עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הכותר החדש בסדרת משחקי האקשן-תפקידים יוצע בחינם לבעלי ה-Xbox One והמחשבים האישיים - במודל עסקי ששואב רעיונות מ-League of Legends וחבריו לכתבה: http://hwzone.co.il/fable-legends-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9e%d7%99-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a8%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94-moba/

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by אלפקה סורית,

http://www.ballerium.com ראיתי שהמשחק פתוח ל betatesters לכל מי שרוצה, יש לכם רשמים מהמשחק? מישהו משחק בזה ? כמו מה זה (אני יודע שזה חדשני/מקורי, אבל בכל זאת)...

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by רן.ט,

מישהו יכול בקשה לתת לי שם של משחק חדש בסגנון של Command and Conquer??

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by Some Thing...,

שלום, יש לי בעיה קטנה, אני משחק כרגע את המשחק SPLINTER CELL ובשלב השני למי שמכיר את המשחק צריך לעשות Laser mic על המעלית מזכוכית, אני מגיע לקטע הזה ואני מקליט אותם מדברים אבל לפני שהם מגיעים למעלה המשחק מפסיק ואומרים לי MISSION FAILD מישהו יכול לעזור - מה לא עשיתי טוב?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות משחק טיסה חדש ושיהיה משהו בסגנון "כוכב כחול". שיהיה מציאותי עם פיזיקה טובה ועם מטוסים חדישים כמו F-16 וראפטור... אז איזה משחק אתם ממליצים???? ומה אתם אומרים על המשחק הזה http://www.gamespot.com/pc/sim/falcon4alliedforce/index.html ??

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by psycho5101,

רק רציתי לשתף כמה סרטונים מגניבים מהמשחק ARMA 2

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום אני נתקעתי באימון השני שהוא מסלול שצריך לעבור אז בהתחלה הוא מסביר אך לעבור כול חלק וחלק במסלול ואז אני צריך לעבור אותו תוך 1:30 ואני עובר אותו ונשארים לי 20 שנית משהו כזה אז אני חיקיתי שהזמן יעבור ומתי שהוא עובר הוא אומר לי שהזמן נגמר ולא עברתי למה מה אני צריך לעשות כדי לעבור את האימן חשבתי על לחזור להתחלה אבל אין לי מספיק זמן משהו יכול להסביר לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by VanHalen,

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by WHITE_ZOMBIE4,

הtrainning נתקע בloading ותוקע את המשחק...יש קצת ארטיפקטים בשלבים אפילו שאני מוריד את הגרפיקה ועוד כל מיני רק אצלי זה מלא באגים?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by trz_tz,

אני רוצה לשחק עם חבר אבל אני לא מבין תעניין אם האי פיי וגם כול הקטע לארח או ההפך מישהו יכול לעזור בבקשה??? אני ישמח מאד

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  11. Started by amit27,

אני במשימה נראה לי האחרונה של האיש בלי עין שזורק דינמיות למעלה , מה צריך לעשות? בבקשה תעזרו לי...

