עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. האם Ghost Recon Wildlands היה הכותר המאכזב ביותר של תערוכת E3 2016? אחרי חשיפה ראשונה ומרשימה בהחלט בשנה שעברה ולצד Call of Duty: Infinite Warfare שממשיך לצבור תגובות שונאות מהרגע הראשון בו הוצג, כותר הפעולה הטקטי החדש של יוביסופט יצר הרבה רגשות מעורבים אצל הגיימרים עם הדגמת משחקיות מוקדמת אשר הרגישה לא בשלה ולא מלוטשת, וגם איכות ויזואלית מאכזבת שהייתה רחוקה מהתצוגה המוקדמת (למרות שהופעלה לכאורה בידי מחשב אישי מבוסס GeForce GTX 1080). האם במפיצה הצרפתית יצליחו לתקן את הרושם עד להשקה במרץ 2017, או שזה ייזכר לנצח בתור עוד כותר שהחל את דרכו בשאגה אבל הגיע אל השוק עם יללה חלושה בלבד? ספרו לנו מה דעתכם. https://goo.gl/1udK1y

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  2. משחק הפעולה וההתגנבות שהושק בסוף השנה שעברה ממש נחוש לשכנע אתכם לתת לו הזדמנות לכתבה

3. Started by psychuil,

משהו טוב לשחק בו בLAN עם חברה שלי (על PC). נהינינו מאד מGears of War, ומחפשים משהו להמשיך איתו. אם לא נמצא כלום, כנראה שנקנה את TF2

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  4. כשאני משחק במשחקים שעובדים על FPS "גבולי" כמו CRYSIS או BF BC2 [הבטא] אני מרגיש שהמצאות FRAPS ברקע מכבידה על המחשב קצת.. אני מדמיין או שחישוב הפריימים של התוכנה אכן מוריד לי כמה FPS בודדים? תודה רבה [=

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by PROSK8,

האם אפשר לשים את המעבד של הקונסולה ולמחשב או את הכרטיס ואם כבר איזה כרטיס מסך יש לXBOX 360 ואם אפשר יש תמונות של מהשבתוך הקונסולה תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  6. אני שוב פותח את התר'ד הזה בגלל שהמצב השתנה. אני וחברי הטוב אלון שמנו את ישראל על המפה בכל הנוגע לHALO ברשת. 8) : אני כבר מאד מוכר ברשת HALO ואני נהייתי טוב כל כך עד שהגעתי למצב שאני נכנס לסרוור ואנשים יוצאים ממנו בגללי (כי נמאס להם להיות מושפלים ) ואנשים גם שואלים לשלומי כשאני נכנס לסרוורים. אותי קשה להרוג במיוחד בקרב פנים אל פנים אבל גם אני מת פה ושם. אז אנא קחו את התר'ד הזה ברצינות ואם אתם שחקנים ב HALO ברשת נא פעלו לפי הבקשות שלי למטה . וגם אם אתם לא שחקנים אז אני אשמח לשמוע תגובות. הבא נתחיל: המשחק רשת Halo: CE הוא משחק רשת מדהים. השאלה שלי למי שרואה את מה שאני כותב היא, מהו שם הפרופיל שלו בהאלו....אין צורך בפרסום פרטים מיוחדים. אולי רק את השם הפרטי וזהו.... המ…

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  7. משחק הזומבים הטוב ביותר לשנת 2014 הופך לטוב עוד יותר עם מפה גדולה חדשה ומלאה בכלי רכב לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לדרוס-זומבי-ולנוח-dying-light-מקבל-חבילת-הרחבה-ח/

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  8. בואו לקבל הנחות ברשת לרגל יום הולדתה של יוצרת סדרת Hitman והצעות מעניינות נוספות בימים הקרובים לכתבה

9. Started by m4a1,

קניתי את סטוקר היום המפרט של המחשב שלי PENTIUM 4 3 GHZ 1 GB זיכרון פנימי READON X1950 GT כרטיס מסך ואני עובד אם ויסטה.... משום מה סטקר הרבה פעמים ניתקע לי לא יודע זה קשור לויסטה אבל אם אני אחזוק ל XP האיטיות תעבור בצורה משמעותית? או שיש דרך לסדר זאת? בלי להחליף מערכת או שבכלל עוד מאט יוציאו פאץ' או עדכון שיסדר את זה ואגב עדכנתי את סטוקר לגרסא העדכנית ביותר.

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  10. חיפשתי בגוגל ... וראיתי שהרבה יש להם RADEON עם FPS מאוד נמוך וכרטיס חזק ... ... אשמח לתגובות

• 13 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by .nimiking.,

ניסיתי להתקין את הפאץ' של tower wizard, שמתי את הקבצים בתיקיות הנכומות(DLCfrostcrag.bsp וDLCfrostcrag.esa בתיקיה D:\Program Files\Bethesda Softworks\Oblivion\Data ואת DLClist.txt נD:\Program Files\Bethesda Softworks\Oblivion). כשאני פותח את המשחק אני לא מקבל שום פתק או קווסט ואני לא מוצא את המגדל במקום שהוא אמור להיות. מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שהפאץ' יפעל ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by zoloboy,

יש לי readon9800np כל פעם שאני מתחיל לשחק נ bf1942 אני רואה את ההרים ברקע אבל הרובה והאנשים בצבע לבן בקיצור בלאגן אחד גדול לא רואים כלום למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by HoLy4EvEr,

