עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  2. מבחינת חודש הבא אני מצפה מאוד לSIMS 3 מה איתכם מה המשחק שאתם הכי מצפים לו השנה ?

• 89 תגובות
    • 6.7k צפיות
  3. שלום וR.I.P לכולם, מה הוא המשחק שאתם הכי מצפים לו בכיליון עיניים? או אפילו שני המשחקים שאתם הכי מצפים להם,ולמה??, ובכן אני אתחיל משלי: 1) Unreal Tournament III : בגלל הגרפיקה, בגלל המשחקיות המשופרת בעיקר בSP שנתנו בו וואחד השקעה, וגם בגלל שאני מאוד אהבתי את UNREAL 2000 ו2004. 2) BIOSHOCK- משחקיות שלא ראינו טרם, נראה באמת חוויה מאוד חדשה ומאוד מעניינת.

• 46 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by הגורל,

רוצים להיות לוחמים? כאלה עם שיריון חרב קסדה וכול מיני חפצים מימי הביניים? אפילו לשלוח קסמים שמנצחים את כולם? אם אתה רוצה, הגעת להודעה הנכונה משחק הרשת "הגורל" הוא המשחק שנותן לך את כל מה שרצית במשחק אחד!!! את\ה יכול להיות דמות מתוך מספר דמויות לוחמים או לוחמות מימי הביניים, אתה יכול לקנות חפצים שונים מתקופת ימי הביניים כמו חרב, קסדה, חגורה וכל מיני חפצים אחרים, יש מפלצות אשר מולן אתה נלחם וקבל כסף דמיוני של המשחק אשר בו תוכל לקנות כלי נשק וקסמים. משכורת חודשים אשר גם משמשת לקניית חפצים. בקיצר כנסו למשחק הרשת "הגורל" http://game.battle.co.il

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  5. http://www.gamespot.com/ps2/action/theshield/review.html?sid=6164473&tag=recent_updates;title;2

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DiSc@MaN,

מה דעתכם על המשך/גירסה משופרת של המשחק המהולל Johns? הנה מה שכתבתי ל sierra support אם תיהיה הענות גדולה נארגן עצומה חברתית עולמית!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אני מחפש משחק שאני יוכל לנצל את הADSL שלי. כמובן משחק רשת אז איזה כדאי לי ? מה הכי כיף? :AR15: איזה משחק רשת הוא האהוב עליכם. אם אני יראה אחד פופולרי אני ירצה לנסות אותו אז הביעו את דעתכם.

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. משחק העולם הפתוח החדש מהאיש שהביא לנו את Dead Rising ו-Lost Planet לא יהיה בלעדי ל-Xbox One, אלא יגיע גם לחלונות 10 חדשות טובות לשחקני ה-PC: במיקרוסופט הודיעו כי ReCore, משחק הפעולה-הרפתקאות החדש שהוצג עבור קונסולת ה-Xbox One בתערוכת E3 בשנה שעברה (וצבר לא מעט התעניינות והתרגשות), יגיע גם למחשבים האישיים – אם כי רק לחלונות 10, בדומה למה ששמענו אודות משחק הקרבות Killer Instinct רק לאחרונה. לא הרבה ידוע על ReCore פרט לכך שהוא יתבסס על עולם פוסט אפוקליפטי חולי, עם אישה בתור הגיבורה המרכזית ומנגנון מעניין שיאפשר להשתמש ב'ליבות' בכדי להביא לחיים רובוטים מסוגים שונים בתור העוזרים והמסייעים לשחקן. המשחק מפותח בידי החברות Armature ו-Comcept, כאשר השנייה מביני…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  9. הכותר הייחודי ReCore מקבל דרישות מערכת רשמיות וסרטון משחקיות ארוך, לרגל ההשקה בשבוע הבא למחשבים האישיים ולקונסולות ה-Xbox One לכתבה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  10. Started by Crappyday,

בעקבות הדיון המשחק המאכזב של השנה... בואו גם נדבר על המשחק המפתיע של השנה... הכנתי רשימה קצרה שיכולה להתאים. Clive Barker's: Jericho Timeshift Call of Duty 4 Gears of War Crysis Unreal Tournament 3 Company of Heroes Medal of Honor: Airborne The Witcher Hellgate: London Assassin's Creed (כמובן שאם יש לכם משחק אחר בראש , אז שתפו ) אני מצביע ל COD4

• 42 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. מה יכול להיות יותר גרוע? http://www.gamespot.com/pc/driving/bigrigsotrr/review.html?sid=6086528

• 47 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by DOGMA,

Wii bringing you into the game

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by zvika.e,

שלום. יש לי מחשב חזק יחסית Dell Studio XPS 1640 Intel Core 2 Duo P8600- 2.40GHz, 3MB Cache, 1066MHz 4GB DDR3 1GB ATI Radeon HD 3670 והתקנתי את המשחק Sniper: Ghost Warrior ואחרי 15 דק' של משחק הוא מתחיל לזוז בדיליי.. צריך לחכות בערך 5 דק' עד שזה יסתדר, ושוב זה זז בדיליי וחוזר חלילה.. מישהו יכול לעזור לי בפיתרון הבעיה? יש לי כרטיס מסך חזק יחסית

14. Started by Thug Love,

יש לי משחק ( Evil Genius) עכשו אני משחק בו שאני לא מחובר לאנטרנט כי הוא עובד לאט ובזמן האחרון אני מפעיל אותו ומשחק כמה דקות והוא יוצא לשולחן עבודה זה קרה לי רק היום ואתמול בדרך כלל הוא עבד רגיל וניסיתי לכבות תמחשב יש לי כרטיס מסך גיפורס 3 TI 500 ועדכנתי אותו יש הצעות פתרונות??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eidostern2,

אני משחק כבר הרבה זמן ועכשיו אני לא מבין פתאום המשחק לא מגיב כשהבאטלוג מגיע לאינסטולינג הזה מה לעשות?!?!?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  16. Started by xjj,

אני נכנס למשחק (call of duty world at war) ושאני נכנס ל solo ובוחר רמה ומתחיל זה לא עושה כלום.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. Started by Tanya,

הי. קניתי את ההרחבה ל-Worms 2... הכל עובד, אני יכולה לשחק באופציות, ההתקנה הייתה בסדר, אבל ברגע שאני לוחצת על התחלת המשחק, המסך פשוט הופך לשחור. לא נותן לי לחזור לשולחן העבודה, שום דבר. ניסיתי כמה פעמים. מה הבעיה כאן? תודה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by GMTK,

שלום לכולם הורדתי את המשחק BF3 הפריצה של רילודאד והוא לא פועל לי. מה עושים? וזה רושם לי. תיראו בתמונה. תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by jara14,

היי, אני רק מתחיל לשחק במשחק פעם ראשונה עכשיו. יש לי בקר XBOX 360 שמחובר למחשב והוא עובד במשחק אבל לא מזוהה אטומטית. זאת אומרת שמופיעים על המסך הכוונות לגבי הכפתורים שיש ללחוץ עליהם אבל אלה האותיות של המקלדת ולא של הבקר. למשל כשצריך לעלות על סולם כתב לי תלחץ על E, שזה כפתור במקלדת. מעבר לזה צריך להגדיר חלק מהכפתורים בבקר לבד. למשל לא היה שום כפתור בבקר שגרם להתכופפות, והייתי צריך להגדיר את זה במיוחד. איך ניתן להביא את המשחק למצב "דמוי XBOX" ככה שכל הכפתורים בבקר כבר יהיו מוכנים אוטומטית ושעל המסך יופיעו לי הכוונות עם כפתורי הבקר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לפני שנה וחצי שיחקתי ת המשחק מאפיה וזאת הייתה חוויה לא נורמלית ומאז אני לא מסוגל לשחק יותר מכיון שכל המשחקים גרועים ביחס אליו.. לכן אני מעוניין לדעת אם יש גרסת המשך. אשמח לקבל תמונת הפניות לאתרים אחרים וכל מה שקשור.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. כמו שציינתי בכותרת, תוכלו להגיד לי ממה זה נובע (מה מקור הבעיה)? צרפתי תמונה. לאחר מכאן (אחר שלחצתי אישור) הוא כתב שהוא סוגר את BF (לא הגיב כראוי) ומחפש פתרון לבעיה.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by ezb2co,

רק כשאני במסוק או מטוס, יכול להיות תוך שנייה או אחרי רבע שעה... לא כשאני בשום מצב אחר

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by liho,

יש לי סימס 2 מקורי וכול פעם שאני משחק אז הוא ניתקע וצריך לעשות למחשב ריסטרט מה עושים?!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

אני משחק הרבה בשחקי רשת ורובם עובדים נורא טוב לאחרונה התחלתי לנסות את flyff הורדתי את המשחק והתחלתי לשחק אבל לפעמים כשאני משחק המשחק פשוט נתקע אבל אני לא מתכוון נתקע מבחינת זה ששום דבר לא זז או משהו כזה היצורים זזים במקום משתקלים ימינה ושמאלה אבל אני לא יכול לזוז מהמקום או להכות מפלצות...(אני יכול לשנות את הנקודת מבט בעזרת העכבר) יש לי 64x windows xp מהירות אינטרנט 1.5 כרטיס רשת ob 1/10/100/1000 אם זה קשור בכלל... כרטיס מסך 800 gt של ati ומעבד 6300e אם מישהו צריך שאני יפרט יותר על משהו שיגיד אני אשמח אם מישהו ינסה לעזור לי תודה... נ.ב כמו שהבנתי זה לא בעיה של פיירוול

• 9 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים