עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כל הרימייקים שמוכרזים ויוצאים בזמן האחרון (Rise of The Triad ו - Shadow Warrior) והכתבה הזאת - http://www.pcgamer.com/2013/08/04/reinstall-strife/ גרמו לי לרצות לחזור אחורה ולראות אם פספסתי איזה משחק FPS מעניין. בישנים אני מתכוון (1999-2005) פחות או יותר. רצוי שהמשחקים לא יהיו צבאיים/מלחמתיים (ג'נריים) אלא מקורייים/מעניינים יותר ולכיוון מד"ב/פנטזיה/גותי (סגנון Blood למשל) אני אתן דוגמא לכמה שחשבתי לנסות: (מי ששיחק בהם מוזמן לתת רשמים) Kingpin: Life of Crime The Wheel of Time Sin Blood II: The Chosen Shogo: Mobile Armor Division Star Trek: Voyager Elite Force + Elite Force II Nosferatu: The Wrath of Malachi Chaser Chrome Tron 2.0 Project Snowblind Area 51 (הראשון, לא Black…

• 37 תגובות
    • 23k צפיות
  2. שלום לכולם, פרשתי מתחום משחקי המחשב ב- 2,3 שנים האחרונות... אני מעוניין בהמלצה על המשחקים החדשים/ישנים בתחומים: אסטרגיה, ספורט (כדורגל), מירוצים, אקשן, פעולה, ילדים (לאחים שלי..) רק לא Quests תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nizzan7,

שלום לכולם, אני אמור לקבל היום מחשב חדש, כ.מ. 5770 ומעבד מרובע של AMD, ככה שהמחשב אמור להריץ כל משחק... אני צריך המלצות על משחקי נהיגה טובים, יש לי גם הגה אז אם המשחקים גם תומכים בהגה זה בכלל מושלם. המשחקים לא חייבים להיות רק נהיגה אלא יכולים להיות גם פעולה שיש בה נהגיה (כמו GTA) תודה רבה! ניצן

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by nondos,

שלום, אני מחפש המלצה על משחקים שאפשר לשחק בשני שחקנים או יותר על מחשב הכוונה היא ישירות בעזרת גויסטיקים ולא דרך הרשת תודה.

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש משחק טוב!מה שלא קרה לאחרונה המשחקים שנהיניתי מהם יחסית לאחרונה הם דום 3 HALF LIFE 2 E51 יש לכם להמליץ לי על משחקים טובים בסגנון?

6. Started by spotash,

צריך המלצה על איזה משחק סימולטור מטוסים טוב.... אם למישהו יש משהו אז שיכתוב פה

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by CRT,

עד עכשיו מה שהכי נהנתי ממנו זה NFS פורשה שלדעתי זה אחד המשחקים הטובים ביותר בסדרה הזאת. רוצה משחק בסגנון כזה כמה שיותר ריאליסטי היופי לא מעניין אותי. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מתחרפן, לא מצליח לשחק באטלפילד אחרי 19:00. הפינג תמיד על 80 ומשהו, לא יורד מזה. הסרגל ירוק מה שאמור להגיד שהקשר בסדר, אבל ברגע שאחרי 19:00-20:00 בום, לא מצליח לשחק בכלל, למרות שהפינג נשאר אותו הדבר. לפני 19:00 אפשר לשחק בכיף גם על שרתים מארה"ב אפילו. אני ב012 בבקשה תמליצו לי על ספק אחר שלא מנתב אותך מחדש בשעות העומס כדי שאני אוכל לשחק! במילים אחרות, מי כאן משחק באטלפילד 1 בשעות הערב בלי בעיה, מה הפינג שלו ומי הספק שלו?

