עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by The Dom,

יש משחק די ישן שקוראים לו BEED OF POWER למחשב.... מישהו יכול לתת לי את השם המדוייק? ואיך אני אגרום לו לעבוד על ויסטה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. אני משחק במשחק הזה ב-PC משום מה אני רואה באתרי משחקים בחו"ל שהמשחק יצא רק ביוני 2007 הגרסאות שידועות הן ל PS2 GC והן קיבלו ציון של מעל 9.5 ! סתם מסקרן אותי להבין התעלומה http://www.gamespot.com/search.html?type=11&stype=all&qs=RESIDENT+EVIL&x=0&y=0

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by stio,

שלום לכולם. מחשב בן 7 שנים, המפרט בצד. אני יודע שהסיכויים נמוכים, אבל בהתחשב בעובדה שהוא מריץ GTA 2 מצויין, האם הוא יריץ גם את משחק ההמשך, ה- GTA 3? תודה מראש, גיא.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, האם יש איזשהי אפשרות לשנות את הממשק חזרה לאנגלית, אולי להוריד איזשהו patch או משהו כזה..? מישהו מכיר אפשרויות נוספות? תודה, נדב.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מאיפו אני קונה\משיג את ה ARMOR הכי טוב שיש ב OBLIVION? אין חיפשתי מלא! בכל החנויות בכל הערים! אני רמה 50

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. Started by dj_horse,

האם קיימים אנשים שהתקינו את המשחק וניתקלו בשגיאה כלשהיא?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by דניאל52,

אני מחפש SAVEGAMES ל OBLIVION :[ בבקשה אני חיפשתי ולא מצאתי :-\

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by IlanF,

אני יודע אני מיושן... אבל עד שחבר שלי יביא לי את 3 אני מסתפק בזה עכשיו לשאלה... נתקעתי במקום אחד, משימה 3 או 4 (Kirov Park Meeting) אני משחק לפי המדריך הזה: http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/hitman_2_d.txt אבל כשאני צריך לעלות מהביוב להרוג את הנהג של המכונית השנייה (אחרי ששמתי את הפצצה על המכונית הראשונה), הוא לא נמצא שם הוא אמור לעמוד מאחורי הבניין ולהשתין אבל הוא פשוט לא נמצא שם

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  9. Started by dj_horse,

האם מישהו שיש לו את המשחק ניתקל בבעיה בתחילת ההתקנה של הדיסק הראשון שהראה שגיאה?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by waizman,

זה משחק ששיחקתי פעם במגה דרייב. משחק ל 1 או 2 שחקנים שמשחקים צפרדים שיורים וצריכים להרוג עורבים וחזירים מעופפים וכו'. יש שלב גם שהם נמצאים בביוב ורוכבים על אופנועי ים ורודים כאלה ועוד שלב שהם תלויים בחבל ויורדים באיזה באר או משהו כזה... מוכר למישהו? אני מחפש את השם... תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. קרה לכם שבאמצע המשחק יצא לDESKTOP עם הודעת שגיאה? הנה הפיתרון: כפתור ימני על המחשב שלי מאפיינים \ properties הולכים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced לוחצים על "הגדרות" \ Settings באופציה של "בביצועים" \ Performance עוברים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced והולכים ל"זיכרון ווירטואלי" \ Virtual memory ולוחצים על "שנה" \ Change משנים את ה"זיכרון המקסימלי" \ Maximum size ל1500 או 1000 לוחצים על Set,ואז OK וזהו המשחק לא יצא יותר *אגב אפילו מחשבים עם 256 RAM יכולים לשחק במשחק הנפלא הזה ללא בעיות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  12. צהריים טובים. המחשב שיש לי כעת הוא בעל מעבד AMD Athlon XP 2100+1.73 GHz וזיכרון 512MB מתוכם 64 הולכים לכרטיס מסך. הדרישות האלו מתאימות בדיוק למשחק WarCraft 3 לפי מה שכתוב על עטיפת הדיסק אך לאחר ההתקנה המשחק לא רץ ונותן שגיאה - משהו בקשר לכרטיס מסך... מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ? אחרי הכל הוא צריך לרוץ... :-\ תודה.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  13. שלום לכולם אתם חייבים לעזור לי, לפני חודשיים בערך שיחקתי נגד חבר שלי בפיפא 07 ברשת והכל היה בסדר גמור מאז פירמטתי את המחשב וגם הוספתי ראוטר של EDIMAX ועכשיו אנחנו מנסים לשחק המשחק פשוט לא מתחבר לו אין ראוטר והוא זה שמארח מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. Started by Overkiller,

שלום לכולם; רכשתי את הכרטיס הנ"ל, התקנתי את כל הדרייוורים שלו, והדרייוור החדש של אנוידיה, וכאשר אני מפעיל את אובליוויון המשחק פשוט לא מזהה לי את הכרטיס, מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה, רון

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום. אני מתלבט אם להתקין על המחשב החדש שלי את ה-Windows XP או את ה-Vista. למה? בגלל שאני אשחק בהרבה משחקים ואני לא יודע אם הם ירצו על הויסטה, ז"א אם הם יתמכו בו. מה דעתכם? המחשב החדש יוכל להריץ בוודאות עם מפרט כזה את המשחקים הכי חדשים. אני בינתיים חושב שאתקין XP. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Trimmer,

שלום למומחים, יש לי בעיה שאולי הפורום הזה יכול לעזור לי איתה. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך להוציא מוסיקה של משחק ל-WAV או משו כזה? מדובר על משחק בשם "Styrateg", משחק לא כל כך חזק, אבל המוסיקה שבו מגניבה... חפרתי בקבצי המשחק ולא מצאתי בו אף קובץ מוסיקה אחד.. תודה מראש למי שיכול לעזור לי עם העניין הזה. נ.ב. אני משתף את המשחק, צרו איתי קשר ע"מ לקבל לינק להורדה. אני יכול להמליץ להוריד את המשחק רק בשביל המוסיקה שבו. שוב תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  17. http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13285 המשחק הרשים מאוד,נראה ילדותי ומצועצע,אבל בכל זאת הרשים אותי מאוד . עריכה:כמובן שהוא עוד לא יצא,תקראו שם הכל ותראו את הסרטון,אדיר.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  18. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. היום יצא לי ליקרוא את זה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14985 כניראה מיקרוסופט רוצה להוציא את הLIVE גם לPC ומבחינתי זה דבר שיזיק למולטיפליר בPC בגלל כמה סיבות 1-רק מנוי זהב יכול באמת להנות מהמולטיפליר היום ב360 וזה יכול לגלוש למחשב ומנוי LIVE זה בתשלום 2-הLIVE מציעה בתוכו שרותים מסחרים שלדעתי רק יהרסו תחוויה של המשחקים לדוגמה רוצים עוד רובה תשלמו רוצים עוד מכוניות תשלמו וכו אומנם היום רוב המשחקים לא מגזימים בעניין אבל בעתיד זה יכול מאוד להזיק כל המסחור הזה אז נכון יש יתרונות כמו שרתים מהירים וכו אבל אני מעדיף שהשרות לא יהיה קיים במחשב

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. תודה.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by segevgabay,

התחלתי לשחק במחשק The Elder Scrolls IV Oblivion לפני כמה ימים עכשיו אין לי מושג מה עושים בו חח על מה מדובר המחשק בכלל? מי הדמות? ועכשיו ממש בשלב הראשון אחרי שיצאתי מהמערה עם האבירים אני יוצא ובפעם הראשונה אני רואה את "הנוף" לאן אני הולך עכשיו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by RDS,

1) כאשר אני משחק כתוב לי באמצע המסך No Ammo- למה? גם כשיש לי תחמושת זה כותב לי את זה... 2) נובע מהבעיה שלמעלה- כשאני עם רובה זה לא כותב לי כמה כדורים נשארו. 3) כשאני מנסה להתקין את הפאטץ' זה אומר לי שחסר קובץ או משהו כזה...(תמונות) עזרה לשלוש הבעיות תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by fish,

zakook lcrack tov shel fear toda.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים