עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חודש בלבד אחרי השקת המשחק השלישי שלו, סטודיו Runic Games מודיע על הפסקת פעולתו הרשמית - ואנחנו מקווים שתימצא הדרך להמשכיות עבור היורש הרוחני של דיאבלו לכתבה

2. נמאס לשחק נגד המחשב, רוצה אויב אמיתי ;D המסנג'ר שלי: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by SlyFox,

פעם שיחקתי MW1 וקצת בסינגל של MW2 ובכללי בכל הסידרה. אני רוצה להכנס לתחרותי איך זה עובד בMW3 ?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  4. Started by Hellcat,

מה שלומכם? הכל בסדר? מצויין אז רציתי לדעת כמה חברה פה עדין משחקים בWOW ואולי ככה נדע אחד על השני. אולי אנחנו משחקים על אותו השרת? אני: Shadowrun 46 Night Elf Warrior Server: Khadgar Mining 285 / Blacksmithing (Armorsmith) 267 ועובד על Undead ?? Priest Same server עוד פרטים עליו ברגע שהוא היה מוכן לחשיפה. אז ספרו קצת על עצמכם...

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  5. שחקנים תהיו מוכנים אנחנו עוברים לשלב ג' של טורניר הקיץ נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד ס…

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  6. אני מעלה מסך שחור ואז חוזר חזרה ל ווינדוס ....... 2.4 512 MB 9550 128 צנ מישהו יודע למה זה קורה ואיך לסדר שיעבוד ???? תודה.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/total-war-arena-%d7%9c%d7%9e%d7%99-%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%95-%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%90%d7%a1%d7%98%d7%a8%d7%98%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  8. Started by Coca Cola,

התקנתי את הדרייברים, חיברתי לUSB, המחשב זיהה, אבל במשחק אין קליטה מההגה :-\ יש למישהו רעיון?

9. Started by dor18,

יש לי בעיה במשחק , ברוב השרתים שאני נכנס עליהם , הוא יוצא אחרי מספר שניות בארור של ה PUNKBUSTER עכשיו אני עדכנתי את ה PUNKBUSTER מאתר האינטרנט שלהם: http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php, וזה עדיין לא עוזר... יש לי מישהו מושג איך אני מסדר תבעיה הזאת ???

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  10. אז הנה המדריך השני שלי רק שהפעם למי שלא יודע איך או איפה למצוא דברים שקשורים לחג מולד תיקים כובעים ואפילו נשקים נדירים http://www.youtube.com/watch?v=XKPGWo6sH74&feature=youtu.be תהנו

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  11. צופים להנאתכם בגיימינג בשידור ישיר ב-Twitch? כעת תוכלו גם לבצע רכישות של כותרים במקביל לכתבה

12. Started by dudimalka,

שלום חברה נתקעתי במשחק הגעתי למקום שמישהו יורה עליי טיל ואני נופל מהמרפסת ואז בא מסוק ומתחיל לחורר אותי אני תופס מחסה ואז אני צריך לגרום למסוק לקרוא לעזרה אז אני יורה עליו ואז הוא יורה עליי טילים שפשוט הורגים אותי... פעם אחת הצלחתי לשרוד את הטילים ואז באו מלא חיילים והרגו אותי ממש באסה... איך אפשר לעבור את זה? והאם זה כבר הסוף??

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  13. Started by zvkel,

פעם (לפני ארבע שנים) הייתי משחק קואנטר סטרייק והייתי משתמש ב game spy 3d כדי למצוא סרברים לפני שבוע בערך התחלתי לשחק בcs source ושמתי לב ש gamespy 3d לא תומך בו ואני נכנס לסרברים דרך המשחק עצמו , תמיד יש המון סרברים ונורא קל להתחיל לשחק אבל הממשק פשוט מגעיל אין איזה תוכנה שמוסיפה את ה source לgame spy או משהו במקום?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  14. אהלן, כשאני מפעיל אותה,קופץ לי ה ERROR שציקפתי למטה. מישהו מכיר מה עושים? הפיפא שהורדתי דפוקה?משהו בהתקנה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  15. לדעתי התעלה בהרבה מהעונה הראשונה. עומד בסטנדרטים של Wolf among us. הפרק הראשון העביר בי רגשות שאף סרט לא העביר לי בחיים, ולדעתי המשחק בהרבה יותר טוב מהסדרה עצמה. סיימתי את הפרק הראשון אתמול ואני עדיין במחשבות עליו ודי בהלם מכמה קטעים שהיו. מה שנדיר בעולם המשחקים ובסרטים ככלל. מי שעוד לא שיחק - מומלץ!

