עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום, התקנתי את המשחק על מערכת עם חלונות ויסטה. ההתקנה עברה חלק. ברגע שאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעה של חלונות שהמשחק התרסק וחלונות מחפשת פתרון לבעיה (ללא תוצאות כמובן). בדקתי את דרישות המינימום באתר של Activision ולא רק שאני עומד בהן אני גם עובר את הדרישות המומלצות (ניתן לראות את מפרט המחשב שלי). האם מישהו ניתקל בבעיה כזו? לא הצלחתי למצוא עזרה אפקטיבית באתר התמיכה הטכנית של המשחק. לא יודע אם מיותר לציין או לא, אבל בכל זאת, המשחק קנוי וחוקי. תודה מראש על כל עזרה שהיא. ניסים

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  2. מה קורה כאן. מאז ההקשה המשחק עבד לי מעולה. מאתמול כל חמש דקות קורס לי. חשבתי בעיה במחשב שלי. פירמטתי, התקנתי הכל מחדש - עדכונים, דרייברים, הכל. שוב פעם קריסות כל חמש דקות. וזה רק אצלי או שהפינג קובץ כל הזמן מ70 ל-120? עריכה: וואללה סבלתי שבוע עם נשק התחלתי מעאפן. רק פתחתי את SCAR - קריסות. אני עם המזל שלי....

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by staticx,

האם נמצא פתרון לבעייה שהמשחק פשוט עובד מהר מידי, שלמשל 10 שניות במשחק הן 4 שניות אמיתיות זה קורה ב NFSMW בעיקר והמשחק נהיה בלתי אפשרי מרוב המהירות, ולאחרונה נתקלתי בבעיות גם ב COD2 שהדמויות פשוט עומדות במקום עם ידיים פרושות והנשק באויר... מוזר לאללה. מישהו כבר פתח על זה נושא לפני כמה זמן אבל לא ראיתי שקיבל תשובה, למישהו יש בכל זאת רעיון? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. טוב יש היום המוןןןןן משחקים שרבים מהם מבוססים על מנוע גרפי ראשי שלתוכו הוכנסו שינויים ושיפורים,איזה מהמשחקים הוא בעל הגרפיקה הטובה ביותר(למי שמסוגל להריץ אותו ככה לפחות),ואני לא מדבר על הגרסא המודלפת של אנריל טורנמנט כי זה כבר המנועים הגרפיים של הדור הבא אלא אני מדבר על המשחקים שמבוססים על המנועים של הדור הקיים ובעצם די מסיימים אותו,האם זה SOF2 שמציג גרפיקה מדהימה וריאליסטית להחריד? האם זה MOHAA שגם הוא מציג גרפיקה מרשימה ומודלים מפורטים? או אולי זה JEDI KNIGHT2 שהוא המשחק שללא ספק הכי טוב מכל המשחקים שמבוססים על היקום של מלחמת הכוכבים?

• 45 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. Started by wooper,

שימו לב לזה Street Cleaning Simulator http://www.gamespot.com/street-cleaning-simulator/platform/pc ראיתם איזה ביקורת קיבל באתר עכשיו תראו את הבקורות שהמשתמשים נתנו למשחק הזוי 9.1 ניגוד השנה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Bengo5,

אני משחק בוורמס וורלד פארטי(worms world party) ;D ובאמצע שאני בקרב זה משנה לי צבעים.. שרוב המסך שחור והם כאלה צבעים לא מוסברים.. מה אפשר לעשות? כנראה שזה לא מהכרטיס מסך כי רק במשחק הזה זה קורה לי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by enzo,

הגעתי לשלב 16 סיימתי אותו ורשום שהשלמתי רק 59 אחוז ואין לי עוד שלבים. בסוף השלב הופיעו לי קרדיטים כמו בסיום של סרט. אז סיימתי את המשחק?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום חברים, לאחרונה(כניראה מהפאץ' האחרון), אחרי זמן לא מוגדר, בדרך כלל רבע שעה 20 דקות המשחק נתקע לי, רואים פתאום את העכבר באמצע המסך אין סאונד ואני חייב לצאת לווינדואוס ולסגור אותו דרך המנהל משימות. קרה לכם אולי? אני מרגיש כמו איזה ילד מFXP עם השאלה הזאת אבל באמת שאין לי מושג מה לעשות, נסיתי לבדוק עדכונים, לעדכן דרייבר של הכ.מסך. תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. מאתמול בערך המשחק שלי קורס בכל פעם שאני טוען את השמירה(ות) האחרונות שלי. בסה"כ מה שקורה זה המשחק טוען את השמירה ואחר כך הוא פתאום קורס, שום דבר בניהם... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by swisaman,

סיימתי להתקין את המשחק לא מזמן ואת העידכונים(כל התשעה) והתקנתי מספר מודים,אך משום מה המשחק קורס אחרי בערך 2 דקות וזה ממש בתחילת המשחק(ליפני שנכנסים לhelgen אפילו ניסיתי למחוק את המודים ובכל זאת קורס...

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Impreza,

הגעתי בערך לשלב ה3 והמשחק קרס ומאז הוא לא פועל אני מקבל את ההודעה הזאת: "A problem occurred while trying to initialize the Direct3D device. The default video options have been restored. If the problem persists, please make sure your drivers are up to date or contact your hardware vendor" מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  12. משחק האינדי החדש Return of the Obra Dinn כולל מראה "עתיק" במיוחד - אבל זה לא מונע ממנו לזכות באהדת המבקרים והגיימרים כאחד לכתבה

13. מה המשחק שכולם שחקו אצלכם במחשבים בבית הספר? אצלינו זה היה Prehistorik 2 (by Titus Interactive) הינה סרטון של השלב הראשון

• 119 תגובות
    • 14.2k צפיות
  14. Started by Big_Guy7,

המשחק אופ"א צ'מפיונס ליג 06/07 עובד על ויסטה? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  15. כותר האסטרטגיה השאפתני Grey Goo זוכה לעדכון שמוזיל את מחירו באופן משמעותי ומוסיף לו קמפיין וצבא חדשים אנחנו תמיד מעדיפים משחקים בחינם – אבל גם משחקים שמקבלים הנחות משמעותיות זה נחמד ומקובל, וזה בדיוק מה שקורה עכשיו עם משחק האסטרטגיה בזמן אמת Grey Goo, אשר מושק מחדש בשירות ה-Steam תחת השם Grey Goo Definitive Edition. המשחק הזה, שפותח בידי חברת Petroglyph אשר הורכבה ממספר יוצאים משמעותיים מסטודיו Westwood האגדי (זה שיצר את סדרת Command & Conquer ו'הוכחד' לאחר מכן בידי EA Games), הושק במקור בתחילת שנת 2015 כמי שמנסה לרענן את ז'אנר ה-RTS עם צבא שעונה לכינוי Goo ופועל באופן בלתי רגיל ביחס למכאניקות הוותיקות המוכרות לשחקנים בתחום. Grey Goo זכה לקבלת פני…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by Zeev86,

למי שלא בעניינים, יוצרי minecraft עבדו על משחק חדש ביומיים האחרונים, ואת עבודתם שידרו בhumblebundle.com כמה שנראה משחק בינוני בהתחלה, הפך להיות משחק נורא חמוד וכיפי, ואפילו עם מולטיפלייר! (אלוהים יודע איך הם הספיקו להוסיף את הקוד של מולטיפלייר כי זה התווסף רק היום בשעות האחרונות) מי שתורם לצדקה באתר humblebundle.com (כמה שרוצים) מקבל את המשחק המלא היום בערב.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  17. הקאמבק של Titan Quest לא מפסיק להפתיע אותנו, כשהפעם הוא יזכה גם לגירסה מחודשת ומותאמת לקונסולות העדכניות של מיקרוסופט, סוני ונינטנדו לכתבה

18. Started by yschwimmer,

תיכנסו, תירשמו ותהנו http://www.outwar.com/page.php?x=1164170

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by GameGems,

הביקורת של Divinity 2: Original Sin תסביר לכם למה מדובר בכותר תפקידים שאתם פשוט חייבים לנסות לכתבה

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  20. תראו בדקתי באתר הזה אם אני עובר את הדירשות המומלצות ואני רואה שלא במעבד האם זה הגיוני?

21. Started by dennis14,

היות והשנה החדשה התחילה חשבתי לפתוח את הנושא הזה בו כל אחד ירשום את (נגיד 10) המשחקים שהוא הכי מצפה להם בשנה החדשה. הנה הכתבות שגרמו לי לפתוח את הדיון הזה: http://www.rockpapershotgun.com/2013/01/02/the-2013-preview-of-the-year-preview-2013-part-one/ http://www.rockpapershotgun.com/2013/01/03/the-2013-preview-of-the-year-preview-2013-part-two/ http://www.rockpapershotgun.com/2013/01/04/the-2013-preview-of-the-year-preview-2013-part-three/ http://www.pcgamer.com/2013/01/01/2013-preview/ המשחקים שאני הכי מצפה להם ב - 2013 הם (לא הצלחתי להגביל את עצמי ל - 10): Bioshock: Infinite Divinity: Original Sin Grim Dawn State of Decay Path of Exile Wasteland 2 Tomb R…

• 30 תגובות
    • 7k צפיות
  22. Started by okpimp,

שלום אחרי חודשיים שלא שחקתי במשחקים חזרתי לשחק בגוסט ריכון 3 ואובליוויון והם ניהו ממש איטים המפרט שלי: קונרו E6300 1G זיכרון וכרטיס מסך 1900GT למישהו יש מושג למה זה קורה? הפעלתי את המחשב מחד והפסקתי את כל התוכנות שעובדות ולא עזר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by AdamS,

היי, רציתי לדעת אם המשחקים האלה יעבדו על Vista 64: NFS Carbon FEAR Chrome תודה מראש, אדם

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  24. סדרת Greatest Hits של סוני חוזרת בגלגול חדש ומשתלם לכתבה

25. יוני 2024 מביא עמו מספר כותרים מצופים ומגוונים שיכולים לרגש כל חובב משחקיםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים