משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
טוב, סוף סוך הגעתי לדרגת "GUNNERY SARGENT" בBF2 (איפה הכפיים? סתם, יש לי עוד הרבה על מה לעבוד...), נותרו לי רק את הENGINEER והANIT TANK לפתוח.... עכשיו, אני שואל את עצמי, נגיד ואני קונה את ההרחבה SPECIAL FORCES, שתתין לי את הF2000 וכל הנשקים התותחים, זה יתן לי? כי אני יודע שכשמגיעים לדרגה מסויימת זה כבל מפסיק לפתוח... תודה על העזרה! -RegMan AKA tnauman
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הי, לפני שבוע חזר אלי המחשב מתיקון לאחר שההרדיסק הראשי הפסיק להגיב. לצערי לא גיביתי רק ממשחק זה את השמירות שלו. אני פשוט לא מסוגל לחזור שוב על ACT1 .. מישהו יכול בבקשה לספק לי שמירות של המשחק מסיום ACT1 או תחילת ACT2 ??? תודה מראש ** לא משנה עם איזו דמות שיחקתם
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר למישהו עם ה IP שלו, החיבור נוצר, אנחנו בוחרים קבוצות וכאשר מתחיל המשחק מתקבלת השגיאה: "connection lost" והקשר מתנתק. יש לי ראוטר של edimax br 6104k, אבל גם כשניתקתי אותו נתקלתי באותה בעיה. הגדרתי ב firewall של Mcafee שיהיה למשחק גישה מלאה לאינטרנט ואין לי פיירוול אחר. מישהו פתר בעבר בעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
http://www.gamespot.com/news/6212847.html?tag=latestheadlines;title;1 עוד פרטים (עמומים משהו) על התוכניות של Blizzard
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק, בעודי שמח וקופצני נכנסתי לTUT הראשון שבו אמורים להמריא ולנחות. משום מה, היו פעם שאיך שהגברתי את הTHROTTLE הדאון התחיל לפנות שמאלה בלי שום סיבה. או אם הוא ממשיך ישר, איך שאני מכוון אותו בלחיצה קצרה לכיוון כלשהו הוא מסתבך לגמרי ובעיכוב של שנתיים. לכולם זה ככה?? מפרט: 8800 GTS 640MB E6600, 2GB
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי בדיוק את הפאץ למשחק 1.003 ומסתבר שהשמירות לא יעבדו לי יותר איזה באסה כבר סיימתי יותר מחצי משחק,יש איזה פיתרון או משהו קצת קשה להסביר איפה אני נמצא,זה קצת אחרי X16 ובדיוק יצאתי מאיזה מבנה בתוך האדמה ואיך שאני יוצא אני בתוך מערה שיש בקצה שלה קרון של רכבת הרוס ומסביב שטח גדול עם מלא אוייבים. ובלוסט פלאנט אני הגעתי לאיזה תולעת ענקית שיוצאת מהאדמה ממש קשה להרוג אותה,הבנתי שצריך לפוצץ לה את הכתומים בצד אבל עדיין אין לי מספיק טילים בשביל זה וזה קשה, יש לכם איזה טיפים?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק ואז הכל בסדר ואז כשאני בא לשחק במולטי פלייר זה דורש גרסה 1.3... כשאני בא לעדכן את המשחק ל 1.3 זה כאילו מסיים ובקו האחרון זה כותב את זה: בבקשה חבר'ה אם מישהו יודע שיעזור לי אני מבואס מזה לגמרי
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף שבוע נעים. אני צריך למלא את המחשב הבא במשחקים שהם לאו דוקא חדשים אבל שהיו טובים וירוצו חלק. P4 3Gh GF5700 1G Mem אני הצלחתי להיזכר לדוגמא בניד פור ספיד של אותה תקופה hot presuit וגם בנסיך הפרסי 3D. עשו טובה תרשמו לי בבקשה את כל המשחקים היפים ביותר שיעבדו חלק על המחשב הזה.
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
I'm fucking speechless, I liked the part in the end (you'll see) 2004 E3 Duke Nuke'em Forever HiRes trailer (bink and BT needed)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השרת לראשונה עם 64 שחקנים!!! http://game-monitor.com/GameServer/213.8.254.138:16567/Israeli_RANKED_Battlefield_2_by_FREAK.html תצטרפו, יהיה חגיגה!!! ;D[br]פורסם בתאריך: 19.08.2007 בשעה 21:25:28 הקפצה קטנה לתזכורת (לאלה שעדיין לא ראו)
-
- 38 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כן כן משחק הנוסטולגיה. אני צריך את סדר יציאת המשחקים של הסדרה. לא צריך שנה.. מראשון לאחרון. ושאלה, אם אני מתקין את המשחק שיצא שלישי, זה אומר שיש בוא את הראשון והשני? תודה.
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני נכנס לסטים פתאום אני רואה INSTALL על הבלאק אופס יש מצב שזה בחינם?!
