משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אין לנו פורום אסטרטגיה אז אני ארביץ כאן למי שלא מכיר Dawn of war הוא המשחק הראשון בסדרה אשר יצא לפני איזה 8 שנים, יצאו לו 3 הרחבות שהאחרונה שבהן נקראת Soulstorm, זאת ההרחבה האחרונה והיא Stand Alone ומאפשרת לשחק עם 9 צבאות מתוך הפלגים בעולם המשחק של WH40K. ההרחבה היא Stand Alone ומאפשרת לשחק עם כל הפלגים במשחק במצב הסינגל פלייר (מפת סטייל טוטאל וור לייט + קרבות בזמן אמת עם בניית בסיסים), במצב המולטי ניתן לשחק עם 2 הפלגים של ההרחבה ואם קניתם את המשחק המקורי + 2 ההרחבות תוכלו לשחק עם כל ה9. מה עושה המוד? קודם כל המוד מוסיף בגרסתו המלאה 3 צבאות חדשים: Beasts of Chaos \ Daemon Hunters \ Tyranids אותם ניתן לשחק במולטי או סקירמיש ומשדרג בצורה פסיכוטית את כל 9 הצבאות…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בשלב 4 כל מה שהיה צריך לעשות זה לפוצץ את השער.אחרי זה בשלב 5 יענה אני יוצא מהבסיס של הרעים.אלה שהפצצתי להם את השער. שלב 5 מתחיל שרואים איזה 5 ירוקים שאיתי נילחמים עם האדומים ואז אני בא לעזור להם .יש לירוקים גם בסיס קטן משלהם.לי אין בסיס בכלל אני מתחיל רק עם פרשים וחיילים.טיילתי קצת בשלב ומצאתי 2 מנורות מזהב .אולי יש עוד. יש לאדומים בסיס מדי חזק שהחיילים לא מספיקים להרוג את כולם . לכן אני לא יודע מה עושים ומהם המנורות האלה שלקחתי.. בקיצור אני צריך הסבר מה המסימה בשלב הזה?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קבוצת פריצת משחקים מוכרת הפיצה לרשת כותר - בהסכמתם ובברכתם של יוצריו. האם זו תחילתה של ידידות מופלאה? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם!!!אני פותח הגרלה עבור משחק Call of Duty : Black Ops . יש לי עוד הרבה משחקים, אבל נתחיל לאט לאט. אז מה צריך כדי להשתתף? הפורום לא נועד לפרסום (חינמי)
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כשאני מפעיל משחק MapleStory ואח"כ יוצא מהמשחק ופתאום מופיע לי הודעה שגיאה במשחק MapleStory שאין מספיק זיכרון משהו כזה. לא הבנתי איך פותרים את הבעיה הזאת. דיסק קשיח 40GB מקום פנויי: 25GB ובנוסף דיסק קשיח השני בגודל 160GB מקום פנויי : 131GB גודל זיכרון : 1G אני היתקנתי משחק MapleStory בכונן D של 160GB בהתחלה משחק הגירסה ישנה לפני שנה לא היה בעיות. עכשיו יצא גירסה חדשה שנת 2007 יש בעיות בהודעה שגיאה המוזרה. זה לא קשור לזיכרון DDR הוא תקין. הורדתי עידכון משחק MapleStory חדש. וזה אותו דבר הודעה שגיאה. אני היתקנתי בתיקייה אחרת ובלי לימחוק את משחק. ועדיין נותן הודעה שגיאה... מישהו מכיר את משחק MapleStory? מישהו ניתקל בתופעה כזאת? בן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הבנתי שהמשחק תומך רק במערכות XP האם זה נכון? שזה די הגיוני אם לא בנו אותו מחדש כי אני זוכר ששיחקתי במשחק DOOM3 בווינדוס XP שלי במחשב פנטיום 4.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
נתקלתי באתר הזה לאחרונה והייתי קצת בשוק.כל האתרים במשחקי Stalker הם אמיתיים ובדיוק "עד לרמת הבדל",מה שגרם לי להתקין את המשחק שוב ;D חבל שאי אפשר לבקר שם(בגלל הקרינה).לזה אני קורא מקדם תיירותי דוגמאות: תחנת הרכבת YANOV מCOP- המשחק השלישי http://lplaces.com/en/reports/9-yaniv המפעל YUPITER http://lplaces.com/en/reports/61-pripyat מיקום המעבדה הסודית X8 http://lplaces.com/en/reports/70-pripyat http://lplaces.com/en/reports/10-pripyat עיר הרפאים PRIPYAT http://lplaces.com/en/reports/72-pripyat Circle http://lplaces.com/en/reports/13-chornobyl-2
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
משהו יכול לעזור לי אם הכפתורים אני שונא את זה שהמפתחים פשוט עושים העתק הדבק מהסוני למחשב לא יכולים לעשות את זה כמו FIFA
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
נתקעתי בקטע שאני צריך לפרוץ לספריה של הKEEPERS, אחרי שנועלים לי את כל הGLYHPS, ואחרי שנפגשתי עם הקבוצה המורדת בבית הקברות.. מישהו יודע איך אני ממשיך מכאן?
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
באחד ה"מדריכים" שיש פה באתר יש תוכנית לבניית מכונת "ארקייד" מכונת משחקים נחמדה כזאת. רשום שם שתוכנה שמריצה את המשחקים היא mame32 איפה אפשר להוריד אתה ? ואם תוכלו להסביר לי איך זה עובד, יהיה ממש נחמד.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
-
אני רוצה לארגן מתנה לחבר, הגה שמדמה שליטה במטוס, הבעיה זה שאין לי מושג בזה כלום... מישהו מכיר? יש לו? מבין בזה? כמה יעלה משהו ממוצע, ואיזה משחקים הולכים עם זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני עובר את הענק בבית קברות בשלב 5...?????
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, יש לי בזמן האחרון בעיה עם המשחק CS:CZ לאחר כמה דקות של משחק אני מקבל שגיאה כזו חפשתי בגוגל ולא מצאתי פתרון שהצליח לעזור לי , תודה מראש לעוזרים. מצטער עם זה לא הפורום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה להציע משחק בשם laghaim , אני מקווה שהמשחק יהפוך ליותר מפורסם בקרב הישראלים אז אני מפרסמת אותו פה..למי שמכיר את BIOSFEAR ..אז זה גרסא חינמית של BIOSFEAR ..והוא עובד כל היום! 24 שעות ביממה (אני מציינת עובדה זו מכיון שבגרסא אחרת של המשחק הוא עבד עד 5 וחצי בערב..) הדמויות bulkan-הלוחם של המשחק,מתמחה בהגנה וב HP kalipton-הקוסם של המשחק מתמחה בהתקפה,הגנה יותר חלשה משל חתול מת aidia[מקווה שככה רושמים]פיה מתמחה בריפוי,התקפה קצת יותר חזקה משל ה bulkan[שחקן נמוך רצח ><] human-מתמחה ביריות עם רובים ואמצעים טכנולוגים משוכללים,התקפה חזקה,כוח ממוצע זה היה הסבר כללי. מה חדש בגרסת 2005? חפצים: הוספו חפצים לרמות 300-350[yup זה לא נורמלי ] עולמות: עולם רביעי[אחרי parus עם מ…
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כולם כאן מדברים על AA ועל כל מיני הגדרות.. אני לא גיימר אבל אני נהנה לשחק לראות את המשחק בצורה הטובה ביותר. כל משחק אני נכנס ומשנה רק את הרוזלוציה ל 1200*1600 ואני רואה שכל ההגדרות על HIGE וזהו, איך אני עושה שאני יראה את המשחק בצורה הטובה ביותר , אילו הגדרות אני צריך לשנות? יש לי כרטיס מסך X1950XTX תודה רותם
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הצביעו סקר זה אמור לעזור למתלבטים 8) שביניכם אם שווה לרכוש אותו
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
Worms World Party- איך אפשר לשחק ברשת,עם חבר! אפשר לקמבן משהו עם התוכנה Hamachi?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
איזה משועמם אני ב-2 בלילה. בכל מקרה ראיתי שלא הרבה אנשים פה מכירים את המשחק או לפחות אוהבים אותו (בת'רד של המשחקים המצופים). אז כמה מילים עליו - זה המשחק היחיד ששיחקתי בו עד הסוף, והוא פשוט גדול! גמרתי אותו הרבה פעמים בכל רמות הקושי ואני עדיין מגלה משהו חדש בכל פעם. זה המשחק היחיד שנתקלתי בו שכמעט ואין בו דלת שאי אפשר להיכנס דרכה. כל דבר אפשר להזיז או להפעילץ כמעט עם כל אחד אפשר לדבר ממש (לבחור משפטים) ואם לא אז הם בטוח יגידו לכם משהו מצחיק (כמו somebody kill me... please). בכל מקרה אני ממליץ לכולם ללכת ולקנות את השני לכשיצא. ועכשיו לשאלה למי שכן שיחק - בבסיס של טונג בהונג-קונג מצאתי מפתח לדירה של ג'וק (הטייס) בהונג0קונג (jock's hong-kong appartment קראו לננו-מפתח הזה). מ…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך 260gtx וכשאני מריץ קריסיס על high זה כבר גבולי מבחינת ה- fps. (רזולוציה 1650*1080). זה הגיוני? זה לא אמור להריץ על הכי גבוה?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אז ככה המחשב עושה רסטרט אחרי האני טוען את השלב(כמובן שבדמו).....אבל זה קורה כשאני מבטל את הפעולה FORCE DIRECTX 7 MOD תמונה למטה...ותסתכלו במפרט מחשב ......אולי זה בגלל הכרטיס מסך....... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
המשחק אולי לא פורץ דרך אבל הוא אחלה של משחק, מודה שבהתחלה לא אהבתי אותו ורק כשהגיע הבצורת התחברתי אליו מאוד.. מה שהטריף אותי זה העלילה המעולה של המשחק, ובמיוחד הסוף הטוב וטיפה עצוב שלו...מבחינת משחקיות היא די חוזרת על עצמה אבל תמיד יש רובוטים חדשים ומשונים ונשקים חדשים ועם הזמן האוייבים משתנים, הבוסים מעולים, וממש כיפים. מבחינה גרפית הוא מעולה ומספק את הסחורה בצורה יוצאת מן הכלל. עוד משהו חושב שהמשחק הזה טוב או שזה רק אני תחת השפעה של יותר מידי חום? דרך אגב הבנתי שיש משחק חדש בפיתוח, האם זה הCOLONIES? שזה מעיין שידרוג של המשחק הנוחכי? או שיש איזה משחק חדש לגמרי?
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי לקראת היציאה של THE WITCHER 2 החלטי שאני חייב לסיים את המשחק הראשון...כן אני יודע תגידו לי הכי עדיף להתחיל מהתחלה עם אין לי שמירות שלי מהתקופה כשיצא המשחק...אבל לצערי אין לי ממש זמן...בגלל זה אני חייב שמירות מסודרות מבנאדם מסודר לפי פרקים או איך שהמשחק התחלק שם... אני ממש לא זוכר איפה נעצרתי אבל הייתי דיי מתקדם אולי אפילו לקראת סיום.... בהזדמנות אני יקרא ספויילרים של העלילה עד איפה שגעתי בזמנו כדי להיכנס לעניינים קצת... מישהו יכול לעזור לי עם השמירות? תודה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-