היי לקראת היציאה של THE WITCHER 2 החלטי שאני חייב לסיים את המשחק הראשון...כן אני יודע תגידו לי הכי עדיף להתחיל מהתחלה עם אין לי שמירות שלי מהתקופה כשיצא המשחק...אבל לצערי אין לי ממש זמן...בגלל זה אני חייב שמירות מסודרות מבנאדם מסודר לפי פרקים או איך שהמשחק התחלק שם... אני ממש לא זוכר איפה נעצרתי אבל הייתי דיי מתקדם אולי אפילו לקראת סיום.... בהזדמנות אני יקרא ספויילרים של העלילה עד איפה שגעתי בזמנו כדי להיכנס לעניינים קצת... מישהו יכול לעזור לי עם השמירות? תודה

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  14. Started by gigabot,

היי, לא יוצא לי להכניס צ'יטים בסימס 2. אני לוחץ על ctrl+shift+c במהלך המשחק ולא נפתחת לי התיבה של הצ'יטים. ניסיתי במהלך המשחק עצמו וגם בפאוז... מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by tombcatz,

ככה זה לפחות נראה תאריך ההפצה הרשמי לארה"ב הוא ב-20,כלומר-היום...אם זאת-אף אחת מחנויות המשחקים לא התחילה לשלוח עותקים למי שהזמין,וכמו כן אף אחד לא הצליח להשיג עותק של המשחק עד עכשיו...למרות שהוא כבר אמור להיות בחנויות. תאריך ההפצה הרשמי באירופה הוא ב-23,ככה שיכול להיות שבט'דה החליטו לדחות ביום-יומיים את ההפצה בארה"ב מבלי להודיע על כך. מרגיז?מאוד,אני מת כבר להשיג ת'משחק.

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  16. וד"א מתי יוצא WOW המלא? תודה

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  17. מעוניינים לנסות את Star Wars Battlefront וכותרים עדכניים נוספים בהנחה בלתי מבוטלת? יש לכם הזדמנות לעשות את זה עכשיו Origin, חנות המשחקים של הפלטפורמה האישית מבית EA Games, מצטרפת לכמה ממתחרותיה ופוצחת במיזם החנות ומבצעים לרגל בואו של האביב – אז אם יש לכם עניין כלשהו בכותריה של המפיצה האמריקאית הגדולה, כדאי לכם לבדוק זאת. במרכז העניינים ניצב Star Wars Battlefront, להיט הפעולה הגדולה שהושק בנובמבר 2015 וזמין כעת לרכישה בחצי ממחירו המלא – 30 יורו במידה ואתם גולשים מישראל, או 30 דולר במידה ותשתמשו בשירות VPN או DNS לגלישה מכתובת אמריקאית. מבצעים נוספים קיימים עם משחק הפעולה ההומוריסטי העדכני Plants Vs. Zombies: Garden Warfare 2 שמוצע ב-40 יורו, משחק הפלטפ…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by L1ron,

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by qwer_90200,

בינגו!!!!!!!!!! מצאתי אתר ממש מגניב של משחק בינגו ועוד בעברית... באתר ניתן גם למצוא את ההיסטוריה של הבינגו, סטטיסטיקות, כיצד לשחק ואינדקס לאתרי בינגו נוספים. כדאי לכם לבדוק אותו www.bingo.co

20. Started by yonatanR,

מבקש המלצה למשחק פעולה טוב, לא חייב לא חדש, אבל חייב שיפעל על המפרט הנ"ל: AMD 3200 768 זיכרון RADEON 9800 תודה רבה לכול העוזרים!

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by tals,

איך אני יכול לסדר שיעבוד? אם אפשר בכלל? :-\

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by FreePwR,

אני שמח לבשר על צירופו של אביב (Bulugulu) שריף לקבוצת PwR , אביב הוא שחקן טראן ברמת מאסטר , אביב יעזור לקבוצה בכל המשימות הקרובות כולל SC2CL המון בהצלחה לאביב !!!! GOGO BuluguluPwR

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  23. Started by DAN123,

אני נימצא במקום שבו החייל זורק לי מלמעלה לומ (ממתכת), ושמתי לב שיש במקום המגודר ההוא מישטח מעץ שאני יוכל להרים אותו. מה אני עושה איתם ,אך אני יוצא מהמקום הזה ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  24. התקנתי את הCS מחדש לאחר בעיות עם הכרטיס המסך החדש ממה שראיתי בנתיים הבעיות תוקנו אבל אני רוצה להיות בטוח וכמו כן אני צריך עזרה בסידור שלו מחדש על ידי פקודות. דבר ראשון עם מישהו מכיר את הפקודה שיראה לי בצד את הFPS שלי בבקשה לרשום, ויש עוד פקודה שהוא יראה FPS גבוהה כי הוא בדרך כלל מראה עד 75 עם אני לא טועה. עאני צריך גם את הפקודה של החלפת נשק מהירה נגיד אני לוחץ אחד הוא יעבור לסכין ישר בלי עוד לחיצה על העכבר. אני צריך גם פקודה שמפסיקה את הרעש הזה של הצרצרים באזטק נגיד אני מכוון שאני ילחץ V הרעשים שלהם יפסיקו. וזוה נראה לי תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by LL@SS,

ביצעתי חיפוש של המשחק הזה באתר ולא מצאתי שום מידע, הוא דווקא ניראה לי דיי טוב, אין איזה דיון עליו<? משהו? אפשר קצת מידע? כושל? לא כושל? תודה.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים