקה לייצר את תוסף הקונסולה הייחודי שלה, שבע שנים אחרי שהוצג - אך סביר להניח שאין לכם סיבה להצטער על כך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך 260gtx וכשאני מריץ קריסיס על high זה כבר גבולי מבחינת ה- fps. (רזולוציה 1650*1080). זה הגיוני? זה לא אמור להריץ על הכי גבוה?
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
1)האם SPLINTER CELL DOUBLE AGENT נחשב למשחק יותר טוב מאשר CHAOS THEORY (לפלייסטיישן 2)? 2)האם שווה לחכות לCONVICATION מאשר לקנות את ה"סוכן כפול"? 3) אשמח על חוות דעת בין המשחק השלישי והרביעי. (מי יותר כיפי לשחק, איפה יש נשקים יותר שימושיים/חדשים/מגניבים וכו')
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום. החלטתי שאני רוצה לקנות קונסולה, עכשיו אני לא יודע איזה כדאי ולמה. כרגע אין תקציב, אז לא להתפרע עם ההצעות למחירים שך 2500+ יש לי פלאזמה תומכת HD ד''א. אז מה כדאי ולמה? תודה
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-