9. לא ממש בטוח אם ההודעה הזאת "חוקית", אם לא אז אני ממש מצטער... טוב, מצאתי שרת ממש יפה למשחק CALL OF DUTY. שרת שיכול להכיל עד 50 שחקנים, עם פינג מצויין (יש לי פינג של 100 קבוע בשרת). costume maps, מפות מעוצבות שקיימות רק על השרת הזה (ועוד מספר מצומצם של שרתים). כל מיני תוספות קטנות ויפות: למשל כשאתם יורים במישהו, אז אפשר לראות את חלקי הגוף שלו נערפים... אפשר לשמוע כל מיני צרחות כשאנשים נהרגים.. -המשחק בעצמו יוריד את המפות וכל העידכונים מהשרת (הורדה ממש מהירה, 150KB אצלי). כדי "המשחק" יוכל לעשות זאת, תלכו לאפשרויות "multiplayer options", ושם תסמנו שיהיה "yes" ליד "allow downloads". - השרת מוגן מפני "רמאים" ע"י התוכנה PUNKBUSTER. שוב, אתם חייבים ללכת ל-"multiplayer options" …

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by Yamabushi,

hitman: contracts לשחק אותו על הפרטים הגרפים הכי גבוהים (ועם רזולוציות גבוהות כמו שאפשר היום) + המשחקיות האדירה שלו. חוויה!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by overload,

אני מחכה כבר...בערך שנה למשחק. סוף סוף יצא והוא נראה לי ממש טוב לפי הדמו, אני מרוצה משחק טקטיקה צבאית ללוחמה בשטח בנוי (וואו איזה מושג מפוצץ), אתם מפקדים על התקדמות של פלוגות חיילים אמריקאים בעירק ומנקים את הרחובות ביסודיות ;D הבעיה היחידה שמצאתי במשחק היא המצלמה שלפעמים (נדיר אבל קורה) עושה בעית עם הזוויות שלה ושאי אפשר להתרחק- אפשר רק לעשות זום. הגרפיקה אולי לא מדבימה אבל הדגש הוא על עיצוב שלבים, למי שיש כרטיס DX 8 יש כמה כפקטים נחמדים שמוסיפים לאווירה אבל חוצ מזה כלום מיוחד בגרפיקה, שלא תבינו לא נכון- הגרפיקה טובה. שליטה, מעולה+ כל מה שצריך זה כמה פקודות דרך העכבר, ולהחליף נשקים וחברי צוות במקלדת, הכי פשוט בעולם! ד"א המלא יוצא לPC השבוע. הנה כל המידע על המשח…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by freak2100,

משחק מאוד כיפי וממכר חבר שלי בנה אותו (:) המשחק [פורסם בנענע תוכנות: http://software.nana.co.il/prog.asp?id=3749&cat=120 ובאתר הרישמי של worms: http://wormsarmageddon.team17.com/main.html?page=good&area=brea שווה להוריד, לדעתי....

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by siin,

מדובר במשחק אונליין - מלחמת טנקים גרפיקה סבירה (מזכיר את גרפיקה של קומנצ'י) בוחרים טנק 4 סוגי נשק לבחירה:מכונת יריה - פגזים - טילים - מוקשים שדה הקרב במרכז העיר יש לחסל את הטנקים בנוסף למסוק (קרציה לדעתי רק פוגם בהנאת המשחק) המנסה לשגר עליך טילים ואו זורק עליך פצצות מהאויר יש להיזהר מהמוקשים בכביש שמשחררים הטנקים האחרים (זמנם במשחק קצוב לאחר מכן הם נעלמים) כמו כן גם אתה יכול לשחרר מוקשים. יש להיזהר מהמסוק (רצוי לחסל אותו בהזדמנות הראשונה). לבחירתך 4 סוגי טנקים קל - מהיר אך פגיע מכל הארבעה בינוני - מהיר פחות אך חסין יותר (משורין) חצי כבד - איטי יותר אך ממוגן יותר כבד - האיטי ביותר אך החסין ביותר (כמובן שגם אותו ניתן לחסל) המלצות: החצי כבד שימוש בטילים מאד אפקטיבי נגד כל ה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. נתקלתי היום בתוכנה בשם Game Jackal שבודקת את סוג ההגנה של הדיסקים של המשחקים שלכם ויוצרת לכם על המחשב מעין פרופיל עבור כל משחק, שמאפשר להריץ אותו בלי הדיסק בכונן. התוכנה חוקית לגמרי (היא כמובן עולה כסף), ונועדה לעבודה עם משחקים מקוריים - פשוט כדי לחסוך את החיפוש של הדיסק המתאים והחלפתו בכונן. אל תגררו את הדיון הזה ל-warez בבקשה, כן, אני יודע שיש גם דרכים אחרות לשחק בלי הדיסק המקורי... :-X http://www.gamejackal.com

