משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום. בזמן האחרון יוצאים מלא משחקים חדשים, שאני די רוצה לבדוק אותם. קניתי קירור לכרטיס מסך בשביל שאוכל להמהיר אותו. הכרטיס X800GTO2/ כררגע פתחתי לו רק את הצינורות, אבל להמהיר אותו אני צריך עזרה - זה כבר משהו אחר. השאלה היא: כאשר נגיד התקנתי את Medal of Honor Airborne ריינבו סיקס. ספלינטר סל האחרון. אף אחד מהם לא יכל לעלות, עלה לי חלון שיידע אותי שהכרטיס מסך שלי לא תומך. אז בסדר אני לא אראה כמה אפקטים, על המסך העל שלי (Dell 2407WFP) אבל העיקר לשחק? יש דרך לעקוף את זה? שכן הוא יריץ אץ המשחק? תודה
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כל המשחקים אצלי במחשב מותקנים על מחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה. לאחר פירמוט לא כל המשחקים עובדים,יש כאלו שכן ויש כאלו שלא. 1 האם יש דרך להפעיל את אותם משחקים שלא פועלים לאחר הפירמוט ? (אני אמור אולי לזרוק איזה DLL לאנשהו ?) יש דרך לגרום להם לעבוד ? 2 מה קורה עם המשחקים שמותקנים דרך STEAM ? (גם STEAM אצלי מותקנת במחיצה נפרדת ממערכת ההפעלה) תודה.
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי COH שקניתי לפני כמה שנים טובות בקופסא. אני מנסה להפעיל את הסידיקי הזה בסטים (Game >>> Activate a Product on Steam) ומשום הוא כותב לי להסידיקי הזה לא תקין. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא איש של משחקים לכן תסלחו לי על הבורות. ביקרתי באופיס דיפו ורכשתי את שני המשחקים יחד ב-100 שקלים (50 לאחד). לגבי הפרו אבולושן אני יחסית מכיר את ה-2009 שאחים שלי משחקים בפלייסטיישן. אך איני מכיר את הקומנדוס 3. הרצתי חיפוש בפורום והבנתי שהוא יצ א ב-2003 שזה די מזמן אשמח לשמוע רשמים על המשחק והאם משתלם להשאיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מצאת שלושה משחקים שלי עוד טרם ידעתי על קניית עותקים דיגיטליים, וניסיתי להעביר לסטים. אחד עבר, השניים האחרים לא.. ניסיתי הכל! עם caps lock, בלי, עם מקף, בלי.. שלושת המשחקים קיימים בסטים, כך שהם נתמכים.. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נמחק לי ה-ICON של CS , ככה שאני מעלה דרך HL הסטנדרטי ובוחר MOD בתוך המשחק,כל פעם מחדש... קיצר, אני צריך את הפקודה שמעלה ישר ב-MOD CD. ז"א ההמשך של : (תלחצו כפתור ימני על ה-ICON של CS ותגידו לי) : ???????....C:\HalfLife\hl.exe תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת בליזארד מפתיחה לחשוף לנו כמה יצירות חדשות מתוך היקום העלילתי של סדרת דיאבלו - ואחד מהם יביא את המשחק לדרכים בקונסולת ה-Switch לכתבה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
- 1 follower
-
-
הוספתי תמונת מצב של TASK MANGER , איך זה יכול להיות שה PROCESS עולה ב 32BIT במקום 64 ? פספסתי משהו ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימוש בשבב עיבוד משופר, לכאורה, מאפשר לקונסולה הנייחת-ניידת של נינטנדו לפעול באופן יעיל הרבה יותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
ז'אנר הגיימינג שנולד מתוך Diablo חווה רנסנס אמיתי - רעב השחקנים וביקוש השוק מובילים למבול גדול של כותרים חדשים ושאפתניים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
Injustice, Tekken ונוספים מספקים עדנה מחודשת לז'אנר שכמעט נעלם לו מעולם הגיימינג המודרני לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נהג ראלי העונה לשם וויל אורדרס תועד כשהוא מספק ביצועים מרשימים במשחק המירוצים הטרי מ-Codemasters ומוכיח, לכאורה, עד כמה הוא דומה לדבר האמיתי לכתבה: http://hwzone.co.il/הפרסומת-הטובה-ביותר-צפו-בנהג-ראלי-מקצו/
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם סרטון שמציג עוד קצת משחקיות עדכנית ותמונות חדשות שממחישות תשומת לב מרשימה לפרטים הקטנים, גירסת 2015 של סדרת המירוצים הוותיקה של EA נראית טוב מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/הפרק-החדש-של-need-for-speed-ממשיך-להרשים-אותנו/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם שיטת החלוקה לפרקים המפתיעה של משחק ההתגנבות החדש מתחילה להוכיח את עצמה? חודש וחצי אחרי שהושק פרק הבכורה שלו וזכה לביקורות פושרות בלבד, שלא ממש אהבו את כמות התוכן המצומצמת והזמן שנדרש להמתין עד לקבלת מוצר שמרגיש מלא ושלם, המשחק Hitman מודל 2016 מקבל את הפרק השני שלו – ומהות הבחירה לעבור למודל של חלוקה לפרקים מתחילה להתבהר, כך נראה. הפרק השני של משחק הפעולה-התגנבות מבית IO-Interactive ו-Square Enix מחליף את פריז הלילית בעיר האיטלקית הבדיונית ספיאנצה, עם סגנון ים תיכוני, מפת משחק גדולה עוד יותר ופעולה בשעות היום – אשר מעניקים כולם יחד תחושה שונה בתכלית מהפרק הראשון, כמעט כאילו השחקן קפץ למשחק אחר לגמרי. המבקרים אהבו את הפרק השני יותר מהראשון, …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחק המדובר ביותר לשנת 2015 זוכה לשדרוג ויזואלי, עוד לפני שנחת רשמית על מדפי החנויות לכתבה: http://hwzone.co.il/הפתעה-בהשקה-ל-fallout-4-כבר-יש-מוד-ראשון/
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
הפלטפורמה שדואגת לתעד, לשקלל ולאגור כל ביקורת מרחבי הרשת מכריזה על מפיצות המשחקים המצטיינות והמאכזבות שליוו אותנו במהלך השנה האחרונה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אוהבים משחקי אסטרטגיה איכותיים? חבילת ה-Humble Bundle העדכנית מציעה לכם את המיטב של המפתחת Relic, ובמתכונת שלם-כפי-יכולתך המסורתית כמובן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%94-%d7%9c%d7%97%d7%95%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%94-rts-%d7%9e%d7%99%d7%98%d7%91-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%9c-relic-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%90/
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חודש לפני ש-Star Wars Battlefront 2 בגלגולו המודרני מושק - גם המשחק המקורי מ-2005 שחולק איתו את השם זוכה לחיים חדשים עם תמיכה במצבי משחק מקוונים דרך Steam ודרך GOG לכתבה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן ש-Steam החלה במכירות המוזלות המקיפות שלה, חנות ה-Humble Store מקווה שלא תשכחו על קיומה באמצעות חלוקת המשחק המצליח Killing Floor ללא עלות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק האסטרטגיה בזמן אמת שהעניקו לנו אותך אנשים שאחראים לסדרת Age of Empires יהיה זמין סוף סוף לקהל הרחב בשוק ה-PC, באיחור של חצי עשור לכתבה
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
- 1 follower
-
-
זוכרים את StarCraft: Ghost? סרטון חדש מציע כמה דקות של משחקיות בשלה מתוך כותר הפעולה וההתגנבות שבוטל לאחר שנים רבות של פיתוח לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הכותר החדש של יוצרי Max Payne ו-Alan Wake, שהיווה עד כה את אחד מהבלעדיים המסקרנים ביותר עבור ה-Xbox One, יגיע גם למחשבים מבוססי חלונות 10 בחודש אפריל הקרוב מיקרוסופט מספקת הפתעה נעימה לשחקני המחשבים האישיים – עם משחק הפעולה המבטיח Quantum Break, שמגיע מחברת Remedy Entertainment הפינית אשר יצרה בעבר את סדרת Max Payne ואת סדרת Alan Wake. הכותר החדש, שמתיימר לספק איכות ויזואלית מתקדמת במיוחד לצד מנגנוני משחקיות לשליטה והשפעה על ציר הזמן, היה עד כה בלעדי לקונסולות ה-Xbox One, אך עתה בחברה מאשרים כי הוא יושק במקביל גם למחשבים מבוססי חלונות. זה הוא הגזר שמביאה מיקרוסופט לגיימרים, אך לצערנו יש כאן גם מקל – Quantum Break, בדומה לרוב המשחקים החדשים מבית מיקרוסופט, …
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
ברשת מדווחים כי כותרים בולטים כגון Doom, Just Cause 3 ו-Rise of the Tomb Raider ניתנים כעת להפעלה עבור אלו שלא רכשו אותם לכתבה
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש למה לצפות כל בעלי PSP. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7493 הבעיה היחידה שהוא יעלה 90$ וכמובן בארץ הרבה יותר (בסביבות ה600-700 ש"ח).
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מדבר על ה-UT הראשון. הצבעים שלו מורא כהים וחשוכים. גם כשבהגדרות המשחק זה על הבהירות הכי גבוהה, המשחק נורא כהה וזה כאילו הולכים בחושך כמעט מוחלט. הדבר היחידי שעוזר זה להגביר את צבעי המסך (בלחצנים של המסך, הכוונה) עד הסוף. זה אמור להיות ככה? באף משחק זה עוד לא קרה לי. אפרופו UT, מישהו יודע מה לעזאזל אני צריך לעשות שם (ב-PRACTICE)? אני מתחיל את המשחק וכל מה שאני יכול לעשות זה סתם לשוטט בשטח. החייל לא אוסף חפצים, לא יורה (כשאני לוחץ על ירייה אז זה מעביר אותי להסתכל על שחקן אחר), והקיצר אני לא יכול לעשות כלום חוץ מלטייל. מה עושים?!
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-