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כן כן חברים ב-25 ספטמבר בעוד פחות מחודש כולנו נטעום קצת מהמשחק הגדול הזה אלקטרוניק ארטס אמרו שהדמו יכלול את השלב הראשון של המשחק המלא + הפתעה [glow=red,2,300]לקוח מVGAMES[/glow] FAR CRY 2 Far Cry 2 לוקח את המשחקיות הפתוחה לשלב הבא, עם עולם דינמי לחלוטין שבו באמת נוכל לעשות כל מה שנרצה. אחד ממשחקי הפעולה המוכרים והאהודים של הזמן האחרון הוא Far Cry, הידוע גם כ-"בואו נלך מכות על אי בודד, עם גרפיקה מרשימה במיוחד". המהדרין מוסיפים, "וגם ה-AI משהו משהו". אחרי מספר הרחבות ותוספות, בסופו של דבר עלתה השאלה: מה לגבי משחק המשך? הכירו את Far Cry 2, שהוכרז רק לפני מספר ימים. אם נהיה מדוקדקים, המשחק החדש הוא המשך רשמי בלבד לקודמו, ולמעשה אינו דומה לו מעבר לכמה פרטים שטחיים. החברה שפית…
-
- 105 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה שכל פעם שאני נכנס למשחק אני רואה ריבועים ורצפה שחורה אכשיו פעם מנעתי את הבעיה הזאת על ידי דרייבר מAMD תוכלו להמליץ לי מה אוכל לעשות ללא גרימת בעיות? כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650 תודה רבה לעוזרים ואשמח לתיקונים
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום,קניתי הגה חדש אתמול,אולם כשהתקנתי את הדמו של NFS CARBON או MW לא הרגשתי את רעידות המנוע,כמו שהרגשתי עם הגה של מיקרוסופט ב NFS5,האם זה בגלל שהמשחקים היום דמו בלי כול האופציות של השליטה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק הזה ואין לי מושג איך מכוונים נשק פה. אין שוב צלב או סימן של לכוונת ובדקתי בהוראות ולא ראיתי שום הסבר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
The Elder Scrolls 6 הוא אמיתי ונמצא בפיתוח - אך יגיע רק אי שם בעתיד, אחרי משחק חדש ומסתורי אחר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, זה פראג שערכתי במשחק הגמר שלנו נגד Saevus.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכם אני חדש בפורם הזה. יש לי בעייה מטורפת במשחקי רשת ב C&C Zero Hour שאני רוצה להיכנס למשחק עם חבר או ליצור משחק כ"HOST" הוא לא נותן לי את האפשרות... באפשרויות של המשחק הוא מראה שיש לי אייפי 10.0.0.1 ולא אייפי אחר שאיתו אני יכול להיכנס או ליצור משחק.... ד"א יש לי פירוול מובנה במודם (אלקאטל) ואני מבטל אותו ולכן אני לא מבין למה אני לא יכול להצטרף למשחקים של אחרים, גם אם אני רוצה להיתחבר הוא נותן לי הודעת שגיאה (Connection timed out) ולכן אני לא מבין מה הבעיה יכולה ליהיות. ולשאלתי, מישהו יודע איך אני יוכל לסדר את העניין הזה כדי שאני יוכל להיכנס לשחק??? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אבל כל פעם שאני מפעיל אותו הוא מבצע בדיקה של הדיסק ולא מוצא אותו גם לא מצאתי קראק למשחק אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן, בגדול NWN2 הוא משחק סביר (אבל די מעצבן), עם המון בעיות טכניות. חשבתי לתת לו עוד הזדמנות לאחר שיצאו לו מספר פאצים (נדמה לי 7) ובעוד שבועיים יוצאת לו חבילת הרחבה. מישהו יודע האם בעיות המצלמה/זמן טעינה/וכדומה נפתרו ע"י הפאצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי את המשחק ושיחקתי ב CLASSIC MODE בסבבה עם המקשים הרגילים(חיצים וS,D,A וכו') פתאום היום אני מנסה שוב לשחק ובתפריטים כל המקשים עובדים סבבה אבל שמתחילים לשחק שום מקש לא מגיב למרות שהמשחק לא נתקע. "איפסתי" אפילו את הגדרות הCONTROLLER וגם לא עזר בבקשה עזרה!!
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ראיתי את המשחק Counetr Strike אצל הדודים שלי יש לי WOW ואני רוצה להוריד את משחק ; הורדתי אותו פעם קובץ של בערך 100 מגה והיה חסר את הקובץ EXE{הפעלה) ועוד כמה קבצי DLL. אם מישהוא מכיר לינק שאני יכול להוריד את המשחק או איזה רעיון אני אשמח מאוד נ.ב אני גר בקריית שמונה אז אם למישהו בקריית שמונה יש את המשחק ויש לו איזה שהיא דרך להביא לי את המשחק או לצרוב אותו אפילו אני מוכן לשלם כסף(נא ליצור קשר איתי כאן בפורום או באימייל שלי = almogbitton@hotmail.com) :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 31 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
http://www.ted.com/talks/daphne_bavelier_your_brain_on_video_games.html השפעות חיוביות על המוח (חלוקת קשב, תשומת לב לפרטים כו') במידה ומשחקים במידה (משחקי פעולה וגוף ראשון). המרצה שברה מיתוס על זה שהראיה נפגעת ואפילו הוכיחה ההפך.. מענין.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-