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by duk4u,

שאני מנסה להתקין את המשחק למקום מסויים. יוצאת לי הודעה path contains invalid characters ולא נותן לי להתקין. ברצוני לציין שהתיקייה אליה אני מנסה להתקין את המשחק נושאת את שם המשחק. אז מה פה לא תקין?. אשמח לתגובות.

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  17. Started by Sting,

אני כרגע נמצא בדרגת Master Sergeant ואמור לעלות לדרגת First Sergeant , אני לכאורה עונה על כל הדרישות מבחינת ניקוד וכל basic badges הנתונים שלי http://bf2s.com/player/46298587/ מערכת הדרגות http://bf2.com/content/Ranks מישהו יודע למה אני לא עולה בדרגה ? שכחתי משהו אולי ?

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by mMmSaK,

שלום לכולם התקנתי את המשחק כמו שצריך והכל אבל זה עדיין עושה לי את הבעיה גם אחרי שאני שם אותו אחרי שאני שם אותו אני לוחץ על ההפעלה של המשחק וזה אומר לי שזה לא צריך להיות שמה ( ב SISTEM 32) אני מזיז אותו משמה זה אומר לי שהוא חסר מה למען השם אני צריך לעשות עם זה?:smiley7: תודה מראש לכל העוזרים:cheesy:

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  19. עריכה: שיניתי מעבד ל-I5-2500, לפי ביקורות ברשת הוא המינימום שצריך ל-BF3 כדי לשחק בהגדרות גבוהות על FPS נורמלי... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538064.new#new התייעצתי לא מזמן בנוגע לקניית מפרט מחשב חדש לגיימינג, שעיקרו הוא BF3 (בגלל ש-COD נהיה קקה) ומה שיצא בשנה וחצי הקרובות בסגנון. המפרט הסופי: משכורת נכנסה, רציתי להזמין מחר, ואני נתקל בהודעה הזו: http://forums.electronicarts.co.uk/pc-build-upgrade-forum/1473954-cheapest-bf3-system-g840-hd-6850-a.html בקצרה, אחרי חפירה של שעות באותו הנושא, עד כמה שהמעבד הנ"ל טוב יחסית לכפולי ליבה, הרבה מוצאים שב-BF3 הוא לא עושה את העבודה נאמנה ב-100%, והרי המפרט נועד ברובו למשחק הזה! אני אשחק על רזולוציה 1050*1680, וה…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  20. את F.E.A.R יש לי למרות שעדיין לא שיחקתי בו אבל מה זה F.E.A.R Combat ?

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by yogev_k,

היי חברה יש לי את הניד פור ספיד קרבון .. השאלה שלי היא אולע מטומטמת אבל איך אני קונה מכוניות ??? אני כבר 65 אחוז מהמשחק עם שתי מכוניות (אחת של ההתחלה ואחת שמרוויחים) .. תודה לכל העונים..

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by Sting,

משום מה יש לי לאגים במשחק הזה למרות שלא אמורה להיות כל בעיה ... יש איטיות מטורפת במיוחד כשיש מבט על היציע והאוהדים אך גם במחשק עצמו מורגשת איטיות מסויימת התופעה היתה לי גם עם כרטיסי מסך אחרי כמו 6800GT ו 7600GT , כל המשחקים האחרים עובדים חלק על הגדרות גבוהות רק הפיפא עושה בעיות יש לכם מושג מה הבעיה ? נ.ב מישהו הצליח להבין למה בהדגרות השליטה אי אפשר לשנות לדיגיטל ? זה פשוט לא שומר את זה אף פעם

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by aviv23,

אני מחפש תחרויות לקאונטר סטרייק אם מישהו יכול להביא לי לינקים תחרות לקלאנים בבקשה תעזרו אני מחפש כבר שנים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by ztahie,

שלום, אודה למי שיוכל לעזור במשחק הזה... אז ככה: אני בשלב "PIER" שבו אני צריך לפוזז את ה- ARMORY כדי ליצור הסחה כלשהי.... עברתי בכל המחנה הקטן הזה ומצאתי כרטיס "תג" ירוק כזה וחומרי נפץ. יש מבנה גדןל בשם ARMORY אבל אני לא מצ ליח להיכנס אליו.... הדלת נעולה... צריך להמשיך הלאה בשלב או שזה המבנה שאני צריך לפוצץ? (ואיך....)

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  25. שלום, אני מתכוון לרכוש את המפרט שבפרופיל. רציתי לדעת אילו 10 משחקים יש שיצאו ועומדים לצאת בחודשיים הקרובים. כמובן הכי טובים (oblivion,NWN2,crysis,quaqe4,fear וכו'). אה ואם אפשר גם שליד כל משחק תרשמו אם הוא יצא ואם לא מתי הוא יצא. תודה למגיבים נ.ב אה, ואם לא קשה (ממש לא הכרחי) לרשום האם הם יעלו על המערכת שלי ב HIGH. תודה.

• 11 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים