עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. המפרט, הצורה והמחיר של הפרוייקט השאפתני מבית ענקית הטכנולוגיה נחשפים - בדרך להשקה בחודש נובמבר הקרוב לכתבה

2. שתי גרסאות Playstation 4 חדשות ומשופרות יגיעו אל השוק בקרוב מאוד: בואו לקבל את כל הפרטים עליהן לכתבה

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  3. עמוד זמני עבור דור העתיד של הגיימינג הסלוני עם נפח אחסון של 2 טרה-בייט עשוי להצביע על שחזור של השקת ה-PlayStation 3 לכתבה

4. החברה היפנית סיפקה לנו את מנת הנוסטלגיה לה קיווינו עם גרסה מודרנית ממוזערת של ה-PlayStation המקורית - במקביל להודעה על חיסולה של ה-Vita הניידת לכתבה

5. Started by Yorai_77,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. פלטפורמת ה-Steam לא מפסיקה לצמוח וחוגגת 67 מיליון משתמשים רשומים פעילים באופן חודשי ברחבי הרשת לכתבה

7. המשחק השני בכיכובו של הקמע לבית סגה מראה פוטנציאל, אבל לא ממש מצליח להביא אותו לידי ביטוי מלא לכתבה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by RoDeX,

ברצוננו להודיע על פתיחתו של קלאן חדש למשחק ארמה 2- קלאן ישראלי. הקלאן ירכז את שחקני ישראל במסגרת משחק אחת ויציע חווית משחק שונה ומאתגרת. הקלאן הישראלי, IDF, יתנהל בצורה בוגרת ואחראית וישאף למשחקים ריאליסטיים עד כמה שאפשר הן ברמת בניית המפות והן ברמת הפיקוד בשטח. מתאים לכם? הצטרפו אלינו! asaflivne4@gmail.com goldenfiver@walla.com ישנו גם פורום ואתר למשחק אך הם בבניה. לאתר הרשמי שלנו נב: חברי הקלאן הם בעלי עותק חוקי בלבד של המשחק. אם אין לכם עותק חוקי ואתם מעוניינים להצטרף לקלאן, שיקלו לרכוש אחד כזה. אני מצרף מספר תמונות מהמשחק הקבוצתי הראשון של הקלאן. במשחק השתתפו כ8 חברים אשר ביצעו פשיטה אל תוך שטח אויב, אשר בו נמצאו מספר בני ערובה, ועל הקבוצה היה לשחררם וללוות…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by fragon,

eSpiRe ACTIVISION REASON MASSIVE RFD saevus Weekend warriors [התעקש להכנס לרשימה] Rest of clans

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Greg#,

שלי זה SMG, מה הקלאס החזק שלכם ?(תחרותי)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הגירסה המודרני למשחק האסטרטגיה הקלאסי והאהוב לא תגיע בסוף השבוע, אלא רק בתחילת השנה הבאה לכתבה

12. משחק Warcraft המקוריים מצטרפים אל דיאבלו - וזוכים להשקה רשמית בחנות ה-GOG נטולת הגנות הקבצים לכתבה

13. המפתחת היפנית המפורסמת נכנסת לשגעון של חידושים ותאפשר לשחקני ה-PC להתנסות לראשונה במשחקי Devil May Cry ו-Mega Man קלאסיים לכתבה

14. Started by shefernadav,

שלום אני רוצה לדעת איך אפשר להקליט סרטון תוך כדי משחק?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by dirazor,

מי לדעתכם הקילקר הכי מהיר בקהילה בנגמין או ש PsyHok כול אחד מה שהוא חושב

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by GameGems,

משחק חדש משלב בין קלפים דיגיטליים, הישרדות ומשחקי תפקידים - ועושה זאת עד כדי כך טוב שפשוט לא תוכלו לנתק את עצמכם מהמסך לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. לאחר כחודשיים של שקט ייחסי בהם היה נראה כי החברה אשר נאבקת בפיראטיות המשחקים חזרה אל מסלול הנצחונות - אנחנו מקבלים רצף של התפתחויות חדשות שעשויות לטרוף את הקלפים לכתבה

18. ....................והמנצחת היא Xbox360 באסה, חשבתי שה PS3 תקח משחקים בפיתוח עבור כל קונסולה משחקים בלעדיים לפי קונסולה ברישמה של ה 360 יש כמות לא קטנה של משחקי PC שנחשבים בלעדיים אליה כי לא יהיו אותם בקונסולה אחרת, מצד שני משחקים כמו Ninja Gaiden 2, שמי שישחק בראשון מבין למה מתכוונים פה ל PS3 יש בלעדיים כמו Devil May Cry 4 Metal Gear Solid 4 וגם לא המשכיים שאמורים להיות מעניינים כמו Heavenly Sword ואחרים אבל במצב הנוכחי אני רואה יתרון ל 360 עם הבלעדיים שלו כמו Halo 3 ונינג'ה גיידן 2 שכבר הזכרתי וכמובן Gears of war, שיוצא בשבוע השקת ה PS3 ואם הוא יענה על הציפיות הגבוהות מאוד ממנו אז בצירוף לשאר הבלעדיים, ה 360 נותן מלחמה חזקה לסוני

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by yonatan.mendelson,

מפתחת המשחקים המתקשה שהביאה לנו את Far Cry ו-Crysis תסגור את רוב סניפי הפיתוח שלה ברחבי העולם, בתקווה להצטמצם מספיק על מנת לשרוד לכתבה

20. מגמת ההתקרבות בין יצרנית ה-PlayStation לשוק ה-PC לא מראה סימני הפוגהלכתבה

21. עלתה בי סקרנות ( ותהייה אם לקנות או לא ) , אז השאלה שלי , הצליחו לפרוץ את האבטחה של מיקרוסופט ?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  22. שזה היה אחד המשחקים הכי יפים ששיחקתי באמת העביר לי את הזמן אבל קצת אני מקווה שיהיה המשך או משו ממליץ בחום לכולם!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by 104952,

סתם עלה לי רעיון נחמד- שכל אחד יכתוב את הרגע שלדעתו הכי יפה או בלתי נשכח במשחק כלשהו - בין אם זה עוצר נשימה או מצחיק עד דמעות - לכל גיימר יש רגע כזה . (אם אפשר תביאו תמונה) אני אישית חושב שאחד הרגעים היפים הם - HL2 - בקטע שבסוף המשחק - מנסים לפוצץ את הטלפורטר של דוקטור ברין והוא מתפוצץ, יש רעש מטורף. הזמן נעצר....הג'ימן מגיע ומדבר .... ישבתי בCREDITS של הסיום עם פה פעור.

• 141 תגובות
    • 12.2k צפיות
  24. Started by liav12,

איך אפשר להרוויח שחקנים במשחק tekken 5? עברתי מלא שלבים במצב של הסיפור וזה לא נותן שום שחקן.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. עוד אחד מהלהיטים הגדולים של עולם ה-PlayStation עומד לשבור את הבלעדיות שלו, וזה כבר מרגיש כמו השגרה החדשה שלנו לכתבה

דיונים חדשים בפורומים