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  12. Started by Bulugulu,

שלום לכולם,אני שמח להכריז על סדרת טורנירים של Pw Gaming, שתפתח כבר בשבוע הבא.בשלב הראשון אנחנו הולכים להריץ שני טורנירים ללא פרסים, על מנת לבדוק את הפורמט וכן הלאה, ובהמשך נתחיל לחלק פרסים בחסות הספונסר שלנו גיגהבייט. למרות שלשני הטורנירים הראשונים לא יהיו פרסים, אנחנו נשתמש בתוצאות שלהם על מנת לקבוע את הדירוגים לטורנירים העתידיים.הטורניר הראשון ינוהל על ידי ועל ידי יובל Pw|Yumi, וישודר ע"י יובל. בשלב זה אנחנו נערוך את הטורנירים במסגרת האתר z33k, ובהמשך נחליט אם להשאר שם. הנה הלינק לטורניר:http://www.z33k.com/games/starcraft2/tournaments/6325-pw-gaming-tournament-1אז נשמח לראות אתכם בטורניר, ובתקווה שהטורנירים יצליחו נגדיל את הכמות ונחלק פרסים מצוינים בהמשך בחסות הספונסר…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  13. מדריך 1.0: שלום כולם! אני כבר בערך חודשים עובד עם האדיטור הנחמד של CRYSIS והחלטתי לפרסם פה כמה מדריכים שלמדתי. התוכנה מאוד פשוטה לתיפעול אחרי שלומדים אותה קצת. המדריכים הם שלי ואין לאף אחד זכות לפרסם אותם תחת שמם או בלי אישור שלי! מדריך ראשון: יצירת שלב ראשון שלכם! 1) להתחלה יש להתקין את האדיטור שממוקם בתקייה SANDBOX 2 בדיסק של המשחק, עשו זאות. 2) הערה חשובה: לא לעדכן את המשחק לשום גרסה אחרת חוץ מהמקורי, לא 1.1 ולא 1.2. יש בהם באג שקורס כשמנסים להביא אוייבים למפה. 3) או קיי אחרי שפתחתם את התוכנה, תלכו לFILE -> NEW, יופיע לכם חלון כזה: כמו שאתם רואים סימנתי 2 ריבועים באדום, בריבוע העילון תתנו שם למפה, ובתחתון זה בחירה של גודל המפה שלכם... אנחנו ניבחר 512X5…

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by zoyaniv,

שלום יש לי מחיצה עם קובץ SFV ועוד 81 קבצים עם סיומת מ 001 עד 081 אני לא מצליח לאחד אותם או לחלץ את הקובץ אימאג מהם איך אני אמור לעשות את זה תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 1.04.2007 בשעה 11:16:52 הסתדרתי מצטער תודה אפשר למחוק/לנעול

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  15. Started by shiran69,

שלום!!! אני מחפשת משחק יפה של מכות לps2 אבל שיהיה זול שירן (בת)

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by eegg,

אני לא פותח קלאן ממש אלא כזה squad של 6 אנשים שנשחק ביחד באותו קלאן ובזמנים מסוימים. אם מישהו רוצה להיכנס תשימו את השם שלכם ולינק לשחקן שלכם כמו שלי ו http://www.bf2player.com/index.php?page=stats&search=1&searchtype=bf2&account=70126059 וכדאי שיה שחקנים טובים אז רק כאלה מעל 10,000 נקודות יתקבלו eitangalon2 MM{}RTAL][TY][ eXploZion^RoMaN

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by generalA,

יש לי סימס 2 בגירסת 4 הדיסקים מהליונטוורק. התקנתי את המשחק אך אופציית הבניה לא עובדת.. מה עושים??

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by dani,

היום שוחררה גירסאת האלפא של Live for Speed s2 אקיצר הורדתי Lfs unlocker s2 ואני לא מצליח לפתוח איתה את המשחק.. מישהו יודע איך משתמשים בה?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by yarl,

שלום מזה משחקים שכתוב שם משחקים ב- RIP לא יודע מזה ?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by Classified,

מישהו יכול להמליץ על משחק אסטרטגיה טוב? משהו בסיגנון RISE OF NATIONS הראשון משחק מודרני כזה ולא סוסים וכו בבקשה לא להציע גנרלס

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by superbijo,

כותרת חברים

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  22. כל משחקי Halo עוברים שידרוג והתאמה שיאפשרו להם להגיע בגירסתם האולטימטיבית אל עולם ה-PC - ונראה כי כעת יש לנו את תאריך היעד לפרק שיפתח את החגיגה הזו לכתבה

23. Started by Gotze,

חברים כוכב ראשון כבוד אני מתרגשת תפרגנו קצת WOW OMG וכמובן ממטוזה ADV

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by LIOR42,

ידוע לי לי שיש אפשרות להישתמש בצלף במשחק אולי מישהו יספר לי איך משתמשים בו

• 3 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.