משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
ובכן, הורדתי מEALINK את המשחק וגם את הגירסא החדשה ... אין לי מושג איך להעביר את זה למחשב החדש, שכן, קניתי את המוצר.. איך אני אשתמש או יוריד אותו שוב???... למישהו יש מושג?????
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
סיימתי את המשחק ואני חייב לשחק עוד... מישחק ענק משהו של פעם שהולכים עם חרב בגוף ראשון כזה עם גרפיקה טובה.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הורדתי משחק וכמובן את האימולטור אבל שימו לב לשגיאה הזאת כשאני בא לפתוח את המשחק :bash: :nixweiss: אין לי תמונה אבל זה רושם כך: לא ניתן לעבוד בלי זה bios pcsx לא ניתן לטעון ביוס מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה fps יש לי במשחקים ואני לא יודע איך אפשר לעשות שזה יראה כמה fps בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הוא מעלה לי פעמים שיש שגיאה, בפעם הראשונה הוא מעלה אבל בכל זאת הוא ממשיך בחילוץ: אחרי זה הוא מגיע לי כבר לסוף ואז הוא שוב מעלה לי שגיאה: מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
אז ככה נימאס לי כבר לשחק כמו חמור ולהשקיע תנשמה עשיתי 4 ריסטרטים ואני עדין לא הצלחתי להשיג מספיק יהלומים למי שמבהין בישביל להיות כמו כולם ויש כאלה שאפילו פי 4 יותר חלשים מימני והם יש להם את כל הדברים וזה בדדוק דרך אקים אז אני רוצה להבאי אקי כל אק שיכול להיות במיוחד אק שעוה את כל החפצים שלך זוהרים יענו ברמות
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הקובץ EAinstall.dll למרות שהקובץ כן נמצא בתיקיה...מה עושים? איך אני מעיף את המשחק בלי למחוק את התיקיה אלא דרך אנאינסטל נורמאלי?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
מה זה הפריט הזה? Spearman http://img329.imageshack.us/img329/7604/screen032121350000ww0.jpg
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar http://www.gamespot.com/betas/lord-of-the-rings-online/index.php&utm_source=EditorialUnits&utm_medium=TrackPix&utm_campaign=GameSpot_SignUp
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם..!!! קניתי היום את המשחק GUILD WARS וניסתי להתקין ללא הצלחה התקשרתי למוקד של הד ארצי וגם הם לא הצליחו לעזור לי ניסתי במחשב אחר בבית וגם בו זה לא עבד ניסיתי עם הדיסקים של חבר שלי בשני המחשבים וגם זה לא עבד למישהו יש פיתרון ני חושב שזה בעיה עם האינטרנט מה שקורה במחשבים זה כשהוא מבקש את הדיסק השני אני מכניס את הדיסק וההתקנה לא מגיבה יותר בבקשה תעזרו לי :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, אני אוהב שיש לי איזה משחק רשת טוב להוציא בו עצבים . בעבר שיחקתי FEAR COMBAT אבל אין כבר שרתים ישראלים :\. קניתי את COH אבל אי אפשר להיכנס בו לשרתים באינטרנט. חשבתי על החבילה של CSS ו DOD:S. בעקרון על CS לא ממש מתתי בזמנו. אבל חשבתי אולי להביא הזדמנות נוספת. ממה שראיתי מ DOD דווקא דיי התלהבו. הבעיה ב DOD היא שאין בכלל שרתים בארץ. למרות שלפי מה שקראתי המשחק ממש כיף. בקשר ל CSS- האם הוא כיף יותר מ CS המקורי? האם הוא יותר זורם? וכו' בקיצר, מה יש לכם להגיד על המשחקים האלה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה זה לא נותן לשנות ל 85..100.....? תקוע אצלי על 60 מישהו ? :-\
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
-
1) משחק מרוצים של סאות'פרק- מאד מהנה. יש לך אופציות להקיא על הדרך ולהפליץ ושלוח טיל או לירות מן לייזר על מי שמאחוריך והוא יתחיל לשיר ולרקוד. :P 2) משחק מרוצים של סוניק הדורבן. יש לך שם מלא שלבים, ו..... קיצר משחק חביב. תודה למוצאים.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זה בשלב אחרי העכבשים במסך שיש בריכות שמעלות את החיים למלא וגם את הקסמים..
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
למה תמיד כש יש הרבה שחקנים בשרת ה FPS יורד משמעותית?
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה להכניס ליגה ישראלית 1.1 לפיפא שלי מתקין הכול טוב לוחץ בוילד וזה רושם לי משהוא eror 9 מה עושים? ה' יברך את מי שיעזור לי ;D הערות: - זה בטח לא בעיה במחשב כי יש לי מחשב סוס כרטיס מסך x1950 xt ומעבד אטלון 4200 X2 -מותקן לי כבר ליגה ישראלית
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד את סוניק הקיפוד 1?
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשחק ברשת במשחק flight simulator x. כשאני ניכנס למשחק לעשות בתפריט מולטיפלייר, אז צריך להירשם שם לגייםספיי כדי לשחק, כי אני לא מכיר מישהו שאני יכול לעשות איתו משחק רשת. אני מקווה שדרך שם אני יוכל לשחק ברשת, אבל כול פעם שאני רוצה לעשות חשבון יש לי שגיאה, שכתוב בה שהסיסמה צריכה להיות פחות מ 16 תווים שמכילה אותיות ומספרים, וכול פעם שניסיתי לעשות את זה הוא רשם לי אותו הודעה ולא נותן לי להירשם. יש כאלה שמשחקים בזה ברשת או יש להם מושג מה עושים? מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש במקרה איפשהו מדריך או רשימה של סוגי בעיטות/תרגילים שאפשר לעשות עם הגיים פד? פשוט יש כל כך הרבה קומבינציות... או שמישהו יכול לתת כמה טיפים? אם זה משנה הגיים פד הוא לוג'יטק קורדלס רמפלד 2 (אם אני אנסה לכתוב באנגלית יהיו יותר מדי טעויות כתיב P: )
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
מדובר על משחק ברשת (לא מול אחרים!). אוטוטו יוצא בימים הקרובים גירסה חדשה יותר מורכבת. המשחק הוא די פשוט, ישנו נתיב בו עוברים שיירות של יצורים שונים, כל שיירה בתורה, ויש לחסל אותם לפני שהם מסיימים לחצות את הנתיב. הגירסה החדשה שתצא יותר קשה (אמורה להיות) לביצוע. קישור למשחק http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ כאן קישור ישיר להסברים על המשחק. http://novelconcepts.informe.com/viewtopic.php?t=329 תהנו ;D
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-