משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
בהרצת המשחק על גרפיקה בינונית המשחק (הדמו) לפעמים נתקע או שיש הודעה של מערכת ההפעלה שכרטיס המסך הנ"ל אינו מספיק למלא את הפרימים - נא לעדכן דרייברים. הדריבריים שלי הכי מעודכנים שיש לפי אתר החברה (HERCULES), מה עוד אני יכול לעשות??????? הצעות יתקבלו בברכה
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
משחק האסטרטגיה ובניית הערים החביב מוצע חינם לכל דורש, רק בשעות הקרובות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
משחקים כללי נמצאים בשרת דיבור של - HWzone.co.il - Call Of Duty Community הסבר מי שרוצה לשחק במשחק חינם יכול לבוא לשרת הדיבור הזה ושם אפשר לפתוח חדרים למשחקים. מי שרוצה לדבר איתי אימייל שלי : vkk33@walla.com שרת דיבור : 212.199.164.135:9910
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_NOTAVAILABLE). Please delete your Unreal2.ini file if this error prevents you from starting the game. History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine ואני לא מדבר על משחקים כבדים Unreal II: The Awakening Shadow Ops Red Mercury Hidden And Dangerous 2 ועוד משחקים שאין להם דרישות חזקות הדריבר שיש לי כרגע 81.94 הנה המפרט מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום! עדכרנתי לאחרונה את משחק ה-battlefield שלי לגרסה 1.3, ומאז הוא לא עובד. אני לוחץ על האייקון של המשחק ושום דבר לא עולה! כלום!! נ.ב: המשחק היה על no-cd crack כי הוא היה מושאל מחבר. הצעות?
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
תכלס המשחק יחיד לא ממש מעניין אותי - אבל אני רוצה לשחק ברשת ולא רוצה להיות מוגבל במפות וכאלו... http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-Premium-CD-Key-for-Origin.html האם הכל כלול ? אפשר לקנות ולהיות רגוע ?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
זה השלב שבו תופסים אותי וכולאים אותי בתוך תא עם שדה לייזר אדום. הבחור שם משחק איתי ונותן לי לצאת ואני מתחיל את המשחק בלי שום נשק... הבעיה אחרי שאני נכנס לבניין השני, אני הורג שם את כולם ואין לי מושג מה לעשות אח"כ. בחוץ יש את האיזור המוגבה שאין לי אפשרות להגיע אליו (שמשם היה "המסטר" ירה עלי), ודלת ענקית שאני לא יכול לפתוח.. מישהו שיחק במשחק ויכול לעזור לי אולי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יצא הדמו של Earth& Beyond ?????? אני חייב לדעת ואם כן אולי תביאו לי גם לינקים יהיה נחמד.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אתר המשחקים Vgames הכריז על "אליפות 'הד-ארצי מולטימדיה' ו-BUG ב-FIFA2007". הטורניר יתקיים במהלך חופש חנוכה בדיזנגוף סנטר בתל אביב, בתאריך ה-18/12. ההשתתפות, בפעם הראשונה בארץ בטורניר בסדר גודל כזה לטענת אנשי האתר, היא חינם אין כסף! הטורניר יתקיים במשחק הכדורגל החדש FIFA 07 על קונסולות PlayStation 2. בין הפרסים: מסך פלזמה 19' למקום הראשון, מכשיר PSP למקום השני וקונסולת PS2 למקום השלישי, מתנת "הד-ארצי מולטמדיה". ההתאחדות הישראלית לכדורגל תספק לאירוע חולצות וכדורים חתומים על ידי שחקני הכדורגל המובחרים בישראל, תלושי קנייה מתנת פומה ישראל, וכן יוצעו פרסים נוספים. ההשתתפות באירוע היא לבעלי עותק חוקי של פיפ"א 07 בלבד. יש לבוא לאירוע עם ההזמנה הרשמית שצורפה בתוך גירסאות ה-PC, או …
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
הרשת מלאה בהזדמנויות לחוות גיימינג איכותי מבלי לפתוח את הארנק, ואנחנו כאן בכדי להכיר לכם שמונה בולטות מתוך המבחר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
משחק המירוצים שהושק לקונסולות בסוף השנה שעברה יסיים מקצה שיפורים ארוך במיוחד בעוד כחודש מהיום, ויגיע גם אל עולם ה-PC עם הבטחה לתמיכה במאפיינים מתקדמים Need for Speed המאותחל של EA Games הוא אחד הכותרים המעניינים ביותר שיגיעו למחשבים האישיים בחלק הראשון של שנת 2016 – וזאת למרות (וגם בגלל) שכבר הושק עבור הקונסולות בסוף השנה שעברה, תוך שהוא מקבלביקורות קרירות יחסית, על אף הנסיון להחזיר את המאפיינים הבולטים של כמה ממשחקי הסדרה האהובים ביותר מהעבר. כעת, במפיצה האמריקאית מצהירים שמשחק המירוצים השאפתני יושק לפלטפורמת ה-Origin שלהם ב-15 במרץ, כלומר בעוד קצת פחות מחודש מהיום. לצד מספר תמונות עדכניות, בחברה אישרו כי גירסת המחשב האישי תכלול אפשרות להרצה בקצבים של מעל…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח להכנס למשחק... הוא טוען לי כבר בערך 20 דקות... זה התחיל אחרי עדכון לפאטץ׳ החדש (1.3.1) עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מישהו יודע את השם שלו ? זה כזה כמו טוני האוק והכל , רק בגלישה. היה את הדמו לפני איזה חצי שנה ב וואלה אבל אני לא מוצא אותו שם וגם לא איך קוראים לו. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדמו או משהו כזה.. ? או לפחות השם שלו ?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
http://bf3blog.com/2012/02/weird-battlefield-3-glitch-features-giant-recon-soldier/
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קיבלתי מSAPPHIRE קוד לבטה של המשחק LOADOUT Loadout of the Week - Week 1 (8/27/12) (Loadout Gameplay/Commentary) אני לא כל כך אוהב את זה. מישהו רוצה? כל הקודם זוכה.... שלחו לי ה"פ
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
משהו פה משחק MOHAA ברשת שיגיד לי באיזה יום ושעה אני יפתח SERVER אני יכול להחזיק עד ארבעה איש עם ADSL ארבעת הראשונים שירצו לשחק ישחקו. :D :D :D :D
-
אני מחובר דרך ברק ויש לי בעיות לאגים ב-WoW - לפעמים מגיע לפינג 12000. דיברתי עם התמיכה הטכנית של WoW, בהתחלה הם טענו שזה בגלל ה- ISP ועכשיו הם טוענים שזה בגלל שאני גר במזרח התיכון. יש לי שכן שגר ממש לידי והוא גולש דרך אינטרנט זהב ואין לו בעיות לאגים כמעט בכלל ויש לי עוד מלא חברים ישראלים שמשחקים בלי בעיות. יש פה עוד מישהו שמשחק ב- WoW ומחובר לברק? תודה!
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מי משחק במשחק הזה... ואם למישהו יש עצות לשחקנים מעולים וזולים מאד (אני משחק עם מכבי תל אביב...)
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי המשחק Mortal Kombat Trilogy עכשיו יש לי בעיה מעצבנת כל פעם שאני מפעיל את המשחק וזה מגיע לבחירת השחקן וזה רושם לי eror כפי שתוכלו לראות בתמונה המצורפת ברשותי amd 2600 ram 512 g force 3 TI windows xp service pack 2 לכל מי שמכיר את הבעיה ניסיתי להשתמש במדריך לתיקון הבעיה ב windows xp אך לא עזר.. תודה רבה לכל מי שעוזרר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני משחק ומשום מה כל בניין עולה לי כפול ממה שרשום.. הנה דוגמא עם תמונות: אני רוצה לבנות בניין שעולה כמו שמתואר, באי יש לי את כמות המשאבים המתאימה ואפילו מעבר לזה.. http://www.siz.co.il/view/eomn4d2minm2.jpg.htm ברגע שאני לוחץ על הבניין כדי למקם אותו זה מראה לי שאין לי מספיק משאבים, זה כאילו מוריד לי את העלויות של הבניין ומראה לי את המצב החדש.. אבל בעצם דורש כפול.. פה לדוגמא יש לי כפול ממה שדרוש בהכל חוץ מאבנים.. שם יש לי 24 במקום 28 (14 המחיר המקורי). http://www.siz.co.il/view/tzddk3jcdjzn.jpg.htm ואז אני בעצם צריך להביא משאבים כפולים כלומר 28 וזה מוריד לי את כולם..
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אחד המותגים המפורסמים והאהודים ביותר בעולם כולו חוגג יום הולדת ארבעים, עם מבצעים כמובן לכתבה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-