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אחרי שסיימתי את כול סדרת CALL OF DUTY את שניי ה CRYSIS את שניי ה PORTAL כול סידרת האף ליייף כול סדרת C&C ואת הבטל פילדים למיניהם ... אני מחפש איך להעביר את הזמן ;D אני אוהב משחקים עם גראפיקה יפה (CRYSIS-בד קומפני וכו) בסגנון של או הסטרטגיה כשאתה שולט מלמעלה על החיילים שלך או שאתה החייל ויש מסימות מאתגרות (כמו בד קומפני קרייסיס האף לייף קול אוף דוטי וכו...) תודה ..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by miro,

שלום לכולם הסתובבתי קצת בפורומים החדשים של משחקים ולא מצאתי הסבר כל כך מה ההבדל בין MMO's לMOBA? אם מישהו יוכל לפרט קצת זה יהיה מצויין. בנוסף שיחקתי בתקופה האחרונה MMO שנקרא TLBB וכרגע אני דיי קורס או בLAG נוראי כשאני מתחבר, ככה שרציתי לשאול לגבי המלצות למשחקי MMO ואולי גם MOBA (ברגע שאבין מה זה...) חינמיים, יחסית חופשיים מLAG (אם יש כזה דבר) ושלא תלויים בלהוציא מלא כסף אמיתי על המשחק כדי להיות שחקן טוב. גרפיקה פחות משמעותי מבחינתי, עדיף שתהיה קהילה טובה שיהיה עם מי לשחק והרבה אפשרויות לפתח דברים במשחק כדי שזה לא יחזור על עצמו אותו דבר כל הזמן. תודה על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ZorD,

בזמן האחרון כבר נימאסו עלי כל משחקי ה3D Shooter למיניהם ורציתי משחקים בסיגנון שונה, חשבתי על משהו בכיוון משחקי מטוסים, אסטרטגיה ומכוניות אך לא בסיגנון של NFSU אלא יותר בסיגנון של GT (שהיה לPS1 בימי קדם..) משהו עם מכוניות שאפשר ליקנות להם חלקים שיש מרוצים ומרוויחים כסף וכו" אשמח להמלצות שלכם לגבי משחקים בתחומים הנ"ל Thanks

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by dennis14,

יש מודים מעניינים למשחק ? או כאלה שמשפרים את הגרפיקה שלו ? (לא מצאתי שום דבר ב - WORLDOFGOTHIC)

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by 104952,

כבר הרבה זמן לא שיחקתי במשהו ואין לי כוח לקנות.... אז אולי יש מודים טובים ששווים את הזמן? לא משנה לי SP או MP... כרגע יש לי - GARRY'S MOD PVK2 source forts

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by aviman,

אני רוצה שתמליצו לי על משחקים של מירוצי רחוב, ראלי .

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by ran19,

אני צריך משחקים של אופנועי שטח . תודה לעוזרים ! רק תכתבוו לי את שם המחשק וזהוו!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by slim_shady,

יש לי 1.6GH GF2 MX 400 256 rdram אז אם יש לכם המלצות למשחקי מכונית אז תמליצו.

23. שלום לכולם, לקראת הגעת המחשב החדש אילו משחקים ישנם היום בסגנון oblivion - לאחר שחיפשתי באינטרנט קראתי על -the witcher, assassins creed האם ישנם משחקים נוספים בסגנון / עומדים לצאת משחקים נוספים בסגנון? תודה ושבוע טוב, ליאור.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הכוונה למשחקים כמו Lego Star Wars II או Bionic Commando Rearmed. תודה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by swisaman,

צריך המלצות למשחקי COOP טובים,עד 4 או אפילו 6 אנשים אם אפשר. לכולם יש מחשבים טובים יחסית,גראפיקה לא כל כך משנה אלא יותר שיתוף הפעולה בין כולם וההנאה ביחד. תודה.

• 6 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים