עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bz_amir,

מתי סוני 3 יוצא? :s05: :s05: ??? ??? ??? ??? ??? :s07:

2. Started by woodk1d,

נדב כבר פרסם לא שמתי לב.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by SHAY951,

אני מחפש איז אתר טוב לסיראלים וקראקים שמתעדכן לעיתים קרובות, ושלא יעביר אותי כל שנייה לאתר אחר. תודה 8)

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by Stanly,

רציתי לדעת מי משחק במשחק הזה... ואם למישהו יש עצות לשחקנים מעולים וזולים מאד (אני משחק עם מכבי תל אביב...)

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by avner0075,

כדיי שהמולטיפלייר יעבוד איזה פאצ' צריכים להוריד?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Started by dirazor,

מה קורה אני רציתי לישאול איזה מהמנהלים אתם אוהבים יותר בלי להיתחנף אנוביס זה אהבה

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  7. בהתחלה מה זה זלזלתי תופס פחות מ ג'יגה ונראה בהתחלה כמו המשחקים בשקל האלה אבל איך שהתקדמתי במשחק התחלתי להעריך אותו יותר ויותר,העלילה מושכת...תככים וכאלה חח...הגרפיקה דיי קטלנית יחסית לזה שהוא תופס כולה ג'גיה ועדיין לא סיימתי אותו אפילו,הוא דיי ארוך.. חוץ מזה שהוא רץ על ההגדרות הכי גבוהות על העגלה שלי....שזה אומר שיש לו מנוע טוב...מזכיר מאוד את hl2 וquake4\doom3 ביחד כזה.. אחלה משחק ממליץ בחום...

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  8. מתי יוצא AGE OF EMPIRES 3 :THE WAR CHIEFS בישראל אני מת כבר!! חסכתי כבר כסף לזה

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by KF,

שלום, קיבלתי במתנה עם הכ.מסך שלי רישיון חוקי של call of duty mw2 ללא תקליטור. מכיוון שיש לי כבר עותק מקורי של המשחק הנ"ל חשבתי לנסות ולמכור את הרישיון החדש שקיבלתי. האם אפשרי למכור אותו כך ללא תקליטור,אם כן בכמה ? תודה.

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by SupeRnovA,

<צונזר>

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by LIOR42,

השלב מתחיל באוויר ואנחנו טסים אחרי מסוק בלאק הוק בגשר נמצא בחור עם RPG אני מחסל אותו מגיעים לגוש בניינים המסוק הראשון מתחיל להוריד חיילים על הגג ואני מתחיל לירות על כל החברה שנמצאים בכל האזור ופתאום כתוב שנפסלתי אפילו שלא נפגעתי השלב נקרא -SHATTERED PALACE

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  12. לכל המבינים עניין אתם בטח שכבר עברתם את השלב הראשון אז גם אני נתקעתי במשמה בשלב השני אצל האישה הזאת שהצילה אותי בשלב הרשון. טו ניגש לעניין היא נותנת משימה לעבור מטלפון לטלפון מפינה של העיר לפינה השניה - את המשימה הזאת עשיתי אלף פעמים ונכשלתי - אני מבקש ממכם לעזור לי או לפחות לתת לי טיפ להצלחה. תודה מראש "SHOOTGAN".

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by motizkn,

איך מדווחים על שחקן שמשתמש ב Hack? שיחקתי אם הבחור הזה jkdhtrye וכל כמה שניות מישהו מת ממנו. מבט חטוף בדף שלו ורואים דברים שלא מסתדרים לי. 2.62 הריגות לדקה אם סכין? הבן אדם מרמה. http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/jkdhtrye/weapons/375989807/pc/

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by aviv23,

אני מחפש תחרויות לקאונטר סטרייק אם מישהו יכול להביא לי לינקים תחרות לקלאנים בבקשה תעזרו אני מחפש כבר שנים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by AC/DC,

מי קשור במילחמה אני קשור אני בארנה מי משחק איזה כח אתם ?

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  16. כנראה שאני משיג battlefield 3 שלא נגעו בו. השאלה אם ההרחבות באמת כל כך משמעותיות ? אם כן אז הבנתי שאני צריך לקנות את ה battlefield 3 premium . mailto:http://www.cdkeystore.co.il/index.php/k2-tags/genre/new-items/battlefield-3-premium-detail זה הכי זול שמצאתי וזה גם בארץ . מה אתם אומרים ? או שאני אסתפק במשחק בלי ההרחבות כי הבנתי ש4 יוצא מתישהו .

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by talsa,

יצא כמו בשנה שעברה ב2 גרסאות תות-strawberry - גרסא זו כוללת התלחלות מהירות לליגות הטובות בעולם כולל תמונות ואנימציה 1GB הורדה וניל-vanilla - כוללת את הליגה האנגלית + סקוטית ללא תמונות שחקנים

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by gigabot,

היי, לא יוצא לי להכניס צ'יטים בסימס 2. אני לוחץ על ctrl+shift+c במהלך המשחק ולא נפתחת לי התיבה של הצ'יטים. ניסיתי במהלך המשחק עצמו וגם בפאוז... מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by avi2014,

לאחי יש השבוע יומהולדת ולכן אני רוצה להפתיע אותו עם Playstation2 עכשיו אני מעוניין במכשיר עם צ'יפ טוב אבל לא במחיר מטורף...ראיתי כמה חנויות עם מיליארד סוגים של צ'יפים ואני כבר לא יודע מה לעשות... ככה שהתקציב שלי הוא 1200-1300 כולל צ'יפ טוב.תודה!

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by Snir1012010,

אנחנו מגייסים שחקנים לקלאן חדש בשם KodKod הקלאן תג הוא KoD הדרישות הם: SPM 500 + Accuracy 15% + Lvl 55 + K/D 1.20 + הנה קישור לפלאטון : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391762210390/ דבר נוסף : אנחנו צריכים שתהיו אקטיבים כל יום!

21. Started by oranumb1,

שלום לכולם רכשתי את Just Cause 3 דרך steam - המשחק הותקן והוא רץ מעולה, הבעיה היחידה היא שאני מקבל שגיאה "square enix servers unavailable" בתחילת המשחק (בחלק של חוף הים) - החלפתי כבר 3 ספקי אינטרנט והשגיאה זהה, אני מצליח לשחק במצב של OFFLINE וזה מספיק אבל אני תוהה אם עוד מישהו חווה את התקלה. תודה מראש על תשובות בנושא. Just Cause

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by abav,

קיבלתי מSAPPHIRE קוד לבטה של המשחק LOADOUT Loadout of the Week - Week 1 (8/27/12) (Loadout Gameplay/Commentary) אני לא כל כך אוהב את זה. מישהו רוצה? כל הקודם זוכה.... שלחו לי ה"פ

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כי יש לי BF2 מקורי.

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by אלכס שאבר את האלף2,

עם אתם יכולים לנכש בכמה ימים הברתי את אלף לייף 2 אבל קודם אני יזביר לכם את הסיפור אתה ניה פיתום ברכבת שמביע אותך לעיר 17 שם אתה משתובב ואז אתה מתחיל לברוח מהשוטרים, 4 שוטרים תופסים אותך ובאותו שנייה פורצת בחורה אורגת את השוטרים ומביע אותך למעבדע וכו" אז אני עברתי את כול המשחק ב 3 ימים גם ככה שזה 5 דיסקים

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by adlanm,

אם כן האם אנחנו, היהודים נמצאים גם שם? כי שמעתי אודיו לוג של דוקטור אחד והוא אמר שאחד צעק בארמית

• 2 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים